hello, hello, v-ati adunat asadar!
ia!
Wowerful, la 11 July 2013 - 03:53 PM, a spus:
si o statuie comica- se numeste "barfitoarele"
hi, hi, asta-mi placu cel mai mult, parca suntem noi!
Wow, ce frumos e cand esti dus

la mai multe vacante frumoase iti doresc!
iulia nicoleta, la 11 July 2013 - 07:18 PM, a spus:
Moatza si la mine-n sat azi fu caaaald... M-am saturat, dimineata dus, seara dus...si eu transpir precum Niagara. Cred ca am sa ma mut in cada !
eu mi-amintesc c-am avut mari calduri pe perioada sarcinii. chiar daca burta mare am avut-o iarna - e mai usor! - imi aduc aminte ca ma inveleam cu o patura subtire, iar omul cu plapuma.
Iulia, eu ma consolez c-a trecut deja juma de vara si fu relativ buna.
Rain, la 12 July 2013 - 04:54 AM, a spus:
Motzulina am vazut ca ai fost la Constanta,mi-ar fi placut sa ne intalnim

la tarm de Mare Neagra ai fost? noi am fost in Mamaia, dar ne-am preumblat si prin Constanta. Mi-am luat o rochie de nunta de la Maritimo mall- parc-asa ii zice, sper sa nu vb prostii.
alpha, la 12 July 2013 - 09:46 AM, a spus:
Bia! mananca gulash la Felix! Life is too short

cred ca-i rezolvata treaba, da' si eu te sustin, sa stii! si-o inghe!
fetelor, saltaretelor, frumoase amintiri de vacanta aveti! macar de-asta-i buna vara, da ghes la preumblari.
Alpha, sa nu te-aud de plangeri la 28C! de fapt, pana sa scriu eu asta, cred c=a trecut vara irlandeza.
Joi am fost la aerobic, de la 8 seara, cu emotii ca nu prea da ghes lumea la tzopaiala continua timp de 50 de min. Numa' ca io, voluntara din fire, am umblat prin sala cu aparate si-am mobilizat inca 3 demoazele care-abia-abia invarteau o eliptica si le-am invitat la aerobic. Ca v-am zis, daca nu sunt 5 combatanti, nu se tine clasa. Ce-or fi zis ele la sfarsit...

nu stiu, da' le-a prins bine amintindu-mi rotunjimile lor.
Vineri, in schimb, n-aveai loc sa respiri la zumba, de la 19.30. Zumba se bucura de mare trecere printre doamne si domnisoare. Sa nu credeti ca nu-i solicitanta, dar fiind bine stabilita o coregrafie, muzica antrenanata...lumea vine cu multa placere.
Deci cam asa am incheiat saptamana.
Azi am tzopait printre oale si tingiri, maine am niste musafiri. Din care cauza mi-am amanat c-o zi plecarea intr-o scurta vacanta, hotarata joi seara. Hoatarata ca plecare in sine, dar nu stiu destinatia. Undeva la racoare, dar tot nu s-a hotarat. Cam asa sunt plecarile noastre. A zis omul ca ne hotaram cand inchidem portile de la garaj in urma noastra. Ati mai pomenit asa ceva? Deci fac niste bagaje sumare de munte, doar asta-i stabilit. Vineri pe seara ne intoarcem, ca sambata pe la pranz plecam la o nunta la Galati. Ptr acest eveniment mi-am luat rochia de la Constanta si-acuma am niste intepaturi in inima, ca m-am luat dupa om si dupa vanzatoare si mi-am luat una cam prea tinereasca ptr cucoana din mine

as avea si altele dar daca pe=asta am sortit=o evenimentului...
daca am timp mai intru si maine, daca nu, va pup, pa-pa, lipsesc motivat.