Iepurasul meu cred ca nu si-a setat GPS-ul si s-a ratacit, dar cum-necum a gasit el drumul pana la urma
Lapona, nu merit toate cuvintele astea frumoase. Mi-am dorit sa-ti fac o mica bucurie si sunt fericita daca am reusit. :floare:Ca sa fiu absolut sincera, atunci cand m-am inscris pe lista de iepurasi, nu m-am gandit decat la bucuria de a face cuiva o mica surpriza, fara sa ma gandesc si in ce va consta aceasta. ceea ce pot sa-ti spun e ca absolut nimic din "lista" de posibile cadouri pe care mi-o facusem intial nu a ajuns in pachet
culoarea perlutei este o surpriza si pentru mine, mi s-a spus ca de obicei sunt perle albe si foaaaarte foaaarte rar roz! Si ca fiecare perluta isi gaseste singura proprietarul

!!! Ma surprinde si ma bucura nespus sa aflu ca in cazul tau, chiar asa s-a intamplat!
Medalionul este o "compilatie" intre simbolul "Hamsa" (de care a povestit pe larg
redivivus la topicul ei) si un inger, asa cum bine ati observat. Se spune ca este o amuleta puternic protectoare pentru ca reuneste mai multe simboluri universale: Ingerul protector, Ochiul (perla), Mana care opreste raul, cifra cinci. Eu sper macar sa-ti aminteasca de mine (ce modesta...

)
Halvaua s-a vrut inlocuitor de ciucalata

! cum tarisoara asta cat un timbru nu poate concura la acest capitol cu Europa - nemaivorbind de faptul ca din pricina climei de aici oricum s-ar fi topit - iar Iepurasul trebuia sa vina si cu ceva dulce (musai), halvaua a devenit o optiune viabila.
Aaaaa, daaaaa, 50% mai putine calorii

(ai vrea tu!)
Da, alaturi de crucifix sunt apa sfintita (agheazma), ulei sfintit (mir), pamant de la Ierusalim si tamaie. Lumanarea este de fapt un manunchi de 33 de lumanari - simbolizand varsta lui Iisus in momentul Invierii. Se aprind asa, in manunchi. Si pietricica se spune ca e din Zidul Plangerii.
Moaaama, cat am scris!
Sper ca si bratarica rosie sa-ti poarte noroc si sa te protejeze, asa cum se spune.
Rabinul cu scobitori in cap

s-a vrut a fi ceva care sa aminteasca atat de Israel, cat si de mesele intinse de talentatele culinarese pe care le-am cunoscut pe acest forum.
Cu toate ca am fost foarte trista ca Iepurasul meu nu mai ajungea la tine, acum am primit cel mai frumos cadou: bucuria ta