Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2121 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 26 September 2013 - 03:30 PM

Hello, hello!

Gata, m-am intors acasa. Calatoria asta a fost putin neinteresanta. Adica amd stat intr-o zona bussiness- inafara de un mall unde am petrecut cateva ore duminica, nimic interesant. Ca sa ajung in zonele interesante era cam scump si cum domnul sot nu a fost cu mine... am petrecut vremea la sala (hotelului), la training si apoi prin hotel- piscina, lobby. Asadar moatza- imi pare rau sa dezamagesc de data asta. Dar m-am intalnit cu mos craciun :love7:

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-1728-13802022164725.jpg

#2122 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 26 September 2013 - 05:41 PM

Eiiii, ia uite ce Wowe zambitoare !!!!Imagine postata
Si moamaaa ce slaba esti !!!!
Te pup, scriu poate mai tarziu ca am mancare pe foc si sot in drum spre casa ...

#2123 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 27 September 2013 - 07:45 AM

Oau, Wow, arati super! Imi pare tare bine sa te vad, acum pot sa asociez si un chip (zambitor) nickname-ului. Imi place si Mos Craciun!

#2124 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 September 2013 - 08:47 AM

Wow ce cura de slabire faci tu ca arati f bine!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2125 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 27 September 2013 - 12:24 PM

hello, Lolite!
is ocupata si-am si-o gramad' di triaba!

Wow, imi pare bine de cunostinta! Arati minunat si ce inalta esti! (asta-i un of de-al meu :rolleyes: )
Chiar ai o alura sportiva, iar intalnirea cu moshu' ti-a priit. Sper c-ai profitat de ocazie sa-i spui dorinta de Craciun. Pacat ca n-ai alte poze interesante, dar asta compenseaza toate doleantele mele :occasion14:

Raportez ca m-am tinut de treaba, dar am o perioada f grea si stresanta la serviciu...e ceva de genul ori la bal, ori la spital. Io mi-am luat rochie, sper sa fie de bal.

Yoga si aerodance in serile precedente, azi poate bag o zumba.

Va doresc un we senin, al meu va fi cam aburit.

#2126 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 27 September 2013 - 01:24 PM

Wow, ce bine arati, doamna draga!

Moatzo, Mosu' e scund Imagine postata

Eu ieri am mancat steak de cangur, ca am gasit la Lidl, bineinteles congelat, si-am zis ca ia sa incercam si noi. A fost bunut. Fetelor le-am facut de vita
Azi am scallops si peste, cred ca ma duc sa vad de niste scoici / creveti, chorizo si pui, poate-o pun de-o paella
La miscare, aceleasi plimbari, nimic nou
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2127 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 September 2013 - 05:22 PM

Iulia, Bia, Zerda, moatza, alpha- multumesc tuturor de aprecieri! Sunteti tare dragute! Imagine postataImagine postataImagine postata
moatza si alpha- adevarul e la undeva la mijloc :) Mosul era mic de statura pentru un mos, iar eu nu-s chiar mica de statura- am 1.65. La greutate stau la 65kg momentan, dar incerc sa nu ma plang, ca stiu ca se poate si mai rau...

Ieri am avut zi de odihna. M-am bagat la somn odata cu cotcodacii- pe la 9 seara :)

Daca nu mai apuc a intra mai tarziu- va doresc de pa acum un weekend placut.

Va pup si spor la ce va propuneti!

#2128 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 27 September 2013 - 09:56 PM

Salutare daragalaselor!

Azi am fost la zunba,a fost superb, am transpirat la maxim.Se pare ca vinerea o sa ramana zi de zumba. Deja am prins miscarile si imi este mult mai usor. :)Zilele trecute am iesit alergat,cardio,yoga,bicicleta ,incerc sa ma tin de sport cu toate ca sunt foarte ocupata.
Cu mancarea am fost ok toata saptamana pana azi cand am facut cornuri cu iaurt umplute o parte cu cascaval, o parte cu marmelada de caise... :)
Maine sper sa ajung la livada la cules de prune,vreau sa fac gem si poate niste compot.

Wow arati superb! :)
alpha n-am mancat niciodata carne de cangur...ce textura are?
iulia cum te simti?
Bia ma bucur ca iti revii,stii ca tu esti inspiratia mea in materie de mancare. :)
moatza felicitari pentru reusita de la yoga. Am citit ca te-ai destrabalat serios weekendul trecut. :)

Va pup si va doresc un weekend placut!
Enjoy the silence!

#2129 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 28 September 2013 - 11:03 AM

Vezi postareaRain, la 27 September 2013 - 09:56 PM, a spus:

alpha n-am mancat niciodata carne de cangur...ce textura are?

Fetele cand i-au vazut culoarea au zis ca e ficat. Ca textura, foarte fina, zic eu, muschi de vita ff slab. Eu am facut-o "medium rare", cred ca daca treci de "medium" e foarte uscata si-si pierde aroma. Credeam ca o sa aiba o aroma mai puternica, ceva ca si carnea de vanat, dar nu. E o aroma fina, nu-ti copleseste simturile.
Daca mai gasesc saptamana viitoare, o sa fac o tocanita cu Guinness, la foc mic, cred ca o sa manance si copiii
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2130 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 30 September 2013 - 07:43 AM

Neata, neata!
Alpha, interesant mi se pare sa mananci carne de cangur, n-am mai auzit.
Rain, sper si eu sa reusesc sa ma tin de treaba; cu inspiratia, din pacate, nu stau prea bine acum, parca mi s-a sters creierul cand vine vorba sa fac mancare. La zumba si mie mi-a placut tare mult, ma deconectam si relaxam foarte bine.
Si vin si cu meniul de azi:
MD - iaurt cu paine integrala (am pus din nou masinuta de paine la treaba)
G - un mar
P - pulpa de curcan la cuptor cu varza murata (doar ca tare ma umflu de la varza asat)
G - migdale si 2 patratele cioco neagra
C - ochiuri, branza si rosii
Sa aveti o saptamana faina!

#2131 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 01 October 2013 - 09:43 PM

Salut lolele saltarete. N-am mai intrat de ceva timp din cauza alergaturilor pt diverse probleme.
Va pup dulce si apasat, si promit sa revin curand.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2132 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 October 2013 - 03:29 PM

Hello!

A venit, a venit si 1 Octombrie (azi e 2 deja :rolleyes:). Am hotarat ca de ieri pana pe 27 Noiembrie bag inca o tura drastica de paleo, ca odata cu plecarea in deplasare am mai relaxat cureaua. Sunt asa incantata de rezultate! Se duce acul cantarului spre 64. Se misca incet, dar se misca.

Ieri am revenit la sala. Am bagat 1 ora de "Body Sculpting" si ceva mers pe banda. Azi incerc un experiment- am venit mai devreme la munci si vreau sa plec la amiaza la sala pt cam o ora jumate. Sa vedem daca iese.

In rest- toate bune si frumoase. Am citit ca prin romanica e friig si pe alocuri a nins :hungry: Sper ca o sa se mai incalzeasca nitel ca parca e prea devreme ca sa apara iarna pe-acolo.

Va pup pe toate si va doresc numai de bine!!

#2133 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 October 2013 - 03:16 PM

Wowerful a spus:

Azi incerc un experiment- am venit mai devreme la munci si vreau sa plec la amiaza la sala pt cam o ora jumate. Sa vedem daca iese.

Revin sa zic ca mi-a iesit experimentut. Am numerit la clasa de kick-boxing (se cheama Cardio Combat). Nu aveam idee ca e ce e, dar am stat si a fost bine :fuckme:
Azi parc sau sala- nu e decis inca. :D

#2134 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 04 October 2013 - 08:40 AM

hello saltaretelor!
io ma tin de treaba, dar sunt prea ocupata sa intru zilnic.
dupa jumatea lunii sper sa fie mai bine.
va pup!

#2135 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 October 2013 - 07:33 PM

Hello!
Weekendul asta m-am relaxat pe langa casa si am facut ceva shopinguiala de toamna (ca am scuze- mi s-au cam largit hainele si nu mai stau cum trebuie pe mine).

Azi e luni si asta inseamna ca o noua saptamana de sala incepe. Spor la toate!

Imagine atasata: monthly_10_2013/post-1728-13811671831831.jpg

#2136 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 October 2013 - 10:24 PM

Ok- am fost la sala ieri. Am fost la clasa de la 5.30 la 6.30- combinatie de cardio si greutati (imi scapa numele acum), isr apoi am prestat ceva eliptica si banda pentru inca o ora. Dupa sala am avut surpriza ca domnul meu a pregatit masa de seara (salata cu avocado si friptura de vita). Ce sa zic, m-am simtit tare bine ca eram cam fomista la ora aia.

Azi ma resimt un picut, dar o sa merg la clasica mea clasa de Body Sculpt. Maine o sa fie interesant. S-ar putea sa i-au pauza maine (la servici am meeting dupa meeting asa ca... zi irosita).

In alta ordine de idei- sper ca sunteti bine sanatoase si ca sunteti in grafic cu toti parametrii :scratch:
V-am pupat!

#2137 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 October 2013 - 09:27 PM

Salutare dragalaselor

Ce liniste e pe aici...pe unde umblati lolelor?

Wow imi place diagrama cu "should I work out today". Cum merge luna drastica de Paleo?

La mine,multa alergatura in perioada asta.Cu toate ca sunt foarte ocupata reusesc sa ma tin de programul meu de exercitrii,cu mancarea nu stau excelent...dar de vreme ce acul cantarului nu o ia in sus,banuiesc ca sunt ok.
Azi am fost la zumba si ma declar multumita ca in sfarsit am prins toate miscarile.Vinerea trecuta am sarit peste zumba,dar am fost voluntar in gradina la scoala junioarei,vreme de 3ceasuri.Se considera tot "work out" da? :floare:)

Va pup si va doresc un weekend vessel!
Enjoy the silence!

#2138 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 October 2013 - 10:08 AM

Vezi postareaWowerful, la 05 September 2013 - 07:46 PM, a spus:

Vad ca voi cititi mult... M-as lauda ca am terminat si eu seria The hunger Games (carti pt copii) dar stiu ca ma fac de rusine asa ca nu va mai zic :P

Si eu am citit cele 3 carti in septembrie. Si am vazut si primul film. Si acum asteptam cu nerabdare sa apara si al doilea, peste o luna s-un pic. :biggrin:
Scuzati aberatiile (complet off-topic). :notworthy: Va urmaresc si va sustin pentru tenacitate! :cheers:

#2139 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 October 2013 - 03:24 AM

Hello,
eu sunt bine, ceea ce va doresc si voua.
Continui cu mersul la sala iar cu mancarea stau binisor. Rain- nu prea tin paleo pur ci un pic mai relax. Nu am reusit sa ma mobilizez destul. Dupa o saptamana de stres mai scap la un gin&tonic... Mda.
Recent am avut chef de shopinguiala si cred ca ar trebui sa pun o frana, ca am multe bulendre care stau in dulap, nepurtate de ani de zile. Cred ca trebuie sa fac o selectie si sa mai dau din ele, ca mai imbatraneste omul si chestii de acum ani de zile nu mai sunt adecvate varste :notworthy: Ar mai trebui si o programare la tuns si vopsit...

Foxyy- se lucreaza la Mockingjay. Si eu astept sa iasa Catching Fire. Pe mine m-au prins tare cartile astea trei. Mi s-au parut bune tare...

Iulia- ce mai faci? Ce face bebelina?
Prietena mea trebuia sa nasca astazi (azi avea DPO), dar nu cred ca se va intampla nimic pt inca vreo saptamana. Maine o sa mearga la medic pt controlul saptamanal si o sa aflu noutatile pe vineri. Abia astept sa ii vad fetita!

Inca mai sper sa mai apara careva prin zona ca de nu, pun monopol si nu mai las pe nimeni sa intre pe topic :biggrin: (Apropo- mai stiti ceva de Lapona? )

#2140 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 October 2013 - 07:11 PM

Salutare dragalaselor,
Am trecut sa vad ce mai faceti. Cam liniste pe aici, sper ca totul e bine si sunteti doar ocupate. Eu dupa cum stiti cu programul meu de exercitii,cu mancare sunt mult mai bine decat saptamana trecuta deci cam asta e.

Wow mobilizeazate ca acum vin sarbatorile si o sa fie asa de greu...cat despre shopinguiala asa imi spuneam si eu,ca ar trebui sa pun frana...
Iulia ce mai faceti?
Moatza?Bia?Alpha?Milena?Aura? pe unde un dragalaselor??

Va pup si va doresc un weekend minunat!
Enjoy the silence!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou