hello, dragalaselor Lolite!
am revenit!

cred ca-i prima data cand imi pare rau ca se termina sezonul de mare. de data asta a fost asa de bine, m-am relaxat total, n-a fost nici f cald, marea n-a fost chiar ciorba. singurul minus a fost aglomeratia teribila, n-am mai vazut asa ceva. in we, vorba cuiva de pe plaja, stateai intr-un picior.
noi suntem matinali, asa ca gaseam sezlonguri unde voiam, ca la 7 semnam condica. iar dupa-amiaza stateam la lac. eu am mai povestit ca avem o locatie grozava ptr mare, stam la o vila pe malul lacului Techirghiol, dar situata in Ef Nord. Raluca se cheama. Pe langa ca sunt conditii f bune de cazare, cu mobila noua in camere, AC, tv, frigider, bucatarie utilata complet, terasa afara cu gratar, are o bucatica de plaja privata, cu sezlonguri gratuite asezate sub niste salcii pletoase, namol gratuit, barci ptr plimbare pe lac, dus cu apa calda pe plaja, o gradina mica plina de arbusti deosebiti...ptr familii linistite sau cu copii mici este o locatie grozava. Asa ca dimineata mergeam la mare, mancam pe la 2-3 in oras, la terase, apoi mergeam la lac pana seara la 6-7. Somnul de dupa-amiaza ni-l faceam sub salcii, la umbra. Apoi mergeam - ca nu pot sa zic ca inotam, ca te tine apa la suprafata - pana departe-hat in largul lacului. Nu fac reclama, va impartasesc o experienta fericita pe litoralul romanesc, ptr ca eu cred in recomandarile facute de cineva care a trait o intamplare fericita in muntele de urat care ne inconjoara.
Deci ati auzit de miscarea pe care o declar, luptele cu valuri indraznete si mersul prin lac. Si ma mai bucur ca n-am exagerat cu nimic, n-am avut pofte, am revenit cu-aceeasi masa
Bravo, fetele, c-ati fost active, va invidiez ptr racoarea pe care o declarati si plang cu capul pe umarul Iuliei, ca doar ea intelege cum e cu canicula de la noi.
De Bia nu zic, ca ei ii place asa. Drum bun, detoxifiato, vezi sa nu inregistrezi daune majore pe un' te duci.
Wow, bravo ptr 65, cred ca esti f bine asa! Ma bucur ca ti-ai gasit dieta potrivita si-ti urez intelegere si din partea partenerului. La mine ar fi practic imposibil sa-l convertesc
Alpha, de tine ma mir de-a dreptul! daca as sta eu cu nasul in torturi, as fi un caz fara salvare. Degeaba se zice ca te saturi...in cazul meu nu s-ar aplica. Ce peisaje spectaculoase, am mai vazut imagini cu malurile alea stancoase. Cate locuri as vrea sa vad live in viata asta si-mi dau seama ca nu se poate. Uite asta e ceva care ma intristeaza cu adevarat.
La fel Yosemite. Cand vad imagini din parcul ala, imi dau seama cat de departe sunt de lumea de dincolo de garla. Bravo, Rain, sa profitati cat puteti de mult de ce va-nconjoara!
Aura, eu am avut o perioada cand faceam bicicleta acasa, perseverent. Pana s-a stricat si n-am mai inlocuit-o. Dar ptr exercitii, din cate ma cunosc, nu cred c-as fi in stare sa ma mobilizez. Tu esti f constiincioasa, am vazut si la meniuri.
Milena, de tine au grija copiii sa te mentii in forma. Asta-i cel mai bine, ce poate fi mai placut decat sa petreci timp de calitate cu puii tai!
Ma straduiesc sa revin la ritmul obisnuit, inca nu m-am interesat de sala ca mai am de pus cate ceva la punct.
Da' ma duc, promit!
Numai bine, va pup, pa-pa!