Scrisoare catre iepuras Incepem deci
Postat 27 March 2013 - 08:09 PM
Postat 27 March 2013 - 09:17 PM
Postat 27 March 2013 - 10:47 PM
Deja am început cu o informare deficitară. M-am încurajat singură și mi-am trasat ceva linii pe hârtie...
Acum sa va zic ceva despre mine: la cadouri sunt foarte impulsiva. Și când este vorba despre persoane care le cunosc de o viață. Așa că degeaba mi-am făcut eu lista, tot impulsul a câștigat și de data asta.
Lipsa atât cronica cât și acută de timp m-a trimis pe meleaguri internautice. Nu vreți să știți cum bifam pe lista și cum tăiam, și iar bifam și iar tăiam. Cel puțin Zerda încă le plănuiește, era rasu cu plânsu.
Așa că mă pot declara mulțumită 25%. Vedem când va ajunge ordinul ce se va mai întâmpla...
Ce e sigur, am plecat de la alb și am ajuns la negru.
Sper ca la voi să fie mai ușor!
Postat 27 March 2013 - 10:47 PM
boabe de cafea, la 27 March 2013 - 09:17 PM, a spus:
Ei lasa...si eu venind azi de la posta si benoclindu ma la minunatiile din vitrine....mi am zis ca ar fi fost si mai multe variante....dar oricum...cu cit te uiti mai mult cu atit esti mai in dilema.....
Important e ca a fost luat, impachetat ,trimis cu drag!
Postat 27 March 2013 - 11:26 PM
Nu ma duceam la culcare pana nu vedeam labute curioase la pachet.
Stiam ca-ti plac cocottinele si am sarit peste partea Secreta a jocului.
Sa le folosesti cu spor.
Postat 28 March 2013 - 12:28 AM
Postat 28 March 2013 - 08:11 AM
Eu sunt sigura ca fiecare cadou va fi bine primit de persoana careia i-a fost destinat, si mai cred ca tot ce ti se intampla in viata are un scop ( fenomenul de serendipitate ) asadar , desi nici eu inca nu am gasit CADOUL , sunt sigura ca la timpul potrivit o sa-mi " sara" in ochi si o sa ma strige: " cumpara-ma pe mine! pentru..."- ei, hai, doar nu credeati ca o sa aflati pentru cine...
PS. eu sunt un copil cand e vorba de cadouri, ma bucur si de un pachet de biscuiti- asadar, cea care-mi va trimite mie, sa nu se streseze
Faine cocotelele, Zerda, dar pisi...
Postat 28 March 2013 - 10:30 AM
koral, la 28 March 2013 - 08:11 AM, a spus:
Eu sunt sigura ca fiecare cadou va fi bine primit de persoana careia i-a fost destinat, si mai cred ca tot ce ti se intampla in viata are un scop ( fenomenul de serendipitate ) asadar , desi nici eu inca nu am gasit CADOUL , sunt sigura ca la timpul potrivit o sa-mi " sara" in ochi si o sa ma strige: " cumpara-ma pe mine! pentru..."- ei, hai, doar nu credeati ca o sa aflati pentru cine...
PS. eu sunt un copil cand e vorba de cadouri, ma bucur si de un pachet de biscuiti- asadar, cea care-mi va trimite mie, sa nu se streseze
Faine cocotelele, Zerda, dar pisi...
+1 + Zerda + Iepurasul Lilly .
Subscriu la tot ce ai scris .
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 28 March 2013 - 10:49 AM
Postat 28 March 2013 - 08:16 PM
Pe mine jocul ma bucura la nebunie, altfel nu m-as fi inscris. Nebunia asta chiar imi place. Poate sunt mai ciudata!
Sper ca nu ati inteles gresit mesajul meu... Ca sa-ti faci o idee, pe mine si pachetul tau de biscuiti m-ar fi bagat in ceatza: cu ciocolata, fara, crocanti sau moi... si tot asa.
E grele, bre, cu mine! Dar sunt tanara si ma tratez: pe cand urmatorul joc?!
Postat 28 March 2013 - 08:54 PM
Daca o sa placa sau nu, eu ma bazez pe bucuria mea si-a labutzelor in cutia primita de mine!!
Postat 28 March 2013 - 09:09 PM
Sigur o sa placa. Orice cadou facut cu toata inima nu are cum sa nu placa.
Postat 28 March 2013 - 09:20 PM
sorinadaniela, la 28 March 2013 - 08:16 PM, a spus:
Pe mine jocul ma bucura la nebunie, altfel nu m-as fi inscris. Nebunia asta chiar imi place. Poate sunt mai ciudata!
Sper ca nu ati inteles gresit mesajul meu... Ca sa-ti faci o idee, pe mine si pachetul tau de biscuiti m-ar fi bagat in ceatza: cu ciocolata, fara, crocanti sau moi... si tot asa.
E grele, bre, cu mine! Dar sunt tanara si ma tratez: pe cand urmatorul joc?!
+1, Sorinusha! Adica si eu gandesc la fel! Dar cum si eu ma bucur si de-un cap de ata daruit din suflet...SI eu am "compus 75 % din cadou si sper din suflet sa faca mare placere iepurasului care-l va primi!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 29 March 2013 - 02:53 PM
Am cumparat!!!!
Saptamana viitoare trimit. Sper sa nu uit dulciurile , de data asta. si mai sper sa nu ma schimb pana saptamana viitoare ca zau ca eu nu stiu nik despre persoana careia ii trimit cadoul...........
Postat 29 March 2013 - 10:17 PM
Mutti, la 29 March 2013 - 02:53 PM, a spus:
Am cumparat!!!!
Saptamana viitoare trimit. Sper sa nu uit dulciurile , de data asta. si mai sper sa nu ma schimb pana saptamana viitoare ca zau ca eu nu stiu nik despre persoana careia ii trimit cadoul...........
De parca eu as sti mai multe! Am nimerit si-un "iepuras" timid, fara poze p-aci!Is orbete, asa ca va fi un cadou-surpriza.Chiar si pentru mine, care voi astepta cu sufletul la"mustati" (ca-s iepuras, nu?) sa vaz daca place au ba, dac-am nimerit bine...
Eu asa sper!
Deci, nu-ti face griji, eu cred ca vei nimeri si tu bine! Nu poate sa nu placa ceva daruit din suflet!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 29 March 2013 - 11:11 PM
Postat 30 March 2013 - 02:50 PM
Mutti, la 29 March 2013 - 02:53 PM, a spus:
Am cumparat!!!!
Doamne, parca mi-ai citit gandurile!!!
Postat 31 March 2013 - 01:52 PM
Ma bate gandul sa trimit si ceva handmade-sa vedem si ce timp am.
In ceea ce ma priveste nu iti face grii (adica iepurasul meu). Mie imi plac mult cadourile, indiferent despre ce e vorba. Imi plac mult chestiile gen fete de masa cu cupcakes, decoratiuni de prajituri, cercei in forma de cescuta din fimo si multe alte nebunii - adica nu-s prea "pretioasa"

Ajutor