boni, la 05 November 2013 - 09:08 AM, a spus:
Aşa-i Puşa, tare cald azi. Mi se pare o căldură nefirească totuşi, un vânt călduţ parcă ar veni primăvara.
fireasca-nefireasca, sa fie primita!
toamna asta a fost un cadou ptr mine, tare mi-a mai placut.
2ut, la 05 November 2013 - 09:50 AM, a spus:
Neata!
Pusa, sa stii ca am povestit ieri cu o prietena si i-am zis de sala ta, ce faina-i si cu cate variante de miscare (m-am uitat si la pozele pe care le-ai pus..oau). A zis ca ar trebui sa facem si noi una, ca in Zalau nu iaste asa ceva (nici n-ar fi o idee rea).
Ca tot veni vorba de sala m-am hotarat sa incep totusi din nou, dar deocamdata incep prin a merge in oras sa-mi caut nadragi, ca toti pantalonii de trening mi s-au rablagit rau.
pai poate puneti de-un
biznis c-o sala. spatiile sunt inchiriate intr-un mall, la parter.
totusi este ceva investitie, plus salarii si mentenanta.
mi-am cumparat si eu azi o pereche de pantaloni ptr sala. negri, putin peste genunchi, cu aspect reiat, cu elastan suficient ptr o compresie usoara si, f important, un clin elastic intre picioare. si inaltuti in talie, sa nu se vada slipii cand te chinuie talentul pe-acolo.
milena, la 05 November 2013 - 03:58 PM, a spus:
ajuns acasa, program pt brate si piept 30 de min.
ptr asta ai admiratia mea eterna
acasa nu reusesc decat sa ma gandesc la prajituri. huo!
en fin, hello, dragutzelor Lolisoare!
Boni, salutam prezenta ta din ce in ce mai sesizabila

spune-ne si cate etaje ai urcat si se cheama ca esti Lola.
azi am prestat 2km plimbare fugarita, ca eram in timpul programului - asta-mi prieste cel mai bine
iar la sala am inceput cu 170abs, c-atatea au incaput pana a-nceput clasa de poweraerobic. mi-a fost bine, n-am obosit f tare, doar am transpirat muuuult.
maine am de gand sa merg si la yoga si la cardiomix, sper sa ma tina. plus ca tre sa fac niste alergari prin oras ca sa caut un cadou. si-s intr-o lipsa totala de inspiratie
voi s-aveti idei marete, Lole saltarete!
noapte buna!