hello, dragalaselor!
da' unde-mi sunteti?
Milena, sa ai o vacanta asa cum ti-o doresti si sa-ti iei energie ptr tot ce ti-ai propus sa faci!
Restul?
Ei, hai sa va zic cum fu aseara, la trecutul Carpatilor.
In primul rand, salile erau decorate cu tricolor si la receptie ne-au dat bandane, esarfe si funde tricolore, care cum voia. Eu am luat o bandana.
Echipati asa am intrat in sala unde avea sa se tina cursul. Pe o tabla erau trecute exercitiile pe care urma sa le facem - 10 tipuri diferite - si momentele de respiro - chipurile!- dintre ele. De exemplu, aveam fandari cu saritura din plank, urmate de respiro doar plank, foarfeca cu rasucire pe saltea, apoi iar plank, niste exercitii cu gantere cu genunchii flexati, urmate de run-fast, flotari, urmate de knee-up cu gantere. cam asa, 10 la numar si diferite. Au fost serii de 36 de repetari, iar pe ultimele 10 tb sa le numaram cu voce tare. instructorii mergeau printre noi si ne incurajau, ne-ntrebau
cate? si noi tb sa numaram...chestii de-astea motivationale. Cert e ca-n dreptul meu a dat cu mopul chiar unul dintre instructori, asa de tare curgeau apele de pe mine. Am constatat ca eu transpir mai mult decat altii, nu c-as executa mai corect sau mai rapid, cred ca doar ma straduiesc intens sa nu pierd timpul degeaba. La sfarsit ne-au felicitat ptr ca a fost un antrenament destul de greu si i-am facut fata. In plus, la cursul asta participarea a fost pe baza de inscriere prealabila si-am vazut printre cursanti fetze care nu servesc zumba si aerodance, cursuri care trec drept mai usoare (da' nu-i asa!). Azi am o usoara febra in pulpitze

si la burtica

Si-n plus ma doare tare-n gat si ma doare si nasul cand respir, drept ptr care iau antibiotic. Dar nu mi se trage de la sport.
Ca sa-mi revin, azi mi-am propus zumba - my love!
O seara-n actiune va doresc si voua, va pup, pa-pa!