
Ingrediente:
6 linguri fulgi de cocos rasniti
1 lingura fructoza
1 fiola esenta rom
1 fiola esenta vanilie
1 varf de lingurita praf de copt
3 oua intregi
3 linguri pline tarate de ovaz rasnite fin
3 linguri faina de naut
500 ml kefir
putin ulei ptr uns tigaia
Umplutura : 4-5 mere mai marisoare, taiate cubulete calite cu scortisoara
Toping: smantana dulce, scortisoara, sirop de agave, samburi de nuca
Mod de preparare:
Se pun in bol toate ingredientele si se amesteca foarte bine cu telul para, apoi se lasa la odihna compozitia cam 20 min.
Intre timp punem merele intr`o cratita si le calim cu scortisoara

Dupa 20 de minute cat a stat compozitia de clatite la odihna, incingem tigaia antiaderenta si o ungem cu putin ulei si punem un polonic din compozitie (in compozitie se amesteca de fiecare data cand se pune o clatita la copt)

intoarsa in tigaie

Cantitatea este ptr 8 clatite de marime normala.

Gata pregatite ptr umplut cu merele calite cu scortisoara, iar deasupra punem o lingura de smantana, cateva bucati de samburi de nuca, scortisoara , siropul de agave.
