Fac de mult timp "lasagne" monti F1.
În loc de foile de pastă folosesc Wasa 29% fibre iar în loc de besciamella folosesc smântâna (panna) la cutie.
Ragù-ul îl fac eu.
E totul foarte simplu.
Ingrediente:
- Wasa 29% fibre
- ragù
- smântână pentru gătit
- parmigiano reggiano sau grana padano
Instalația:
Se ia tava și se întinde un strat generos de smântână
Se pune un rând de Wasa
Se acoperă bine cu smântână
Se pune un strat generos de Ragù
Peste care se adaugă brânza (grana acasă la noi), având grijă să se acopere bine toată tava
Se începe iar cu un strat de Wasa având grijă să fie așezate în sens opus primului strat
... smântână
... ragù
... grana padano
Și tot așa până când se umple tava.
Odată terminată treaba se bagă tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru aproximativ 25 minute.
Am cam ars-o un pic de data asta, dar un pic de tot...
La noi zboară imediat. Bisul e obligatoriu.
Pagina 1 din 1
Dieta Montignac - Lasagne cu ragù ... de F1
Arata acest topic
Pagina 1 din 1