În loc de foile de pastă folosesc Wasa 29% fibre iar în loc de besciamella folosesc smântâna (panna) la cutie.
Ragù-ul îl fac eu.
E totul foarte simplu.
Ingrediente:
- Wasa 29% fibre
- ragù
- smântână pentru gătit
- parmigiano reggiano sau grana padano
Instalația:
Se ia tava și se întinde un strat generos de smântână

Se pune un rând de Wasa

Se acoperă bine cu smântână

Se pune un strat generos de Ragù

Peste care se adaugă brânza (grana acasă la noi), având grijă să se acopere bine toată tava

Se începe iar cu un strat de Wasa având grijă să fie așezate în sens opus primului strat
... smântână
... ragù
... grana padano
Și tot așa până când se umple tava.
Odată terminată treaba se bagă tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 25 minute.
Am cam ars-o un pic de data asta, dar un pic de tot...


La noi zboară imediat. Bisul e obligatoriu.