Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#501 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 04 May 2013 - 08:58 PM

A venit iepurasul!:105:

Rares! Fatza de masa e o minunatzie!

Am facut poza dar nu ma lasa sa incarc...:105:

#502 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 05 May 2013 - 10:01 AM

Christos a inviat !

Floricica, ma bucur si eu de bucuria ta. Felicitari pentru Titirimundi,excelenta intuitie !
Mutti, fain cadou , eu sunt de conceptia ca fete de masa si platouri n-ai niciodata de-ajuns :)

De fapt, am intrat sa ma laud cu fursecurile facute cu formele primite de la Cami din Dubai :) , evident am folosit si manusa si suportul de oale ( pentru tava, eu ).

Fisiere atasate

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#503 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2013 - 10:02 AM

Si aici, pe platoul cu restul prajiturilor:

Fisiere atasate

#504 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 May 2013 - 12:14 PM

Wow cw frumos Koralinda ...splendid totul
Paste fericit

#505 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2013 - 12:21 PM

Vezi postareastella, la 05 May 2013 - 12:14 PM, a spus:

Wow cw frumos Koralinda ...splendid totul
Paste fericit

Multumesc, Stella, sarbatori frumoase si tie si intregului grup de artiste de pe forum... :)

#506 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 May 2013 - 12:24 PM

In sfarsit am reusit!

Cred ca era prea mare fisierul.

Fisier atasat  CIMG8521.JPG (373.49K)
Number of downloads: 2

Dupa cum vezi , Rares , fatza de masa e deja in folosintza.

( Ieri dupa masa ma jucam cu fata in nisip si apare d-l Mutti cu niste pachete si intreaba: Ce Rares cunosti tu , mai? :)

Apropos , cred ca lumea-i tare mica pt ca sotzul meu spune ca va cunoastetzi de pe un alt forum si ca v-atzi si intalnit la Cluj candva , 2006 , parca.... )

#507 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 May 2013 - 12:32 PM

Vezi postareaMutti, la 05 May 2013 - 12:24 PM, a spus:

In sfarsit am reusit!

Cred ca era prea mare fisierul.

Atasament CIMG8521.JPG

Dupa cum vezi , Rares , fatza de masa e deja in folosintza.

( Ieri dupa masa ma jucam cu fata in nisip si apare d-l Mutti cu niste pachete si intreaba: Ce Rares cunosti tu , mai? :)

Apropos , cred ca lumea-i tare mica pt ca sotzul meu spune ca va cunoastetzi de pe un alt forum si ca v-atzi si intalnit la Cluj candva , 2006 , parca.... )

:) Ioooi, Simona, ai scapat ieftin de data asta... :)
Faina fata de masa, da ciocolata ma destabilizeaza maxim!

#508 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 May 2013 - 12:36 PM

Inca n-am atacat-o ca ne-am umflat de cozonaci azi dimineatza..dar urmeaza :)

#509 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 05 May 2013 - 05:21 PM

In 2005 parca am organizat on intalnire RDI la Cluj, poate la aceea se refera. Care este nickname-ul sotului tau?

Fisier atasat  Picture79.jpg (124.19K)
Number of downloads: 0

#510 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 May 2013 - 09:04 PM

valentino

nu in 2005 , mai tarziu , s-a intalnit cu tine si cu inca cineva , i-ai aratat Cluj-ul.

#511 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 06 May 2013 - 12:06 AM

Verber ma bucur ca a ajuns la tine iepurasul nostru modest, dar cu drag trimis. Semnul de carte a fost comandat special pt tine iubitoare se pisici si cititoare din ce-am dedus eu de pe forum. esarfa sper sa fie in tonuri pe placul tau si la fel si ojele. bomboanele au fost alese de Darius ca-s preferatele lui, el le numeste "lapte de cocos" si-mi cer scuze pentru lipsa unei felicitari adaptate sarbatorii dar cand se gaseau pe aici eu n-aveam timp sa cumpar, trecut pastele catolic nu mai erau pe nicaieri. va pupam pe toate si va uram tuturor sarbatori binecuvantate.
Imagine postata

#512 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 06 May 2013 - 04:05 AM

Christos a inviat! Sper ca toti iepurasii au avut si inca mai au sarbatori frumoase.
Ce frumos ca s-au mai primit iepurasi pana la Paste, si ca sunt vesti ca mai vin iepurasi si saptamana asta.

