Se face un blat din :
*6 oua
*3 linguri faina 70 g
*3 linguri amidon 60 g
*1 lingura cacao dark
*6 linguri zahar
*1 lingurita rasa praf de copt
*vanilie
îl las sa mixeze,pîna ouale îsi tripleaza volumul.
Apoi adaug faina amestecata cu amidon,cacao si parf de copt,
si amestec mai departepe cea mai joasa treapta a robotului.
Torn aluatul de blat într-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina,
si dau în cuptorul preîncalzit la 160-170°C,timp de 30.
Îl las la racorit,apoi îl tai în trei.
Am decupat cercuri.(restul de blat l-am folosit la bilute cu rom)
Crema:
*250 g mascarpone
*250 g zmeura
*agar-agar/sau 2-3 foite de gelatina
*80-100 g zahar(în functie de cît e de acra zmeura)
pîna acesta se dizolva complet.Adaugam praful de agar,si mai fierbem pe foc mic 1-2 minute.
Dupa ce se racoreste,amestecam pireul de zmeura cu mascarpone.
Cu aceasta crema,umplem tortuletele(cel mai bine cu o zi înainte de a fi servite)
Decoram cu o glazura de ciocolata,zmeura,fulgi de ciocolata alba...cu ce doriti.
Sectiune: