
Reteta originala contine spanac, eu aveam mangol(Beta vulgaris), asa ca asta am folosit.
1 doza naut(850g)
150 gr mangold
1 ceapa
1 catel usturoi
1 bucata ghimbir(cca 3cm)
100 ml spua legume
100 ml smantana gatit
1 lingura curry
sare
piper
ulei
Cum eu am avut mangold proaspat l-am tras inainte in tigaie cu putin ulei, daca aveti congelat, spanac sau mangold il puneti direct la final scurs bine de apa.
Curry -ul meu a fost unul rosu tailandez.
Ceapa, usturoiul si ghimbirul le tocam marunt

si le punem intr-o tigaie cu putin ulei pret de 2 minute la foc mediu

dupa care adaugam nautul si curry si mai lasam inca 1 minut

si adaugam supa, acoperit tigaia si mai lasam sa fiarba 5 minute .
La final adaugam smantana si mangoldul, amestecam si acoperim iarasi vasul lasand sa mai firba inca 5 minute la foc mediu.

Poate fi servit independent sau langa orez.Eu am preferat prima varianta.

