Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1901 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 July 2013 - 03:44 PM

Canicula continua. Azi avem 99F si cu factorul de umiditate se duce la 109-110F (40-42C)- o veselie! (31C la 9 dimineata).

milena ferice de tine ca ai piscina unde de balaci! Eu nu am, nu am nici prieteni cu piscina. Imi ramane numai mersul la plaja si balaceala in mare, dar in timpul saptamanii mai greu, ca tot fac 40 minute pana acolo si domnul meu ajunge acasa pe la 7 seara... deci, cum am zis, mai greu.

2ut balaceala placuta! si nu te stresa prea tare cu cumintenia. Bucurate- te de iesire. Am citit eu la un moment dat o "cugetare" a cuiva- zicea ca:
"mancatul neconform ocazional nu te ingrasa, asa cum nici mancatul conform ocazional nu te slabeste" (traducere aproximativa) :angryfire:.

Raportez ca m-am prezentat la sala in fiecare zi saptamna asta. Azi e pauza, maine si poimaine e mutarea.
Ah- si toate hainele incep sa imi ramana mari :huh:

Weekend placut!

#1902 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 20 July 2013 - 01:54 AM

Salutare dragalaselor,

Raportez si eu iesit la alergat +cardio,exercitii cu greutati,mutat mobile prin casa, lustruit podele etc... Saptamana foarte ocupata a fost la mine. Inca sunt un pic melancolica dar incerc sa ma tin ocupata.

2ut distractie placuta!
alpha spor la munca!
Wow, spor la impachetat/despachetat! Ma bucur ca iti raman hainele mari,nu-i asa ca e frumos? da-le repede si cumparati altele.
milena te invidiez pentru piscine. mie imi place caldura cu umiditate si fara, dar ma dispera vanturile fierbinti "Santa Ana winds" pe alea nu le suport.

Bag de seama ca am scris gresit Macbeth,scuze. Maine seara avem in plan sa mergem iar la teatru.

Weekend vessel va doresc!
Enjoy the silence!

#1903 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 July 2013 - 07:56 AM

Neata la toata lumea! Am ajuns aseara la 11 acasa, asa ca azi sunt cam zombi...In rest, a fost foarte fain, ne-am balacit, am mancat (prea mult, evident), mi-am facut si cele 30 de bazine, sa-mi linistesc constiinta :toothy6: , vinerea viitoare mergem iar si duminica ne intoarcem cu totii.
Cu mancarea, bate rau vantul pri frigider, asa ca azi e asa:
MD - un iaurt mic cu tarate si chia
G - goji
P - feta, ceapa, rosii, castraveti
G - o cioco mica neagra
C - omleta cu rosii
Azi sper sa apuc sa si gatesc ceva ca e jale mare...
La noi n-a fost deloc canicula vara asta (de fapt a fost vreo saptamana, chiar inainte de a termina copiii scoala), dar acum e asa, dimineata vreo 15-16 grade, la pranza crest pana pe la 27-28, nu mai mult.
Rain, foarte harnicuta esti, imi place ca nu te lasi de iscare.
Wow, hainele-ti raman mari, primesti complimente cu duiumul, deci clar se vad rezultatele, bravo tie. imi place mult "cugetarea" aia, e faina.
Ma gandesc ca ar trebui sa apara si Pusa, sa ne zica pe unde-a fost zilele astea, de-abia astept.

#1904 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 July 2013 - 02:21 PM

hello, hello, am aparut da's f grabita si-am si-o gramada de treaba!

a fost frumos, tare frumos, da' prea repede a trecut.
am facut toate traversarile de munti - TransBucegi, TransAlpina, TransFagarasan. Hotararea am luat-o la plecare, cand a trebuit sa alegem calea de iesire din oras. Am facut popasuri pe unde-am vrut noi, am fost si cu capul in nori -la propriu- si pe sub pamant - am fost la pestera Ialomitei si la Polovragi. Am fost in castele, cetati, cule si case memoriale -detaliez mai tarziu, in targuri traditionale, dar si de pe marginea drumului, am stat in niste pensiuni superbe, am facut miscare - si trasee montane, de-alea marcate, ptr prima oara, si-am coborat pe jos Tampa, am batut la pas Brasovul si-apoi am urcat tot pe jos la cetate, am intrat si pe la manastiri - da' nush daca mai e ceva de salvat - am tzopait cu chiuieli la nunta...a fost bine pana azi cand a tb sa vin la munca. Si-aici s-a terminat povestea, brrr!

sala ptr azi nu promit ca toata casa-i vraiste, mancare -ioc! sa vedem ce zice omu'!

Voi vad ca luptati cu caldurile, cred ca saptamana asta ne paste si pe noi, deloc nu-mi place, simt cum ma ia depresia. Si-asa-s cam botzita la figura c-am intrat in fortza in paine :toothy6:

Mai vorbim maine, pan-atunci va pup, forza Lole!

#1905 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 July 2013 - 11:28 AM

nu vreti sa vorbiti cu mine...bine!

aseara, dupa cum intuisem deja, pauza de sala din lipsa de timp.
adica la 8 seara eram gata cu de-ale casei si-as fi putut merge, dar era doar o clasa de cycling la ora aia, ceea ce nu-ndrazneam la forma fizica de repudiat in care eram. iar pe banda sau pe eliptica nicicum n-aveam chef sa stau.
asa ca l-am dus pe om si l-am plantat la sala, eu am luat masina si m-am dus pe la shopping de refacere dupa vacanta...mare lucru n-am luat, de fapt nici n-as prea avea nevoie. m-am ales totusi c-o bluza spumoasa si colorata de vara, imi place. si-am cautat si-un mixer de dat cado. il vreau ptr mama, care nu prea-l foloseste, dar ma simt datoare sa i-l inlocuiesc pe cel pe care i l-am ars recent. m-am orientat la ceva, cred ca azi il iau.
si totusi constiinta imi dadea ghes, asa ca am lasat masina la om si-am plecat in mars fortat pana acasa, 4km pe racoare, a fost chiar placut.
azi promit sa ma mobilizez si sa reiau activitatile sudorifico-epuizante.
deci mai fac o strigare: hellooooo! daca n-apareti promit sa turui io intr-una, na!

#1906 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 23 July 2013 - 01:29 PM

Moatza, eu nu vorbesc ca nu prea ma mai misc. Si ma enerveaza ca mi-am iesit din forma. Am fost cu Stefania cu bicicleta o tura in jurul parcului si am obosit. Nu cred ca au fost mai mult de 10 min :)

Dar sa stii ca te citesc ca imi place cum scrii.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#1907 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 23 July 2013 - 02:08 PM

vin eu la raport.

am luat-o incetisor, duminica dimineata cu un jogging de 20 de minute, (alternat: mers rapid + alergare)+ dupa-masa la piscina.
ieri, am facut doar un program de exercitii pt brate si spate.
azi, nu zic nimic, ca ar trebui sa merg la fotbal cu fii-meu. acum ploua, asa ca vedem cum va fi spre seara.

meniul ieri:

MD: cafea, fulgi de ovaz+migdale+lapte
G: 1 mar
P: ciorba de sfecla
G: 1 morcov+1 banana
C: pui cu salata

Azi;

MD: cafea, fulgi de ovaz+migdale+lapte (stiu la fel ca si ieri, dar nu murim daca mancam 2 zile acelasi lucru)
G: 1 grapefruit
P: salata din tot felul de frunzaraie+castravete+ridichi+crutoane
G: 1banana
C: oi vedea cand ajung acasa...
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1908 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 23 July 2013 - 02:14 PM

tot eu, ca n-am chef sa editez.
moatzo, asteptam poze de prin traseele tale carpatice. faina iesire ati avut.

rain, mi-ar place si mie sa merg la teatru in aer liber. sambata asta este cinema in aer liber si am zis ca mergem si noi. acum sa vedem piticii cat or rezista.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1909 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 23 July 2013 - 02:16 PM

Vezi postareaaura, la 23 July 2013 - 01:29 PM, a spus:

Dar sa stii ca te citesc ca imi place cum scrii.

Aura, esti o dragalasa! Sus pe bicicleta, mai ales ca ai asa o companie.

Milena, iar mi-ai adus aminte sa iau niste morcovi la birou. Astia imi satisfac nevoia masticatiei si-mi plac cruzi.
o nu ma-mpac deloc cu grapefruitu'

#1910 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 23 July 2013 - 02:43 PM

bine-ai venit acasa Pusa, foarte faina excursia!

gata, de ieri m-am calmat, gata curatenia, am intrat in ritm normal. M-am apucat de decoratii pentru niste torturi ce urmeaza sa le fac si sunt dupa-masa la munca. Am gramezi de spalat si gramezi de calcat, dar le-oi face eu incet ca nu e graba.

Am facut plimbari lungi, inot, yoga....m-am mai miscat si eu Imagine postata

Meniul de ieri:
md - shreddies cu iaurt
p - omleta cu ceapa verde si ardei
c - mancare de fasole verde, piept de pui la cuptor, salata verde

astazi
md - crackers cu lapte acru
p - cremvusti, rosii, branza
c- ve fi repetir de ieri, cu salata amestecata

Cat am facut curatenie am mancat de toate si cand m-a apucat. Nici n-am de gand sa ma cantaresc pana nu ma simt mai slaba Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1911 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 July 2013 - 03:48 PM

Eu sunt in greva.
Am avut miscare la greu sambata si duminica. Am urcat si coborat scari pe tot anul asta. Leam urcat cu mana goala si le-am coborat cu diverse, cutii si piese de mobilier. Ieri nu am avut chef de nimic, dar de nimic! M-am dus acasa si am stat. De fapt am facut ceva de mancare. Dar atat!

Azi am in plan sa merg la sala, dar sa vedem cum stau cu cheful pana la ora aia.
Si am treaba acasa ca-s toate vraiste, dar nu-mi vine. Unde imi este oare entuziasmul si motivatia?!

#1912 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 24 July 2013 - 08:50 AM

Neata, neata! V-am citit si ieri, dar n-am apucat sa raspund.
Pusa, bine-ai revenit, cred ca a fost o iesire foarte faina, mi-ar placea sa vad niste poze.
Wow, cum stati cu mutatul, mai aveti? Urcatul si coboratul pe scari mi se par o miscare foarte buna, asa ca da-i bataie!
Milena, imi place meniul tau!
Alpha, fain ca ati terminat! Ce-s shreddies?
Hai sa pun si meniul meu de azi:
MD - 2 felii paine integrala, albus de ou fiert si rosii
G - goji si galbenusul de la cele 2 oua de dimineata
P - vinete umplute cu miezul lor si sardine
G - cioco neagra
C - gratar cu salata
Ieri m-am plimbat iar vreo 2 ore, am fost la masaj, de relaxare si anticelulitic (dupa anticelulitic ma dor picioarele de parca m-a batut cineva), maine merg iar.

#1913 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 July 2013 - 01:37 PM

Vezi postareamilena, la 23 July 2013 - 02:14 PM, a spus:

moatzo, asteptam poze de prin traseele tale carpatice. faina iesire ati avut.

asta-i genul de vacanta de care nu m-as satura niciodata. in permanenta miscare, mereu locuri noi.
n-am un program de micsorat poze la birou, iar acasa n-am absolut deloc timp de forum.
promit totusi sa v-arat cate ceva.

Vezi postareaalpha, la 23 July 2013 - 02:43 PM, a spus:

gata, de ieri m-am calmat, gata curatenia, am intrat in ritm normal.

bravo, cred ca esti linistita dupa o operatiune de-asta.
si-am auzit ca vine si ploaia..... :)

Vezi postareaWowerful, la 23 July 2013 - 03:48 PM, a spus:

Eu sunt in greva.

nu te cred! ai facut o multime de treaba, iar gatitul nu-i greva. sau poate tu faci greva de-aia japoneza...
felicitari, mutatul e-o chestie destul de depresanta.

Vezi postarea2ut, la 24 July 2013 - 08:50 AM, a spus:

mi-ar placea sa vad niste poze.

hai ca pun, o tzara de zabava!

Alpha, fain ca ati terminat! Ce-s shreddies?

si io vreau sa stiu!

Aseara m-am urnit greu de tot! Cum am venit de la munca m-a luat kinderu' (de 23 de ani, btw!) de noua si l-am ajutat la o lucrare. Manca-l-ar mama! Asa ca la 7 fara 20 nu nimeream usa mai repede.
Dupa ce-am ajuns m-am simtit in elementul meu, mai ales ca m-au primit cursantii cu urale :) Incepuse incalzirea.
A fost un pic mai greu, eu ma resimt dupa o pauza mai lunga. Si-au fost vreo 10 zile. Dar zumba te scoala din morti, asa ca m-am desfasurat in improvizatii, ca eu eram inca in vacanta, mda!
Fu bine!
Azi n-am scapare insa, tre sa aleg ori aerobic, ori TBC - hi, hi! total body combat, ceva ce-aduce c-o moarte lenta si-n chinuri ptr una care sta cu gandul la vacanta, pepene si-nghetate. Ma rog, poate-apar si maine, daca nu, sa stiti macar de la ce mi s-o trage.

Voi sa fiti mai constiincioase - asta va zic c-asa se cade, da' voi nu tre sa ma luati in seama - va pup, pa-pa!

#1914 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 24 July 2013 - 02:13 PM

Imagine postata
Astia-s shreddies Bia

si azi am avut de-astia, aceasi Marie cu alta palarie, dar simpli, fara glazura de zahar

Imagine postata
Imagine postata

#1915 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 24 July 2013 - 02:34 PM

Azi am inceput ziua cu doua pere. M-am trezit tarziu, pe la 9 si ceva, cu o durere faina-n cap si n-am avut pofta de nimic altceva.
La 12, inainte sa plec la servici, am mancat un bol de shreddies d-aia de mai sus cu iaurt.

Cand ma duc acasa am peste, pollock, DEX-ul zice ca e pollack - cod negru (?). E un peste cu carne alba, cam sec pentru gustul meu, cu aroma destul de puternica si foarte comun in perioada asta. Eu l-am primit moca de la un pescar, asa ca-i minunat. Am de gand sa-l dau in fiert, aleg carnea de pe oase, amestec cu ceapa, usturoi, ou si-l prajesc. Nu stiu inca ce-o sa fac langa. Probabil doar salata pentru mine si poate cartofi condimentati la cuptor pentru restul lumii. O sa vad cand ajung acasa

asa arata

Imagine postata
Imagine postata

#1916 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 24 July 2013 - 03:39 PM

Vezi postareaalpha, la 24 July 2013 - 02:34 PM, a spus:

Eu l-am primit moca de la un pescar, asa ca-i minunat.

he, he, vezi ca moca-ngrasa :)

#1917 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 24 July 2013 - 04:58 PM

Vezi postareamoatza, la 24 July 2013 - 03:39 PM, a spus:

he, he, vezi ca moca-ngrasa Imagine postata

Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Imagine postata

#1918 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 24 July 2013 - 05:54 PM

bia, detaliaza vinetele umplute cu sardine. vreau si eu!!!

programul de azi;

dimineata, program pentru abdomene, coapse, etc... primesc un premiu ca m-am trezit la 5 si am executat, da? adevarul e ca am dormit bine azi-noapte, si de la 5 n-am mai putut dormi, asa ca m-am pus pe treaba.

bon, meniul:

MD: cafea+ 2 biscuiti de secara
G: 1 mar +1 morcov
P: ciorba de vacuta cu legume
G 1 grapefruit
C: inca nu stiu, o sa vad cand ajung acasa

si, am ramas datoare cu cina de aseara, am avut pui cu cartofi copti, iar desert, o clatita, ca le-am facut la cei mici si n-am rezistat.

#1919 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 25 July 2013 - 01:30 AM

Salutare dragalaselor,

Milena,meriti 2 premii nu doar unul,sportiva mica ce esti!

Eu trag de mine zilele astea, luni pilates,marti alergat azi stat la taifas cu o prietena. Cu mancarea stau binisor dimineata fructe ori suc proaspat de grefe,la pranz salate cu carne la gratar/cuptor iar seara o cam dau in bara ca mi se agata prostioare de mana (nu va spun ce ca sa nu va vina idei).

Wow si mie mi-a cam disparut motivatia dar nu ma las,nu te lasa nici tu.
alpha cerealele alea au gust de carton,cumpar si eu cateodata.
moatza sa-ti fie de bine plimbarea. si eu cer pozici.
2ut cum e cu masajul anticelulitic?foloseste vre-un aparat ceva?

Va pup si poate aveti timp sa scrieti mai des sa ma motivati si pe mine sa ies odata din amorteala asta!
Enjoy the silence!

#1920 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2013 - 03:09 AM

Vezi postareaRain, la 25 July 2013 - 01:30 AM, a spus:

Wow si mie mi-a cam disparut motivatia dar nu ma las,nu te lasa nici tu.

Va pup si poate aveti timp sa scrieti mai des sa ma motivati si pe mine sa ies odata din amorteala asta!

Ce ne facem Rain, ce ne facem??!!
Eu am fost la sala si ieri si azi si nu imi pare rau dar e inca greu. Cred ca trebuie sa iau o pauza de la toate si sa am o zi numai pentru mine, ceva manichiura/pedichiura, shopping pentru terapie (nu cumparaturi de maturi, perii, solutii de curatat, tomberoane pt gunoi :)).

Cu toata vraistea si nebuneala sunt mandra ca nu am calcat in strachini.

Milena, pai tu ne intreci pe toate. Te-ai pus pe treaba serios. Bravo!
moatza, pe tine te invidiez pentru tonusul pe care il ai.
2ut pai asa?! masaje, relaxare? fara noi? Vreau si eu o sedinta de masaj :).
Ferice de tine alpha ca ai terminat cu renovarile. De-acum ai vreme sa te bucuri de rezultate. Da' lasa ca imi vine si mie vremea :).

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul