Wowerful, la 08 August 2013 - 04:22 PM, a spus:
da! asta-i profesionista rau! ce pozitie inalta are!
la sala sunt 2 persoane care reusesc sa-si mentina echilibrul o perioada rezonabila. Eu pot vreo 2 sec, dar tin genunchii mai jos, chiar pe coate. In poza vad ca genunchii sunt pozitionati pe partea de sus a bratelor. Asta o fi tehnica? sau e-n functie de greutatea-centrul de greutate ale fiecaruia
am incercat si-aseara, dar tot atat am putut.
alpha, la 08 August 2013 - 05:07 PM, a spus:
A fost si surpriza, asa ca am facut excursia in papuci cu platforma

Macar la "Cliffs" m-am dus incaltata ca omu', cu tenesi!
tenesii nu-s de doamne, felicitari ptr excursia pe platforme. astea-s chiar confortabile.
la noi am vazut in vara asta mai multe concursuri de alergat pe tocuri. tocuri nu platforme. sa le vezi ce viteza aveau!
iulia nicoleta, la 08 August 2013 - 09:56 PM, a spus:
Moamaaa, mai fetelor da ce pozitie de yoga ! Mie mi se pare imposibila, iar daca vreau sa rad de una singura incerc sa ma imaginez pe mine gravida in pozitia aia !
Iulia, nu m-am documentat dar cred ca yoga e indicata gravidelor. Am avut o colega de yoga care-a facut pan-a nascut. Iar ieri era o tanara gravida cam in 5-6 luni la yoga si-a executat aproape toate miscarile. Chiar ii mai corecta pozitia instructorul. Cu Andrei am facut.
Cred ca daca n-ai iminenta de avort ar fi buna yoga. Fata de-aseara zicea ca vrea sa nasca natural si i-a recomandat doctorul.
Eu o astept pe Moata sa ne zica daca a stat in maini !
am uitat sa incerc ce-a zis Wow
Asaaa! Hello, Lolite si Lolisoare!
Deci ieri am prestat yoga - no relax! - si zumba.
La yoga ne-a intins si ne-a torsionat Andrei, ca la un moment imi simteam sternul cum se imparte in doua. Cred c-asa-i normal, vorba cantecului. Am o febra usoara peste tot, mai ales in coapse si in muschii de pe coaste, iar nu stiu cum se cheama.
Cel mai mult imi plac exercitiile de echilibru.
Ei, si dintr-o pozitie in alta, a cainelui, a copilului, plank, cobra, a muntelui, a rasaritului de soare

, a dat DD si-am terminat.
Dupa, am intrat la zumba, eram incalzita si m-am simtit bine.
Totusi sufar rau cu caldura. Termometrul arata in clasa 26C dar din mine ieseau flacari. Ma rog, ma imbarbatez spunandu-mi ca nu mai e cat a fost.
Aaaa, si pot sa raportez si 2km de mars prin soare, da' a fost o obligatie si nu prea mi-a placut.
In rest, ma duc sa studiez programul, sa vad ceva ptr seara asta. S-ar cere ceva usurel, da' n-ai sa vezi la sala mea!
Va pup, pa-pa si v-astept cu vesti. De Lole sau nu, nu-i bai!