Piscotel, la 17 April 2013 - 07:17 PM, a spus:
Cand am pus aluatul in forma, forma era plina cam o treime.
Apoi a crescut la copt neasteptat de mult. Practic mi-a umplut forma.
Nu ma asteptam sa creasca asa de mult,pentru ca aluatul e "greu ".
Dar coacerea a durat fix o ora.
Poate ca forma mea are diametrul mai mic si s-a umplut mai mult.
Mie imi place cum ti-a iesit.
Si culoarea si consistenta e fix cum trebuie.
Si vad si "petalele " ...fara ochelari .
La mine s-a copt cam in...nu stiu...sa zic 50 min.Cam asa cred.
Legat de forma, da, cred ca eu am forma mai mare. E acelasi inel (detasabil) care il folosesc si la blatul de tort, are tavita rotunda de tort si aceasta cu model de ''petale'' cum le-ai zis. Asa am cumparat forma asta acum cativa ani si ce bucuroasa eram ca am cumparat-o.Dar deviez de la subiect.
Ai fost tare simpatica la faza ca vezi ''petalele'' , si fara ochelari.
Asa este, se vad daca te uiti mai de jos la chec, asa cum am facut si poza. Dar zau ca nu mai conteaza asta, la cat de e bun.L-am mancat cu o poftaaa
Multumesc inca o data ca ai scris reteta!
aura, la 17 April 2013 - 07:42 PM, a spus:
Aura, fa-l, cand ai timp fa-l ca nu regreti
Si multumesc de apreciere.