Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1301 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 20 March 2013 - 10:27 PM

Tot eu ! :love7: dupa mine.
Tocmai m-am intors de la sala, am facut un dus si-am aterizat in pat cu laptopu-n brate pt raport.

In seara asta tot 30 minute calare pe gazela, mi-as fi dorit sa maresc macar cu 5 minute timpul dar se pare ca n-am fost in stare.
In schimb tura asta am incercat sa-mi ridic un pic calcaiul si sa-mi misc degetele de la picioare si parca nu mi-au mai amortit asa tare talpile.
Dupa gazela m-am dus un pic la fitness unde ramasesm numai eu si restul doar baieti care icneau acolo zor nevoie, iar eu mustaceam amintindu-mi cele povestite de fete :(

Mancarea de azi f asa:

- o felie de wasa cu telemea de vaca
- o mana caju
-un mar mare
-carpaccio de vitel la gratar cu valeriana, ardel kapia, rosii cherry, un pic de EV si o felie de wasa
- o ceasca lapte batut cu seminte de in

Nu stiu de ce dar in timp ce chinuiam gazela tot imi venea inapoi din stomac gust dee ardel kapia de ala. Pana acum n-am mai patit...:(
O seara frumoasa va doresc.

Edit: Milena ma bucur ca te-ai hotarat cu sala. Daca reusesti sa te trezesti si sa mergi de la 7 fara la sala ai toata stima.
Adica tu vrei sa zici ca sala aia e deschisa non-stop sau pana la 12 noaptea?

#1302 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 20 March 2013 - 11:10 PM

Iulia ai fost la sala imediat dupa cina? poate aia e cauza...sper ca esti bine.

Sunt la mentinere de vreo 8 ani, dar mentinere e gresit spus...mai bine mod de viata si aici nu se ajunge peste noapte ci in timp, cel putin asa a fost la mine. Desigur am momente cand "calc in strachini" dar nu e capat de lume, a doua zi o iau de la capat ,nu ma las. Am avut momente in trecut cand nu puteam sub nici o forma sa zic nu unei bucati de paine calda,ori o prajitura..acum pot , iar daca decid sa mananc ,o savurez ca nu o fac in fiecare zi.
Enjoy the silence!

#1303 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 21 March 2013 - 02:57 AM

Am facut si ceai si am luat un ibuprofen pana la urma. Eh, chestii trecatoare.

Iulia, ma bucur ca am contribuit si eu la mobilizarea ta. Acum, cand o sa ma mai loveasca lenea, o sa citesc aici si o sa vad ca tu mergi la sala, o sa ma simt vinovata ca eu ma gandesc sa trag chiulul si o sa-mi urnesc si eu poponeatza :love7: Si iaca asa se produce motivarea de grup.

iulia nicoleta a spus:

In seara asta tot 30 minute calare pe gazela, mi-as fi dorit sa maresc macar cu 5 minute timpul dar se pare ca n-am fost in stare.
In schimb tura asta am incercat sa-mi ridic un pic calcaiul si sa-mi misc degetele de la picioare si parca nu mi-au mai amortit asa tare talpile.

Nu stiu de ce dar in timp ce chinuiam gazela tot imi venea inapoi din stomac gust dee ardel kapia de ala. Pana acum n-am mai patit...:(

Pai 30 minute e foarte bine! Faci mai mult cand simti ca ai rezerve. Nu are sens sa te suprasoliciti ca dupa, ai te simti epuizata si nu o sa mai mergi cu drag la sala :(
Cat despre gustul de ardei, intreb ca si Rain, cu cat timp inainte de sala l-ai mancat? Incearca sa iei masa cu 2 ore inainte de sala, sau ia o gustare usoara cam cu 1 ora inainte.

milena a spus:

am fost si pe la sali, ca sa vad ce si cum. am gasit una potrivita. este deschisa 24 de ore in timpul saptamanii. pe mine ma intereseaza sa ajung acolo pe la 6:45, sa stau o ora, si la 8 sa fiu la servici. seara, nici nu se pune problema, numai daca merg cu "vizigotii" dupa mine. :(

Milena, daca iese planul cu sala, jos palaria! La mine sala se deschide la 6 dimineata si eu incep munca la 9. As avea timp berechet sa merg dimineata, numai ca nu-s o persoana matinala. Adica, ma trezesc eu la 6.30, dar nu-s in stare sa ies din casa asa cu una cu doua si-s si morocanoasa :(

Rain a spus:

Sunt la mentinere de vreo 8 ani, dar mentinere e gresit spus...mai bine mod de viata si aici nu se ajunge peste noapte ci in timp, cel putin asa a fost la mine. Desigur am momente cand "calc in strachini" dar nu e capat de lume, a doua zi o iau de la capat ,nu ma las. Am avut momente in trecut cand nu puteam sub nici o forma sa zic nu unei bucati de paine calda,ori o prajitura..acum pot , iar daca decid sa mananc ,o savurez ca nu o fac in fiecare zi.

Asta este si telul meu. Sa am un mod de viata cat mai echilibrat si sa fac miscare in fiecare zi.
Mersul la sala constant l-a inceput in 29 Decembrie 2010- la inceput a fost de 2-3 ori pe saptamana si faceam aparate, apoi am descoperit clasele si am inceput sa merg de 4- 5 ori pe saptamana acum. La inceput nu am schimbat prea mult comportamentu alimentar, dar de la inceputul anului asta mi-am propus (impreuna cu sotul din dotare) sa mancam cat mai natural si mai putin procesat.
Ca si greutate am scazut de la 72 in Ianuarie 2011 la 68 in prezent. Mi se zice ca arat fit. Vad si eu ca s-au mai diminuat colaceii de pe burta, dar nu-s multumita. Trebuie sa lucrez si la psihic- sa accept ca eu nu sunt facuta sa fiu slaba: soldurile late si picioarele de Hulk nu or sa se transforme ever.

However- meniul de astazi:
- 2 oua ochi cu spanac facut la tigaie (ca ziceam de spanac gatit...)
- 1 felie de paine integrala cu seminte, prajita si cu in patratel de unt
- 1 scoop de salata de pui cu broccoli, 1 supa de mazare (split peas) si pepene rosu
- 1 pumn de alune crude, 1 banana
- 1 baton Atkins (gata, nu mai am)
- 1 pruna, salata de frunze, rosie, castravete, avocado cu peste la gratar

Sala: 20 minute banda (10 minute alergare), 40 minute antrenament cardio fitness, 15 minute eliptica

Si maine e joi!! Inca putin si e weekend!

#1304 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 March 2013 - 08:48 AM

Neata! Sunt happy....ieri am fost la sala!!!!!! Zici ca am urcat Everestul, asa-s de mandra. Habar n-aveam ce trebuie sa fac, asa ca m-am tinut ca un catelus dupa tipul de acolo care mi-a dat de lucru, adica 15min banda (n-am alergat, am mers doar repede-repede), apoi exercitii pentru picioare, brate, abdomene (toate in 3 serii a cate 20 de repetari ) si apoi inca 15min banda la sfarsit, in total o ora jumate a durat. A zis ca de data viitoare o sa fac la o ora brate, la ,alta abdomene, la alta picioare si tot asa. Azi nu pot sa ma duc, ca am de facut cumparaturi si papica dar maine vreau sa merg iar.
Am constatt cu surprindere ca azi nu mi-a fost asa de intepenita ceafa ca de obicei, nu stiu daca e doar o coincidenta.
Na, am scris un cearceaf, acum sa scriu si meniul:
MD - 2 chifle integrale cu magiun si ceai verde si negru (1.5l)
G - lapte de migdale cu capsuni, smochine si seminte de chia
P - naut fiert cu avocado si castravete murat (cam ciudata combinatia dar mie imi place)
G - 2 patratele cioco neagra
C - salata cu de toate (salata, varza, morcov, spanac, ceva iarba ciudata, ceapa verde, rosii, marar, plus seminte floarea soarelui). Nu-s fan salate, dar asta am mancat-o cu placere data trecuta.

Va multumesc si eu pentru motivare, acum o sa-mi fie rusine sa nu ma tin de treaba. Ieri am simtit pentru prima data, dupa multe luni ca mi-am regasit determinarea si motivatia si busola, sper sa nu fie doar ceva de moment.
Iertati-ma ca am batut atata campii, dar tare m-ajuta ca sunteti aici. :love7:

#1305 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 08:53 AM

2ut, nu te mai scuza atata!
Bravo, bravo si iar bravo!
Sunt mandra de tine, insemna ca chiar iti doresti!
Mai multe scriu dupa amiaza,acu tre' s-o tai!

#1306 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 09:02 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 21 March 2013 - 08:53 AM, a spus:

2ut, nu te mai scuza atata!
Bravo, bravo si iar bravo!
Sunt mandra de tine, insemna ca chiar iti doresti!
Mai multe scriu dupa amiaza,acu tre' s-o tai!

Sa ai spor si o zi buna!

#1307 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 21 March 2013 - 10:22 AM

Bia, ce bine-mi pare c-ai inceput, parca-i o realizare de-a mea. Nu-ti propune cine-stie-ce performante, fa in ritmul tau, mai bine mai putine exercitii, dar bine executate. Si fii perseverenta, chiar daca n-ai chef, mergi acolo si-ti va reveni energia. Bravo!
Iulia, pe tine deja te consider veterana, asteptam rezultatele! Nu vreau sa te descurajez cuurzicile, f multa lume le agreaza, poate am eu o intoleranta. O data, de doua ori pe sezon putem incerca.
Rain, te declar modelul meu! Daca reusesc sa spun nu unui desert atunci cand simt ca am cea mai mare nevoie...of, ce-as vrea! Aseara m-am impiedicat de niste napolitane, nu-ti zic cat de mult m-au linistit, nu mi-a mai tb nimic, am inotat in hartii pana spre 12 si nimic n-am mai vrut.
Milena, io vreau sa te incurajez sa te duci, cel mai bine reactioneaza organismul la activitatea fizica efectuata dimineata- nush ce hormoni de bine activeaza si ei. Dar 15 min mie nu mi-ar fi suficient ca sa fiu gata de birou dupa sala- dus, macar o crema, uscat parul, imbracat...dureaza. Poate esti mai operativa, dar nu mai e mult pana-n aprilie.
Asa, si-acuma eu, ieri: de napolitane ati aflat, deci n-ar mai fi nimic de zis sub aspectul asta. Miscare: 4km mers normal, cand imi aminteam, mai maream strocul si o ora de zumba...lejereanu mi s-a parut. Plimbarea mi-a priit, una ca era in timpul programului si-a doua ca am vizionat o rochie...un vis! Avea si-un bolerou asortat...da' scumpa, frate! Ma mai gandesc daca chiar imi tb.
En fin, o zi miscatoare va doresc!

Unde-i Bobocica? Lori? Dexu?

#1308 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 10:28 AM

Pai intr-un fel, chiar e, Pusa (la realixare ma refer).
Iar cu rochia, daca chiar iti place si ti s-a pus pata pe ea, eu zic s-o iei, ca tot iti va fi foarte necesara la un moment dat :D . Eu in general nu-s mare amatoare de haine (tot cu casual), dar uneori mi se face un fel de "clic" si atunci musai trebuie sa-mi iau chestia respectiva (si nu numai la haine, la orice).

#1309 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 21 March 2013 - 11:10 AM

Gandesc profund la sugestia cu rochia :D
Numa' ca mie mi se pune pata cam des.

#1310 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 21 March 2013 - 12:54 PM

Bia, bravo!bravo!bravo! Ma bucur ca te-ai apucat, este evident ca esti fericita, deci iti face bine Imagine postata

Normal ca am glumit, mai vorbesc si eu lemne cateodata, nu ma duc nicaieri, aci stau pana implinesc 70 de kile, dup-aia ma mai gandesc, poate mai vreau. Azi si maine lucrez si dupa-amiaza

dimineata am servit batoane de branza
la pranz ma duc acasa si-mi fierb niste bockwurst cu mustar
si pentru cina am pregatite niste cotlete de porc, sunt condimentate, numa tre sa le-arunc in tigaie
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1311 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 21 March 2013 - 02:40 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 20 March 2013 - 10:27 PM, a spus:

Edit: Milena ma bucur ca te-ai hotarat cu sala. Daca reusesti sa te trezesti si sa mergi de la 7 fara la sala ai toata stima.
Adica tu vrei sa zici ca sala aia e deschisa non-stop sau pana la 12 noaptea?

[quote name='Wowerful' date='21 March 2013 - 03:57 AM' timestamp='1363827476' post='190396']
Milena, daca iese planul cu sala, jos palaria! La mine sala se deschide la 6 dimineata si eu incep munca la 9. As avea timp berechet sa merg dimineata, numai ca nu-s o persoana matinala. Adica, ma trezesc eu la 6.30, dar nu-s in stare sa ies din casa asa cu una cu doua si-s si morocanoasa :biggrin:

da, iulia, e deschis non stop de luni pana vineri. eu, ma documentasem pe net cu orarele,ca ma interesa dimineata. am mers si am intrebat-o pe receptionista daca deschid la 6, mi-a raspuns:"da, in weekend, ca restul zilelor e non-stop."

eu sunt matinala, si am devenit si mai matinala de cand cu copiii. mi-am facut programul dupa ei, si uneori seara, sunt rupta de oboseala, ei dorm la 9, si eu la 9:30 dorm.
nu va fi o problema sa fiu dimineata la sala.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1312 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 21 March 2013 - 03:16 PM

[quote name='moatza' date='21 March 2013 - 11:22 AM' timestamp='1363854131' post='190436']
Milena, io vreau sa te incurajez sa te duci, cel mai bine reactioneaza organismul la activitatea fizica efectuata dimineata- nush ce hormoni de bine activeaza si ei. Dar 15 min mie nu mi-ar fi suficient ca sa fiu gata de birou dupa sala- dus, macar o crema, uscat parul, imbracat...dureaza. Poate esti mai operativa, dar nu mai e mult pana-n aprilie.

moatzo, de mers, o sa merg, sunt hotarata, mi-am dat seama ca, conditia mea fizica e la pamant, urc scarile pt 1 etaj si sunt terminata.in aprilie , am zis, incep cu sala, plus trebuie sa-mi programez un check-up la medic, analize si tot tacamul.
cu operativitatea, si eu, ce mai puneam la creme si ma bibileam... s-a schimbat foaia, acum cand imi fac freza, dupa dus, fiica-mea e prezenta, de 2 ori cu uscatorul in parul meu, o data la ea.

ca sa revin, ma gandesc s-o iau incet si bine, o sa incep cu 40-45 de minute si o sa vad cum merge treaba. la servici trebuie sa fu la 8, dar, daca ajung la 8:05, 8:10, nu zice nimeni nimic. imi pot ajusta programul cu 5 , 10 min.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1313 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 21 March 2013 - 03:20 PM

Bravo fetele! Se ingroasa randul celor care merg la sala si asta e de bine. Simt ca imi cresc si mie aripile inapoi :biggrin:

Eu sunt la cafea si tre sa incep prasitul... Imagine postata

#1314 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 21 March 2013 - 03:29 PM

Bia, bravo, orice are un inceput. cum au zis si fetel, putin si bine, nu trebuie sa stai cu orele pe la sali.

alpha, las'ca te vad eu, cand ajungi la 70 o sa zici, acum vreau 65...
cum adica sa pleci de la lole?!?! n-ai vazut ca odata ce-ti atingi scopul, incepe mentinerea? ai intrat in hora, trebuie sa joci.

#1315 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 21 March 2013 - 03:40 PM

Vezi postareamoatza, la 21 March 2013 - 10:22 AM, a spus:

Unde-i Bobocica? Lori? Dexu?

aci mi-s, nu am de raportat decît că m-am scăpat de febra musculară cu 2 sedinţe de stretch şi de azi încep programul de avansaţi, plieuri tai-chi şi streciuieli acrobatice, here I come Imagine postata

am găsit un clip pe youtube cu stretching pentru picioare şi pentru derrier, dacă interesează pe cineva, vă pun linkul

#1316 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 21 March 2013 - 07:25 PM

2ut- bravo ai sa vezi ca bine o sa te simti de la o zi la alta.
Moata eu nu tin in casa tentatii de genul asta ca m-as impiedica rau de tot.
alpha cum adica sa pleci?? :floare:
Dexter pe mine m-ar interesa. Eu ma plictisesc repede de exercitii, am salvate o gramada si le rotesc tot timpul.
milena si eu imi fac exercitiile dimineata si tare bine e,am energie toata ziua.

alergat +40min cardio cu greutati
MD: iaurt cu seminte de in si merisoare
P: salata, chiftelute de pui cu sos de rosii
C: ?

Maine nu o sa am timp decat de alergat,apoi merg la fata la scoala,voluntar pentru restul zilei asa ca nu o sa am timp.

Va doresc o seara/weekend placut si fara prea multe tentatii.
Enjoy the silence!

#1317 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2013 - 10:01 PM

Buna seara la Lole!

Rain si Wawerful, ardelul ala capia l-am mancat pe la 5 si jumatate, iar la sala am ajus la 8 jumate. Nu stiu ce a avut. Azi l-am sarit din menu.

Milena, lasa ca Alpha sta cu noi pana implineste 70 suficient cat sa avem timp s-o mobilizam si pe ea sa mearga la sala pentru 65. :floare:

Moatza, cum a ramas cu rochia? eu nu prea am rabdare la shoping de asta de tzoale, da la supermarket as sta cu orele. E drept ca greu inca imi gasesc haine care sa se aseaze bine pe mine. Imagine postata

Asa, acu' ce-am combinat eu. La capitoul mancare fu asa:

- o felie de wasa cu telemea de vaca( buna rau telemeaua aia, mi-a creat dependenta)
- o mana caju
-un mar mare
- carpaccio de vitel la gratar cu valeriana,rosii cherry, un fir de EV si o felie de wasa
-2 patratele de ciocolata amaruie aerata (mi-a facut pofta sotul)
- o ceasca de aflatoxina :floare:

Si pe la 7 juma m-am gandit io asa, ca de cat sa stau cu foondu'n sus pe pat mai bine ma duc la sala, motiv pentru care am sarit in adidasi, am sustras cheile de la masina si go Lola go!
Azi tot 30 min de gazela si inca vreo 30 de fitness. Me happy!

Edit ca uitai sa intreb: Lapooo, undii eshti?

#1318 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 21 March 2013 - 10:22 PM

rain, here you go, in clipul ăsta instructorul este fata mirandei, sahra.

essentrics -thigh thinners

#1319 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2013 - 09:54 AM

Neata, vad ca toata lumea e cuminte, papa corect, miscare, bravo noua. Eu am azi o febra musculara cum n-am avut demult (ma dor mainile ata de tare ca nu-mi pot stampila hartiile decat cu amandoua mainile...), dar azi vreau sa merg iar si sper ca o sa-mi treaca si febra.
Meniul de azi:
MD - bagheta integrala cu vinete
G - 2 patratele cioco neagra
P - ciuperci cu patrunjel si quinoa
C - supa crema de legume si salata de sfecla cruda cu chimen si seminte de chia
Cantarul e stationar, dar sper sa se mai urneasca si el (in jos, nu altfel).
Va pup!

#1320 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 22 March 2013 - 02:36 PM

Hello, saltaretelor!
Abia am ajuns de la dr cu kinderu' meu de 23 de ani, ce credeti ca daca-i ditai se duce singur? O experienta traumatizanta, nu din cauza suferintei plodului - o otita,ma rog -ci din cauza de dr care nu poate fi numit om, dr nici vorba. Nici macar sa redau ce se intampla in cabinetul ala nu pot. Stiam ca e un dr dificil, dar s-a ajuns prea departe cu specimenul asta, tb sa iau atitudine.
Aseara zumba, dar nicio fapta buna nu ramane nepedepsita probabil, de-aia am ajuns azi la nevropatul asta.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul