Forum Culinar: Scrisoare catre iepuras - Forum Culinar

Salt la continut

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Scrisoare catre iepuras Incepem deci

#961 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 April 2015 - 01:01 PM

Iepurasii au fost mai harnici anul acesta. Speram sa nu fie urecheati intarziati.

#962 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 April 2015 - 05:01 PM

Vezi postareaCami, la 12 April 2015 - 08:06 AM, a spus:

Daniella, daca as mai gasi, cu tot dragul :) Dar nu se cred sa mai fie, din pacate. Ce simpatica e Bea :lol:

Nici sa nu te gandesti, draga Cami, nu stie ea cum e cu voiajul asta... , tocmai de aia mi s-a parut amuzanta solicitarea ei..., de parca era sora ei de langa casa.... Lol Multumim pt tot ...toate darurile minunate le am folosit cu multa placere :lol: :lol: :floare:

Bravo tuturor iepurasilor si copiilor cuminti! Super daruri zoazo si Julix; Coral si Stella! :hug:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#963 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 13 April 2015 - 05:37 PM

Vezi postareajulix_2007, la 13 April 2015 - 01:01 PM, a spus:

Iepurasii au fost mai harnici anul acesta. Speram sa nu fie urecheati intarziati.

Imagine postata Baaa daaa! Al meu n-a ajuns încă. Bietul copiluț încă l-o fi aștetând! Eu știu c-a fost cuminte copiluțul, dar...Sper să nu se fi rătăcit pe drum, mititelul Iepuric!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#964 Useril este offline   roth 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Inregistrat: 07-April 13
  • LocationBucuresti

Postat 13 April 2015 - 07:37 PM

Vezi postareajulix_2007, la 10 April 2015 - 12:10 PM, a spus:

A ajuns si iepurasul meu, de la draga mea Camelia - Roth.
M-am bucurat ca un copilas de fiecare minune pusa acolo. E adevarat ca platoul sub forma de gainuta a suferit avarii definitive, dar vorba mamei mele "mor oameni".

Detaliu cu iepurasul plin de dulciuri
Atasament Picture 106.jpg

Atasament Picture 107.jpg

Detaliu cu suportul de servetele, care a ajuns intreg si care va sta cu siguranta pe masa de Paste. Pun la pastrare suportul cu mielusei, pentru alta data.

Atasament Picture 108.jpg

Aici este gainuta avariata. Dar nu sunt rea de scarba. Desi mie imi plac toate aceste chestii si am fost putin trista, pastrez gestul care a insotit cadoul, apoape de suflet, mai ales ca a venit de la un om drag mie, pe care l-am cunoscut "in carne si oase" acum 2 ani.
Atasament Picture 109.jpg

Fata de masa cu iepuras si cu oute este tot de la Roth.

Atasament Picture 110.jpg

Sper sa fi ajuns cu bine si intregi lucrurile pe care le-am pus in pachetul pentru draga noastra Zoazorica.

Va doresc spor la pregatit bunatatile de Paste si mai trec eu pe aici.

Imi pare tare rau dar de...asta e Romanica noastra , dragalasa d.na de la posta a luat coletul si a dat cu el de la nivelul bratului stand pe scaun...am strigat ca e ceva frafil si a spus ca daca doream sa precizez normele spun ca trebuie ambalat in cutie de tabla..bla, bla, bla...sa fie la ea acolo...o sa vad daca gasesc altul si fac cumva sa ajunga la tine..era haios asa set.

PS
faci coliva buna? ca dulceata de trandafiri stiu ca faci...sa faci si tu un platou pt platou ca mie imi place.
tinem legatura si vad eu cum fac, regret..il ambalasem eu cumva dar fiind cel mai jos se pare ca a patit-o.

#965 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 14 April 2015 - 08:13 AM

Frumoase tare toate cadourile, ce-mi plac!
Corina, ma bucur ca pachetelul a ajuns in buna regula si ma bucur si mai tare ca ti-a placut (am incercat sa fie cat mai pe sufletul tau, chiar cu drag le-am luat pe toate).
Sa le folosesti sanatoasa, de-abia astept sa vad cu ce cupcakes-uri vii!

#966 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 April 2015 - 09:18 AM

La noi tocmai ce a ajuns un iepuras de la Daniella :lol: multumim tare mult Dany' si Bea',pupici de la bub' care este extrem de incantat :hug: :-*

Fisier atasat  SAM_3417.JPG (71.78K)
Number of downloads: 0

a primit dulciuri,iepurasi de ciocolata si oute de ciocolata,jocuri de colorat/decupat ,picaturi de ciocolata pt. briosele lui preferate(care sunt muffins toata ziua dar el tot briose le zice :lol: ) eu am primit o masinuta de tocat tare finuta si faina,imi va fi tare utila,o ador :) si lumanari,tare romantic :lol: Multumim din suflet :floare: va uram multa fericire si lumina in viata si in suflet! Va iubim mult-mult de tot .

P.S : Ha ha! :) bub' deja a inceput asamblarea acestor linguri de lemn cu autocolantele si cartonasele de rigoare,ce nostime sunt :)

Fisier atasat  SAM_3418.JPG (45.31K)
Number of downloads: 1

#967 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 14 April 2015 - 01:14 PM

Iepurasul meu pe unde-o umbla dragutul? C-a plecat primul si n-a ajuns nici acum...Imagine postata

Sper sa nu-l fi prins Lupul cel Rau... A zis 10 zile, iaca, se fac 20 si el..nimic... Sa i se fi facut rau pe drum?Imagine postata

#968 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 April 2015 - 01:55 PM

Lasa ca o ajunge el pana la urma Zoazo' draga, nu mai fi trista :scratch:

#969 Userul este online   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 15 April 2015 - 10:00 AM

Sorinaaa, am gasit Tiger-U, ramane sa gasesc bomboanele, care se terminasera da tre sa aduca iar sapt viitoare
sarumana de oferta
fiica dacilor

#970 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 15 April 2015 - 10:18 AM

Se pare ca eu am fost cel mai oraznic copil anul asta. Cadoul meu a ajuns in Dubai, dar pentru ca nu a avut in adresa numarul cutiei postale, a fost returnat expeditorului. Am sunat azi la posta si mi-au spus ca a parasit Emiratele aseara, dupa ce a stat la ei din 30 martie. Dar bineinteles ca nu s-a obosit nimeni sa ma sune :scratch: :wub:

#971 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 April 2015 - 10:24 AM

Mă bucur, Bris!
Sorina

#972 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 April 2015 - 10:33 AM

Oh Cami, ce rau imi pare. Ce tantalai la posta :wub: :scratch:

#973 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 April 2015 - 10:35 AM

Eu as propune ca pe viitor, daca vedem ca intarzie mult o livrare, sa scriem un PM destinatarului, sa poata intreba exact la posta etc daca a sosit ceva de la dna x ptr dna y , colet venind din tara z . Ce parere aveti?

#974 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2015 - 10:41 AM

Vezi postareastella, la 15 April 2015 - 10:35 AM, a spus:

Eu as propune ca pe viitor, daca vedem ca intarzie mult o livrare, sa scriem un PM destinatarului, sa poata intreba exact la posta etc daca a sosit ceva de la dna x ptr dna y , colet venind din tara z . Ce parere aveti?

Si unde-ar mai fi surpriza? Ca asta era ideea de Iepuras si Mos: surpriza!Sa nu stii de la cine primesti!

#975 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 15 April 2015 - 10:42 AM

Da, de acord.
Tampitii astia de la posta mi-au zis ca ar fi trebuit sa sun eu la ei. Cum naiba sa sun eu, daca nici nu am stiut ca acel pachet e deja la ei? Trebuia sa visez? Ei aveau nr. meu de telefon pe pachet, logic era sa ma sune ei. Da' pe taramurile astea functioneaza o alta logica, total diferita de a noastra :scratch: :wub:

#976 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2015 - 10:45 AM

Vezi postareaCami, la 15 April 2015 - 10:18 AM, a spus:

Se pare ca eu am fost cel mai oraznic copil anul asta. Cadoul meu a ajuns in Dubai, dar pentru ca nu a avut in adresa numarul cutiei postale, a fost returnat expeditorului. Am sunat azi la posta si mi-au spus ca a parasit Emiratele aseara, dupa ce a stat la ei din 30 martie. Dar bineinteles ca nu s-a obosit nimeni sa ma sune :scratch: :wub:

Ba ai fost cel mai cuminte copil, ca la tine a plecat primul! Ca l-au prins dervisii si beduini...Nu-i vina ta! rezolvam cumva! Da-mi pe PM adresa de-acasa.Poate asa sa te gaseasca mai usor....Te-ai prins ca Iepurila era de la mine!Si-asa cu drag l-am cumparat si-mpachetat.
Tare-s trista eu....Imagine postata Nu-i bai, ti-l mai trimit odata!Imagine postata

#977 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 April 2015 - 11:03 AM

Vezi postareazoazorel, la 15 April 2015 - 10:41 AM, a spus:

Si unde-ar mai fi surpriza? Ca asta era ideea de Iepuras si Mos: surpriza!Sa nu stii de la cine primesti!

Zoazo, intre o demisurpriza, si una neplacuta ( gen plecat inapoi pachetul...alta reimpachetare etcetc...sincer, eu prefer demisurpriza.
Mai ales ca adevarata surpriza e cand deschizi si te bucuri de ce a fost ales pentruu tine :scratch:. Parerea mea.

#978 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 15 April 2015 - 12:18 PM

O alta solutie ar fi sa-i trimitem Foaxei tracking number si ea sa-l dea mai departe daca exista intarzieri majore. Nici nu stiu cum sa facem sa fie bine :scratch:

#979 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 15 April 2015 - 01:28 PM

Vezi postareastella, la 15 April 2015 - 11:03 AM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 15 April 2015 - 10:41 AM, a spus:

Zoazo, intre o demisurpriza, si una neplacuta ( gen plecat inapoi pachetul...alta reimpachetare etcetc...sincer, eu prefer demisurpriza.
Mai ales ca adevarata surpriza e cand deschizi si te bucuri de ce a fost ales pentruu tine :scratch:. Parerea mea.

Ai mare dreptate Stellina, dar...Sa speram ca nu se va mai intampla asa ceva, c-a fost urecheatul meu mai ghinionist.Imagine postata Poate a doua oara-i cu noroc!

#980 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 15 April 2015 - 09:08 PM

Stella, m-am gandit si eu la ceva asemanator. Dar, ca sa pastram "misterul", mai bine imi ziceti mie cand trimiteti pachetul, data estimata a livrarii si, acolo unde va fi cazul, numarul coletului, pentru a putea fi urmarit de destinatar.
Oricum, in momentul in care se va inchide oficial iepurasul, voi veni cu cateva impresii personale si pertinente, zic eu, vis-a-vis de buna desfasurare a actiunilor urmatoare.

Arata acest topic

• 52 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul