Pagina 1 din 1
Bienestich
#1
Postat 16 May 2013 - 08:01 AM
Caut si eu o reteta incercata de Bienenstich.
Poate doamnele din Germania ma ajuta si pe mine.
Trebuie sa fac in cantitate mai mare si parca nu ma hazardez sa iau o reteta de pe net.
Multumesc anticipat
Poate doamnele din Germania ma ajuta si pe mine.
Trebuie sa fac in cantitate mai mare si parca nu ma hazardez sa iau o reteta de pe net.
Multumesc anticipat
#2
Postat 16 May 2013 - 10:07 AM
Oricit de incercata ar fi reteta, pina n-o faci o data nu stii pe ce te bazezi. Deci ti-as recomanda sa faci o cantitate mai mica pentru inceput dupa orice reteta te-ai lua.
#3
Postat 16 May 2013 - 11:19 AM
http://smittenkitche...bee-sting-cake/
Nu am incercat reteta, dar in general, orice altceva incercat de pe blogul respectiv a fost super.
Nu am incercat reteta, dar in general, orice altceva incercat de pe blogul respectiv a fost super.
#4
Postat 16 May 2013 - 12:37 PM
E la crescut... vorba aia: nu ma putui abtine
Revin cu impresii mai tarziu
Revin cu impresii mai tarziu
#6
Postat 16 May 2013 - 01:59 PM
Carmella, la 16 May 2013 - 10:07 AM, a spus:
Oricit de incercata ar fi reteta, pina n-o faci o data nu stii pe ce te bazezi. Deci ti-as recomanda sa faci o cantitate mai mica pentru inceput dupa orice reteta te-ai lua.
+1 !
Pana n-o faci cu mana ta, nu stii ce si cum.
Olguta esti fantastica, abia astept sa vad pozele !!
#8
Postat 16 May 2013 - 02:20 PM
Poza la cald.. de fapt, e inca clocotita.. acum 5 minute am scos-o din cuptor. Intre timp am facut si crema de vanilie, dupa o alta reteta decat cea din link.
O singura observatie, nu am avut suficiente migdale si cand am intins toppingul desupra, in unele locuri a fost mai mult caramel care s-a scufundat usor in aluat. In rest, miroase absolut divin. Astept sa se raceaca sa o tai si sa o umplu
Edit: am folosit o tava de 26cm diametru si desi parea putin aluat la inceput l-am lasat vreo ora jumatate la crescut in tava si s-a umplut tava.
O singura observatie, nu am avut suficiente migdale si cand am intins toppingul desupra, in unele locuri a fost mai mult caramel care s-a scufundat usor in aluat. In rest, miroase absolut divin. Astept sa se raceaca sa o tai si sa o umplu
Edit: am folosit o tava de 26cm diametru si desi parea putin aluat la inceput l-am lasat vreo ora jumatate la crescut in tava si s-a umplut tava.
#9
Postat 16 May 2013 - 04:32 PM
Nu stiam de prajitura asta, arata tare bine.Noroc cu voi.
Olguta ce rapiditate Astept impresii de la tine, apoi il fac si eu.
Olguta ce rapiditate Astept impresii de la tine, apoi il fac si eu.
#10
Postat 16 May 2013 - 04:47 PM
Olguta, eu as manca rapid de tot o felie acum, chiar si fara crema !
#11
Postat 16 May 2013 - 10:54 PM
Olguta, la 16 May 2013 - 11:19 AM, a spus:
http://smittenkitche...bee-sting-cake/
Nu am incercat reteta, dar in general, orice altceva incercat de pe blogul respectiv a fost super.
Nu am incercat reteta, dar in general, orice altceva incercat de pe blogul respectiv a fost super.
Si eu urmaresc blogul asta ca-mi place.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#12
Postat 16 May 2013 - 11:50 PM
Multumesc mult Olguta pentru link! OOOO ai si incercat-o ce draguta esti! Stiu ca ideal este sa incerci reteta dar eu sunt intr-o criza mmmaaaaaarrre de timp. Mersi mult - imi place si blogul f. mult. Fac si eu reteta la weekend.
Inca o data mii de multumiri
Inca o data mii de multumiri
Arata acest topic
Pagina 1 din 1