boabe de cafea, la 08 May 2013 - 07:29 PM, a spus:
Scrisoare catre iepuras Incepem deci
Postat 09 May 2013 - 06:58 AM
Postat 09 May 2013 - 06:58 AM
Postat 09 May 2013 - 07:17 AM
Tare-s faine toate cadourile, mi-e drag sa citesc si privesc topicul asta.
Postat 11 May 2013 - 06:32 AM
Postat 11 May 2013 - 07:35 AM
V-am zis eu ca inchid sezonul cum l-am inceput!! daca 2ut a fost plecata al meu a fost ultimul ajuns la sediu!
Postat 11 May 2013 - 10:50 AM
stella, la 11 May 2013 - 06:32 AM, a spus:
Mai sunt, mai sunt, dar nu alearga ca bezmeticii - mai curand ca melcii - TZUSHT!
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either
Postat 11 May 2013 - 10:54 AM
Postat 12 May 2013 - 02:17 PM
Postat 12 May 2013 - 02:31 PM
koral, la 05 May 2013 - 10:01 AM, a spus:
Floricica, ma bucur si eu de bucuria ta. Felicitari pentru Titirimundi,excelenta intuitie !
Mutti, fain cadou , eu sunt de conceptia ca fete de masa si platouri n-ai niciodata de-ajuns
De fapt, am intrat sa ma laud cu fursecurile facute cu formele primite de la Cami din Dubai
Koralinda, ce fursecuri frumoase ai facut
N-am mai avut timp sa intru de ceva vreme, dar ma bucur pentru toti destinatarii iepurasilor, ma bucur si felicit toti iepurasii, oameni minunati, cu suflet mare si frumos. Ati facut gesturi minunate
Postat 12 May 2013 - 05:27 PM
Alina suberba oja aia rosie...tine mult pe unghie...minunat....multumesc mult!
Ce fete dragutze !!!!
Postat 13 May 2013 - 04:17 PM
Postat 22 May 2013 - 05:28 PM
Astazi a ajuns, in sfarsit, cadouasul de la tine, iar eu am facut asa poza, nu am mai avut rabdare sa despachetez, am vrut sa iti impartasesc marea stire! Stiam cat de dezamagita erai ca nu mai ajungea si iti faceai griji. Dar felicitarea tot am deschis-o si P.S.-ul m-a facut sa rad si mi-a incalzit sufletul. O foarte originala idee, felicitarile mele! M-a bucurat nespus! Primul meu gand cand am deschis pachetelul si am vazut felicitarea a fost ca cineva a deschis pachetul si mi-a citit felicitarea:))))
Si acum ma duc sa imi fac o cafea, sa ma delectez secunda de secunda, sa despachetez frumos, sa miros, sa ma uit, sa mangai
Va pup pe toti patru: Motana, Vasile, Pui si Tigris!
Postat 22 May 2013 - 05:51 PM
Postat 23 May 2013 - 06:59 AM
Lapona Enigel, la 22 May 2013 - 05:28 PM, a spus:
Astazi a ajuns, in sfarsit, cadouasul de la tine, iar eu am facut asa poza, nu am mai avut rabdare sa despachetez, am vrut sa iti impartasesc marea stire! Stiam cat de dezamagita erai ca nu mai ajungea si iti faceai griji. Dar felicitarea tot am deschis-o si P.S.-ul m-a facut sa rad si mi-a incalzit sufletul. O foarte originala idee, felicitarile mele! M-a bucurat nespus! Primul meu gand cand am deschis pachetelul si am vazut felicitarea a fost ca cineva a deschis pachetul si mi-a citit felicitarea:))))
Si acum ma duc sa imi fac o cafea, sa ma delectez secunda de secunda, sa despachetez frumos, sa miros, sa ma uit, sa mangai
Va pup pe toti patru: Motana, Vasile, Pui si Tigris!
Liliacul mi-a bucurat sufletul si ochii, tare as vrea sa-i simt si parfumul...
Multumim de pupici, fata frumoasa
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either
Postat 23 May 2013 - 03:25 PM
Mai, nush ce am facut eu de am meritat asta, cuminte nu pot sa zic ca am fost din cale-afara. Dar cadoul e ceva extraordinar! Imi place fiecare piesa si trebuie sa postez aici senzatia. Imi iertati calitatea pozei, cu focusul total aiurea, dar imi tremura laboanta. Asadar, piesa de rezistenta: o scoica pe viu, cu perla in ea. M-am chinuit sa o deschid, am zis ca e ceva artificial facut. Deci nu! Am primit o scoica, in apa de mare conservata, cu perluta in ea, perluta roz, preferatele mele mai presus de toate! Motana, eu la nunta perlute roz am avut si mereu mi-am dorit sa scot o perla cu mana mea! Esti fantastica! Iti multumesc sincer si din tot sufletul si iti spun fara nici cea mai mica prefacere ca sunt absolut paf!
Evident ca o si port si, evident ca o colega a si remarcat-o azi si mi-a facut un compliment iar eu nu am ratat momentul sa ma laud ca cineva necunoscut mi-a facut-o cadou. Colega s-a uitat crucis si nu a inteles
Halvaua (zic bine?) s-a terminat, in principal in burticoasa lu' colegu'
Postat 23 May 2013 - 03:37 PM
Ma face sa ma rusinez ca eu am avut atat de putina inspiratie la alegerea cadoului! Nici ca as fi avut de unde sa gasesc o perla roz in cochilie, recunosc!
Postat 23 May 2013 - 03:40 PM
Lori, medalionul in care ai pus perla, e un inger
Postat 23 May 2013 - 03:57 PM
Any, medalionul apartine perlutei, este set. Eu l-am vazut porumbel, dar cred ca este inger. Sa ne spuna Motana! Atata generozitate si originalitate rar am vazut pana acum! Va doresc si voua bucuria si surpriza traita de mine, iar tie Motana sa ti sa intoarca inzecite emotiile pe care mi le-ai dat
Postat 23 May 2013 - 04:16 PM
Lapona Enigel, la 23 May 2013 - 03:57 PM, a spus:
Any, medalionul apartine perlutei, este set. Eu l-am vazut porumbel, dar cred ca este inger. Sa ne spuna Motana! Atata generozitate si originalitate rar am vazut pana acum! Va doresc si voua bucuria si surpriza traita de mine, iar tie Motana sa ti sa intoarca inzecite emotiile pe care mi le-ai dat
Foarte foarte fumos totul

Ajutor