Din noua carte de Anna Moroni la care a colaborat prietena mea am facut tartinele astea foarte bune si usor de facut.
Am uns pe feliile de piine brinza care aici se numeste stracchino cu un pic de parmigiano ras, reteta prevedea si o jumatate de mozzarella dar n-aveam, am pus deasupra chestia asta care se numea pasta de salam, reteta prevedea cirnat proaspat dar pe mine m-a atras pasta. La cuptor la 200°C 10 minute, cit sa se topeasca brinza si sa se coaca cit de cit cirnatul.
Foarte foarte bun
Pagina 1 din 1
Crostoni sfiziosi centro Italia
#2
Postat 13 May 2013 - 02:27 PM
Sunt excepționali! Doamne ce mai devoram crostini ăștia.
Încearcă data viitoare să amesteci stracchino cu pasta de cârnat proaspăt.
Mi-ai adus aminte.... rău ai mai făcut!
Încearcă data viitoare să amesteci stracchino cu pasta de cârnat proaspăt.
Mi-ai adus aminte.... rău ai mai făcut!
Sorina
#3
Postat 13 May 2013 - 06:14 PM
sorinadaniela, la 13 May 2013 - 02:27 PM, a spus:
Sunt excepționali! Doamne ce mai devoram crostini ăștia.
Încearcă data viitoare să amesteci stracchino cu pasta de cârnat proaspăt.
Mi-ai adus aminte.... rău ai mai făcut!
Încearcă data viitoare să amesteci stracchino cu pasta de cârnat proaspăt.
Mi-ai adus aminte.... rău ai mai făcut!
Sorina si eu tot cu stracchino le-am facut exact asa, amestecat cu pasta de carnati proaspeti, o bunatate!!!!!!!! Si chiar nu i-am mai facut demult.
#4
Postat 13 May 2013 - 06:24 PM
sorinadaniela, la 13 May 2013 - 02:27 PM, a spus:
Sunt excepționali! Doamne ce mai devoram crostini ăștia.
Încearcă data viitoare să amesteci stracchino cu pasta de cârnat proaspăt.
Mi-ai adus aminte.... rău ai mai făcut!
Încearcă data viitoare să amesteci stracchino cu pasta de cârnat proaspăt.
Mi-ai adus aminte.... rău ai mai făcut!
ok, singura mea grija era ca n-o sa se coaca carnea, da' cre ca o coc nitel inainte, amestesc, pun pe piine si apoi la cuptor sa se topeasca doar brinza
Stefano ar fi vrut sa fi prajit un picut piinea inainte tot in cuptor, eventual incerc si asta
Arata acest topic
Pagina 1 din 1