Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#281 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 April 2013 - 09:58 PM

Vezi postareazerda, la 27 March 2013 - 07:35 PM, a spus:

Banuiesc ca am fost cea mai "cuminte". Azi am primit un iepuras neasteptat ca nu era pe lista dar stiam de el.

Nu stiam insa ce contine asa ca m-am bucurat de scormonit!!!

Am avut si ajutoare:

Multumesc mult iepurasului Eataly, sau sa-ti zic Mos Craciun la vremea de afara??

Am primit cocote mici :thumleft:

Si labutzele sunt foarte multumite ca au de mirosit cam o zi, ca se duc pe rand la cutie s-o studieze!! Daca ai gatit ceva bun ca deobicei, poate mai mult!!

Super cadou! Asa surpriza, mai da! :rolleyes:
Bravo, Eataly! :drool:

#282 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 April 2013 - 10:03 PM

Eu am avut noroc anul asta cu iepurasii, sa vezi ce urecheala ii trag omului ca el nu se gandeste la cadou, are concurenta puternica!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#283 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:05 PM

Vezi postareaCami, la 07 April 2013 - 08:19 AM, a spus:

Vezi postareaverber, la 26 March 2013 - 08:17 PM, a spus:

Deci totul in pachet stas belgian sta sa ia calea aerului cald.
Cu DD inainte!

Verber, te-a auzit DD :)
Multumesc mult, mult de tot, mi-ai facut o mare bucurie =)) =)) :)

Deci, am primit azi dimineata cadoul, ajuns in bune conditii, nedesfacut de posta emirateza (ma asteptam la asta).
Din pacate, nu pot descarca pozele de pe telefon acuma, le pun mai tarziu.

Eu am facut cumparaturile, am impachetat, da' bleaga cum sunt cateodata :drool: , am uitat sa pun o felicitare. Asa ca am desfacut din nou, o sa merg azi sa iau o felicitare si sper sa-l pun diseara la posta. Va tin la curent.

Edit: am descarcat si pozele :) Primele 2 poze sunt cam neclare, imi tremurau mainile de emotie :D

Foarte frumos cadoul! Sa folosesti totul cu mare placere! :rolleyes:
Verber, felicitari! :thumleft:

#284 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:12 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 10 April 2013 - 10:20 PM, a spus:

Zooooozoooooreeeeeeel, a ajuns! In seara asta cand a ajuns soata acasa de la munca il vaz ca vine spre mine cu un pachet in mana.
Initial nu mi-am dat seama despre ce e vorba. Am comandat ceva pe net pt iepurasul meu si ma gandeam ca despre asta este vorba, dar cand am vazut ca e scris in romaneste mi s-a aprins beculetul imediat.
Multumesc muuuuuult de tot!
Dulciurile le-ai nimerit la fix. Erau preferatele mele inainte de monti. Le-am distribuit la pofticiosi. Soata deja a dat gata o ciocolatica.
Deabia astept sa vad ce fetze vor face fetele maine dimineata cand am sa le dau iepurasii!!! Erau deja in pat la nani, asa ca nu le-am mai agitat. Sa vezi bataie maine dimineata, care sa aleaga pe care...
Maine revin cu poze, ca acum mor de somn. Am intrat doar sa-ti zic sa stai linistita, ca a ajuns.
Ce ma bucur ca a venit iepurasul si la mine... si mor de rusine ca eu inca nu m-am decis decat pe jumatate...
Va pupacesc! :rolleyes:

Aici chiar c-a fost surpriza.. Ce de iepurasi rapizi!!! :thumleft:

#285 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:16 PM

Vezi postareaIoana, la 11 April 2013 - 02:31 PM, a spus:

Exista vre-un emoticon cu tremurici?caci asa m-as descrie acum pe mine.
A sosit iepurasulllll :thumleft: .Cu mainile tremurand de emotie am deschis pachetul, ca sa nu mai zic ce semnatura am tras cand am primit pachetul =)) si m-am bucurat in parte de fiecare cadou, caci iepurila al meu a fost tare darnic.

Iti multumesc iepurila(Titirimundi) m-ai nimerit la fix.Cu prima ocazie am sa pun si pozele cu ele purtate.

Si sa va prezint iepurasul meu

Iti multumesc inca odata =)) :) :)

Imi place foarte mult tot ce vad acolo! :rolleyes: Superb cadou, ai avut parte de-un iepuras darnic! :drool:

#286 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:18 PM

Vezi postareaTitirimundi, la 11 April 2013 - 02:47 PM, a spus:

Imi pare bine ca ti-au placut...aveam mari emotii. I-am spus domnisoarei de la magazin ca, caut un cadou pentru o prietena si ea ma tot intreba: I-ar placea asta? Culoarea asta? Ciocolata alba sau neagra? Si eu cu zambetul pe buze...Nu stiu, nu o cunosc! :thumleft:

Te pup!

Cred ca a cam benoclat ochisorii demoazela... :drool:
Ai avut inspiratie! Se pare ca ai nimerit-o tare bine pe Ioana! :rolleyes:

#287 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:20 PM

Vezi postareastella, la 11 April 2013 - 04:24 PM, a spus:

wow,super iepurila, si ce rapiiiiiiiiiiiiiid e :thumleft:

Daaaaaa, iepurasu' vad ca e taaaare rapid. La unii, e adevarat. Altii, mai departe, sau mai far' de inspiratiune.... or sa mai astepte pan' or sa ajunga la destinatie cadoaiele lor.

#288 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:22 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 April 2013 - 05:08 PM, a spus:

Super cadouri si super atmosfera, ce sentiment placut cand citesti topicul asta!

+1! Imi face maaaaare placere sa-mi clatesc ochisorii, vazand ce de minuni se trimit (peste mari si tari, in unele cazuri). Si, din cate vad, iepurasii au tare multa inspiratie! Nu chiar toti, din pacate.... Unii sunt mai inceti si inca mai rumega. :thumleft:

#289 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 April 2013 - 10:28 PM

Foxulino, iepurasii sunt perfecti :thumleft:.
placerea este mereu impartasita.
noapte buna si un mare pupiloi la tulemond.

#290 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:38 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 11 April 2013 - 07:01 PM, a spus:

Daca ai sti cat de luuuuung ma uitam la cutia aia de la Poste Italiane si nu intelegeam cum e posibil...
Pachetul a ajuns intact, chiar m-am chinuit un pic pana am reusit sa rupt plasticul. Pana la urma am recurs la foarfeca.
Nu s-a spart nimic, stai linistita!
Doar nu crezi ca am voie sa ma ating de iepurasi? Cred ca glumesti! Nici nu stii ce razboi a trebuit sa aplanez azi dimineata. Asta mai lipsea, sa zic ca unul e al meu. Mancam si bataie...
Dulciurile, eeeee, cu ciocolata m-ai dat gata. Era preferata mea pe timpuri. Asta e, se bucura restul fameleonului.
Vedere de ansamblu...

Rila Iepurila frumos aliniati...

Dulciurile mele preferate... pe care le savureaza poporul nemonti...

Si acum am ajuns si la iepurila propriu si personal... Inca nu i-am gasit locul definitiv, dar pana una alta troneaza pe o comodina la noi in dormitor. Se vede ca stii cum arat, silfida ma facui mai nou. Va prezint noul meu portret, asa ca luati bine aminte la ce urmeaza:

Si un obiect de care m-am indragostit de la prima vedere... i-am gasit deja o intrebuintare.

Iti place Zozo?

Si acum piesa de rezistenta:

Ce vreti mai mult de atat? Am si o poezioara!!! :pupic:
Eu nu le am cu asa ceva, asa ca tot respectul!

Acum Zozo, uite cum iti multumim noi... Dupa lupte grele s-a decis ce si cum.

Si cu drag iti dedic primele flori care au inflorit pe anul acesta in gradina noastra...

Toata familia va multumeste! Nicoleta si Stefan sa aveti parte de un Paste fericit!

Imi place tare mult ce vad aici! Si cadourile sunt dragute, dar si fetisoarele bucuroase imi plac. Sunt superbe fetitele tale! Sa-ti traiasca! :scratch:

#291 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:39 PM

Vezi postareazoazorel, la 11 April 2013 - 08:59 PM, a spus:

Sorina...(aici imi sterg lacrimile.De bucurie si emotie!) :pupic: :hug:

Fetzisoarele alea dulci si cu iepuricii in manute m-au adus in starea asta! Atata bucurie pentru niste lucruri atat de mici...:pupic:

Pe statueta si pe cutiuta scria numele tau.Vorba Koralindei, ma strigau sa le iau! Iar dulciurile...Si voi doi, tu si Eugen sunteti copii, nu?
Ma bucur tare ca v-am adus un zambet, chiar si dupa Pastele catolic, dar pana-n cel ortodox!

:pupic: pentru flori! N-as putea spune ce floare-mi place mai mult! TOATE, iar astea-s deosebite: din inimi dragi!

Sa le stapaniti sanatosi si sa va bucure, asa cum m-am bucurat eu ca vi le voi trimite!

:pupic: :pupic: Giuliei si pentru Mara!Vad ca se simt bine amandoua!

Sarbatori luminate si linistite si voua, dragii nosti!

Bravo, ai reusit sa faci multi omuleti fericiti! :scratch:

#292 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:41 PM

Vezi postareazerda, la 12 April 2013 - 04:04 PM, a spus:

Am primit si eu Iepurasul in vizita. Iepurasul meu a vazut prea multe filme de mister si n-a spus cine este. Cica Rila!

Emotie mare!! Da-mi mie aia rosie!!!!!

Dulciuri-puisori

O carte de bucate cu Alain Ducasse

Patru mingiute pentru pisici

Foarte apreciate de la ros ambalajul pana la joc teribil!

Pozele miscate sunt pentru ca sunt multi curiosi la ce a adus iepurasul!
In orice caz eu ii multumesc mult pentru daruri, dar pisicile ii multumesc de un milion de ori, acum zac late dupa ce au facut cu mingiutele!!

Ii multumesc lui Rila cu un mic regret ca nu stiu cine este!

Poate iepurele o fi fost uituc? Si-a uitat sa se semneze? Ori poate vrea sa fie un iepure misterios. Te tine in suspans... :scratch:
Imi place tot ce ai primit! :pupic: Dragut iepuras ai avut! :pupic:

#293 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:46 PM

Vezi postareazoazorel, la 12 April 2013 - 04:40 PM, a spus:

Si eu, si eu! Yuuupppiii! Si Iepurica mea a ajuns!Si, se vede traba ca eu am fost cea mai cuminte, fiindca mi-a facut o bucurie-n plus: sa vorbesc si vad (cu) doi oameni dragi mie! Pe Milorad de Bouteille si distinsa lui sotie Boniceaua! Va pup, dragii mei, ca dor mi-a fost de voi!

Asa deci, de aici rezulta ca Iepurica mea este....ta-ra-ra-raaaammmm! STELLINAAAA! Stella-bella, draga mea draga!

Si ce iepuras, ca a reusit sa fericeasca doi oameni cel putin: si pe mine, dar si pe dl Zoazorel, care bate din palme si se-nvarte ca un copil! Ia ce-a avut iepurasul meu in cosulet:

Trei ciocolate, din care una fondant , o cutie cu ciocolatele cu lapte, o punga cu cafea care a ajuns la fix(doar se terminase a noastra!), un curatitor de legume mai...special: din ceramica! o pastaie de vanilie de-adevaratelea, , o cutiuta eleganta cu margelute si-un clopotel si-o felicitare superba.

:pupic: :pupic: :pupic: Iepurasul meu drag! Pentru marile bucurii pe care mi le-a facut!:pupic: :pupic: :scratch:

Si voua sarbatori Pascale fericite!

Oooooooooo, da! Ce de dulciuri!!!!!! :hug: Si cafeluta buna-buna!!! Si inca multe altele! Cred si eu ca v-ati bucurat amandoi de cadou. E si normal! :hug:
Ceva similar a primit si puslamaluta cea mica, tot de la Stella. Prin octombrie le-am primit eu, dar la cel mic au ajuns abia de Craciun, ca eu am dat bir cu fugitii pan' la Paris vreo 2 luni.
Stella, iti multumesc inca o data, in numele copilotului, pentru tot! I-au placut la nebunie. Am pus dulciurile in niste cizmulite din material textil, agatate de usi si mereu isi facea drum spre hol, doar ca sa treaca pe langa ele si sa-si bage laboantele pan' la coate.... :hug: Din pacate, nu cred ca am nici o poza. O sa verific, poate are jupanu' in telefon. :pupic:

#294 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 10:48 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 April 2013 - 06:28 PM, a spus:

Stai draguta mea cuminte! Daca vrei sa imi faci o placere, iesi cu mine l avara la o terasa, sa stam si noi relaxate, la o bere, un mic, o maslina, o atentie. :scratch:

Ahaaaaaa....... carevasazica numai cu Zozo vrei sa te intalnesti.... Bineeeeeee!!!!

#295 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 11:07 PM

Vezi postareaalimocanu, la 12 April 2013 - 08:01 PM, a spus:

Loricica, draga floricica, stii tu sigur ce 2 oameni ai facut astazi fericiti. Eu si puiul de Darius. Dupa doua zile cumplite ajung astai acasa pe la 5 fara chef de nimic, imi dau seama ca imi lipsesc una alta prin casa si cum nu prea am timp ma decid sa merg sa fac cumparaturi inainte de inchidere, cand ies din casa, vad pe terasa un pachet... iiiii ce bucurieeee! Am tras de ambalaj ca doi catei in masina, ala mic ma tot intreba e si pentru mine ceva e si pentru mine? Tare ne-ai bucurat iepurila drag, Darius a decretat ca ciocolatica de la tine e "cea mai ciocolata din lume", vrea sa ne apucam sa vopsim oua si a promis ca is lustruieste singur tacamurile. Am sa pun poze, cel mai probabil maine, caci scriu de pe un calculator de imprumut al meu stricandu-se acum de curand... Iepurila la mine a ajuns fix la momentul potrivit.. genul ala de moment cand mai ai putin si te-apuca plansul, aveam nevoie de o astfel de emotie. Iti multumesc.

Marturisesc cu rusine ca eu inca sunt in cautari pentru cadou, imi lipseste si timpul necesar sa umblu putin ca sa imi fac o idee. Va pupez si ma bucur enorm cand vad fiecare dar in parte caci stiu cata emotie e atunci cand e primit.

Am resimiti emotiile si bucuriile voastre, doar citind mesajul! Frumos, foarte frumos! :scratch:

#296 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 11:09 PM

Vezi postareazoazorel, la 17 April 2013 - 07:44 PM, a spus:

Iar am fost cuminte, iar a venit Iepurasul!Promit sa ma fac fata cumiiinte tare! (ei, da, voi ma credeati!).Azi m-am intalmit cu Carmen L, sa-i livrez scula scormonitoare de cartofi, cum zise fata la Han.Si, tzup-tzup, si iepurasul!Haios tare! Ia:

Atasament Carmen Iepuras.jpg

Adica:

-una bucata carte Ileana Vulpescu (asta-i cea de care-ti ziceam, Zerda!)

-una bucata gaina mov=farfurie.Haioasa tare, numa'buna de pus oua colorate

-6 bucati forme de silicon pentru cosuletele de ciocolata!

:pupic: Iepuras dragalas.Pacat c-a fost din scurt, adica doar o bere si fara poze :pupic: Dar recuperam noi, nu Carmen?(Zerda, Carmen a promis o excursie la noi, in Salajan!:pupic: )

Cine-i cuminte, capata multe cadouri!!! :scratch:
Sa le folosesti pe toate cu cea mai mare placere! :pupic:
Carmen, jos palaria! :pupic:

#297 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 11:11 PM

Vezi postarealenias, la 17 April 2013 - 08:50 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 17 April 2013 - 11:08 AM, a spus:

Azi a plecat si-al treilea iepuras secret de la mine.Sper s-ajunga la fel de repede si sa aduca tot atata bucurie, ca si primul! In afara de Sorina, eu am mai trimis doi iepurasi sa descreteasca niste frunti! Acum am emotii!

Nicoleta, daca un iepuras trebuia sa vina la mine, sa stii ca a ajuns cu bine si ca surpriza a fost foarte mare. Chiar nu ma astepttam :pupic: Multumesc mult! :pupic:
Iepurasul sa/ti aduca si tie multe, multe bucurii - pe masura sufletului tau :pupic:

Cum ziceam si mai sus - dupa fapta si rasplata! :pupic: Sa folosesti ustensilele cu mare placere si sa ne arati si noua rezultatele! :scratch:
Bravo Zoazorel! :pupic:

#298 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 11:13 PM

Vezi postareaCarmen L, la 17 April 2013 - 09:39 PM, a spus:

Pana m-am hotarat eu au trecut inscrierile, alta data voi fi mai rapida. Cu toate astea am vrut
sa fiu si eu iepuras, ma bucur ca-ti plac Zoazo, e un dar din toata inima.

Multumesc si eu pentru burghiul de legume, in special gauri in cartofi.Incarc acumulatorii si vin cu o poza sa multumesc cum se cuvine chiar daca a atasat lenias deja una spre exemplificare.

Felicitari iepurasilor, sunt foarte frumoase cadourile.

Deja te-am trecut in capul listei pentru urmatoarea tura. Cand va fi, nu se stie. Dar tu esti deja nr. 1! :pupic: Frumos gestul tau, bravo! :pupic:
Si sa folosesti si tu cu folos ustensilele primite! :scratch:

#299 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 11:15 PM

Vezi postareazoazorel, la 18 April 2013 - 06:31 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 16 April 2013 - 01:36 PM, a spus:

Hm.................. a trecut o saptamana de cand am pus iepurasii mei la posta , nici o veste , oare?

Ba daaaaa!:scratch: A sosit tzup-tzup al meu! Al treilea iepuras care a sosit la mine! Chiar asa cuminte am fost? Incep sa ma minunez si eu de mine!

Deja ma faceti sa plang de emotie!

:pupic: Mutti!

Portofel, urechi dulci de ciocolata si-un iepuras-poet!

Pup mult pe Mutti de Enena!:pupic: :pupic:

Tu chiar ai fost cuminte!!!!!!!!!! :pupic: Cum de-ai reusit??? :hug:
Mutti, frumos cadou! :pupic:

#300 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 April 2013 - 11:19 PM

Vezi postareanrares, la 19 April 2013 - 07:51 PM, a spus:

A venit topaind si iepurasul meu, tocmai din tara lui Deutchland:

si cu cadoul la purtator (scuzati calitatea indoielnica a iPhone-ului)

Frumos, frumos! Si cadoul si posesorul! :scratch:

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic