Scrisoare catre iepuras Incepem deci
Postat 27 April 2013 - 06:01 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 27 April 2013 - 06:12 PM
Postat 27 April 2013 - 08:07 PM
zoazorel, la 27 April 2013 - 06:01 PM, a spus:
Ma faci sa am emotii si mai mari... Exceptand darul de pe forum de la Craciun si cel de Paste (pup Mihaela si Loricica) sunt ani de cand nu am mai primit nimic... uhhhh, ce-mi faci tu mie Nicoletooo! Pup.
Postat 27 April 2013 - 11:11 PM
stella, la 27 April 2013 - 09:12 AM, a spus:
Nu mai e pe drum, e deja despachetat, injumatatit, admirat, incercat......... si tot tacamul aferent.
Eram noi in drum spre rezervatia de la Comana, cand ma suna un nene cum ca are un pachet pentru mine, de la Stella.... Asa ca seara, la intoarcere, am bananait prin oras dupa pachet... Ia priviti uzina noastraaaaaaa!!!!
1.jpg (78.96K)
Number of downloads: 0
Un suport pentru oua superb, o multime de ciocolatele (alea au fost injumatatite rapid), alune si stafide in ciocolata, ditamai namila de iepuroi (tot ciucalata), o felicitare ce mi-a mers la inima, dar si un semn de carte cu magnetei, pastai de vanilie...... si deja am obosit.
Suportul pentru pua e superb! Ne place taaaaaare mult la amandoi, jupanul mi-a zis sa am grija unde-l pun, ca n-are rost sa stea pe masa si sa pateasca vreo bucurie. E taare frumos!
2.jpg (75.1K)
Jupanului nu-i venea sa creada ca tot scot din cutie si tot mai sunt lucruri pe-acolo....
Stella, mii de multumiri, saru' mana, bodaproste, sa traiesti si tu si toata familia ta! Ne-ai facut o bucurie uriasa cu cadourile astea, pe cuvant!
Postat 27 April 2013 - 11:28 PM
Paste fericit.
Postat 28 April 2013 - 07:16 AM
Alinusha, nu-i mare lucru, n-ai de ce avea emotii!
Asaaaa, si-n timp ce eu vorbeam la telefon ieri, tzup-tzup si iepurica Zerda
ou.jpg (44.32K)
E-atat de finut si delicat...I-am facut poza pe balcon, ca-i lumina!
Postat 28 April 2013 - 08:03 AM
Postat 28 April 2013 - 11:06 AM
Cioco de la Stelinna la Foxy si Outz.." Blue-Faberger" de la Zerda ,la Zozorica ......
Poate sa vina Pastele !
Superbe cadouri de la iepuras fetelor ,sa va bucurati de ele.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 28 April 2013 - 02:29 PM
Asa sa nu uitam ca am mai primit un iepuras, las expeditorul sa-l numeasca!
Postat 28 April 2013 - 07:07 PM
Deh, de la Mos ni se trage! Ne-am "facut mana" cum se zice, de Craciun.Acum e asa usor.... Si tot vad chestiute care mi se par ca s-ar potrivi uneia sau alteia dintre voi...Ooofff, grea viata!
Postat 29 April 2013 - 01:15 PM
20130429_084702.jpg (1.92MB)
Postat 29 April 2013 - 01:44 PM
Dar...sa va mai zic una frumoasa: iepurasii s-au prins ca eu NU mananc morcovi!DELOC! Asa ca s-au vorbit sa dea navala la mine.Si, ca sa ma fac si eu ca nu-i vad, mai aduc un cadou!
Azi, de la lenias!
Cu poze mai tarziu: o cutie metalica, buna pentru cafea, ness, zahar. BUNA, ca aveam nevoie!| Un sort de bucatarie, multe-multe abtibilduri pentru oua, un set de sare-piper si-o felicitare superba, semnata de toata familia!
Multumesc mult, Lenias!
Postat 29 April 2013 - 02:12 PM
Postat 29 April 2013 - 02:15 PM
Deci a zis vara intr-o seara sa dea navala peste noi! BOOOON, eu am tot soiul de incaltari in trei dulapuri ca le mut ca la sah, din cauza de motive independente de vointa mea.
Si ne vedem noi sambata dimineata, cald sa scoti limba si eu cu ghetutele. Eu nu sufar foarte tare de cald dar tot frecandu-ma prin piata am inceput sa scot limba. Zozo ca ea isi ia pantofi ca n-are decat unii care o bat aici, restul la Braila, eu rabdatoare dupa ea. Isi ea ia pantofii si se uita la mine care ma uitam cu tandrete la niste espadrile.... cica probeaza-le!! Pai le daram astora tot ce e pe rafturi cand ma invart cu ditamai plasa, lasa, incearca... si a zis ca venit iepurasul sa nu mor de caldura
Postat 29 April 2013 - 02:43 PM
Acum să dau și eu raportul: azi am reușit să trimit și eu cadoul. Se vede treaba că sunt codașa grupului.... și ca ironia să fie completa, este trimis cu drag unei fruntașe iepuraș.
Se vede treaba că e cam șchiop Rila al meu, daaaaaar cu mare bucurie știu deja că va ajunge vineri acolo unde trebuie.
Așa că cine se simte cu musca pe căciula ar fi bine vineri să fie pe fază.
Deabia aștept!
Postat 29 April 2013 - 02:47 PM
Sper maine sa aud ceva de la un iepuras, poate poimaine... celalalt o sa incheie sezonul sigur, nu din vina mea!
Postat 29 April 2013 - 02:49 PM
sorinadaniela, la 29 April 2013 - 02:43 PM, a spus:
Codasa??? Depinde la ce ora l-ai trimis. Ca si eu am fost la posta, la prima ora...
Postat 29 April 2013 - 03:11 PM

Ajutor