Se schimba ora, si la noi?
Hello, hello!
Ce ma dor toate cele! Ieri am fost la zumba, relax, si dupa aia am intrat si la circuit. Asta e cam asa: sala e impartita in 12 zone si-n fiecare zona se fac anumite miscari. De ex: foarfeca sau scandurica la saltea, flotari, ex cu gantere, fandari cu miscari alternative, continue de pe un picior pe altul, niste fandari cu picioarele in spate, podul cu cate un picior pe sus, doua feluri de sarituri,cu departari laterale si forfecari si-or mai fi,nush daca ler-am zis pe toate. Miscarile se executa in circuit, trecand pe rand prin toate zonele, in echipe de cate 4. Bineinteles ca io fiind noua la clasa asta am intrat completare langa o echipa de tineri de 20 de ani, erau mai tineri decat fi-miu, imi venea sa plang. Dar nu va zic ce bine m-am descurcat! La flotari n-am putut sa fac norma, mai mult de 10 nu pot. Parca si la gantere a fost greu. V-am zis ca eu n-am putere in maini, mda. Circuitul s-a repetat de 4 ori, cu pauza 3min dupa primele 2. La sfarit am facut stretching ca revenire, aici le-am dat clasa, zau!
Gata, de-acuma mi s-a dus teama de circuit, tre sa-mi fac curaj sa intru si la cycling si-s multumita.
Seara am vrut sa ma rezum la niste capsune, dar erau atat de anoste, incat le-am inecat in juma de cana de compot de zmeura, ala da!
Milena, dansul se pune, zapada si patinoar ai, esti pe val,baby!
Wow, bravo,tu esti constanta! Mai putin cu alea 34gr cereale

Alpha, a fost multumit fata de cosmetica? Saracuta, toata viata va avea de tras! Eh, numai asta sa fie!
In rest, Loleeeee, hai la raport!