milena, la 23 July 2013 - 02:14 PM, a spus:
moatzo, asteptam poze de prin traseele tale carpatice. faina iesire ati avut.
asta-i genul de vacanta de care nu m-as satura niciodata. in permanenta miscare, mereu locuri noi.
n-am un program de micsorat poze la birou, iar acasa n-am absolut deloc timp de forum.
promit totusi sa v-arat cate ceva.
alpha, la 23 July 2013 - 02:43 PM, a spus:
gata, de ieri m-am calmat, gata curatenia, am intrat in ritm normal.
bravo, cred ca esti linistita dupa o operatiune de-asta.
si-am auzit ca vine si ploaia.....
Wowerful, la 23 July 2013 - 03:48 PM, a spus:
nu te cred! ai facut o multime de treaba, iar gatitul nu-i greva. sau poate tu faci greva de-aia japoneza...
felicitari, mutatul e-o chestie destul de depresanta.
2ut, la 24 July 2013 - 08:50 AM, a spus:
mi-ar placea sa vad niste poze.
hai ca pun, o tzara de zabava!
Alpha, fain ca ati terminat! Ce-s shreddies?
si io vreau sa stiu!
Aseara m-am urnit greu de tot! Cum am venit de la munca m-a luat kinderu' (de 23 de ani, btw!) de noua si l-am ajutat la o lucrare. Manca-l-ar mama! Asa ca la 7 fara 20 nu nimeream usa mai repede.
Dupa ce-am ajuns m-am simtit in elementul meu, mai ales ca m-au primit cursantii cu urale

Incepuse incalzirea.
A fost un pic mai greu, eu ma resimt dupa o pauza mai lunga. Si-au fost vreo 10 zile. Dar zumba te scoala din morti, asa ca m-am desfasurat in improvizatii, ca eu eram inca in vacanta, mda!
Fu bine!
Azi n-am scapare insa, tre sa aleg ori aerobic, ori TBC - hi, hi! total body combat, ceva ce-aduce c-o moarte lenta si-n chinuri ptr una care sta cu gandul la vacanta, pepene si-nghetate. Ma rog, poate-apar si maine, daca nu, sa stiti macar de la ce mi s-o trage.
Voi sa fiti mai constiincioase - asta va zic c-asa se cade, da' voi nu tre sa ma luati in seama - va pup, pa-pa!