Si o poza cu dedicatie speciala pt bobita. cristina, recunosti autocolantele? copiii au vopsit oua si le-au lipit pe ele. au mai pastrat cateva pt rucsacele de scoala si biciclete.

Fisier atasat  P1070721.JPG (69.68K)
Number of downloads: 2
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#513 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 06 May 2013 - 05:41 AM

Vezi postareaalimocanu, la 06 May 2013 - 12:06 AM, a spus:

Verber ma bucur ca a ajuns la tine iepurasul nostru modest, dar cu drag trimis. Semnul de carte a fost comandat special pt tine iubitoare se pisici si cititoare din ce-am dedus eu de pe forum. esarfa sper sa fie in tonuri pe placul tau si la fel si ojele. bomboanele au fost alese de Darius ca-s preferatele lui, el le numeste "lapte de cocos" si-mi cer scuze pentru lipsa unei felicitari adaptate sarbatorii dar cand se gaseau pe aici eu n-aveam timp sa cumpar, trecut pastele catolic nu mai erau pe nicaieri. va pupam pe toate si va uram tuturor sarbatori binecuvantate.

Iubita mea multumesc din suflet pt delicatetea cu care ai ales atit de bine,totul!
Nimic nu a fost la intimplare si mi ai facut o placuta si reusita surpriza!
Hristos a inviat!

#514 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 06 May 2013 - 08:26 AM

Vezi postareamilena, la 06 May 2013 - 04:05 AM, a spus:

Christos a inviat! Sper ca toti iepurasii au avut si inca mai au sarbatori frumoase.
Ce frumos ca s-au mai primit iepurasi pana la Paste, si ca sunt vesti ca mai vin iepurasi si saptamana asta.

Si o poza cu dedicatie speciala pt bobita. cristina, recunosti autocolantele? copiii au vopsit oua si le-au lipit pe ele. au mai pastrat cateva pt rucsacele de scoala si biciclete.

Atasament P1070721.JPG

Ce dragute sunt! Ma bucur mult ca le-au placut :toothy6: :rolleyes:

#515 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 07 May 2013 - 11:35 AM

Iepurasul meu Canadian,a aterizat cu bine si a iesit din vama cu urechile intregi.Imagine postata

Multumesc Milena .Imagine postata

Portfardul a nimerit la tzanc si-si va gasi loc in poseta mea bej.
Esarfa finuta va zbura la gatul meu in briza de vara,iar ciocolata....hm....oare mai am ciocolata ?Imagine postata

Fisier atasat  P1280992.JPG (101.43K)

Fisier atasat  P1280997.JPG (99.21K)

Fisier atasat  P1280996.JPG (90.62K)
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#516 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 07 May 2013 - 12:19 PM

In sfarsit am aterizat si eu acasa, foarte, foarte faini iepurasii, m-am bucurat cu fiecare dintre voi in parte.
Hartia de la posta a ajuns din pacate doar vineri la sotul meu, el a lasat-o unui coleg sa ridice pachetul, noi doar aseara am ajuns acasa si azi sper sa intru in sfarsit in posesia pachetului. Imi pare rau daca am dat emotii iepurasului meu, dar tare s-au precipitat toate....maine promit ca vin cu pozele si multumumesc din suflet de pe-acum.

#517 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 07 May 2013 - 02:04 PM

Vezi postareaPiscotel, la 07 May 2013 - 11:35 AM, a spus:

Iepurasul meu Canadian,a aterizat cu bine si a iesit din vama cu urechile intregi

pisco, ma bucur ca totul a ajuns cu bine. si eu mi-am luat portfardul, asa ca il vom avea amandoua in poseta, eu in Canada, si tu in Romania.

te pup
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#518 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 07 May 2013 - 09:00 PM

A ajuns iepurasul! Foxyy, iepurasha mea, m-am bucurat ca un copil! Am vazut cutia aia mare si m-am si gandit ca acolo precis e si un iepure de cioco-iti dai seama, eu care nu-s moarta dupa cioco! :D
Am ajuns acasa si mi-am cautat telefonul (aparat n-am ca-i plecat in delegatie cu mandrul).
Iata cutia maaaareeee:

Fisier atasat  WP_20130507_001.jpg (214.29K)

Am desfacut-o siiii...iepurasul imi zambea :)

Fisier atasat  WP_20130507_002.jpg (241.83K)

Apoi am scos totul din cutie-nu pot sa ma hotarasc ce mi-a placut mai mult: canutele de cafea sunt super-boaba din mine abia asteapta dimineata! :D
Fata de masa brodata- o frumusete!De servetele sa stii ca o sa-mi fie mila sa le folosesc! Am sa duc unul si la matusa lui R care are o colectie impresionanta de servetele :P
Condimentele sunt perfecte-lamaia si portocala cum am deschis borcanul m-au dus cu gandul la niste biscuiti pe care-i aduceau prietenii parintilor din RDG cand eram mica iar cele de miel sunt perfecte pentru o reteta pe care o am in plan :P
Vanilia? Parca ai stiut ca mama m-a intarcat cu ajutorul laptelui cu pastaie de vanilie! Si acum am doua obsesii-vanilia si cafeaua :P

Fisier atasat  WP_20130507_004.jpg (139.49K)

Fisier atasat  WP_20130507_005.jpg (269.17K)

Multumesc, Foxyy! Mi-ai facut o mare surpriza! :) :D

PS: daca fotografiile sunt prea mari imi cer scuze-nu stiu cum se micsoreaza din telefon! :) Help?

#519 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 07 May 2013 - 10:05 PM

Vezi postareaboabe de cafea, la 07 May 2013 - 09:00 PM, a spus:

A ajuns iepurasul! Foxyy, iepurasha mea, m-am bucurat ca un copil! Am vazut cutia aia mare si m-am si gandit ca acolo precis e si un iepure de cioco-iti dai seama, eu care nu-s moarta dupa cioco!
Am ajuns acasa si mi-am cautat telefonul (aparat n-am ca-i plecat in delegatie cu mandrul).
Iata cutia maaaareeee:

Am desfacut-o siiii...iepurasul imi zambea
Apoi am scos totul din cutie-nu pot sa ma hotarasc ce mi-a placut mai mult: canutele de cafea sunt super-boaba din mine abia asteapta dimineata!
Fata de masa brodata- o frumusete!De servetele sa stii ca o sa-mi fie mila sa le folosesc! Am sa duc unul si la matusa lui R care are o colectie impresionanta de servetele
Condimentele sunt perfecte-lamaia si portocala cum am deschis borcanul m-au dus cu gandul la niste biscuiti pe care-i aduceau prietenii parintilor din RDG cand eram mica iar cele de miel sunt perfecte pentru o reteta pe care o am in plan
Vanilia? Parca ai stiut ca mama m-a intarcat cu ajutorul laptelui cu pastaie de vanilie! Si acum am doua obsesii-vanilia si cafeaua

Multumesc, Foxyy! Mi-ai facut o mare surpriza!

PS: daca fotografiile sunt prea mari imi cer scuze-nu stiu cum se micsoreaza din telefon! Help?

Draga mea, ma bucur tare mult ca ti-au placut cadourile! :P Scuze pentru intarziere, dar canile de cafea nu se dadeau gasite. :) Si ceva parca lipsea din pachet. Speram sa ajunga inainte de Pasti, dar uite ca a ajuns macar in a 3-a zi de Pasti! :D Toate obiectele au fost alese cu mult drag si cu speranta ca-ti vor placea / fi de folos!
Pastaia de vanilie o poti pune in sticla (ti-a placut dedicatia? :D) cu alcool, ca sa ai esenta de vanilie naturala, numai buna de folosit la prajituri. :)
Abia astept retetele de biscuiti. :D
Scuze si pentru cutie, am impachetat-o in fuga calului de la servici, ca de acasa n-am mai apucat. :)

#520 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 07 May 2013 - 10:49 PM

Vezi postareaRadu Cristina, la 03 May 2013 - 06:25 PM, a spus:

Rila Iepurila a ajuns si la mine intr-un final ...dupa ce domnii de la firma de curierat nu au avut placerea sa imi raspunda la telefon 3 zile ,azi am mers pe capul lor...

Final fericit !
Iti multumesc inca o data ...
Sa aveti sarbatori frumoase si pline de liniste ! :P

Superb cadou! Nici nu stiu ce-mi place mai mult! Cred ca totul! :)
Sorina, asta da inspiratie! :D

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic