Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#921 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 07 April 2015 - 08:23 PM

intai poze..asa pe fuga fiindca
1* nu incap toate minunatiile in cadru
2* dupa ce am povestit sotului de "apa pura de harghita" pas sa o mai lase la poza...cica blitul afecteaza grav calitatea gradelor..."margelelor naturale" asa scria pe verso la eticheta insa ce credeti ca daca vedeam intai asta ma prindeam....nai sa vezi atata istetime.

Fisier atasat  20150404_123047.jpg (89.01K)
Number of downloads: 0
asta e de la mine pt toate florile....ps/ este un trifoi canadian

Fisier atasat  20150407_193504.jpg (117.61K)

Fisier atasat  20150407_193551.jpg (110.41K)

deci din lipsa de spatiu/timp o sa descriu cele primite fiindca au facut multa bucurie sufletului meu...chiar si apa!!!

Merg la posta iau colet...dau alte doua...de si io sunt iepuras pe aici si prin alte parti..si fuga la firma sa ma bucur. Desfac..vederea..o citesc si ma bucur de randurile calde....
iepurasul de panza e hai tare si are ceva in marsupiu...desfac si gasesc 2 suporturi de oo un el si o ia...bun asa sa nu care cumva sa le pasez sotului pe ambele. Mai desfac si dau de ceva moale...ma uit si vad "apa" o las nitel si merg mai departe..iar moale...mai sa fie...un borcan care nu are lichid ci solid..sare de baie cu plante....cineva ia soptit ca ma bucur de leacuri naturale.
Ceva dulce, si muuuulte forme de decupat, plus o manusa sa scot de la cuptor ce am decupat in aluat.
cam asta e compunerea/descrierea.

Acum pt Zozo....pai daca stiam ca e pt tine nici nu gustam si veneam fuguta sa ai de tratament, insa acum nu stiu cum o sa ne descurcam fiindca are alt stapan.

Multumesc icecream pentru tot.

#922 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 07 April 2015 - 08:39 PM

Vezi postarearoth, la 07 April 2015 - 08:23 PM, a spus:

intai poze..asa pe fuga fiindca
1* nu incap toate minunatiile in cadru
2* dupa ce am povestit sotului de "apa pura de harghita" pas sa o mai lase la poza...cica blitul afecteaza grav calitatea gradelor..."margelelor naturale" asa scria pe verso la eticheta insa ce credeti ca daca vedeam intai asta ma prindeam....nai sa vezi atata istetime.

deci din lipsa de spatiu/timp o sa descriu cele primite fiindca au facut multa bucurie sufletului meu...chiar si apa!!!

Merg la posta iau colet...dau alte doua...de si io sunt iepuras pe aici si prin alte parti..si fuga la firma sa ma bucur. Desfac..vederea..o citesc si ma bucur de randurile calde....
iepurasul de panza e hai tare si are ceva in marsupiu...desfac si gasesc 2 suporturi de oo un el si o ia...bun asa sa nu care cumva sa le pasez sotului pe ambele. Mai desfac si dau de ceva moale...ma uit si vad "apa" o las nitel si merg mai departe..iar moale...mai sa fie...un borcan care nu are lichid ci solid..sare de baie cu plante....cineva ia soptit ca ma bucur de leacuri naturale.
Ceva dulce, si muuuulte forme de decupat, plus o manusa sa scot de la cuptor ce am decupat in aluat.

Acum pt Zozo....pai daca stiam ca e pt tine nici nu gustam si veneam fuguta sa ai de tratament, insa acum nu stiu cum o sa ne descurcam fiindca are alt stapan.

Lasă, fată, că și-al tău are nevoie de tratament! Imagine postata Nu mă supăr eu din atât! Să se trateze, că merită!Imagine postata

Înghețătuță, ai fost tare inspirată! Iar tu, Roth, să folosești cu drag toate cadourile Iepurașului!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#923 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 07 April 2015 - 09:07 PM

Vezi postareabristena, la 07 April 2015 - 06:58 PM, a spus:

Atasament riviera cake-1.jpg

Vezi postareaOlguta, la 05 April 2015 - 05:59 PM, a spus:

Aaa si bombonelele alea care pocnesc ne-au dat gata :()) Ce senzatie ciudata :( Ne-am distrat copios :())

Vezi postareasorinadaniela, la 05 April 2015 - 07:26 PM, a spus:

Mă bucur mult, Olguța!

Sorina, mama, ce bomboane? ca ma intereseaza si pentru copilul care-s io :(

Curiozitate satisfăcută...

Fisier atasat  IMG_20150407_210344.jpg (102.91K)

Se găsesc în magazinele Tiger în 3 diverse arome.
Sorina

#924 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 April 2015 - 08:11 AM

Ce-mi place sa intru si sa citesc aici, ma incarc cu bucurie de fiecare data!
Ma bucur pentru toate....si ma bucur si pentru noi, ieri a sosit si iepurasul meu.
Dani, multe, multe multumiri, mii de pupici tie si Beei, toate-toate sunt minunate, m-am bucurat ca un copil, si eu si Ioana (Ale e la Vaslui la olimpiada, deci ea le va vedea mai tarziu).
Esti o dulce si ne-ai nimerit tare bine, imi plac mult toate.
Deci, poza de ansamblu:

Fisier atasat  iepuras1.jpg (98.48K)

si pe bucatele

Fisier atasat  iepuras2.jpg (95.87K)

Fisier atasat  iepuras3.jpg (89.96K)

Fisier atasat  iepuras4.jpg (80.48K)

Iti multumim mult! Mi-ai facut ziua de ieri tare frumoasa!

#925 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 April 2015 - 08:22 AM

Ma bucur ca iepurasul a ajuns chiar inainte de Paste!
Va pup dragele mele si sa aveti un Paste fericit cu armonie, lumina si iubire ! :mad:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#926 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 08 April 2015 - 08:29 AM

Vezi postarearoth, la 07 April 2015 - 08:23 PM, a spus:

iepurasul de panza e hai tare si are ceva in marsupiu...desfac si gasesc 2 suporturi de oo un el si o ia...bun asa sa nu care cumva sa le pasez sotului pe ambele.

Dragă Camelia, mă bucur că au ajuns cu bine cele trimise de mine. Nu bei apă pură de Harghita? Nu-i bai, că nici cel ce-a produs-o nu bea, e de la un prieten de-al nostru- vegetarian convins și nonalcoolic la fel de convins- care a moștenit o livadă și drept urmare trebuie să valorifice cumva prunele. Așa că doar stă lângă cazan când fierbe țuica și numai în situații excepționale o și gustă. Ne bucurăm noi, prietenii lui, de ea.
Ei, eu auzisem de niscai viruși răi de tot ce bântuie prin București în primăvara asta, așa că ți-am trimis lecuri interne- apă pură - și externe ( sarea de Praid cu muguri de brad e pentru inhalații, nu pentru baie) care să țină boala la distanță.

Iar suporturile de ouă îs orfane, ele trebuiau să acompanieze un platou de pus ouăle dar ca norocul că l-am scos din cutia sigilată în care-l cumpărasem, ca să-l ambalez mai bine înainte de-al trimite și am observat că-i crăpat și lipit grosolan cu superglue :mad: - după cum se vede în poză- așa că bineînțeles că nu l-am mai pus în pachet. Se vede petala lipită, dar toanta de mine n-am desfăcut cutia în magazin și bineînțeles că nici bonul nu-l mai am.. :(

Mai erau și niște batoane de vanilie destinate ție, dar de ele am uitat complet, le-am descoperit în cămară mult după plecarea iepurașului... :(
Noi vă dorim sărbători fericite și să știi că trifoi ca al tău am și eu, doar că al meu a conviețuiește în același ghiveci cu un frățior verde care face floricele albe.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  blid.jpg (81.34K)

#927 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 08:54 AM

lol, tare faza cu palinca!

sweet ..... sare de baie de plante, love it!! ! deci si tu esti cu leacurile naturale :mad: , Roth ...! .... ramane de tinut minte ... ca eu mereu sunt in pana de idei de cadouri ... !

si cu semintele e buna ideea! flori mai greu, dar uite ca seminte se pot trimite!

ce atmosfera frumoasa de Pasti :(

#928 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 08:59 AM

Vezi postareaicecream, la 08 April 2015 - 08:29 AM, a spus:

n-am desfăcut cutia în magazin și bineînțeles că nici bonul nu-l mai am.. :(

Mai erau și niște batoane de vanilie destinate ție, dar de ele am uitat complet, le-am descoperit în cămară mult după plecarea iepurașului... :(

deci nu sunt eu singura care pateste din astea ... ! credeam ca sunt un caz unic si disperat :(
N-am auzit de sarea de Praid Si cum se foloseste ? in Inhalator (dar nuy stiu daca e voie sa pui sare) sau in craticioara cu apa pe aragaz? Suna f bine. Dar daca faci baie fierbinte si pui saruri nu se cheama ca faci si inhalatii? :(

platoul il poti folosi la tine (mai ales daca ai curte), sau macar la birou, pui ceva iarba de ia creata de hartie si ousoare, decoruri si o sa fie vesel, nu se observa superglue decat cu lupa ... Asta daca nu ai superstitii! insa nashpa ca astia vand asa ceva!
La Lidl, mi-a zis o data casiera: ati controlat in cutie paharele astea (am luat 2 pahare termice) pentru caau fost multe cazuri de reclamatii si sa nu mai faceti drumul. Evident ca nici prin cap nu-mi traznise sa desfac cutia. In cazul ala erau intacte ..., daca tot am controlat ... :mad:

#929 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 08 April 2015 - 09:35 AM

Ce de iepurasi inspirati si de copii cuminti :mad: :( Frumoase cadouri ati trimis si primit, fetelor.
Daniela, ma bucur tare mult ca v-a placut iepurasul meu. Pe aici e plin de seturi DIY la paste. Nu pare sa lipseasca nimic la inventar, dar nu mai stiu daca am pus si-un cosulet (tot ceva DIY) in pachet, sau doar am avut intentia :( Oricum, sa le folositi pe toate cu placere :(

#930 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 08 April 2015 - 09:36 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 April 2015 - 08:59 AM, a spus:

deci nu sunt eu singura care pateste din astea ... ! credeam ca sunt un caz unic si disperat :(
N-am auzit de sarea de Praid Si cum se foloseste ? in Inhalator (dar nuy stiu daca e voie sa pui sare) sau in craticioara cu apa pe aragaz? Suna f bine. Dar daca faci baie fierbinte si pui saruri nu se cheama ca faci si inhalatii? :mad:

Salina de la Praid e vestită pentru tratarea bolilor respiratorii iar sarea aceasta - care-i de fapt mai mult amestec de muguri de brad uscați cu sare- se folosește in dulcele stil clasic, capul sub un prosop deasupra unei crăticioare aburinde. Face foarte bine și tenului, nu-i numai contra guturaiului sau tusei seci...Se găsesc și pachete cu sare de Praid pentru baie, dar au 5 kg și n-am vrut să extenuez iepurașul.
Cât despre platoul crăpat, o să-i găsesc eu o altă întrebuințate, deși cred că nu va rezista la spălat, m-am supărat pe mine că nu m-a dus mintea să-l controlez în magazin, dar bine că nu l-am trimis așa că mă făceam de băcănie ....

#931 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 10:57 AM

Vezi postareaCami, la 08 April 2015 - 09:35 AM, a spus:

Ce de iepurasi inspirati si de copii cuminti :mad: :( Frumoase cadouri ati trimis si primit, fetelor.
Daniela, ma bucur tare mult ca v-a placut iepurasul meu. Pe aici e plin de seturi DIY la paste. Nu pare sa lipseasca nimic la inventar, dar nu mai stiu daca am pus si-un cosulet (tot ceva DIY) in pachet, sau doar am avut intentia :( Oricum, sa le folositi pe toate cu placere :(

Multumim din suflet. Ti-am zis Bea a spus: este exact ce imi doream eu de la Iepuras!!!
Aici, cel putin eu nu am drum la multe magazine, dar nu am gasit (la Lidl) decat seturi care se construiesc ori f. dificil (ori dintr-o singura miscare) pt varsta picei (m-am chinuit si eu la unul si nu am reusit/avut rabdare , asa ca l-am trimis nepoatei), dar astea de la tine au fost exact de dificultatea varstei ei. Super!

Scuze, nu, nu e nici un cosulet DIY. Ti am spus ca lipsesc 120 g la greutate. Dar a fost palaria de asamblat.
Pana acum am facut palarioara, cele 3 gentute din fetru (asa picea a invatat si sa coasa - cu ac de plastic mare, inclus) si din ouale de pictat mai avem 3. Cred ca sambata le facem si pe acestea :(

#932 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 08 April 2015 - 12:07 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 07 April 2015 - 09:07 PM, a spus:

Curiozitate satisfăcută... Se găsesc în magazinele Tiger în 3 diverse arome.

saru-mana, ramane de vazut daca gasesc prin zona tiger-ul asta (ca n-am auzit de el... sau o fi tigre? ca de asta ma impiedic a orice pas)
fiica dacilor

#933 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 08 April 2015 - 12:14 PM

Harnici iepurasi si frumoase surprize. Sa le stapaniti/mancati/utilizati cu mare drag.Cred ca iepurasul meu a ajuns la destinatie, e adevarat ca destinatarul le va gasi abia ceva mai tarziu. La mine inca nu a ajuns iepurasul, dar eu sunt obisnuita. Sunt incantata ca produc eu bucurie.

#934 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 01:26 PM

Sorina, ziceai ca ai descoperit cum se pot micsora si atasa foto direct din tel ? sau neuronii mei imi fac figuri, ca nu mai gasec postarea??!!! daca ai i-phone sa-mi spui si mie cum, te rog. asta cu micsoratul si atasatul din tel m-ar face si pe mine sa postez poze.
merci :mad:

#935 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 08 April 2015 - 01:35 PM

Da, un miracol... Doar că eu am un Android.
E de ajuns să descarci un program tip Photoshop pe telefon. Știu că pe I-phon trebuie să-l cumperi, sau cel puțin așa am înțeles eu.
Avantajul Androidului e că poți descărca multe aplicații gratuit sau pe sume irizorii.

Bris, Tiger e numele magazinului. În zona mea a apărut de câteva luni. E vorba de o catena din Danemarca (cred).
Sorina

#936 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 08 April 2015 - 01:58 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 08 April 2015 - 01:35 PM, a spus:

Bris, Tiger e numele magazinului. În zona mea a apărut de câteva luni. E vorba de o catena din Danemarca (cred).

am cautat aseara putin, dar imi facea netul figuri si azi dimineata aveam dubii in ceea ce priveste numele, se pare ca am si pe la mine prin zona, sa vad cand ajung (nu mai repede de saptamana viitoare)

multumesc mult, Sorinus
fiica dacilor

#937 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 02:18 PM

merci, Sorina. Sunt si pe iphone softuri free, tb sa ma uit ce am descarcat din app pt tableta.

Icecream, a sosit un iepuras dragalas chiar acum cu cu o surpriaza: iepurasi Heidi, ousoare Milka si "Kacsazsir"
zi-mi ce e este "Kacsazsir" ca nu vreau sa fac si eu vreo nefacuta :mad:. Nu vreau sa deschid punguta acum, ca abia astept sa ii spun picei ca are pachetel de la iepuras! se bucura si ar vrea in fiecare zi :( sa aiba cate un colet cu orice fleac ! asa ca a picat la tzanc!

ah, Cami, mi-a spus Bea sa le spun prietenelor mele sa ii mai trimita gentute DIY, ca pe alea le-a terminat de crosetat :( Nu va luati dupa ce zic, spun doar de amuzament, ca sa vedeti ce e in capul unui copilas de 4 anisori ....

#938 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 08 April 2015 - 02:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 April 2015 - 02:18 PM, a spus:

Icecream, a sosit un iepuras dragalas chiar acum cu cu o surpriaza: iepurasi Heidi, ousoare Milka si "Kacsazsir"
zi-mi ce e este "Kacsazsir" ca nu vreau sa fac si eu vreo nefacuta :mad:. Nu vreau sa deschid punguta acum, ca abia astept sa ii spun picei ca are pachetel de la iepuras! se bucura si ar vrea in fiecare zi :( sa aiba cate un colet cu orice fleac ! asa ca a picat la tzanc!

E untură de rață Daniella, ai spus undeva că ai face cartofi sarladaise dacă ai avea untură, e ambalată așa ca să nu curgă dacă se topește și e motivul pentru care nu ți-am zis că paprika a sosit la mine miercuri seară, ca nu cumva pachetul să prindă weekendul la Fancurier in depozit.
Pe aici se mănâncă "pită cu unsoare și ceapă" pe care se presară paprika.
Se găsește la Merkur, un magazin care are și produse alimentare din Ungaria și este și untură de gâscă, dacă te interesează. pe etichetă scrie că n-ar avea conservanți, acu mai multe nu știu.

#939 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 02:54 PM

Vezi postareaicecream, la 08 April 2015 - 02:30 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 08 April 2015 - 02:18 PM, a spus:

E untură de rață Daniella, ai spus undeva că ai face cartofi sarladaise dacă ai avea untură, e ambalată așa ca să nu curgă dacă se topește și e motivul pentru care nu ți-am zis că paprika a sosit la mine miercuri seară, ca nu cumva pachetul să prindă weekendul la Fancurier in depozit.
Pe aici se mănâncă "pită cu unsoare și ceapă" pe care se presară paprika.
Se găsește la Merkur, un magazin care are și produse alimentare din Ungaria și este și untură de gâscă, dacă te interesează. pe etichetă scrie că n-ar avea conservanți, acu mai multe nu știu.

esti foarte tare! cum le retii tu pe toate, mai bine decat mine ! :( Merci, scumpa! merge tinut o vreme la frigi, da?

#940 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2015 - 02:55 PM

PS: Nici prin cap nu imi trecea! ma gandeam ca e rahat turcesc sau asa ceva! asa ca o inteleg pe roth, ca a inghitit perlele :mad:

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic