zoazorel, la 12 April 2013 - 04:40 PM, a spus:
Si eu, si eu! Yuuupppiii! Si Iepurica mea a ajuns!Si, se vede traba ca eu am fost cea mai cuminte, fiindca mi-a facut o bucurie-n plus: sa vorbesc si vad (cu) doi oameni dragi mie! Pe Milorad de Bouteille si distinsa lui sotie Boniceaua! Va pup, dragii mei, ca dor mi-a fost de voi!
Asa deci, de aici rezulta ca Iepurica mea este....ta-ra-ra-raaaammmm! STELLINAAAA! Stella-bella, draga mea draga!
Si ce iepuras, ca a reusit sa fericeasca doi oameni cel putin: si pe mine, dar si pe dl Zoazorel, care bate din palme si se-nvarte ca un copil! Ia ce-a avut iepurasul meu in cosulet:
Trei ciocolate, din care una fondant , o cutie cu ciocolatele cu lapte, o punga cu cafea care a ajuns la fix(doar se terminase a noastra!), un curatitor de legume mai...special: din ceramica! o pastaie de vanilie de-adevaratelea, , o cutiuta eleganta cu margelute si-un clopotel si-o felicitare superba.

Iepurasul meu drag! Pentru marile bucurii pe care mi le-a facut!
Si voua sarbatori Pascale fericite!
Oooooooooo, da! Ce de dulciuri!!!!!!

Si cafeluta buna-buna!!! Si inca multe altele! Cred si eu ca v-ati bucurat amandoi de cadou. E si normal!

Ceva similar a primit si puslamaluta cea mica, tot de la Stella. Prin octombrie le-am primit eu, dar la cel mic au ajuns abia de Craciun, ca eu am dat bir cu fugitii pan' la Paris vreo 2 luni.
Stella, iti multumesc inca o data, in numele copilotului, pentru tot! I-au placut la nebunie. Am pus dulciurile in niste cizmulite din material textil, agatate de usi si mereu isi facea drum spre hol, doar ca sa treaca pe langa ele si sa-si bage laboantele pan' la coate....

Din pacate, nu cred ca am nici o poza. O sa verific, poate are jupanu' in telefon.