Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1441 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 01 April 2013 - 05:54 PM

Cristos a inviat, tuturor celor care au sarbatorit Pastele catolic! Noi, am avut un super weekend dpdv meteorolgic. A fost soare, nici prea frig, nici prea cald, numai bine.

Asa ca, am bagat 2 ture de bicicleta cu cei mici, sambata si duminica. Duminica, vecinii ne-au invitat sa jucam fotbal, ca le-au venit nepotii in vizita. Ne-am dus cu mic si mare, noi 4, plus vecinii 10(bunici, parinti, si nepoti). Ei, ce sa va spun, eu care in viata mea n-am jucat fotbal, am jucat duminica. Ne-am distrat si transpirat impreuna.
Si, am fost si cuminte, am mancat f putina ciocolata (un iepuras mic, cred ca echivalentul a doua patratele) si aia dark. Lauda-ma gura....

mama, da' ati scris de numa'

moatzo, multa sanatate, si sa-ti traiasca kinder-ul, ca am citit pe la alte topice ca-l sarbatoresti zilele astea.

cafelutzo, m-ai distrat cu soacra, care-ti umbla prin camari. nici a mea nu-i departe de asta, noroc ca ne desparte un ocean. mi-a fost de-ajuns numai cand a venit 3 luni in vizita.

si bravo fetelor care se tin de sala, in curand ma alatur si eu. pana atunci, azi patinaj.

va pup si spor in toate.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1442 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 01 April 2013 - 07:49 PM

Am intrat doar sa va salut si sa va zic ca urmaresc topicul. Nu am mai scris nimic pentru ca sunt o lenesa. Am dormit ieri pe sparte si cand am vrut sa merg la ceva cumparaturi, mai peste tot era inchis- nu am luat in calcul ca era Pastele. Ramane pe altadata.

Anyway- azi iar e luni si eu sunt suparata :thumleft:
O sa ies putin afara la soare si la 5 jumate la sala.

#1443 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 01 April 2013 - 09:17 PM

Buna seara la Lole!
Scurt si la obiecit, ca n-am leptop-ul zilele astea si mi-e lene la calculator :-*
Azi, regim asa si asa, adica mancare conforma pana la portia de tiramisu ramasa de ieri :D, ca prea bun a iesit !
Si am fost si la sala : 45 de minute de gazela si un pic de fitness.
Wowerful, tu parca luna asta pleci acasa, nu?
Tine-te bine de sala si regim, ca acasa intri in imparatia sarmalelor si-a cozonacilor =))

#1444 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2013 - 10:01 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 01 April 2013 - 09:17 PM, a spus:

Wowerful, tu parca luna asta pleci acasa, nu?
Tine-te bine de sala si regim, ca acasa intri in imparatia sarmalelor si-a cozonacilor =))

Pai da! Maica-mea deja face meniul: sarmale, cozonaci, tot felul de borsuri (de astea nu ma tem), placinte.
Ii era putin ciuda ca nu a avut vreme buna de spalat geamurile... I-am zis sa nu se streseze, dar na'- nu ne-a vazut de aproape 4 ani asa ca nu reusim noi sa calmam cu una cu doua.

Raportez 8700 de pasi si urmeaza sala :-*

#1445 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2013 - 02:44 AM

Eu dupa mine. Meniul de astazi:
- 1 felie paine paine integrala toast cu piept de pui facut pe gratar
- 1 pruna
- 1 lingura salata de pui cu broccoli si ardei verde crud, 1 supa New England Clam chowder
- 1 mar verde si un pumn de alune crude
- 1 salata de spanac, bok-choy , rosie, castravete si ardei rosu, totul stropit cu ulei si zeama de lamaie
- 1 grape fruit

Miscare: 60 minute patrulat pe-afara; 30 minute antrenament fitness si 35 minute patrulat pe banda.
Ma simt putin flamanda, dar nu cred ca o sa mai mananc ceva in seara asta. O sa mai bag un ceai si dupa aia mult somn =))

Cum ati trecut de 1 aprilie? Ati pacalit sau ati fost pacalite? :-*

#1446 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 02 April 2013 - 07:18 AM

Hello, hello!
Wow, cand pleci spre noi? Cred ca nu mai poate mama de fericire! A,si vreau si eu pedometru! Acuma nu stiu cata satisfactie as avea, ca nu mai prestez marsuri, dar pana sa merg consecvent la sala aveam km buni la bord. Cica ar tb sa facem 10000 de pasi/zi, daca nu avem alta activitate fizica. Deci tu stai ff bine.

Iulia, cre'ca m-as fi sacrificat si eu c-o pacoste =)) de tiramisu. Parerea mea e ca daca n-ai o pb de viata si de moarte care sa-ti interzica, un pacat de-asta e iertat. Sunt mai grave frustrarile. Da' asta-i o parere personala, nu tb s-o agreati.

Milena, bravo ptr relax, e binevenit! Cat mai merge patinajul? E patinoar permanent?

Aseara fusei la sala, am prestat aerodance si-as fi mai stat, dar depindeam de masina si omu' se grabea. Daca s-o mari ziua si mai mult, poate-o iau la pas catre casa, 4km. Aerodance am tzopait aseara si fiindca s-a incalzit acum transpir tare de tot. Zilnic tre sa ma spal pe cap si asta nu-mi prea place. Amsa raman cu 3 fire! Basca tre sa ma tund scurt, ca-mi e incomod si ucatul si coafatul zilnic. Am pb importante :-*

Va pup motivant, hai tzopaiala!

#1447 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 02 April 2013 - 07:33 AM

Pusa, am pimit pupicul motivant, asa ca ma duc azi la sala, sunt foarte motivata =))
Milena, foarte faine activitatile voastre, pacat ca la noi ploile sunt la ordinea zilei...
Wowerful, ti-a trecut supararea, ca e marti azi?
Meniul meu de azi:
MD - paine integrala cu magiun si ceai verde (nimic nou sub soare)
G - praji cu mar (am fost cuminbte, ca am mancat 4 zile pe ea, acum e gata)
P - ghiveci cu ceapa, ardei, morcov, mazare si conopida
G - lapte de migdale cu seminte chia si capsuni
C - salata verde cu ceapa verde si rosii
Trimit pupicul motivant mai departe, cine-l primeste?

#1448 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 April 2013 - 12:32 PM

Il iau inapoi :pupic:
Poate ca daca dam o nota perversa discutiilor se-nfig mai multi doritori :pupic: cre'ca asta nu se cadea sa spun.

Hai, toata lumea la raport!

#1449 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 02 April 2013 - 12:36 PM

Pai da, ca-i cam liniste azi pe-aici.

#1450 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 April 2013 - 02:34 PM

Doar sa dezmortesc atmosfera:
dimineata covrigei cu sare
gustare : ioc
pranz: supa de rosii
gustare: un mar
cina : ruloau de sunca cu ou si cascaval

sport: 2 km cu o sacosa de 7 kg in mana, am si martori!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1451 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2013 - 03:36 PM

Vezi postareamoatza, la 02 April 2013 - 07:18 AM, a spus:

Wow, cand pleci spre noi? Cred ca nu mai poate mama de fericire! A,si vreau si eu pedometru! Acuma nu stiu cata satisfactie as avea, ca nu mai prestez marsuri, dar pana sa merg consecvent la sala aveam km buni la bord. Cica ar tb sa facem 10000 de pasi/zi, daca nu avem alta activitate fizica. Deci tu stai ff bine.

Va pup motivant, hai tzopaiala!

Plec pe 13, ajung pe 14. E bucuroasa mama dar ce sa mai zic de mine. Abia astept- si stiu sigur ca iar o sa bocesc la intoarcere....
Ieri am terminat ziua cu 15,600 pasi. Sunt multumita. A, si am mai mancat si o felie de dovleac copt.

moatza- multi ani baiatului!(am citit eu pe undeva ca e ziua lui). Sa fie sanatos si sa aveti multe bucurii impreuna!

Vezi postarea2ut, la 02 April 2013 - 07:33 AM, a spus:

Wowerful, ti-a trecut supararea, ca e marti azi?

Trimit pupicul motivant mai departe, cine-l primeste?

Dupa o duminica de leneveala nu prea pica bine ziua de luni. Cred ca pe vineri dupa-amiaza o sa imi treaca complet :pupic:

#1452 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 02 April 2013 - 03:42 PM

Chiar, la multi ani baiatului lui Pusa!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1453 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 02 April 2013 - 04:34 PM

iau si un pupic, si va dau inapoi pupici si imbratisari :pupic: :pupic: la fiecare in parte, ca sa fiti si mai motivate.

bravo bia si iulia, ca sunteti consecvente.

wowerful, de ce-ai fost suparata? bine ca ti-a trecut.

motzulino, patinoarul e deschis tot anul, si e patinoar interior. poti sa patinezi in tricou daca vrei.

deci, ieri patinaj, a venit si barbatu' de data asta, dar, doar sa ma vada. a zis ca o sa vina si el sa-nvete. ma rog, sper sa aiba acelasi avant dupa ce intra pe gheata.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1454 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 02 April 2013 - 06:46 PM

Milena, nu ma mai lauda.... cel putin azi !
Asta merit: Imagine postataImagine postataImagine postata!

Bai, asa m-am tinut ca in cursul saptamanii sa ma tin departe de tentatii cat mai mult: serviciu/ casa/ sala.
Azi dupa munca am fost la mama,rezultat: mancat bors de fasole cu mamaliga!
Dau sa vin acasa, constat ca mi-am uitat cheile la mama, ma duc sa-mi astept sotul la soacra. Ajung la soacra si ma infing in juma de turta dementiala, facuta la foc mic la tuci...Imagine postata
Acu' bineinteles ca-mi simt burdihanul ca un pietroi!

#1455 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 April 2013 - 07:10 PM

Iar eu ingros randurile si ma inscriu la autoflagelari: numai, dar numai tampenii am ingurgitat zilele astea, inclusiv azi, desi azi imi propusesem sa imi revin la normal. Asa deci si prin urmare, grecii fac comert pe mare. Nu am de raportat nimic altceva, ma duc sa imi ingrop nasul in teze si sa corectez mai departe.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1456 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 02 April 2013 - 09:37 PM

Hai fetelor, nu va lasati!

iulia, dar ti-au picat bine? lasa ca mergi maine la sala si arzi extra caloriile.

laponico, termina cu tezele, s-apoi te pui pe treaba.las'ca nu-i dracu' asa de negru.

#1457 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 April 2013 - 09:42 PM

Lole dragi, va multumesc ptr urari!
Pe care vi le intorc cu drag, catre voi si cei dragi voua!
Ce mai trece vremea! Ca ieri eram gata sa nasc,la 6 seara. Iar azi, dupa 23 de ani, am incercat sa fac ceva cumva legat de fericita intamplare.
Am vazut, mai mult prin filme, ca in strainatate femeile gravide fac fel de fel de activitati fizice care sa le pregateasca de eveniment. Printre astea, miscari cu niste mingi mari. Si fiindca era in programul salii un curs de fitball, am zis sa-ncerc si eu experienta. Deci am fost ptr prima data la o clasa in care mi-am cautat echilibrul in timp ce-mi lucram abdominalii, dorsalii si fesierii. Eu imi resimt si gambele, cu toate ca nu fuseseram prevenite si ptr ele. Nu prea stiu eu sa descriu inteligibil miscarile, dar va asigur ca-s f solicitante exercitiile cu mingea asta mare.
Wow, wow! Aproape 16mii de pasi! Felicitari!
Iulia si Lori, punct si de la capat!
Iulia, si mama face niste turte in tigaia delimano,de-aia ceramica, dar spre norocul meu nu prea ma pasioneaza. Daca n-au crema!
Ioana, tu vrei sa ne fie rusine cu meniul nostru? Cum adica (doar) o supa la pranz? Tu nu prea esti mancaciosa. Si 7kg...ce luasi, soro?
Ce patinoar misto,Milena, lucky you!

O noapte scanteietoare va doresc!

#1458 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 02 April 2013 - 09:53 PM

motzulino, tu esti experta de-acum intre-ale sportului. Bravo tie, ca te tii de treaba, te admir sincer.

mai, lolitelor, unde-i alpha? a scris ca dispare pe undeva, si n-am vazut eu?

#1459 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 April 2013 - 09:55 PM

Cred ca inca-i impiedicata cu Pastele :headbang:
De maine s-o strigam :rolleyes:

#1460 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2013 - 11:01 PM

milena a spus:

wowerful, de ce-ai fost suparata? bine ca ti-a trecut.
deci, ieri patinaj, a venit si barbatu' de data asta, dar, doar sa ma vada. a zis ca o sa vina si el sa-nvete. ma rog, sper sa aiba acelasi avant dupa ce intra pe gheata.

Bravo pentru patinaj milena! Mie imi face impresia ca se ard multe calorii la patinaj.

Cat despre supararile mele, ele vin si se duc, si cred ca de multe ori nu-s chiar motivate. Stari de moment, luat prea in serios lucruri care nu se merita, nostalgii si doruri de vremi demult apuse. Sper sa raman nu mai cu genul asta de suparari si sa ma fereasca viata de altele mai grave.

iulia nicoleta a spus:

Milena, nu ma mai lauda.... cel putin azi !
Asta merit: Imagine postataImagine postataImagine postata!

Bai, asa m-am tinut ca in cursul saptamanii sa ma tin departe de tentatii cat mai mult: serviciu/ casa/ sala.
Azi dupa munca am fost la mama,rezultat: mancat bors de fasole cu mamaliga!
Dau sa vin acasa, constat ca mi-am uitat cheile la mama, ma duc sa-mi astept sotul la soacra. Ajung la soacra si ma infing in juma de turta dementiala, facuta la foc mic la tuci...Imagine postata
Acu' bineinteles ca-mi simt burdihanul ca un pietroi!

Okay iulia, intoarce fundul ca eu scot biciul!
Acum, ca sa nu ma ascund dupa deget, si eu as pofti la o turta din aia. Asa e de buna...
Este curios cum stim noi ce e bine si ce nu, si tot degeaba! Alegem cu buna stiinta chestiile care nu ajuta pe termen lung.

Lapona Enigel a spus:

Iar eu ingros randurile si ma inscriu la autoflagelari: numai, dar numai tampenii am ingurgitat zilele astea, inclusiv azi, desi azi imi propusesem sa imi revin la normal. Asa deci si prin urmare, grecii fac comert pe mare. Nu am de raportat nimic altceva, ma duc sa imi ingrop nasul in teze si sa corectez mai departe.

Prin urmare si asa deci- luati totul de la greci. Sau mai bine nu!
Asta imi aminteste de perioada sesiunilor, in studentie. Invatam o luna, sau cat era sesiunea si la sfarsit tipau toate hainele pe mine.
Mergeam pe principiul pauzele mici si dese(pentru o gustare), cheia marilor succese.

Vezi postareamoatza, la 02 April 2013 - 09:42 PM, a spus:

Wow, wow! Aproape 16mii de pasi! Felicitari!
Iulia si Lori, punct si de la capat!
Iulia, si mama face niste turte in tigaia delimano,de-aia ceramica, dar spre norocul meu nu prea ma pasioneaza. Daca n-au crema!
Ioana, tu vrei sa ne fie rusine cu meniul nostru? Cum adica (doar) o supa la pranz? Tu nu prea esti mancaciosa. Si 7kg...ce luasi, soro?
Ce patinoar misto,Milena, lucky you!

O noapte scanteietoare va doresc!

16 mii moatza, si azi am deja 10 mii si ma duc si la sala. Probabil faceai si tu din astea cand practicai marsurile. De fapt, s-ar putea inca sa faci multi pasi zilnic, numai ca nu ii monitorizezi.

Sa ma vezi ce scateiesc io pe eliptica acusica.

milena a spus:

mai, lolitelor, unde-i alpha? a scris ca dispare pe undeva, si n-am vazut eu?

Eu am vazut-o pe undeva, dar nu era la lole :rolleyes:

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic