Ingrediente:
6 oua
400 gr zahar
600 gr faina 00
300 m lapte (eu am folosit de orez)
300 ml ulei (eu am folosit de seminte de arahide)
1 1/2 pliculet de praf de copt (cam 20 de gr)
In plus eu am folosit 2 linguri de cacao si un pic de rahat bucatele trecut prin faina.
Am batut spuma ouale intregi cu zaharul in kenwood la viteza maxima
am redus viteza la minim si adaugat laptele amestecat cu uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt

am pus compozitia in tavi (am folosit 2 tavi de chec, lungimea lor e de 30 de cm) lasind in bol o mica cantitate pe care am amestecat-o cu 2 linguri de cacao
am turnat compozitia cu cacao peste cealalta si deasupra am pus bucatele de rahat trecute prin faina, dar desi erau mici si date prin faina tot s-au dus exact la fund semn ca aceasta compozitie e foarte pufoasa

copt la 180°C 45 de minute, dar fiecare inainte de ii scoate din cuptor trebuie sa verifice cu scobitoarea daca sunt copti si eventual sa ii lase mai mult pentru ca ficare cuptor face ce vrea el

scosi din tava imediat si pusi pe gratar la racit, imediat ce s-a putut - sectiune

M-a speriat un pic cantitatea de faina si de oua dar mama mi-a zis imediat: "pai fa in 2 tavi" si a fost foarte bine, nu e gras si asta imi place foarte mult, e pufos si nu e sfarimicios.
As avea o intrebare pentru cine se pricepe, s-ar putea oare inlocui zaharul cu fructoza, si daca da trebuie folosita aceeasi cantitate?