Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1881 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 11 July 2013 - 04:35 PM

Wow, foarte frumos

Apropos de vremea buna de la noi: ieri pe usa unui magazinel din satul vecin scria

Closed
Gone to the beach
Life is too short! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1882 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134

Postat 11 July 2013 - 07:18 PM

Buna seara la Lole!
Moatza si la mine-n sat azi fu caaaald... M-am saturat, dimineata dus, seara dus...si eu transpir precum Niagara. Cred ca am sa ma mut in cada !
Wowe, frumoase poze. Se vede ca a fost un concediu reusit !
Mie concediile astea-mi plac, in care bati kilometri multi si vezi o gramada de obiective, cunosti oameni, obiceiuri. Daca m-ai dus la mare la plaja m-ai nenerocit !;)
"barfitoarele" discutau probabil menu-ul de dieta pe saptamana asta plus activitatea fizica aferenta ! :rolleyes:

Alpha, ce insemna vremea frumoasa la voi? Ca nu cred ca-s 35 de grade :lol:
Simpatic anuntul...acuma, daca si la noi in sat vara ar fi de joi pana duminica clar as adapta atitudinea din afis !
Pana atunci abia astept sa plec la munte unde macar stiu sigur ca seara e racoare si bine !

#1883 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 12 July 2013 - 04:54 AM

Salutare la Lole dragalase si frumoase!

Ma bucur sa va gasesc pe baricade. Eu m-am intors de vreo trei zile si inca sunt...nu stiu cum sa spun, un pic nostalgica??? Vacanta mea a fost superba, am petrecut mult timp cu mama,sora mea, neamuri, prieteni....mai vreau. Am putut sa jur ca m-am intors mai pufoasa la cate prostii am mancat dar cand m-am cantarit marti aveam tot atatea ca si inainte de plecare.

Motzulina am vazut ca ai fost la Constanta,mi-ar fi placut sa ne intalnim :105: Imi place de tine si de programul tau de la sala.
Wow ce vacanta frumoasa ai avut!Cum merge cu Paleo?
Iulia cum te simti?
Milena sa-ti fie si tie de bine vacanta.
alpha spor la munci!
2ut vad ca si tu pleci in concediu,distractie placuta!

Eu inca ma redresez cu mancarea,inca mai am la indemana eugenii,ciocolati cu rom/stafide iar ca atare savurez din plin. Ieri am iesit la alergat,azi cardio si cu toate ca am transpirat nu mi-a iesit limba de-un cot.
Va pup!
Enjoy the silence!

#1884 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 12 July 2013 - 08:05 AM

Neata! Imi beau ceaiul negru si va citesc, un mod perfect de a-mi incepe dimineata!
Wow, foarte faine pozele, cred ca ati avut o iesire reusita. In ceea ce priveste vacanta, pentru mine idealul e asa (singura problema aici sunt fondurile...): o vacanta la ski, una obligatoriu la o mare, aici merg si iesiri, plimbari, vazut locuri frumoase si una de vizitat cate-o capitala, oras, ceva fain. Anul trecut ne-a iesit, dar costurile-s tare mari, mai ales cum suntem "familie numeroasa". In orice caz, cea mai importanta pentru mine e vacanta la mare!
Rain, bine-ai revenit, ce fain ca n-ai pus deloc pe tine, mie nu-mi iese nicicum performanta asta.
Alpha, imi place de numa anuntul ala si zau ca are dreptate omul. Va urez spor la treaba si nervi tari, de-abia astept sa vad rezultatul.
Iulia, cred ca nu mai ai rabdare pana la vacanta..
Acuma sa trecem la treburi serioase :105: :
MD - 2 felii paine integrala cu albus de ou fiert si rosii
G - goji
P - pui cu fasole verde (am facut cantitati industriale)
G - ceva fructe
C - rosii, ceapa, castraveti, feta
Am o dilema: sa mananc la Felix gulas in paine, sa nu mananc...fac acolo un gulas grozav in ditamai pita, salivez deja.

#1885 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 12 July 2013 - 09:46 AM

Bia! mananca gulash la Felix! Life is too short :D

35 de grade?!?! vrei sa decedam mortal?! :105: Ieri au fost 28 si ma taram ca rama. Pana si pasarile s-au ascuns :) Acu' e ceata si e mai racoare, mi-am baut cafeaua afara.
Imagine postata

#1886 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 July 2013 - 09:50 AM

Vezi postareaalpha, la 12 July 2013 - 09:46 AM, a spus:

Bia! mananca gulash la Felix! Life is too short :)

35 de grade?!?! vrei sa decedam mortal?! :D Ieri au fost 28 si ma taram ca rama. Pana si pasarile s-au ascuns :D Acu' e ceata si e mai racoare, mi-am baut cafeaua afara.

Da' pot si-o inghe :105: ?
Din punctul meu de vedere numa de pe la 26-28 de grade in sus e vara-vara (is dusa, stiu).

#1887 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 12 July 2013 - 09:54 AM

Depinde de locatie :D la mine e vara de la 18. Io-ti dau voie cu draga inima si inghe si sa-ti fie de bine Doar mergeti sa vedeti fetele, tre' sa simti ca e vacanta :)
Imagine postata

#1888 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 12 July 2013 - 02:10 PM

rain, bine-ai revenit! ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa.

bia, daca-as fi mai aproape nu m-as da in laturi de la gulas. mananca fata draga, si un gulas, si o inghetata, vorba alphei: life is too short!!!!!!
dupa aia mergi la piscina si arzi din calorii.

wow, ai avut program maraton in mtl. nu ma mir ca ai atatea poze.

iulia, drum bun si o saptamana cat mai relaxanta. pune si tu o poza din vatra, de oriunde vrei tu. mi-e dor sa fiu acolo.

weekend fain, va doresc!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1889 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 12 July 2013 - 03:49 PM

RAIN WELCOME BACK!!!
Sa stii ca ieri m-am gandit la tine si ma gandeam sa intreb daca te-a vazut cineva poate pe la alt topic :D
Iti inteleg perfect sentimentele pe care le traiesti acum, dupa revenirea de acasa... Mie mi-au trebuit vreo 2- 3 saptamani sa imi revin complet :|

Cat despre paleo, ceva s-a intamplat - de vreo 2 zile cantarul s-a dus spre 66 si sa- oprit acolo. In 5 saptamani (care de fapt au fost cam 4 curate ca 1 a fost in deplasare) s-au dus 2 kilograme si de vreo 2 zile toata lumea ma complimenteaza :D - ca arat altfel, ca par foarte subtire si ca daca am facut ceva. Eu le zic ca e de la faptul ca am inceput sa port tocuri mai inalte :D.
O sa continui ca imi place cum ma simt si imi place si ca se misca acul la cantar. Si domnul sot e tare mandru si el :D

Ieri nu m-am dus la sala- am fost si mi-am luat adidasi ca ai mei s-au ros si au inceput sa-mi iasa degetele mici pe-afara iar mai apoi am iesit la o mica plimbare in sat la noi. Si la mine a fost cald si umed. Mi s-au aburit instant ochelarii cand am deschis portiera la masina cand am plecat de la servici. M-a izbit un val de caldura umeda- dezgustator.
Azi e racoare si nu mai e umezeala. Sa vedem cat dureaza.

Va doresc si eu un weekend frumos, asa cum vi-l doriti fiecare!
La mine o sa fie cu pregatiri de mutare. Incepe marea impachetare- cutii si cutiute si saci si tre' sa luam surubelnita electrica. Sunt multe suruburi de desurubat la mobilierul nostr de Ikea (de care sper sa scap intr-o zi :) )

#1890 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 July 2013 - 05:46 PM

Vezi postareaWowerful, la 08 July 2013 - 10:24 PM, a spus:

Vezi postareamilena, la 08 July 2013 - 09:15 PM, a spus:

wow, ai fost la mine-n urbe, care ca sa zica. ma bucur ca ti-a placut, si ai vizitat destul de mult. festivalul de jazz, e fain de tot, merita sa vii in perioada asta aici. pacat ca n-am fost aici, daca dadeai un semn de viata ne puteam vedea, serviciul meu e la un pas de Place des Artes.

mai fetelor, eu tot in vacanta-s , ca vad ca numai offtopic sunt pe-aici.

hai ca azi incerc sa-mi fac un program scurt de-ncalzire. maine vin la raport.

:o M-am perindat pe langa Place des Artes. Sa stii ca la concertul fanfarei Ciocarlia erau multi romani. Unii aveau si steagul dupa ei :)
Chiar ma gandeam ca: o fii careva de pa arta la concert :D ?

E prima data cand venim in Montreal si ne-a placut la nebunie. E un oras cu oameni calzi, cu totul diferit de ce e pe la NY. E o armonie inter- rasiala pe care eu nu am mai vazut-o nicaieri pana acum. Am promis ca o sa revenim.

Si pentru ca suntem la Lole- de cate ori ai urcat pe Mont Royal? Daca faci zilnic o urcare si o coborare la pas alergator esti super tare :D

unul din zapacitii cu steagul dupa ei era varu-meu, ala nimic nu rateaza si e mandru ca e roman! cand te mai duci ii spun ca te plimba ala tot orasul, numai ai grija ca vorbeste muuuuuult!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1891 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 13 July 2013 - 09:38 PM

hello, hello, v-ati adunat asadar!
ia!

Vezi postareaWowerful, la 11 July 2013 - 03:53 PM, a spus:

si o statuie comica- se numeste "barfitoarele"

hi, hi, asta-mi placu cel mai mult, parca suntem noi!
Wow, ce frumos e cand esti dus :) la mai multe vacante frumoase iti doresc!

Vezi postareaiulia nicoleta, la 11 July 2013 - 07:18 PM, a spus:

Moatza si la mine-n sat azi fu caaaald... M-am saturat, dimineata dus, seara dus...si eu transpir precum Niagara. Cred ca am sa ma mut in cada !

eu mi-amintesc c-am avut mari calduri pe perioada sarcinii. chiar daca burta mare am avut-o iarna - e mai usor! - imi aduc aminte ca ma inveleam cu o patura subtire, iar omul cu plapuma.
Iulia, eu ma consolez c-a trecut deja juma de vara si fu relativ buna.

Vezi postareaRain, la 12 July 2013 - 04:54 AM, a spus:

Motzulina am vazut ca ai fost la Constanta,mi-ar fi placut sa ne intalnim :)

la tarm de Mare Neagra ai fost? noi am fost in Mamaia, dar ne-am preumblat si prin Constanta. Mi-am luat o rochie de nunta de la Maritimo mall- parc-asa ii zice, sper sa nu vb prostii.

Vezi postareaalpha, la 12 July 2013 - 09:46 AM, a spus:

Bia! mananca gulash la Felix! Life is too short :)

cred ca-i rezolvata treaba, da' si eu te sustin, sa stii! si-o inghe!

fetelor, saltaretelor, frumoase amintiri de vacanta aveti! macar de-asta-i buna vara, da ghes la preumblari.
Alpha, sa nu te-aud de plangeri la 28C! de fapt, pana sa scriu eu asta, cred c=a trecut vara irlandeza.

Joi am fost la aerobic, de la 8 seara, cu emotii ca nu prea da ghes lumea la tzopaiala continua timp de 50 de min. Numa' ca io, voluntara din fire, am umblat prin sala cu aparate si-am mobilizat inca 3 demoazele care-abia-abia invarteau o eliptica si le-am invitat la aerobic. Ca v-am zis, daca nu sunt 5 combatanti, nu se tine clasa. Ce-or fi zis ele la sfarsit... :) nu stiu, da' le-a prins bine amintindu-mi rotunjimile lor.
Vineri, in schimb, n-aveai loc sa respiri la zumba, de la 19.30. Zumba se bucura de mare trecere printre doamne si domnisoare. Sa nu credeti ca nu-i solicitanta, dar fiind bine stabilita o coregrafie, muzica antrenanata...lumea vine cu multa placere.
Deci cam asa am incheiat saptamana.
Azi am tzopait printre oale si tingiri, maine am niste musafiri. Din care cauza mi-am amanat c-o zi plecarea intr-o scurta vacanta, hotarata joi seara. Hoatarata ca plecare in sine, dar nu stiu destinatia. Undeva la racoare, dar tot nu s-a hotarat. Cam asa sunt plecarile noastre. A zis omul ca ne hotaram cand inchidem portile de la garaj in urma noastra. Ati mai pomenit asa ceva? Deci fac niste bagaje sumare de munte, doar asta-i stabilit. Vineri pe seara ne intoarcem, ca sambata pe la pranz plecam la o nunta la Galati. Ptr acest eveniment mi-am luat rochia de la Constanta si-acuma am niste intepaturi in inima, ca m-am luat dupa om si dupa vanzatoare si mi-am luat una cam prea tinereasca ptr cucoana din mine Imagine atasata: monthly_07_2013/post-100-13737442002029.gif
as avea si altele dar daca pe=asta am sortit=o evenimentului...
daca am timp mai intru si maine, daca nu, va pup, pa-pa, lipsesc motivat.

#1892 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2013 - 08:41 AM

Neata! La noi e toamna....e racoare, noros, nu-mi place deloc! In rest, toate bune si frumoase, ma bucur ca am avut suportul vostru ca m-am infruptat si cu gulas si cu inghe, au fost foarte bune, sper ca saptamana viitoare sa ma limitez numa la inghetata. Am facut ieri dimineata cand era mai aerisit bazinul si 30 de bazine, deci oarecum am mai limitat dezastrul.
Azi am revenit la normal, deci am asa:
MD - paine integrala cu iaurt
G - goji
P - pulpe pui cu fasole verde
G - ceva fruct
C - salata de rosii, ceapa, castraveti si feta

Pusa, ma bucur pentru voi ca plecati un pic, de-abia astept sa ne spui unde v-ati dus. Cat despre rochie, daca omului i-a placut sigur esti foarte ok cu ea.
Wow, felicitari pentru kilogramele duse, daca lumea iti face complimente e clar ca se vede si daca te si simti bine cu dieta e minunat. Sa aveti spor la impachetat (nasoala treaba).
Iulia, s-a mai racorit la tine?
Rain
, mai hai la raport sau doar la povesti.
Va pup pe toate!

#1893 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 15 July 2013 - 04:34 PM

bia, bravo pt cele "30 de bazine".

moatzo, o iesire cat mai placuta, racoroasa si relaxanta.

aici, canicula, drept care tot weekendul am stat in piscina, sa ne racorim.sambata am fost cu pitica la tenis, apoi i-am scos la o inghetata, de unde ne-am tarat pur si simplu spre casa (distanta e cam 10 min de mers pe jos).asa ca am decis: gratare si piscina pt weekend. am inotat, m-am jucat cu piticii, a fost miscare in apa.
azi se anunta o zi mai calduroasa decat ieri, am acelasi plan. cum intru in casa o sa sar in costumul de baie. nu aprind aragazul, sa stiu ca mananc paine cu apa. ei, nu-i cazul pt ca am pus puiul la marinat, deci o sa fie pui la gratar si salata.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1894 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 15 July 2013 - 05:39 PM

Vezi postareamoatza, la 13 July 2013 - 09:38 PM, a spus:

Alpha, sa nu te-aud de plangeri la 28C! de fapt, pana sa scriu eu asta, cred c=a trecut vara irlandeza.

n-a trecut de tot, ne mentinem pe 24 si cica asa o sa fie pana la inceputul lui august. Nu ma plang, Doamne fereste! Mi-ar place sa tina si cand vine nepotu-meu, ca parca mai frumoase sunt peisajele in soare Imagine postata

Bia sa-ti fie de bine!

Rain, bine-ai revenit!
Imagine postata

#1895 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2013 - 08:41 PM

Si la mine e avertizare de canicula pana maine seara. Si azinoapte nu am putut dormi calumea. Azi sunt zombilica in actiune.

Sambata am fost la spinning iar ieri am fost hai-hui, impreuna cu niste prieteni. Am mers pana la capatul insulei, am privit feribotul cum pleca, apoi am stat la un cappuccino delicios. In drumul de intoarcere am oprit la o vinarie si au degustat baietii ceva vinoase. Trebuia sa mancam si inghetata, dar cumva am uitat cu totii.

Si cam atat.
Spor tuturor la ce faceti. Eu as dormi un pic.

Imagine atasata: monthly_07_2013/post-1728-13739136222158.jpg

#1896 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 16 July 2013 - 05:17 AM

Salutare dragalaselor.

Caldura mare si la mine in sat. Azi efectiv am tras de mine sa ies la alergat apoi cardio,cand am terminat curgeau apele de pe mine.Miercuri yoga, vineri si sambata am iesit la alergat, duminica decat o plimbare lunga si leneveala pe la umbra. Sambata seara am fost la teatru in aer liber,am vazut Machbeth.A fost superb!
Cu mancarea stau destul de bine,pe alocuri ma impiedic de cate ceva dulce,cate un pahar de vin alb, rece de la frigider... si tot asa.

Wow nu ma incurajezi deloc,auzi 2-3 saptamani... ma bucur ca merge bine Paleo si ca primesti complimente.Felicitari! Tare frumos pe unde te plimbi,mai pune poze daca mai ai.
2ut nici eu nu stiu cum mi-a reusit performanta de data asta,de obicei ma intorc din concediu cu cate un kg.bonus. Am vazut poze cu tine pe la intalniriesti frumusica foc!
milena mesi,am vazut ca si tu te-ai plimbarit pe la Disney. Mergeam si noi cu ceva ani in urma si ne simteam bine,ne bucuram de bucuria fetii!Acu cred ca am mai imbatranit ca nu mai suport cozi si aglomeratie.
Moatza Mamaia nu e forte departe de mine,dar na,n-am stiu... Maritimo se numeste mall-ul cu pricina,sa porti vesela rochia ta pentru nunta!
alpha bucurati-va de soare! Mi-a placut chestia cu magazinul inchis si mersul la plaja.

Va pup si va doresc o zi/seara placuta!
Enjoy the silence!

#1897 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 09:30 PM

Greu frate, greu tare! E cald si cald si cald si- atat. Am mers la sala si ieri si alaltaiesri, mi-am facut norma la topait si transpirat, dar incepe sa ma lase motivatia si e greu. Am nevoie de un imbold, de un partener :|

Azi inca nu stiu ce sa fac. M-a luat asa o toropeala (ca ni s-a stricat AC-ul la servici). Mi-am facut o cafea, dar parca nu ajuta.
Voi ce mai ziceti? Mai puteti? Sau ati fugit toate la munte la umbra de cetina?

#1898 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 18 July 2013 - 08:24 AM

Buna dimineata! Eu sunt aici, am ajuns la actiunea care de fapt a fost inceputul ideii de improspatare a imobilului: zugravitul garajului. De fapt asta voiam sa facem initial si am deviat catre podele si altele. Garajul chiar ca ne pune capac. Numa' buna-mea lipseste dintre troace! Dureaza mai mult golitul sortatul si pusul la loc, decat zugravitul.
Mai cateva zile si gata.
Imagine postata

#1899 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 18 July 2013 - 03:56 PM

wow, nici nu vreau sa-mi imaginez fara AC la servici, cred c-as inebuni cu totul. si la noi caldura mare. n-am intrat pe-aici ca n-am avut cu ce sa ma laud. cum ajung acasa, pun costumul de baie si intru in piscina. de-acolo nu ne miscam pana aproape de 9 seara.asta e singurul sport care l-am facut zilele astea. pt cina, intra gratarul in functiune. meniul saptamana asta a constat din gratar si salata. cand mergem la somn, scot slow-cooker pe terasa si pana a doua zi am mancarea de pranz pt cei mici gata.

tu n-ai unde sa emrgi la piscina? poate te mai racoresti si mai iesi din programul de sala putin.

alpha, spor la trebi, ca ai nevoie.

#1900 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 July 2013 - 09:19 AM

Neata! La noi e numai cat trebuie de cald, e foarte fain. Ieri am reusit sa fac o plimbare lunga, de vreo 2 ceasuri, cu mancarea asa-si-asa, pe la noi prin frigider bate vantul, asa ca azi am asa:
MD - o felie paine integrala cu iaurt si una cu magiun si ceai verde
G - 2 piersici din piersicutul nostru
P - rosii, ceapa, castraveti si feta
G - chia si cioco neagra
C - gratar cu rosii
Azi mergem iar la Felix, o sa incerc sa fiu cuminte...
Milena, nu te invidiez pentru caldura de la voi, dar pentru balacitul zilnic in piscina da!
Alpha, sa aveti si voi spor,ca aveti nevoie, pune-ne poze cand poti.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul