Dupa ce m-am inspirat de la Eataly le fac foarte frecvent adica in fiecare week end si le coc in moduri diferite asa ca acum mi-am zis sa le dedic un subiect.
Eu folosesc un file de peste care aici se numeste "persico", cintareste in jur de jumatate de chilogram, il maruntesc, ori in Thermomix ori in robot ori il tai fin cu cutitul si il amestec cu 2 oua, pesmet cit cuprinde si arome: sare, piper, patrunjel sau marar, usturoi.
Fac bilutele.
Pina acum le-am copt in sos de rosii
in putin ulei in tigaie
in cuptor
Pagina 1 din 1
Chiftelute de peste (persico)
#2
Postat 13 January 2013 - 06:00 PM
Foarte usoara si lejera reteta! Nu-i de mirare ca ai slabit atat, mananci dietetic si e super! Arati tare bine!
Heave ho, buccaneers ;)
#3
Postat 13 January 2013 - 06:12 PM
adriana, brava, mă tentează reţeta ta, peştele cum stă la capitolul oase?
notă mentală postată ca să nu uit pesce persico este Perca fluviatilis aka bibanul fluvial, european perch
notă mentală postată ca să nu uit pesce persico este Perca fluviatilis aka bibanul fluvial, european perch
#4
Postat 13 January 2013 - 07:10 PM
Oho, mi-ai adus aminte ca mai am in congelator cateva(sardine+spada), le arunc maine intr-un sos de rosii.
#5
Postat 13 January 2013 - 07:40 PM
Lapona Enigel, la 13 January 2013 - 06:00 PM, a spus:
Foarte usoara si lejera reteta! Nu-i de mirare ca ai slabit atat, mananci dietetic si e super! Arati tare bine!
Multumesc
Dexter, la 13 January 2013 - 06:12 PM, a spus:
adriana, brava, mă tentează reţeta ta, peştele cum stă la capitolul oase?
notă mentală postată ca să nu uit pesce persico este Perca fluviatilis aka bibanul fluvial, european perch
notă mentală postată ca să nu uit pesce persico este Perca fluviatilis aka bibanul fluvial, european perch
pai sta ca n-are, deaia-l cumpar sa fi fost un oscior in ditamai filetul si cind l-am taiat bucatele l-am simtit si l-am scos
Eataly, la 13 January 2013 - 07:10 PM, a spus:
Oho, mi-ai adus aminte ca mai am in congelator cateva(sardine+spada), le arunc maine intr-un sos de rosii.
deci le-ai congelat crude? pai faina idee ca de regula cumpar un file doar dar daca zici asa pot face mai multe in weekend si mi le congelez si trebuie numai sa le coc apoi
#6
Postat 13 January 2013 - 08:50 PM
Crude, crude ca daca le puneam si pe alea in oala imi iesea tot sucul
Revin aici cu impresii ca nu le-am congelat pana acum.
Revin aici cu impresii ca nu le-am congelat pana acum.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1