Lapona Enigel, la 02 February 2010 - 12:08 AM, a spus:
Baby, pe cei trei romani ii iubesc si eu!
Si da, Raoul e ocupat, are treaba...cu mine, deci nu il mai deranjati
)
bine-bine
pocneste fruntea01.gif (2.14K)
Number of downloads: 9 , enjoy him! frumos, deștept, modest și devreme acasă (cu tine, bineînțeles!
)

btw, ai văzut Under the Tuscan Sun?
Ursuleatza, la 02 February 2010 - 09:03 AM, a spus:
Poate nu vad eu bine dar credeam ca topicul e de barbati frumosi nu de "neni in varsta si cu multe riduri". Ce vedeti voi frumos la Marcel Iures, de exemplu? Ok, poate e un actor excelent si e foarte inteligent si are o personalitate asa si pe dincolo dar frumos....

e simplu, Ursuleațo
pe lumea asta sînt lucruri clar definite: un cerc e rotund, indiferent cum îl privești iar o frunză e verde și așa o vede toată lumea, n-avem ce comenta!
dar frumusețea...
știi că se spune "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie"
e mai frumos Tom Cruise decît Brad Pitt?
sau George Clooney decît Russell Crowe?
sau Keanu Reeves decît Johnny Depp?
cu ce instrument să comparăm frumusețea lui Ștefan Bănică junior cu cea a lui Tudor Chirilă?
există șabloane ale frumuseții?
există criterii care trebuie îndeplinite pentru ca un om să fie considerat frumos?
ochii noștri văd un chip, îl scanează

iar creierul nostru decide dacă e frumos sau nu...
ce stă la baza deciziei dînsului, a domnului creier? ehe, deja începe să mă depășească subiectul...
să răspundă psihologii
girl_wacko.gif (935bytes)
Number of downloads: 8
cică "bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca dracu'" dar atîta timp cît nu avem un film cu dracu' ăsta sau măcar o poză cu el, e greu să ne facem o idee ce și cum
cît despre "neni în vîrstă și cu multe riduri"...există oameni care, îmbătrînind, cîștigă în frumusețe, din punctul meu de vedere...exemplu: Sean Connery, care în tinerețea lui mie nu-mi
spunea nimic iar acum, în vîrstă și cu multe riduri, eu îl văd ispititor de frumos...