Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1821 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 26 June 2013 - 08:00 AM

Vezi postarea2ut, la 26 June 2013 - 07:52 AM, a spus:

Pusa, cum a fost la sala, ce-ai mai facut?

aeromix, greeeeeu-greu! tzopaiala continua, pe-un ritm de nu puteam misca picioarele de repede ce era. deci cardio la greu! si la un moment dat ne-a invitat sa luam si ganterele in maini. si da-i miscari cu ele, ridicari si miscari de tot felul cu bratele, la un moment dat am renuntat, dar s-a uitat cumva Claudiu la mine, de mi-a fost rusine si-am luat (doar) una inapoi. credeam ca fac febra, dar mi-e bine, n-am semne.
au curs 10 randuri de ape de pe mine. daca m-ati vedea cand ies, nu m-ati recunoaste.
aia din sala de forta, prin care trecem noi cand iesim de la clase, se uita la noi cu mila. pai ei nu transpira nici a zecea parte din cat asudam noi! da' cica nu asta conteaza :sleepy1:

oare n-are efect si la mine daca te ascult pe tine cu ce-ai prestat pe-acolo?

ba da, dar s-asculti tzopaind si, eventual, cu niste gantere in maini.
vezi ce pozitiva sunt? :toothy6:

#1822 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 26 June 2013 - 08:49 AM

Da, da, esti foarte incurajatoare....Hm, aeromix, nici n-am auzit de asa ceva.

#1823 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 27 June 2013 - 12:27 PM

Salutari lole dragi din orlando, bflorida. Mai stamaici 2 zile, sibdupaia plecambspre miami. Am scris o gramada si s-a sters mesajul. Nu mai ambnerv sa mai reiau. Va pupbsi va citesc cu drag
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1824 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 27 June 2013 - 12:28 PM

Milena, vacanta placuta! ce bine suna! plaja, soare, apa..... te invidiez Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1825 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 27 June 2013 - 12:29 PM

Scuze pt greseli, scriu de pe tableta si ma enerveaza la culme, eu nu sunt prea tehnica. Hai va pup, si la miscare cu voi. Noi facem km in fiecare zi, am ajuns sa-l visez si noaptea pe mickey mouse and co
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1826 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 June 2013 - 03:32 PM

hello, dragalaselor!
da' unde-mi sunteti?
Milena, sa ai o vacanta asa cum ti-o doresti si sa-ti iei energie ptr tot ce ti-ai propus sa faci!

Restul?

Ei, hai sa va zic cum fu aseara, la trecutul Carpatilor.
In primul rand, salile erau decorate cu tricolor si la receptie ne-au dat bandane, esarfe si funde tricolore, care cum voia. Eu am luat o bandana.
Echipati asa am intrat in sala unde avea sa se tina cursul. Pe o tabla erau trecute exercitiile pe care urma sa le facem - 10 tipuri diferite - si momentele de respiro - chipurile!- dintre ele. De exemplu, aveam fandari cu saritura din plank, urmate de respiro doar plank, foarfeca cu rasucire pe saltea, apoi iar plank, niste exercitii cu gantere cu genunchii flexati, urmate de run-fast, flotari, urmate de knee-up cu gantere. cam asa, 10 la numar si diferite. Au fost serii de 36 de repetari, iar pe ultimele 10 tb sa le numaram cu voce tare. instructorii mergeau printre noi si ne incurajau, ne-ntrebau cate? si noi tb sa numaram...chestii de-astea motivationale. Cert e ca-n dreptul meu a dat cu mopul chiar unul dintre instructori, asa de tare curgeau apele de pe mine. Am constatat ca eu transpir mai mult decat altii, nu c-as executa mai corect sau mai rapid, cred ca doar ma straduiesc intens sa nu pierd timpul degeaba. La sfarsit ne-au felicitat ptr ca a fost un antrenament destul de greu si i-am facut fata. In plus, la cursul asta participarea a fost pe baza de inscriere prealabila si-am vazut printre cursanti fetze care nu servesc zumba si aerodance, cursuri care trec drept mai usoare (da' nu-i asa!). Azi am o usoara febra in pulpitze =)) si la burtica =)) :) Si-n plus ma doare tare-n gat si ma doare si nasul cand respir, drept ptr care iau antibiotic. Dar nu mi se trage de la sport.
Ca sa-mi revin, azi mi-am propus zumba - my love!

O seara-n actiune va doresc si voua, va pup, pa-pa!

#1827 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 June 2013 - 03:47 PM

Mama, Moatza eu am facut febra, nu musculara, numai cand am citit! Bravo tie ca esti motivata si poti!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1828 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 27 June 2013 - 03:48 PM

Buna, buna.
Aseara mi-a fost lene sa mai scriu =)). Am prestat bootcamp si butt and guts. In rest, nimic nou.
Fain la sala ta moatza! Organizat si divers. Mi-ar fi placut si mie la clasa asta la care ai fost tu aseara.

Am facut rezervare la hotel. De miercurea pana duminica viitoare joc in deplasare. Ura! Prevad multi kilometri la patrulat =)). Abia astept!

Azi o sa o las mai moale. Nu stiu inca daca sa merg la sala- mi-am luat echipamentul in cazul in care ma hotarasc sa merg. Am putina febra musculara si ma resimt dupa 3 zile intense de sala si altele 2 de patrulat prin parc, asa ca ma gandesc ca nu o fi foc sa mai fac si pauza. Plus ca tre sa fac mancare pt familion.

#1829 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 June 2013 - 03:57 PM

Ioana, motivata sunt, cu pututul ma straduiesc.

Wow, incearca si ei sa mai sparga monotonia, sa mai iasa un pic din cotidian.
Imi place partea cu deplasarea, ce-as mai umbla dac-as avea de toate cele necesare! Drum bun, distractie maxima!

#1830 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2013 - 04:35 PM

Vezi postareamoatza, la 27 June 2013 - 03:57 PM, a spus:

Wow, incearca si ei sa mai sparga monotonia, sa mai iasa un pic din cotidian.

Aia e cheia succesului. Astia de la mine nu sparg monotonia. Mai incerc eu sa o sparg prin faptul ca incerc sa mai merg si la alte clase, dar sunt limitata de programul de la servici. Ajung pe la 6 si in final frecventez aceleasi clase... ca nu-s altele =))
Mai rau e cand lucrez de capul meu, ca prestez aceeasi chestie pana la epuizare (de obicei eliptica si banda). Iaca de aia imi placea mie cu antrenor personal...niciodata nu era la fel.

Ma bate un gand sa incerc si eu zumba. Am fost o data demuult si am iesit din clasa in 5 minute ca mi se innodau picioarele si nu numeream sa ma tin de coregrafie.

#1831 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 June 2013 - 04:45 PM

Vezi postareaWowerful, la 27 June 2013 - 04:35 PM, a spus:

Ma bate un gand sa incerc si eu zumba. Am fost o data demuult si am iesit din clasa in 5 minute ca mi se innodau picioarele si nu numeream sa ma tin de coregrafie.

Uite, cu asta nu-s de-acord!
Tu esti o tipa ambitioasa, cum adica sa nu nimeresti niste pasi?
Si la noi se-ntampla sa mai intre fete din sala, mai ales ca noi stam in acvariu - asa-i zic eu clasei unde se tine zumba. Si vede toata lumea ce fun e acolo. Cand abandoneaza cate una, parca-mi pare mie rau.
Pai toata lumea a fost incepatoare, nu? Pe parcurs inveti si coregrafia. Unde nu stii, improvizezi. Totu-i sa tii ritmul. Se-aplica zicala aia cu daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!
Eu te incurajez sa perseverezi si sa mergi la zumba. E relaxant, cardio-curat, si-nveti si sa te unduiesti provocator, pe alocuri. Asta chiar poate sa-ti foloseasca =))

Eu glumesc cu fetele zumbaitoare si le zic c-atunci cand facem noi zumba, patronul ar tb sa ia mai multi bani de la cei din sala de forta - care ne privesc - ca au astia si program artistic. Pai nu?

Ganduri bune ref la zumba!

#1832 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2013 - 04:58 PM

=)) Ma provoci... Bine, o sa imi i-au inima in dinti si o sa ma duc. Nu sunt sigura dar parca este ceva astazi de la 5 la 6. Imagine postata Nu cred ca pot sa ajung la 5... doar daca ma furisez de la servici pe la 4.30. Daca nu, maine de la 8.30 la 9.30 dimineata. Asta ar insemna sa ajung la 10 la servici si sa stau pana mai tarziu. Sau duminica dimineata, daca nu ma lenevesc...

Sa videm! O sa revin cu impresii =))

#1833 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 27 June 2013 - 05:04 PM

te-astept cu vesti bune! Nu dispera, persevereaza!

uite 2 poze de ieri, le-am furat de pe FB lor ca apar si eu in ele. Io-s aia cu maieu roz =))

Imagine atasata: monthly_06_2013/post-100-13723453849667.jpg

as vrea sa ma duc si la pilates de la 7. tre sa ma grabesc!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2013/post-100-13723454002212.jpg

#1834 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2013 - 07:18 PM

Super!

#1835 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 08:39 AM

Oau, Pusa, ce-ai mai muncit! Foarte faina e sala voastra ca are atatea clase diferite, nu te plictisesti.
Wow, si eu zic sa mai dai o sansa zumbei, mie tare mult mi-a placut si dupa 2-3 ore sigur prinzi miscarile, macar in mare.
Milena, sa aveti un concediu frumos!
Eu cu miscarea ioc, cu mancarea binisor. Azi am asa:
MD - chifle integrale cu iaurt
P - chiftele (doar carne si ou) cu varza murata
C - omleta cu rosii si ceapa
Daca mai mi-e foame mai bag ceva migdale.

#1836 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 28 June 2013 - 10:34 AM

Buna ziua la Lole !
Milena, concediu frumos ! Poate ne arati vreo 2 poza cu Miami sa visam si noi frumos :rolleyes: !
Moatza, felicitari pentru rezistenta si vointa la trecem Carpatii ! Vorba Zerdei eu am obosit doar citind :pupic:
Wowe curaj la zumba. Eu am o prietena care e instructor de zumba si e foarte incantata. Daca nu se lasa cu cu titirez sigur incercam si eu.
2ut bine ca rezisti la capitotul mancare. Te pregatesti de concediu?
Alpha oare ce mai face?

Eu raportez ca-s binisor, cu mancarea is cuminte si in grafic, asa cam ca 2ut :hug:, da s-a cam pus un kil...Incerc sa mai bag cate o plimbarica din cand in cand si cam atat. In schimb titirezul din burtica e tareee activ. Am fost ieri la control si am stat cred vreo 40 de minute...la masuratori a iesit bine sa vedem cum ies si analizele la triplu test. In schimb a fost intr-o continua miscare, n-a reusit d-na doctor sa vada ce e, n-a stat locului deloc. Eh, sanatos sa fie...

#1837 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 10:40 AM

Iulia, mai am pana la concediu (la sfarsitul lui august, poate pana atunci reusesc sa mai dau jos ceva), dar o sa mai facem cate o iesire - vinerea viitoare mergem la Potigrafu sa luam fetele si am zis ca ne intoarcem sa ajungem doar duminica acasa (Pitesti, Curtea de Arges, Sibiu, poate o Ikea mica....), apoi fetele merg cu ai mei la Felix 2 saptamani, deci 3 weekenduri le avem asigurate, ca vom merge la ele si incet-incet se apropie si concediul.
Ma bucur ca sunteti bine amandoi; v-ati gandit la ceva nume?

#1838 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 28 June 2013 - 10:48 AM

Ai, ai 2ut de cand vreau si eu sa ajung la Baile Felix... numai ca tot timpul mi s-a parut cam departe pentru un singur obiectiv...da o sa vina si vremea lui. Mie si la Herculane mi-a placut tare, plus ca acolo am mai haladuit stanga -dreapta, plimbare pe Dunare la Cazane, prin Cheile Nerei, traseu la cascada Vanturatoarea.. am amintiri tare frumaose din concediu ala.
pentru titirez ne-am gandit la posibile nume de fetite si baietei...sa vedem intai de va fi :rolleyes:

#1839 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2013 - 11:35 AM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 28 June 2013 - 10:48 AM, a spus:

Ai, ai 2ut de cand vreau si eu sa ajung la Baile Felix... numai ca tot timpul mi s-a parut cam departe pentru un singur obiectiv...da o sa vina si vremea lui. Mie si la Herculane mi-a placut tare, plus ca acolo am mai haladuit stanga -dreapta, plimbare pe Dunare la Cazane, prin Cheile Nerei, traseu la cascada Vanturatoarea.. am amintiri tare frumaose din concediu ala.
pentru titirez ne-am gandit la posibile nume de fetite si baietei...sa vedem intai de va fi :rolleyes:

Si pe noi ne tenteaza Cazanele, doar ca-i departe, da ajungem noi si acolo la un moment dat.

#1840 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 28 June 2013 - 11:46 AM

buna dimineata fetelor sportivelor Imagine postata

Iulia draga, fac bine da' ma doare-n gat. Mi-a trimis Moatza virusi Imagine postata De fapt Andreea ne-a adus virusi de la excursia din Cork si i-a impartit cu darnicie; si mie, si Antoniei. Nu chiar ma doare in gat, e senzatia aia enervanta de usturime, mai degraba ma zgarie-n gat. Dau cu Strepsils.

Saptamana asta am mancat conform regulamentului Imagine postata sper sa ma tina cat mai mult entuziasmul. Despre greutate o sa va spun cand o sa am motive de bucurie Imagine postata

Ieri ne-am cumparat pat nou. Se inchide un magazin de mobila si l-am luat la un pret super bun. Azi noapte am dormit ca un prunc. Nici n-am realizat ce saltea proasta aveam. Azi-dimineata alta veste buna: in sfarsit dl ministru de justitie a catadicsit sa-i aprobe cererea de cetatenie dl. alpha! Toti aveam numa' el nu, ca vorba lui: el e ungur! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou