![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893534545858.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893534545858.jpg)
Se bat ouăle cu zahărul;
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893534734548.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893534734548.jpg)
Se adaugă sarea, esența, coaja de portocală rasă, laptele bătut,făina,praful de copt stins, iar la urmă uleiul.
Se amestecă totul bine.
Se aprinde cuptorul, iar separat o tavă se unge cu puțin ulei și se toarnă jumătate de compoziție.
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893536213848.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893536213848.jpg)
Se dă la copt 3-5 min, sau mai bine spus până se încheagă puțin.
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893536592611.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893536592611.jpg)
Brânza se mixează puțin cu zahărul vanilat și se întinde uniform peste prăjitură.
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893536066945.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893536066945.jpg)
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893537228891.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893537228891.jpg)
Se pune deasupra și restul de compoziție și se dă la copt, până ce trece proba scobitorii.
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893537723162.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893537723162.jpg)
Când este gata se lasă să se răcească 10 minute în tavă, apoi se răstoarnă.
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893538109671.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893538109671.jpg)
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893538369884.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893538369884.jpg)
Se pudrează cu zahăr pudră.
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893538587525.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893538587525.jpg)
Se taie după 2-3 ore. Eu am tăiat-o caldă că n-am avut răbdare deci nu faceți ca mine.
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-13893539030744.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-13893539030744.jpg)
![Imagine atasata: monthly_01_2014/post-1954-1389353917532.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2014/post-1954-1389353917532.jpg)