Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1261 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 15 March 2013 - 05:41 PM

Lapona poate asta e reactia organismului tau inperioada de ovulatie. Am auzit ca ar fi unele persoane care au mici sangerari la ovulatie. Dar inca o investigatie poate nu ar strica De cand aveai tu 17 ani, a mai evoluat medicina. Ma rog- imi dau si eu cu parerea.

#1262 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 15 March 2013 - 05:52 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 15 March 2013 - 05:41 PM, a spus:

Lapo, pai daca e la doua saptamani de la menstra poate e o chestie legata de ovulatie. Zic si eu.
Si da, o sarcina se prinde greu in conditii de stres, probleme de sanatate cumulate si exces de kilograme.
Eu ti-as recomanda, ce am luat si eu si-am mai recomandat si la altii, cu rezultate bune, superforte ovulin, adica niste ovule naturiste care au in compozitie propolis, laptisor de matca, polen, si o gama larga de plante. Daca vrei detalii si ajutor cu tot dragul.

Da fetelor, exact la ovulatie se intampla. E suparator ca uneori vine cu mari dureri. Iulia, da, chiar sunt interesata de informatii. Cum spuneam, nu iau nici un fel de medicamente si nici nu o voi face. Ceai de galbenele la greu si caldura. O sa merg la un control amanuntit, dar as vrea sa fac asta la doctorita mea romanca, o dulce de femeie. Problema e ca e departe rau. Intre timp am fost pe la cine a fost in apropiere si urasc sa merg la nemtoaice caci ele numai dupa norma fac. 1 minut si gata. Te iau, te-au aruncat pe masa, te-au scociolit si pa. Si platesc la asigurari de ma ustura! :rolleyes:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1263 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 15 March 2013 - 10:54 PM

Buna seara.
Am aparut la raport.
Mancarea pe azi fu asa:
-o felie de wasa cu o fasie de speak
-o mana mix de migdale cu nuci caju
- un mar mare
-un soi de salata din avocado, ou fiert, somon si rosii cherry cu o lingurita de EV si o felie de wasa
-o ceasca cu lapte batut si seminte de in.

Am reusit si-am ajuns si la sala.
Azi 30 de min de eliptica si un pic de fitness. Am intrebat instructorul si el mi-aspus ca pulsul ar trebui sa fie 110-120.Cam asa am incercat si eu sa-l mentin, intre 90-125, timp de 30 min, 3,2 km... cel putin asa afisa gazela.

Si am ascultat sfatul Moatei si mi-am facut abonament. :hug:

O seara frumoasa si un week-end si mai frumos.

#1264 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 16 March 2013 - 12:40 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 15 March 2013 - 04:22 PM, a spus:

Si acum o intrebare la fete, mai de fete: v-ati confruntat ori va confruntati cu sangerari intermenstruale?

Se intampla lunar sau uneori doar?
Trebuie sa urmararesti exact cand se intampla, de multe ori poate fi ovulatie tarzie, iar durerile de la ovulatie sunt in functie de marimea ovulelor si daca mai zici ca ai cazuri de gemeni in famile e posibili sa ai luni cand ovulezi pe ambele ovare.

Am si eu luni cand zici ca ma zgarmana cineva cu o furculita si doare ca naiba,da nu iau nimic in primul rand ca n-are rost

Dar pentru linistea ta cel mai bine e sa mergi la dr,eu la chestii de genul asta imi bag picioarele in toate si merg la dr, plus ca de anul trecut de cand cumnata mea si cumnata surorii mele au fost diagnosticate cu cancer ovarian ma face sa fiu mai atenta la sanatatea mea.

Dr meu ma trage mereu de urechi daca am depasit 6 luni de la ultimul control.La 6 luni merg la control normal, plus PAP, iar la an fac eco totala.

Apropo de puls, si eu cand fac bicicleta(nu eliptica ci din cea care stai intinsa, deci nu ma obosesc f mult) am momente cand imi sare pulsul de 130-140,dar la mine sare si cand urc 3 trepte :hug:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1265 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 March 2013 - 07:16 PM

hello, hello!

Lori, si eu cred ca au legatura cu ovulatia sangerarile tale.
Dar e bine sa elimini drept cauza o rana pe col sau un pui de fibrom. Ai varsta la care incep s-apara. Inteleg ca dai bani multi la asigurari, dar ptr pb importante exista posibilitatea sa mergi in privat la un dr? Costa enorm ca sa stea de vorba cu tine mai mult de-un minut? Zic asta ptr ca in tara e ceva normal sa platesti zeci de ani asigurari, chiar de la mai multe locuri de munca, iar cand ai pb importante sa scoti banii din buzunar. De ex, cum obezitatea nu-i recunoscuta ca boala in Romania, eu am platit 3500 euro operatia mea. Asta in conditiile in care in afara, poate si la voi, intra la asigurare. Nu mai vb de nivelul veniturilor.
in rest, vremea rea nu-i motiv de frana la miscare, mobilizarea! ca iarna-i lunga la tine!

Wow, te rog sa nu ai complexe fizice! mie mi se pare cel mai dezinhibat loc acolo unde traiesti tu. Cate dintre noi ne incadram in standardele perfectiunii - ce-i aia si care-o recunoaste cu siguranta?
Hai sa va povestesc ceva, cred c-am mai zis, e chestie de-acum cativa ani. Io muncesc intr-un loc unde personalul feminin e o raritate. Suntem 85 salariati dintre care 6 femei. De obicei, de 8 martie femeile au liber, iar a doua zi, pe 9, venim cu ceva bun la baieti, colegii de la birou. Pe-atunci aveam o colega inginera, lucra cu baietii in birou, eu sunt la financiar. Cand a plecat, pe 7, i-a intrebat ce sa le aduca pe 9. Stiti ce si-au dorit? Sa venim pe 9 in fusta, toate. Si nu eram niste zeite, nici f slabe, nici f tinere, eram niste femei obisnuite, iar colegii nostri au vrut si ei sa simta ca au colege femei cu fuste.
Ca nota de subsol, le-am indeplinit dorinta.
Iar tocurile...si-astea sunt tocuri si tocuri! Platformele si tocurile cu talpa gen ortopedic, sunt f usor de purtat, chiar recomandate in afectiuni ale coloanei.
Bineinteles conteaza f mult ce faci la serviciu. Dar ptr o munca de birou, mie mi se par f potrivite. Persoanele mai pedante isi aduc chiar incaltaminte de schimb ptr birou. In definitiv, ptr mine e chiar enervant sa stau cu-aceleasi cizme cu care am stat la -5grade in biroul in care sunt 25grade. Eu sufar tare de calduri la talpi.

Revenind, ieri am fost la aerobic, surprinzator de multa lume ptr vineri seara la 19.30. Basca erau 4 barbati la inceput si 3 :rolleyes: la sfarsit. Miscarile clasice, tzopaiala continua.
Btw puls, cred ca la cardio tb mentinut la anumite cote un anumit timp. Nu m-am monitorizat -la clase nici n-as avea cum- si nici nu mi-am pus pb pana acum. Dar imi dau seama acum ca antrenorii tin sub control intensitatea miscarilor, implicit pulsul, ptr ca se uita mereu la ceas -au toti niste ceasuri la fel, de-alea mari si colorate, cred ca si cu cronometru. Iar atunci cand nu poti continua exercitiile din program, te indeamna sa nu te opresti, ci sa executi fuga sau miscari de mars energic pe loc, tocmai pentru a nu scadea pulsul sub zona cardio.
Iulia, felicitari, nu stiu daca-s in stare sa-ti dau sfaturi, dar ma bucur ca te-ai gandit la abonament. Sa nu lasi sa-ti para rau dupa bani, sa profiti din plin de el si sa-ti foloseasca!
Un we placut, cum vi-l doriti!

#1266 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2013 - 07:49 PM

Vezi postareamoatza, la 16 March 2013 - 07:16 PM, a spus:

Wow, te rog sa nu ai complexe fizice! mie mi se pare cel mai dezinhibat loc acolo unde traiesti tu. Cate dintre noi ne incadram in standardele perfectiunii - ce-i aia si care-o recunoaste cu siguranta?
Hai sa va povestesc ceva, cred c-am mai zis, e chestie de-acum cativa ani. Io muncesc intr-un loc unde personalul feminin e o raritate. Suntem 85 salariati dintre care 6 femei. De obicei, de 8 martie femeile au liber, iar a doua zi, pe 9, venim cu ceva bun la baieti, colegii de la birou. Pe-atunci aveam o colega inginera, lucra cu baietii in birou, eu sunt la financiar. Cand a plecat, pe 7, i-a intrebat ce sa le aduca pe 9. Stiti ce si-au dorit? Sa venim pe 9 in fusta, toate. Si nu eram niste zeite, nici f slabe, nici f tinere, eram niste femei obisnuite, iar colegii nostri au vrut si ei sa simta ca au colege femei cu fuste.
Ca nota de subsol, le-am indeplinit dorinta.
Iar tocurile...si-astea sunt tocuri si tocuri! Platformele si tocurile cu talpa gen ortopedic, sunt f usor de purtat, chiar recomandate in afectiuni ale coloanei.
Bineinteles conteaza f mult ce faci la serviciu. Dar ptr o munca de birou, mie mi se par f potrivite. Persoanele mai pedante isi aduc chiar incaltaminte de schimb ptr birou. In definitiv, ptr mine e chiar enervant sa stau cu-aceleasi cizme cu care am stat la -5grade in biroul in care sunt 25grade. Eu sufar tare de calduri la talpi.

Eh moatza... sunt foarte critica cu mina insami. Toata viata mea am fost complexata, din tanara adolescenta cand auzeam comentariile rautacioase ale celor din jur. :lol:
Eh- dar gata, anul asta vreau sa incerc sa experimentez chestii noi, sa ies din zona de confort :sad3:

Revenind la topic, tocmai m-am intors de la sala unde m-am desfasurat ca de obicei si acum savurez un cafelut dupa care ma pun pe calcat camasile lui musiu, ca avem corporatist in famelie si are nevoie de garderoba de biurou :rolleyes:

O seara faina si weekend placut si de la mine!

#1267 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 16 March 2013 - 07:55 PM

si ce bine decurgea seara asta. a tb sa zici tu de calcat!
:rolleyes:
spor!

#1268 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2013 - 10:18 PM

Buna seara la Lole!
Eu azi am avut zi lunga la munca, pana pe la 8 jumate,am venit acasa, iar acum am o prajitura la cuptor. Daca-mi iese ceva maine ma prezint cu reteta.

Cu mancarea azi fu binisor si anume:
- o felie de wasa cu telemea de vaca si ardel kapia
- o mana mix de nuci caju si migdale
- un mar mare
-carpaccio de vitel la gratar cu marole si ardel kapia, o lingurita de EV si o felie de wasa
- o felie de pizza un pic mai mare decat podul palmei
- un patratel de ciocolata amaruie.

Confirm si eu ce zice Moatza cu asigurarile la stat. Desi le platesc, eu pana in prezent toate problemele medicale pe care le-am avut le-am rezolvat la particular.
Ma simt usor obosita, in seara asta nu-s prea vorbareata.
Va doresc o seara frumaosa.

#1269 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 17 March 2013 - 07:21 PM

Alpha, sper sa fi avut o zi speciala azi, la multi ani!

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-100-13635408706318.jpg

#1270 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 12:23 AM

Buna seara!
Ce liniste pe aici.... si eu m-am mutat azi la sectiunea prajituri, deh...duminica!Imagine postata
Alpha, petrecere frumaosa si din partea mea. Sper sa ne reintalnim maine pe baricade.

#1271 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 03:23 PM

Hello si Happy Monday! Imagine postata

Pot sa va zic ca eu am fost Imagine postata, Imagine postata si iar Imagine postata ieri.
Azi de dimineata am inceput cu piept de pui si broccoli, 1 pateu cu branza (Imagine postata) si acum sunt la a 2 a cafea.

Iaca asa mai!

#1272 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 18 March 2013 - 10:27 PM

Cata activitate pe aici...va citesc de ceva timp si va admir asa din umbra:)
Eu sunt in faza de mentinere de ani buni. Imi place sa va citesc si cateodata ma inspir de la voi cand sunt in pana de idei cu mancarea.

Va pup si va doresc o seara frumoasa!
Enjoy the silence!

#1273 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 10:45 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 March 2013 - 03:23 PM, a spus:

Hello si Happy Monday! Imagine postata

Pot sa va zic ca eu am fost Imagine postata, Imagine postata si iar Imagine postata ieri.

Si eu am fost ieri Imagine postataImagine postataImagine postata,da' cre' ca ati vazut ca m-am desfasurat pe la dulciuri in imagini ! :rolleyes:

Buna seara la Lole!
Da' cam liniste pe aici. Tin sa va mentionez ca s-a terminat week-endul :71:

Rain, bun venit la noi.
Te asteptam si eu noi cu tot dragul chiar daca esti la mentinere. Sa ne inspiram si noi de la tine.

Eu azi am fost libera si mi-am inceput ziua cu un smotru puternic prin bucatarie, apoi cu gateala pentru sot etc.

Raportul pe azi e asa:
- o felie de wasa cu telemea si rosii cherry
- o mana de nuci caju
-un mar mare
- un castronel de bors acru cu loboda (am gasit proaspata in piata) si cativa cartofi, o lingura de smantana si o felie de wasa

Iar la 8 juma am shutit cheile de la masina si-am taiat-o la sala. Raportez juma de ora de gazela si inca aproape juma de ora de fitness. Azi pe gazela parca am inceput sa transpir mai greu, adica nu dupa 10 minute ci dupa vreo 15. Numai ca nu stiu de ce imi amortesc talpile. Imagine postata
Cam asta fu ziua mea de azi.
Va doresc o seara/zi frumoasa si voua !

#1274 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 March 2013 - 10:53 PM

Bravo voua fetelor pentru activitati!! Eu de o saptamana sunt aproape imobila de un genunchi, ma dau cu alifie de vaci, am scris pe la han, cand m-o lasa poate si ceva activitate, ieri cat am umblat prin Real imi venea deja sa scot limba pe scari la intoarcere acasa( si plasele erau grele).
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1275 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 10:58 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 18 March 2013 - 10:45 PM, a spus:

Raportez juma de ora de gazela si inca aproape juma de ora de fitness. Azi pe gazela parca am inceput sa transpir mai greu, adica nu dupa 10 minute ci dupa vreo 15. Numai ca nu stiu de ce imi amortesc talpile. Imagine postata

Nu esti singura, si eu sufar de amorteala de talpi pe "gazela". Amorteala incepe cam la 30 min sau asa ceva. Cand nu mai pot sa suport amorteala aia, eu incerc sa misc piciorul sau chiar schimb sensul de pedalare pentru cateva minute.
Cred ca are de-a face cu faptul ca pe eliptica picioarele nu se misca (ma rog- nu ca pe treadmill) si sub greutatia corpului circulatia sangelui in zona e afectata si de aia amortesc talpile.

#1276 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 March 2013 - 11:11 PM

Wowerful, prima data cand mi-au amortit si m-am oprit mi-a fost teama ca nu mai pot calca, adica sa nu simt piciorul. Imagine postata
Poate saptamana viitoare incerc si banda, deocamdata stau cuminte pt ca stiu ca banda solicita articulatiile.

Zerda, sanatate multa!

#1277 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 18 March 2013 - 11:28 PM

eu ieri am asamblat mobilă cu aşa avânt, că mai pe seară nu mă mai puteam scula de pe scaun de febră musculară. am făcut un episod cu "back pain relief" şi m-am recuperat cam 85%. sper ca până mîine să îmi treacă de tot. strecing rulz!

#1278 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 March 2013 - 12:15 AM

Atunci cand ai un picior care a fost lovit intr-un accident de masina, lovit rau, contuzie timp de 5 saptamani pe toata gamba,cu genunchiul am spart farul, banuiesc ca sechelele nu trec cu streching! Ca am facut dupa accident si recuperare, si masaj, si ultrasunete.
De fapt, dupa doctori, nu trec cu nimic. Daca n-au trecut deja dupa 6 luni.
Sa urci cateva etaje devine deja 30 de minute de eliptica de exemplu!

Accidentul a fost acum multi ani, cat m-a ajutat natura m-am descurcat, acum deja sunt prea multi ani de solicitare si-si cere drepturile.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1279 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 19 March 2013 - 12:42 AM

dacă nu trec, măcar nu se deteriorează mai tare. miranda spune că cei cu condiţii cronice trebuie sa facă exerciţii zilnice pentru tot restul vieţii.
comparaţia ei favorită este cu spălatul pe dinţi. toţi acceptăm că trebuie să ne spălăm pe dinţi în fiecare zi pentru că e uşor să vedem care-s consecinţele dacă nu o facem. aşa şi cu exerciţiile.

#1280 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 March 2013 - 03:11 AM

Mai lume la mine vine Craciunul. E o ninsoare afara de nu se vede om cu persoana. A trebuit sa curat masina cand am plecat de la sala. =))

Azi am avut:
- broccoli cu pui la gratar; 1 pateu cu branza sarata
- 1 mar verde
- 1 supa New England Clam Chowder (=))), 1 lingura de tuna salad cu cateva crutoane si salata verde, capsuni
- jumatate de matzo cu unt si 1 baton Atkins
- 1 grapefruit, 1 mar verde si iar un pateu cu btanza sarata.
- 5 prune uscate

Sala: 30 minute de eliptica in stil alert si 1 ora cardio fitness ("body sculpting")

Mda... la mine vine timpul ala cand se zbuciuma hormonii si poftele :71:- ieri am terminat castravetii de la otet. I-am combinat cu branza sarata si ceapa si... putina ciocolata neagra si mai tarziu am facut pateuri cu branza sarata si... peste cu usturoi verde. Iaca asa mai! Nu mult- o gura de aia si dupa o gura de ailalta si la sfarsit parca ar merge si ceva acidulat, care din intamplare a fost bere :71: .

Nu dati tare! Azi am fost relativ cuminte. :rolleyes:

Sper sa nu am de dat la lopata maine dimineata...

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul