Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2021 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 14 August 2013 - 03:34 PM

Hello! Am ramas singura "acasa" :)

Ieri am mers la sala unde am prestat 30 minute de banda si clasa de body sculpt. A fost bine. Cu mancarea am intrat intr-o noua faza (sper) de cumintenie totala :). Mi-am luat niste carti si studiez retete noi (retete paleo).

In rest, nimic nou. Doar ca vremea s-a racit bine de tot- azi a fost dimineata de toamna. Eu sper sa-si mai revina pana in septembrie dar... daca nu si nu, asta este!
Apoi daca-s singura, ma retrag si eu. Spor la treburi!

#2022 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 14 August 2013 - 07:44 PM

Wowe, mai sunt si eu pe imas pe aici da nu prea am cu ce ma lauda.
Adica luni si marti am fost relativ activa, am reusit sa marsaluiesc cat de cat perpedes. Azi mai nimic, sper sa nu mai tina mult caldura asta, ca o tolerez din ce in ce mai greu. Asta-noapte mai mult m-am foit decat am dormit si imi da un discomfort general asa....
In rest apa multa apa si harbuz...si rosii de la gradina :)

#2023 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 16 August 2013 - 05:06 PM

am revenit si eu, dar nu din vacanta. am fost ocupata la servici ne mutam de la un etaj la altul, din cauza de renovari. a trebuit sa impachetez biroul meu si al unei colege, care e in concediu.
azi, in sfarsit suntem la noile birouri.

on topic, cu miscarea stau destul de bine, weekend-ul care a trecut am haladuit de numa' si pe jos si pe biciclete, am fost franti. in timpul saptamanii, am reusit sa ma trezesc dimineata si sa-mi fac exercitiile. sper sa reiau si jogging-ul.

va pup si va doresc un weekend fain.

moatzo, vacanta placuta in continuare.

bia, drum bun, s-aveti vreme faina, si sa va intoarceti bronzati si satui de mare.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2024 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 18 August 2013 - 12:14 PM

hello! musafirii au plecat si a inceput festivalul Rose of Tralee. Ieri am fost pe ulita toata ziua, asa ca la miscare bifez mersul pe jos :71:

Bia, astea-s Cliffs of Moher

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13768207108604.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13768207131958.jpg

si ce se vede acolo in ceata, Skelligs. Frumos ar fi fost sa mergem cu barca pana acolo, dar a fost excursie neprogramata si era prea tarziu pentru rezervat locuri.

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13768207984279.jpg

Ma duc la torturi sa va arat si ce-am lucrat intre timp, apoi va pup pana miercuri cand ma intorc la servici si va mai vizitez de-acolo
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2025 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 19 August 2013 - 09:15 AM

Neata! Mai vin si eu pe-aici, desi deocamdata n-am prea multe de raportat, mai am 3 zile de detox, cu miscarea...pas (am facut ieri o plimbare lunga, de vreo 2 ore, dar cam atat). Sper sa am mai multe de zis dupa concediu, cand vreau sa-mi reiau sala.
Alpha, multumesc de poze, superbe privelisti.
Wow, vad ca te-ai pus serios pe treaba si la capitolul mancare; cam ce mananci acum (sau ce nu mananci?)
Milena, fain ca ti-ai reluat bunele obiceiuri! Multumesc de urari, mai greu e cu saturatul de mare, pana acuma nu mi-a iesit niciodata...
Va pup pe toate, mai intru daca mai am timp.

#2026 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 19 August 2013 - 03:50 PM

alpha, ce faine-s pozele, si ce mi-ar placea sa ma plimb pe-acolo.

raportul de weekend: sambata dimineata, tenis cu copila, iar dupamasa o plimbare de vreo 2 ore cu bicicletele. duminica am fost la sarbatoarea familiei, am umblat de nebuni, dupa copii, vreo 4 ore pana au terminata toate jocurile de incercat. am venit franti, la ora 9: 30 dormeam toti.

va pu si o saptamana buna sa aveti.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2027 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 August 2013 - 04:24 PM

Hello,

ma bucur sa mai vad putina miscare la topic.
Eu continui pe programul meu. Joi am fost la sala si am prestat de capul meu: 40 minute eliptica, 15 minute pe scara rulanta si 15 minute pe banda si apoi ceva exercitii pt brate si ceva stretching. Vineri am luat pauza si sambata am fost la spinning. Ieri am lenevit pe langa casa.
La mancare stau ok. Am avut destrabalare de weekend: sambata un scoop de inghetata, ieri vreo 3 sau 4 (nu-s sigura :-*) patratele de cioco neagra.

Azi sunt inapoi la program. Tot pe paleo, fara grane/paine (gluten), fara lactate, fara dulciuri, fara fasole si alte boabe din familia lor. Si fara alune (peanuts). Stiati ca alunele (peanuts) nu-s din familia nucilor si semintelor? Alunele (de pamant) sunt legume din aceeasi categorie cu lintea si soia. Uite ca eu nu stiam!

Tocmai am mancat niste pepene rosu cu migdale (super bun!) Bia de ce zici ca nu e bun harbuzul?
E doar apa si zaharuri neprocesate si e sivsezonul. Eu mananc de cate ori am ocazia.
Hai ca acusi e gata detoxul si vine vacanta! Inca un pic! :71:

Odata si odata tot am sa ajung eu si in Irlanda! Frumos alpha, frumos! Cred ca totusi nu as rezista mult climei de acolo sau cine stie (ca na', vorbesc in necunostinta de cauza).

O saptamana buna si tie milena!

Mult spor tuturor si succes in ceea ce va propuneti!

#2028 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 19 August 2013 - 10:02 PM

Salutare dragalaselor

Mi-a fost dor de voi dar am fost foarte ocupata zilele astea. Junioara a inceput scoala saptamana trecuta si am tot fost pe fuga cu diverse treburi.Intrucat ea a inceput scoala am reluat si eu traseul meu lung de alergat,plus programul de cardio intens.

Wow la Yosemite am fost camping,plimbare cu barca,mers pe jos, aer curat,a fost frumos...mai vreau. De catarat pe munti ar fi fost loc de mai mult dar junioara tinea mortis sa mearga cu mine peste tot cu toate ca in unele situatii se vedea pe ea ca e obosita asa ca nu am urcat decat pana la Vernal Falls. Nevada Falls ramane pentru la anul. Am fost si la Glacier Point,Tuolumne Meadows,Mirror Lake si cam atat.
Cu toate ca am fost nascuta la mare imi place muntele la nebunie,al meu are rau de inaltine asa ca astept sa creasca junioara. =))
Bia felicitari pentru detox! Sper sa ai grija in concediu.
milena alergatul dupa copii e cea mai buna miscare!
Aplha ce frumos e pe la tine!
moatza e in concediu?

Ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut. Va pup si va doresc o saptamana vesela!
Enjoy the silence!

#2029 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 19 August 2013 - 10:20 PM

M-am intors ca am uitat sa o salut pe Iulia. Cum te simti? Bebelusa (parca am citit undeva ca ai fetita?) ce face? Multa sanatate si aveti grija de voi! =))
Enjoy the silence!

#2030 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 August 2013 - 07:49 AM

Neata! Vad ca sunteti tare active toate, imi place de voi! La mine e ultima zi de detox (aleluia), zilele urmatoare vreau sa diversific legumele si carnea si apoi mai vad.
Wow, e foarte bun pepenele (ala pe care l-am mancat era de-a dreptul nemaipomenit), doar ca nu-l aveam in meniu la detox...
Rain, sper si eu sa fiu echilibrata in concediu, desi la mine e ori-ori, n-am reusit inca sa gasesc calea de mijloc. Faina iesire cred ca ati avut (eu is cam puturoasa, prefer marea si balaceala, dar sunt convinsa ca a fost foarte frumos).
Va pup pe toate!

#2031 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 20 August 2013 - 03:01 PM

Pentru cele ca mine, care nu merg la sala din diverse motive, pun un video cu exercitii de facut acasa. Eu am inceput de ieri, dar nu am reusit sa fac tot exercitiul pana la capat =)) , Am facut totusi 20 de min din el.

http://www.youtube.c...h?v=ZJ8Zdj0OPMI
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#2032 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 August 2013 - 03:29 PM

Vezi postarea2ut, la 20 August 2013 - 07:49 AM, a spus:

Wow, e foarte bun pepenele (ala pe care l-am mancat era de-a dreptul nemaipomenit), doar ca nu-l aveam in meniu la detox...

Inseamna ca tetox-ul are o problema :D Glumesc- banuiesc ca cineva a gandit cand a intocmit lista, asa ca, daca zice ca fara, atunci fara. Si oricum tu esti gata, de-acum e liber la pepene! Imagine postata

Rain - frumos tare! Pai ce va pasa voua- aveti muntii langa voi! Noi aici pe partea de est avem niste dealuri mai mari pe care ei ii numesc munti. Poate de Labor Day o sa mergem si noi in excursie sa batem niste poteci la picior. As vrea sa merg intr-un parc national: Yosemite sau Yellowstone dar anul asta nu cred ca se intampla... Well pana se intampla, io ma antrenez =))

aura - personal am esuat ori decate ori am incercat sa fac exercitii acasa. Sunt convinsa ca sunt persoane mult mai vrednice decat mine asa ca nu pot decat sa iti doresc mult succes.

Ieri am fost lenesa si nici vremea nu m-a incurajat. Am sarit sala si am mers acasa unde am preparat diverse pentru de-ale gurii. Azi sigur merg! Am clasa de body sculpting asa ca NO EXCUSES!!

Ah- si am uitat sa mentionez- sunt la 65kg!!! Ura!

#2033 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 20 August 2013 - 07:57 PM

hello, dragalaselor Lolite!
am revenit! :occasion14:
cred ca-i prima data cand imi pare rau ca se termina sezonul de mare. de data asta a fost asa de bine, m-am relaxat total, n-a fost nici f cald, marea n-a fost chiar ciorba. singurul minus a fost aglomeratia teribila, n-am mai vazut asa ceva. in we, vorba cuiva de pe plaja, stateai intr-un picior.
noi suntem matinali, asa ca gaseam sezlonguri unde voiam, ca la 7 semnam condica. iar dupa-amiaza stateam la lac. eu am mai povestit ca avem o locatie grozava ptr mare, stam la o vila pe malul lacului Techirghiol, dar situata in Ef Nord. Raluca se cheama. Pe langa ca sunt conditii f bune de cazare, cu mobila noua in camere, AC, tv, frigider, bucatarie utilata complet, terasa afara cu gratar, are o bucatica de plaja privata, cu sezlonguri gratuite asezate sub niste salcii pletoase, namol gratuit, barci ptr plimbare pe lac, dus cu apa calda pe plaja, o gradina mica plina de arbusti deosebiti...ptr familii linistite sau cu copii mici este o locatie grozava. Asa ca dimineata mergeam la mare, mancam pe la 2-3 in oras, la terase, apoi mergeam la lac pana seara la 6-7. Somnul de dupa-amiaza ni-l faceam sub salcii, la umbra. Apoi mergeam - ca nu pot sa zic ca inotam, ca te tine apa la suprafata - pana departe-hat in largul lacului. Nu fac reclama, va impartasesc o experienta fericita pe litoralul romanesc, ptr ca eu cred in recomandarile facute de cineva care a trait o intamplare fericita in muntele de urat care ne inconjoara.
Deci ati auzit de miscarea pe care o declar, luptele cu valuri indraznete si mersul prin lac. Si ma mai bucur ca n-am exagerat cu nimic, n-am avut pofte, am revenit cu-aceeasi masa :occasion14:

Bravo, fetele, c-ati fost active, va invidiez ptr racoarea pe care o declarati si plang cu capul pe umarul Iuliei, ca doar ea intelege cum e cu canicula de la noi.
De Bia nu zic, ca ei ii place asa. Drum bun, detoxifiato, vezi sa nu inregistrezi daune majore pe un' te duci.
Wow, bravo ptr 65, cred ca esti f bine asa! Ma bucur ca ti-ai gasit dieta potrivita si-ti urez intelegere si din partea partenerului. La mine ar fi practic imposibil sa-l convertesc :occasion14:
Alpha, de tine ma mir de-a dreptul! daca as sta eu cu nasul in torturi, as fi un caz fara salvare. Degeaba se zice ca te saturi...in cazul meu nu s-ar aplica. Ce peisaje spectaculoase, am mai vazut imagini cu malurile alea stancoase. Cate locuri as vrea sa vad live in viata asta si-mi dau seama ca nu se poate. Uite asta e ceva care ma intristeaza cu adevarat.
La fel Yosemite. Cand vad imagini din parcul ala, imi dau seama cat de departe sunt de lumea de dincolo de garla. Bravo, Rain, sa profitati cat puteti de mult de ce va-nconjoara!
Aura, eu am avut o perioada cand faceam bicicleta acasa, perseverent. Pana s-a stricat si n-am mai inlocuit-o. Dar ptr exercitii, din cate ma cunosc, nu cred c-as fi in stare sa ma mobilizez. Tu esti f constiincioasa, am vazut si la meniuri.
Milena, de tine au grija copiii sa te mentii in forma. Asta-i cel mai bine, ce poate fi mai placut decat sa petreci timp de calitate cu puii tai!
Ma straduiesc sa revin la ritmul obisnuit, inca nu m-am interesat de sala ca mai am de pus cate ceva la punct.
Da' ma duc, promit!
Numai bine, va pup, pa-pa!

