Asadar, am multumit prietenilor intru emigrare, vecinilor, colegilor....mioritei, lu' mama lu' Stefan cel Mare, mesterului Manole si tuturor celor care ne-au facut sa fim ceea ce suntem azi
![:love7:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/love7.gif)
Si cu ocazia asta, va multumesc si voua!
Ca de obicei, ideile pentru meniu si aranjatul mesei le-am luat de aici sau de pe vastul net.
Fata de masa am facut-o din material cumparat cu $1/metru de la Ikea.
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136327529623.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136327529623.jpg)
Pe fiecare farfurie am pus cate un dovleac in miniatura....
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136329606517.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136329606517.jpg)
Bauturile datatoare de curaj au fost mai tari...
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136330901084.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136330901084.jpg)
Sau mai moi
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136331416208.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136331416208.jpg)
Aperitive am servit un doua transe: unul pe baza de peste, unul pe baza de carne/branza
Din seria " malurile malureste, valurile valureste, nici o masa fara peste"....
Icre. Cumparate
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136333855431.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136333855431.jpg)
Salam de caracatita. Eataly
![:blush:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/blush.gif)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-1413633531878.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-1413633531878.jpg)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136335684418.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136335684418.jpg)
Pasta de peste servita pe crakers. Tuna din conserva, macrou afumat, unt, ceapa maruntite in robot....
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-1413633683088.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-1413633683088.jpg)
Cochilii de scoica umplute cu crab si alte E-uri. Cumparate.
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136338037578.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136338037578.jpg)
A doua tura de aperitive:
Paine umpluta. Reteta mamei mele, despre care am discutat mai demult cu Adriana, pe undeva pe aici. Discutia a fost despre reteta, nu despre mama, sa fim bine intelese, da?
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136339486406.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136339486406.jpg)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136339766785.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136339766785.jpg)
Ciupercile enoki cu bacon , idee furata de la La-Chef-A
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136341938527.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136341938527.jpg)
Si rulouri de castravete cu branza. Castravetele taiat "panglica", un guguloi de pasta de branza (Philadelphia frecata cu putin unt, ceapa si marar), rulat, legat cu un fir de ceapa ciorii, decorat cu rosie cherry....
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136344525378.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136344525378.jpg)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136344802511.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136344802511.jpg)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136345021886.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136345021886.jpg)
Nelipsitul platou de branzeturi
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-1413634570677.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-1413634570677.jpg)
Si a urmat piesa de rezistenta, curcanul.
Trebuie sa va spun ca am dus lupte de strada cu pasarea maiastra
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136347358496.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136347358496.jpg)
'mnealui avea inainte de decongelare la vo' 7 kile. L-am dezosat (cu greu, recunosc) si l-am transformat in
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136348242786.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136348242786.jpg)
Ceea ce se vede erau la vo' 4.5-5 kile de carne. Pe care le-am sarat, piperat, uns cu mustar....
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136349446941.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136349446941.jpg)
Umplutura am "confectionat-o dintr-un amestec de ciuperci calite cu ceapa si usturoi, maruntaiele curcanului taiate mai marisor, carne de carnati picanti si oua pentru legatura.
![:P](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
Am "rulat" carnea cum m-am priceput mai bine, am uns-o cu sare, piper, si alte mirodenii si pe deasupra si am bagat-o la cuptor pret de vreo 2 ore.....
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136350868485.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136350868485.jpg)
A iesit tare bun, tare gustos si probabil ca daca o fi sa mai fac curcan vreodata, asa o sa-l fac
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136352162612.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136352162612.jpg)
Si sectiune, pozata a doua zi
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136352472358.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136352472358.jpg)
"Friptura" am servit-o alaturi de salsa exotica a Mayei....
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136353293047.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136353293047.jpg)
La desert, doua rulade (ale Seimei) una cu cacao si crema de fructe de padure, una cu ciocolata alba si crema de nuci....
Din pacate, am uitat sa le fac poze in ziua cu pricina, asa ca am pozat a doua zi niste resturi
![:(](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/sad.gif)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136355158259.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136355158259.jpg)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136355375013.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136355375013.jpg)
Si, de incheiere, o poza de grup
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
![Imagine atasata: monthly_10_2014/post-68-14136356362278.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_10_2014/post-68-14136356362278.jpg)