
Da, ati citit bine: 3 ingrediente.
4 oua
110 gr unt
230 gr ciocolata.Eu am folosit 50% cacao.

Ramane sa stabiliti voi, in functie de gustul vostru daca mai adaugati eventual o lingura, doua de zahar.
Eu am ales doar cele 3 ingrediente.
Am batut bine ouale, spuma alba.

Am pus la topit pe baie de aburi untul si ciocolata.
Am adaugat un sfert din spuma de oua la ciocolata topita.

Dupa care am amestecat cu o spatula cele doua compoziti.

Am varsat compozitia finala intr-o forma(eu cea ovala din pirex de 23 cm), tapetata cu hartie de copt.
Am asezat forma intr-o tava mai mare, am varsat apa suficienta pentru a coace compozitia pe baie de apa in cuptor.

200 grade primele 5 minute, dupa care am coborat la 180.
E gata cand scobitoarea iese uscata.Aproximativ 30 de minute.
Lasati la racit, eventual si in frigider.

Ca textura se aseamana cu o mousse mai compacta, fondanta.
La gust as spune ca-s "truffe" la cuptor.

Hai care serveste?

Ultima bucata:
