Forum Culinar: Cheesecake CAPRESC - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cheesecake CAPRESC ... sarat

#21 Useril este offline   ralesu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 04 December 2013 - 05:38 PM

Vezi postareaDaniella, la 04 December 2013 - 01:31 AM, a spus:

Am uitat sa-ti spun: misto scula de fiert la abur


E foarte buna, si imi place ca poti sa o desfaci cat ai nevoie. Aici se numeste PANIER DE VAPEUR sau MARGUERITTE:

Asa e inchisa:
Imagine atasata: monthly_12_2013/post-120-13861714331216.jpg

Asa e deschisa la maxim:
Imagine atasata: monthly_12_2013/post-120-13861714449681.jpg

#22 Useril este offline   ralesu 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 04 December 2013 - 05:41 PM

Am vazut ca in Ro se numeste chiar COS PT ABURI si se gaseste la magazinele de ustensile de bucatarie.

#23 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 04 December 2013 - 11:18 PM

Arata super reteta ta. E pusa pe list "do it"!


Daniella, scula de genul am luat-o cu 7-8 lei dintr-un magazin chinezesc. Daca ajungi la Dragonul Rosu sigur o gasesti.

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi