Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2001 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 08 August 2013 - 04:08 AM

Buna,
M-am dus la sala si am prestat 1 ora pe eliptica si 40 minute exercitii pt brate si squats (astea 40 cu gandul la Tibi :)). Mai apoi mi-am propus sa vad daca pot face statul in maini (langa perete), si se pare ca pot. Nu am mai exersat asta de cand eram in liceu :wub: Super tare! De-acum o sa ma vad cu picioarele pe pereti zilnic- da' poate totusi imi trece...

Anyway- ma duc la somn ca e tarliu.
V-am pupat!

#2002 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 08 August 2013 - 07:38 AM

hello, hello de dimineata!
Ia sa-ncerc si io statul asta in maini, buna idee, Wow!

La yoga tot ma chinui si eu sa stau cumva ca broasca. Adica din pozitia ghemuit, te sprijini pe brate, cu coatele indoite, si-ncerci sa-ti ridici genunchii pe coate. In final, tre sa stai ghemuit, sprijinindu-te doar pe maini, cu genunchii ridicati pe coatele flexate. Cool, nu? Cred ca nici n-ati inteles ce vreau sa zic, ce sa mai zic de executie :wub: . Reusesc sa-mi mentin echilibrul doar 1-2 sec, trebuie exercitiu si incredere sa depasesti un prag al echilibrului. Mi se pare similar cu invatatul inotului, tb sa ai incredere ca te tine apa, recte coatele aici.

M-am hotarat, deseara vreau yoga si-ncontinuare zumba. Am zis!

ps: mama, dac-ar sti instructorii mei ca au fane in toata lumea!

#2003 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 08 August 2013 - 07:45 AM

Neata, neata!
Wow, felicitari pentru rezultatele super de la analize (la mine rea putin peste limita colesterolul si nu era foarte ok nici raportul bun/rau, dar asta e, o sa le repet si om mai vedea).
Pusa, ai dreptate, nici nu inteleg bine ce trebuie facut la miscarea aia ta, dar sunt ferm cinvinsa ca, coatele mele n-ar putea sa-mi sustina fundul :wub: ..Si in alta ordine de idei, mie-mi place Claudiu.
Multam fain fetelor de sustinere, ma mai bate cate-un gand de abandon (ca de pilda aseara cand nu mi-a placut deloc ce-am mancat si m-am culcat flamanda rau), dar ma gandesc la voi si-mi trece.

#2004 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 08 August 2013 - 09:18 AM

neatza doamne dinamice
eu ieri am venit 5 km pe jos de la spital...am taiat o printre o zona verde splendida,aer curat,pasarele chestii.....tocmai se oprise si ploaia
Zona era plina de parcelutze transformate in gradini de legume...frumos,frumos zona verde curata oameni civilizati calmi
Astazi din nou o i au pe jos caci ma duc la radiografie chiar acum ma uit la traseu
Mic dejun yaourth cu in,petale si tarite de ovaz...aduse din ro
cam atit...va pup si o zi frumoasa si armonioasa!

#2005 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 08 August 2013 - 10:04 AM

Vezi postareaverber, la 08 August 2013 - 09:18 AM, a spus:

neatza doamne dinamice
eu ieri am venit 5 km pe jos de la spital...am taiat o printre o zona verde splendida,aer curat,pasarele chestii.....tocmai se oprise si ploaia
Zona era plina de parcelutze transformate in gradini de legume...frumos,frumos zona verde curata oameni civilizati calmi
Astazi din nou o i au pe jos caci ma duc la radiografie chiar acum ma uit la traseu

De-o da Domnu' sa iti iasa rezultatele bune! Scufito Rosie... :wub:
The more I see, the less I know.

#2006 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 08 August 2013 - 10:19 AM

Vezi postareafloricica, la 08 August 2013 - 10:04 AM, a spus:

Vezi postareaverber, la 08 August 2013 - 09:18 AM, a spus:

neatza doamne dinamice

De-o da Domnu' sa iti iasa rezultatele bune! Scufito Rosie... :wub:

:)
iubita da am avut interpretarea tuturor caznelor ieri...deci deocamdata merge tratamentul...cit nu stie nimeni...mi s a repetat ca stau cu sabia deasupra capului
dar am incredere...mai ales ca medicina evolueaza rapid...vezi celulele primare
deci toate bune .....cam atit
inca un pupic pt cubaneza noastra :) :P :P :P

#2007 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 August 2013 - 12:11 PM

Yupiii, mai avem o Lola! bravo, Verb, eu cred ca asta-i miscarea cea mai potrivita ptr tine, mersul pe jos, la pas, in ritmul tau. Sanatate!

Bia, te inteleg asa de bine cand e vorba de ganduri pacatoase! Dar te sustin sa continui ce-ai inceput, nu lasa frustrarea sa-ti strice planurile.
Claudiu rulz! are varsta lu' fi-miu, ha, ha! Mie-mi place ca-i un baiat cu mult bun simt, sarguincios, muncitor...sa-l vezi cum roseste cand se baga-n vorba diavolitzele cu el.

#2008 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 August 2013 - 04:22 PM

Vezi postareamoatza, la 08 August 2013 - 07:38 AM, a spus:

La yoga tot ma chinui si eu sa stau cumva ca broasca. Adica din pozitia ghemuit, te sprijini pe brate, cu coatele indoite, si-ncerci sa-ti ridici genunchii pe coate. In final, tre sa stai ghemuit, sprijinindu-te doar pe maini, cu genunchii ridicati pe coatele flexate. Cool, nu? Cred ca nici n-ati inteles ce vreau sa zic, ce sa mai zic de executie :wub: . Reusesc sa-mi mentin echilibrul doar 1-2 sec, trebuie exercitiu si incredere sa depasesti un prag al echilibrului.

Adica asa, nu?

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1728-13759710171296.jpg

Eu nu pot. Am posteriorul mult prea greu si bratele destul de neputincioase. In plus nu sunt sigura de unde imi este centrul de echilibru la pozitia asta. Ma duc in nas la sigur :)

Bia bravo, bravo, bravo! E greu sa te tii in frau dar cand reusesti, satisfactia e mare. Mult succes in continuare! Cat trebuie sa tii strict? 3 sau 5 saptamani?

verber multa sanatate! Plimbarea in aer curat e benefica pt oricine, cred. Daca poti sa repeti sa o faci, dar nu te forta.

Floricica spor si tie la tot ce faci!
Tu lucrezi ture de noapte? Astea-s cele mai crunte. Eu le urasc. Acum ceva ani buni, cand eram inca in Ro. bagam ture de noapte saptamani la rand (cred ca cea mai lunga perioada a fost din Ianuarie pana in Aprilie, si in Mai mi-am dat demisia :) ). Am fost foarte aproape de o cadere nervoasa... Mi-am promis sa nu mai accept in veci job-uri cu ture de noapte.
Dar stiu ca sunt persoane care le tolereaza bine. Sper ca tu esti una dintre acele persoane :P

#2009 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 08 August 2013 - 05:07 PM

Vezi postareaWowerful, la 08 August 2013 - 04:22 PM, a spus:

Eu nu pot. Am posteriorul mult prea greu si bratele destul de neputincioase. In plus nu sunt sigura de unde imi este centrul de echilibru la pozitia asta. Ma duc in nas la sigur Imagine postata

Nici eu nu pot; nu ma duc in nas, dar nici nu-mi pot ridica "bihaindul" asa sus Imagine postata

Zilele astea am umblat ca banul rau. Am scris la han. Marti am fost la Cliffs of Moher, am urcat/coborat/ bantuit vreo 3 ceasuri. Ieri m-au mai tarat sa vedem "Skelligs", iar am urcat/coborat. A fost si surpriza, asa ca am facut excursia in papuci cu platforma Imagine postata Macar la "Cliffs" m-am dus incaltata ca omu', cu tenesi!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2010 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 08 August 2013 - 09:56 PM

Buna seara la Lole !
Moamaaa, mai fetelor da ce pozitie de yoga ! Mie mi se pare imposibila, iar daca vreau sa rad de una singura incerc sa ma imaginez pe mine gravida in pozitia aia ! :hug:

Wowe, bravo pt analizele bune...stilul de viata isi spune cuvantul !
Si eu le-am repetat saptamana trecuta... colesterolul e iar 240 , da cica la femeile insarcinate fluctueaza. Ma bucur ca-s bune glicemia, TGO, TGP-ul, tensiunea....

Verb, bravo pt miscare...noi doua tre sa raportam la capitoulul plimbare :hug: Numai ca eu pana nu trece canicula nu-s in stare de nimic.

Alpha, bine ai revenit ! In platforme ai consumat mai multe calorii la plimbare :D

2ut, hai inca un pic de vointa ! Sa vezi ce bine o sa fie data viitoare cand te sui pe cantar !

Eu o astept pe Moata sa ne zica daca a stat in maini ! :D

#2011 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 09 August 2013 - 08:39 AM

Vezi postareaWowerful, la 08 August 2013 - 04:22 PM, a spus:

Adica asa, nu?

da! asta-i profesionista rau! ce pozitie inalta are!
la sala sunt 2 persoane care reusesc sa-si mentina echilibrul o perioada rezonabila. Eu pot vreo 2 sec, dar tin genunchii mai jos, chiar pe coate. In poza vad ca genunchii sunt pozitionati pe partea de sus a bratelor. Asta o fi tehnica? sau e-n functie de greutatea-centrul de greutate ale fiecaruia :hug:
am incercat si-aseara, dar tot atat am putut.

Vezi postareaalpha, la 08 August 2013 - 05:07 PM, a spus:

A fost si surpriza, asa ca am facut excursia in papuci cu platforma Imagine postata Macar la "Cliffs" m-am dus incaltata ca omu', cu tenesi!

tenesii nu-s de doamne, felicitari ptr excursia pe platforme. astea-s chiar confortabile.
la noi am vazut in vara asta mai multe concursuri de alergat pe tocuri. tocuri nu platforme. sa le vezi ce viteza aveau!

Vezi postareaiulia nicoleta, la 08 August 2013 - 09:56 PM, a spus:

Moamaaa, mai fetelor da ce pozitie de yoga ! Mie mi se pare imposibila, iar daca vreau sa rad de una singura incerc sa ma imaginez pe mine gravida in pozitia aia ! :D

Iulia, nu m-am documentat dar cred ca yoga e indicata gravidelor. Am avut o colega de yoga care-a facut pan-a nascut. Iar ieri era o tanara gravida cam in 5-6 luni la yoga si-a executat aproape toate miscarile. Chiar ii mai corecta pozitia instructorul. Cu Andrei am facut.
Cred ca daca n-ai iminenta de avort ar fi buna yoga. Fata de-aseara zicea ca vrea sa nasca natural si i-a recomandat doctorul.

Eu o astept pe Moata sa ne zica daca a stat in maini ! ;)

am uitat sa incerc ce-a zis Wow :hug:

Asaaa! Hello, Lolite si Lolisoare!
Deci ieri am prestat yoga - no relax! - si zumba.
La yoga ne-a intins si ne-a torsionat Andrei, ca la un moment imi simteam sternul cum se imparte in doua. Cred c-asa-i normal, vorba cantecului. Am o febra usoara peste tot, mai ales in coapse si in muschii de pe coaste, iar nu stiu cum se cheama.
Cel mai mult imi plac exercitiile de echilibru.
Ei, si dintr-o pozitie in alta, a cainelui, a copilului, plank, cobra, a muntelui, a rasaritului de soare :D , a dat DD si-am terminat.
Dupa, am intrat la zumba, eram incalzita si m-am simtit bine.
Totusi sufar rau cu caldura. Termometrul arata in clasa 26C dar din mine ieseau flacari. Ma rog, ma imbarbatez spunandu-mi ca nu mai e cat a fost.
Aaaa, si pot sa raportez si 2km de mars prin soare, da' a fost o obligatie si nu prea mi-a placut.

In rest, ma duc sa studiez programul, sa vad ceva ptr seara asta. S-ar cere ceva usurel, da' n-ai sa vezi la sala mea!

Va pup, pa-pa si v-astept cu vesti. De Lole sau nu, nu-i bai!

#2012 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2013 - 09:10 AM

Neata Lole!
Alpha, ce e Cliffs si Skelligs? Daca te-ai plimbat pe platforme e consum dublu de calorii :hug: , zic. La pozitia aia de yoga cred ca fundul meu ar functiona pe post de ancora, m-ar lipi instantaneu de sol.
Wow, normal ar fi 3 saptamani strict (pe astea vreau sa le tin musai) si apoi 6 saptamani de mentinere in care introduci treptat alte legume, alte feluri de carne, uleiul si apoi lactate, paine si alte cele, dar astea se suprapun cu concediul, deci nu cred ca va fi ceva de-aici. Dar macar dau jos surplusul pus asa, rapid in ultima vreme si dupa ce ma intorc vreau sa o iau asa, catinel.
Pusa, vrednica ai fost si ieri, nu gluma.
Eu am fost ieri la masaj, am simtit ca e un pic mai tare ca de obicei, dar suportabil, dar am niste vanatai de toata frumusetea. Acuma trebuie sa-i zic sa o ia mai incet, sa nu ma afisez pe plaja si cu celulita si cu vergeturi si cu vanatai.

#2013 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 09 August 2013 - 02:32 PM

eu ieri am mers f mult pe jos....rezultatul ...basica de la picior...dar nu i nimic...pina ma marit imi trece
cert e ca am dormit f bine!!
va pup!!

#2014 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2013 - 05:40 PM

Hello! Am fost la sala si ieri. Am fost la o clasa de cardio aerobic super super! In plus am avut un mars de 40 minute oe-afara.
De fapt sunt 2 clase una dupa alta, tinute de aceeasi instructoare (si eu nu merg la clasele respective pt ca nu imi place tehnica instructoarei). Cand am ajuns la sala am aflat ca tipa si-a luat liber si ca o alta instructoare tine clasele (pe tipa asta o plac). Am topait si au curs apele pe mine de numai- aveam dungi pe fata cand m-am dus la vestiar (s-a scurs tencuiala :P )

2ut- 3 saptamani e usor mai ales ca ai 1 data gata si a 2a aproape, nu? :-* Forza Bia! Hai ca se poate!
In vacanta mergi mai mult pe salate, gratar si cere sosurile separat. Eu asa fac- cer salata cu dressing "on the side" sau cateodata exclud sosurile complet. Sambata am luat vita teriyaki fara sos teriyaki :-* S-au uitat aia lung, dar nu au zis nimic.

alpha eu iubesc excursiile. Data viitoare pune si niste adidasi in portbagaj :).

iulia tie cred ca ti-ar face bine niste yoga. Poate daca ai gasi ceva pentru gravidute. Am o colega (cea cu gemenii)- a mers la yoga pana in ziua in care a nascut. Zicea ca se simte bine si crede ca si bebeii se simteau bine. Dar e exclus sa incerci pozitia din poza pusa de mine :P

verber i-ati incaltaminte lejera la mers. In rest numai de bine! Keep going!

moatza- sa iti zic ca la mine e relativ racoare 25C dar e negru afara cu o umiditate de o vezi in aer? Disgusting! Si dupa amiaza ploaie...
Azi la radio ziceau ca anul asta se asteapta la 5 uragane. Inca nu se stie cate or sa ajunga pe continent, dar cica pana acum au avut vreo nu stiu cate furtuni majore si ca de asta e vremea asa cum e pe la noi pe coasta de est. Ploi, umiditate maxima... Eu sper ca anul asta nu o sa mai avem uragane, ca am avut 2 ani la rand, si ala de anul trecut a fost urat tare. Am stat 10 zile fara electricitate/ caldura. Si la o saptamana dupa uragan a venit o furtuna de zapada... Nu ma mai gandesc ca ma i-a depresia.

Oki- apoi, dragele mele, eu va doresc un weekend placut si sa va mearga totul asa cum va doriti!

#2015 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2013 - 08:51 AM

Neata! nasol e luni....
Despre mine, nimic nou, deocamdata sunt pe baricade, joi si vineri suntem in deplasare, sper sa ma descurc cu mancarea, in rest....numar zilele.
Wow, tu si Pusa suntei cele mai cele la capitolul miscare, imi place tare de voi. Sper si eu sa fiti feriti de uragane si alte fenomene extreme, sa n-aveti probleme.

#2016 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 August 2013 - 11:43 AM

hello, dragalaselor!
la mine e cald mereu si m-am saturat de soare ca de impozite :angryfire:
vineri am fost consecventa, fusei la sala, aerodance. prima jumatate de ora a fost un aerobic mai saltaret, dar a doua nu m-a incantat. am pus intr-o coregrafie pasii din prima parte a clasei. si cum nu toata lumea are dexteritate la dans, am tras targa pe uscat dupa niste moluste care erau convinse ca dreapta-i stanga si invers. asa ca nu ma mai duc la aerodance, consider ca pierd vremea, sau, ma rog, juma din ea.
azi as vrea circuit - asta-i solicitant! - si daca ma mai tine poate bag si-un pilates. asta-i static dar e f complex, sigur se lasa cu dureri in muschi daca-l faci cu sarg.
de marti sar in valuri, ca s-a hotarat omul c-ar putea sa-si rupa o saptamana de la munca. ieri s-a hotarat, va spuneam eu cum e cu planificarea la mine :rolleyes:
la mine-i cam aglomerata perioada...dar cand nu e daca suntem asa de putini!!! incerc sa le-aranjez pe-alea urgente, restul...ori asteapta...ori asteapta. ca nu vad pe nimeni la orizont care sa le rezolve.

asaaa, deci sa va tineti de treaba, poate mai bag cate-un ochi dar nu promit. iar cand revin sper din tot sufletul sa se faca toamna la mine-n targ.

Bia, drum bun, parca si tu esti pe picior de plecare.

Va pup, pa-pa!

#2017 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 August 2013 - 11:51 AM

Is pe picir de plecare dar numai sambata viitoare plecam, deci mai am un pic.
Sa aveti distractie faina si vreme racoroasa!

#2018 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2013 - 04:03 PM

Au inceput vacantele de august dupa cate vad. Sa aveti vreme buna la mare sau la munte sau oriunde va aflati!

Io tot pe-aici.
Sambata si duminica nu m-am rupt prea tare. Sambata am fost lenesa si am sarit clasa de spinning dar duminica am fost la patrulat in parc- 10km. Nici prea mult dar nici putin doar destul cat sa imi simt picioarele la sfarsit.

Ieri a fost luni si lunea mai tot timpul se lasa cu dureri de cap la servici. Noi avem niste sedinte lunea, miercurea si vinerea. Sedintele de luni sunt cele mai cumplite! Imi vine sa-i bat pe toti cand ii vad ca stau ca momaile si habarn-au ce li se intampla. Nu ca as fi io asa stralucita dar zau ca de multe ori mi se pare ca-s prea buna pt pozitia in care sunt :notworthy: (modestia, bat-o vina!)

Anyway- dupa ce m-am ofticat bine m-am dus la sala si mi-am aruncat frustrarile pe acolo: 30 minute eliptica, 15 minute pe scara rulanta (nu stiu cum sa-i zic) si 20 minute pe banda, stretching si gata. Pe scara asta rulanta e prima data cand urc. Nu-i greu, ca se poate regla intensitatea, dar pentru ca a fost ceva "altfel" am transpirat o galeata.

Si dupa servici si sala am mers acasa si am testat un nou instrument ce mi l-am luat pt bucatarie- oala slow cooker. Interesanta doar ca am nevoie de mai multe retete. Am pus-o aseara sa faca varza scazuta cu coaste de porc. Am programat-o pe 8 ore si am lasat-o in legea ei. M-am trezit pe la 4 dimineata si toata casa mirosea a mancare de varza :occasion14:. Data viitoare o pun peste zi ca parca nu mi-a placut sa ma trezesc in miros din ala.

Are careva experienta cu oala din asta? Aveti retete?

Cam atat pt moment. Ma intorc la ale mele si sper la o zi linistita, fara prea multe incidente- ceea ce va doresc si voua Imagine postata

#2019 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,518
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 August 2013 - 04:40 PM

Vezi postareaWowerful, la 13 August 2013 - 04:03 PM, a spus:

Are careva experienta cu oala din asta? Aveti retete?

uite aici
http://artaculinara...._hl__slowcooker

#2020 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 August 2013 - 05:04 PM

Multumesc Adriana! O sa studiez topicul :occasion14:

Arata acest topic

• 151 Pagini +