#2034 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 August 2013 - 09:14 AM

Neata, neata!
Pusa, bine-ai revenit, ma bucur ca ti-a priit vacanta asta. Mi-am notat si cazarea, suna tare bine din ce-ai zis tu, e bine de stiut.
Sper si eu sa nu fac prostii mari la capitolul mancare, inghetata sigur o sa manac in fiecare zi si mancare o sa fac pentru toti, la gramada, asa ca nu o sa fie prea dietetica, dar sper sa se compenseze un pic cu inotul si plimbarea. Daca nu...asta e, o iau de la capat cand ma-ntorc. Dupa ce vin cred ca o sa testez o alta sala (doar ca e cam departe de mine), unde au o zi pe saptamana pilates si in rest aerobic si spinning. Aerobicul nu mi-e tare indicat, desi imi place, spinning-ul cred ca ar fi bun dar tare nu ma atrage. O sa incerc si o sa vad si poate reusesc si o zi pe saptamana inot in "ligheanul" nostru de piscina.
Wow, 65 kg...super, se pare ca ti-ai gasit stilul de viata care ti se potriveste. Eu nu cred ca as putea fara lactate si fara un pic de paine din cand in cand, mai ales ca, din pacate, nu-s foarte mare amatoare de legume.
Cu exercitiile acasa, in principiu mi se pare o idee foarte buna, dar n-am prea fost in stare pana acum sa ma tin de treaba. Oricum, multumim Aura, dupa ce vin din concediu incerc si eu.

#2035 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 23 August 2013 - 10:40 AM

In sfarsit am ajuns si pe la voi, n-am citit chiar tot,tot, dar FELICITARI WOW!

Eu stagnez demult la 75, dar de saptamana viitoare incepe scoala, gata cu prostiile!
Weekendul asta avem lady's night care se va incepe azi si se va termina duminica. Celelalte doamne vor pleca azi la 3, dar eu nu pot, asa ca ma duc maine la prima ora dis-de-dimineata. o sa vizitam o fabrica de ciocolata Imagine postata, o sa mergem prin Waterville ca e festival Charlie Chaplin si seara ne facem masaje, mani, pedi, bem si mancam.

Una dintre doamne are la dispozitie o casa aproape de Waterville, deci ne retragem departe de copii si soti Imagine postata

Ei Pusa draga, de ce crezi ca nu slabesc eu cum ar trebui?! Nu stiu cum e sa te saturi de dulciuri, ca eu nu m-oi satura niciodata. Am mai facut un tort rapid. L-am inceput marti si joi dimineata l-a luat. Nici n-am apucat sa-i fac poza. A fost de ciocolata. Am facut o crema buuuuuna, au venit o gramada de targoveti in oras cu ocazia festivalului si am cumparat cateva blocuri de ciocolata belgiana 70%. Vai cum miroase!ce gust are! Am indreptat tortul, as you do, am taiat bucati, le-am uns cu divina crema si am mancat doua, ca doar trebuie sa gusti produsul Imagine postata Le simteam cum ma ingrasa Imagine postata

La miscare am ramas cu mersul pe jos. Le-am dus pe fete la balci de nenumarate ori, ca niciodata, sa se sature de tiribombe. Azi mai mergem o data. Tot azi trebuie sa o duc pe Andreea la ortodont si sa mergem sa-i iau uniforma de liceu (!), ciorapi si geanta. Restul sunt cumparate

Cat am scris!
Imagine postata

#2036 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 23 August 2013 - 10:41 AM

Bia, vacanta placuta!
Imagine postata

#2037 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 23 August 2013 - 11:07 AM

Vezi postareaWowerful, la 19 August 2013 - 04:24 PM, a spus:

Odata si odata tot am sa ajung eu si in Irlanda! Frumos alpha, frumos! Cred ca totusi nu as rezista mult climei de acolo sau cine stie (ca na', vorbesc in necunostinta de cauza).

Iti doresc sa ajungi! Probabil ca sunt subiectiva, dar e o tara tare frumoasa.
Orice tinut are frumusetea lui, oriunde e ceva de vazut, ceva de placut! Parerea mea e ca tine de fapt de atitudinea calatorului. Daca esti cu sufletul si mintea deschise, gasesti ceva sa-ti incante calatoria
Aici e o frumusete linistita, verde, cu oi si vite Imagine postata cu multe pietre, cu munti golasi, cu plaje salbatice si costele vesnic batute de furia Atlanticului. Mi se pare firesc ca aici ar trebui sa existe leprechauni, spiridusi, zane si alte fiinte de poveste. Imagine postata
Orase mici cu centre vechi, strazi stramte si case cu usi colorate. Si multe pub-uri! Imagine postata fara ele n-ar fi la fel.

Nepotu-meu si prietena lui au sosit vineri seara si au petrecut weekendul in Dublin. Abia lunea urmatoare m-am dus dupa ei. Se asteptau la blocuri turn, zgarie-nori, metropola....si au gasit...Dublin Imagine postata S-au simtit ca-ntr-o poveste Imagine postata

Da, vremea este capricioasa, din fericire eu si domnul meu ne-am obisnuit, fetele s-au nascut aici, pentru ele asa e normal
Dar sunt total off, asa ca ma opresc
Imagine postata

#2038 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 August 2013 - 12:17 PM

Am intrat sa va mai pup o data pe toate, ne vedem peste 2 saptamani!
Alpha, tare-mi place cum povestesti, mi-ar placea si mie sa ajung candva in tara spiridusilor!
O sa-mi fie dor de voi...

#2039 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 23 August 2013 - 02:06 PM

alpha, nu te opri, mai povesteste si mai pune din cand in cand si cate o poza. putem lua o pauza cateodata de la atatea alergaturi, nu?
cred ca ti-as putea fi ucenica la torturi, ca eu cu dulciurile, nu prea...
distractie placuta in weekend, iar fetelor, succes la scoala!

bia, "a venit vacanta, cu trenu' din Franta...." iti doresc o vacanta asa cum iti doresti tu! asteptam poze si povesti!

moatzo, bine ai revenit! ma bucur ca te-ai "racorit" la mare.

wow, :cheers: 65 kg, BRAVO!!!!!!! tine-o tot asa!

eu, la capitolul miscare, piscina 2 zile, cand a fost iar cald de numa', plimbari si cam atat, ca am avut si eu chestii de rezolvat inainte de a incepe scoala copiilor.
la mancare, n-am sarit calul, doar intr-o seara, cand am facut "ouale Gloria". ce bune au fost!!! numai Adriana e de vina, parca nu ma puteam opri. trebuie sa le faceti neaparat daca nu le-ati facut pana acum.

va pup si weekend fain!

#2040 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 24 August 2013 - 07:26 AM

hello de we, dragalaselor!
Drum bun si relax total, Bia! ai facut o treaba buna cu detoxul, mai ales ti-ai dovedit ca poti. Profita acum de vacanta si vezi tu ce faci dupa!
Milena, deci si la voi e cald...prin tara s-a mai racorit, dar la capitolul asta Buzaul face parte din nordAfrica :cheers: ce bine-i cu piscina alaturi, mereu ma gandesc la ea.
Alpha, succes fetelor la scoala, mai ales bobocitei tale liceana de-acum. Ptr scolarizarea ref la torturi ma-nscriu la cursuri, in spatele Milenei. E frumoasa noua ta tara, faci lobby perfect printre noi. Tu mai spune, suntem multi doritori de povesti.

Eu am inceput din plin munca, iar am perioade aglomerate. Si vor fi luuuungi!
La sala inca n-am ajuns, adica n-am ajuns sa prestez. Ca am vazut pe FBu' lor ca sunt in renovari - se extind! Dar au renuntat la planul initial, de-a muta cursurile outdoor si de-a suspenda abonamentele: au mutat provizoriu vestiarele intr-o sala, se presteaza doar intr-una. clasele sunt mai scurte ca durata - si mai putine, bineinteles, din cauza de lipsa de spatiu. Si-n plus, nu sunt in perioada asta nici dusuri, nici macar wc. Se folosesc cele de la parterul mall-ului, nu-s departe, dar pe mine asta nu ma aranjeaza deloc. Am fost intr-o dimineata in recunoastere, era si-o avarie la electricitate...am fost cam dezamagita de situatie. Asta e, sa vad saptamana viitoare daca ma duc :) Am s-aleg pe cele mai putin transpiratoare - yoga, pilates - dar nu ma-ncanta situatia, mai ales ca-mi consum din abonament cam fara folos. Am oliac' di nervi! Dar ptr ca nu pot influenta situatia, m-am hotarat s-o iau ca atare si s-o accept.

Azi imi propun o plimbare mai lunga si ceva bucatareli, dar o iau catinel, sa nu ma stresez.

deci va urez un we glorios, cu vesti si intamplari fericite! va pup, pa-pa!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul