1* nu incap toate minunatiile in cadru
2* dupa ce am povestit sotului de "apa pura de harghita" pas sa o mai lase la poza...cica blitul afecteaza grav calitatea gradelor..."margelelor naturale" asa scria pe verso la eticheta insa ce credeti ca daca vedeam intai asta ma prindeam....nai sa vezi atata istetime.
20150404_123047.jpg (89.01K)
Number of downloads: 0
asta e de la mine pt toate florile....ps/ este un trifoi canadian
20150407_193504.jpg (117.61K)
20150407_193551.jpg (110.41K)
deci din lipsa de spatiu/timp o sa descriu cele primite fiindca au facut multa bucurie sufletului meu...chiar si apa!!!
Merg la posta iau colet...dau alte doua...de si io sunt iepuras pe aici si prin alte parti..si fuga la firma sa ma bucur. Desfac..vederea..o citesc si ma bucur de randurile calde....
iepurasul de panza e hai tare si are ceva in marsupiu...desfac si gasesc 2 suporturi de oo un el si o ia...bun asa sa nu care cumva sa le pasez sotului pe ambele. Mai desfac si dau de ceva moale...ma uit si vad "apa" o las nitel si merg mai departe..iar moale...mai sa fie...un borcan care nu are lichid ci solid..sare de baie cu plante....cineva ia soptit ca ma bucur de leacuri naturale.
Ceva dulce, si muuuulte forme de decupat, plus o manusa sa scot de la cuptor ce am decupat in aluat.
cam asta e compunerea/descrierea.
Acum pt Zozo....pai daca stiam ca e pt tine nici nu gustam si veneam fuguta sa ai de tratament, insa acum nu stiu cum o sa ne descurcam fiindca are alt stapan.
Multumesc icecream pentru tot.

Ajutor