Mini tortulete cu ciocolata si jeleu de pere
#22
Postat 31 January 2014 - 08:50 AM
#24
Postat 07 February 2014 - 03:19 PM
#25
Postat 18 March 2014 - 03:10 PM
Cam asa arata al meu !
Cu profiterole umplute cu mousse de pere(o cutie de pere in conserva, 200 frisca si gelatina).
De refacut!
#26
Postat 18 March 2014 - 10:23 PM
Eataly, la 18 March 2014 - 03:10 PM, a spus:
IMG_7549.JPG
Cam asa arata al meu !
Cu profiterole umplute cu mousse de pere(o cutie de pere in conserva, 200 frisca si gelatina).
De refacut!
IMG_7561.JPG
Cam asa arata al meu !
Cu profiterole umplute cu mousse de pere(o cutie de pere in conserva, 200 frisca si gelatina).
De refacut!
IMG_7561.JPG
Super arata, Lilly! Mi s-a facut o pofta de dulce de nu vad bine ))
#27
Postat 21 March 2014 - 04:02 PM
Eataly, deci in loc de blatul cu nuci ai pus profiterol?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
#28
Postat 22 March 2014 - 10:30 AM
Da, Aura!
Am facut blatul de jos dupa reteta Olgutei si mousse-ul de ciocolata.
Peste blat am asezat profiteroale umplute cu mousse de pere si am turnat mousse-ul de ciocolata deasupra.
Am facut blatul de jos dupa reteta Olgutei si mousse-ul de ciocolata.
Peste blat am asezat profiteroale umplute cu mousse de pere si am turnat mousse-ul de ciocolata deasupra.
#29
Postat 24 March 2014 - 03:32 PM
Eataly, la 22 March 2014 - 10:30 AM, a spus:
Da, Aura!
Am facut blatul de jos dupa reteta Olgutei si mousse-ul de ciocolata.
Peste blat am asezat profiteroale umplute cu mousse de pere si am turnat mousse-ul de ciocolata deasupra.
Am facut blatul de jos dupa reteta Olgutei si mousse-ul de ciocolata.
Peste blat am asezat profiteroale umplute cu mousse de pere si am turnat mousse-ul de ciocolata deasupra.
Arata excelent! Cred ca am sa fac si eu un tort cu profiterol.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)