Peter, la 04 June 2016 - 08:43 AM, a spus:
Pornind de la cantitatile tale(forma de 22) am calculat cu tabela(factor de 0,67) si am facut-o cu diametrul
de 18 cm.
Am facut chiar doua, sa mai duc la lucru.
Odata dupa procedeul descris aici. Si odata galbenusurile mixate cu zaharul, pus migdalele + un virf de cutit praf de copt apoi amestecat incet incet cu spuma de albusuri.
Poate tai la pranz. Sa vedem sectiunea.
Peter
de 18 cm.
Am facut chiar doua, sa mai duc la lucru.
Odata dupa procedeul descris aici. Si odata galbenusurile mixate cu zaharul, pus migdalele + un virf de cutit praf de copt apoi amestecat incet incet cu spuma de albusuri.
Poate tai la pranz. Sa vedem sectiunea.
Peter
Foarte bine arata Peter! Sper ca au fost si gustoase!
Stiam eu ca ceva, ceva o sa decupezi
Vorbind de tarta ...la cat sunteti de "plimbareti", nu v-ati gandit niciodata sa faceti Camino de Santiago?