Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2201 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 03 November 2013 - 08:25 PM

Vezi postareaRain, la 03 November 2013 - 07:50 PM, a spus:

Discutie intre ele
Teacher: You have to wear makeup, you are a zombie!
J: but I don't want to!
T: you are a zombie, you are dead, you have to.
J: I'm a goddess I cannot be dead, maybe I fade away for a while but I'm not dead!

Scumpica tare junioara ta Rain! :pupic:

#2202 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 03 November 2013 - 08:29 PM

Mersi Wow,pe mine ma amuzat la maxim:))
Enjoy the silence!

#2203 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 November 2013 - 08:32 PM

copilu-i pozitiv, senin, zen...de ce tb sa-l supere?

:P bravo ei, are personalitate!

ne-a afisat programul pe saptamana viitoare, vad c-a bagat stepaerobic :pupic: la asta vreau maine.

edit: azi o plimbare grabita de vreo 5-6km, cu omul din dotare. fu bine!

#2204 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 04 November 2013 - 11:26 AM

Vezi postareaRain, la 03 November 2013 - 07:50 PM, a spus:

J: I'm a goddess I cannot be dead, maybe I fade away for a while but I'm not dead!
Pana la urma sa machiat fff putin.

E totala! Imagine postata

Buna dimineata si sper sa aveti o saptamana buna si saltareata!
Mi-am continuat plimbarile zilnic, yoga n-am facut sambata dar am recuperat ieri, am si mancat cum trebuie, tot normal Imagine postata
Azi dimineata au fost 2 grade, a inghetat si e senin. Ne mai da o pauza de la vant si ploaie. Vineri noaptea a fost furtuna nasoala, a rupt paramele unui vas de 69m intr-un port din apropiere, l-au tras valurile in larg, au trebuit sa iasa Lifeboats sa-l ghideze inapoi .

meniu astazi
9 - 2 satsumas
10 - paine monti cu gem
2 - omleta cu ceapa verde si ardei
6 - pulpe de pui cu salata
Ma bucur ca mi-a iesit painea, de-acum mi-am luat de-o grija cu micul dejun si pot sa mut ouale la pranz Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2205 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 November 2013 - 09:10 PM

hello saltaretzelor!
incepurati bine saptamana?
printr-un concurs de imprejurari, azi am ajuns mai inainte decat trebuia la sala. asa ca am prins 40min si din clasa de bokwa. nimic nou, aceleasi topaieli, eu le trec doar la cardio, tot nu-mi seamana cu ce-am vazut pe youtube.
apoi am intrat la step aerobic - asta da! tare-i talentos baietasul asta, ne-a sarit, invartit si tzopait pe steperele alea de nu-mi mai simt gambele. si dupa bokwa care fu tot ptr picioare, stepul mi-a pus capac.
cel mai mult mi-a placut ca langa mine a stat o fetisoara de 18 ani pe care am remarcat-o de la clasele mai fortzoase. m-a motivat/ambitionat si-am tinut ritmul cu ea, ca la un moment dat doar vreo 5 stepere erau folosite, restul erau latzi.
m-am remontat total la dus, ar fi mers perfect o yoga sau un pilates.

in rest, sunt pregatita sa savurez total ziua de maine, se pare ca va fi ultima calduroasa, de miercuri cica vom avea temperaturi normale ptr perioada asta.

deci, va doresc si voua o zi superba maine!

#2206 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 05 November 2013 - 09:08 AM

Aşa-i Puşa, tare cald azi. Mi se pare o căldură nefirească totuşi, un vânt călduţ parcă ar veni primăvara.
Eu cu mişcarea, în timpul săptămânii, sunt constantă. Nici mai mult nici mai puţin, fix drumul spre şi de la birou :floare:

Vai alpha, da' urâte aţi mai fost Imagine postata.
Rain, îmi place de copila ta. Dacă ea vrea ca poveştile să fie frumoase, atunci aşa să fie :) Sunt total de acord cu ea. Cred că pentru mine ar fi greu Halloween-ul dacă aş trăi într-o ţară în care se serbează. Mă sperie uşor o mască mai urâtă. Imagine postata

#2207 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 November 2013 - 09:50 AM

Neata!
Pusa, sa stii ca am povestit ieri cu o prietena si i-am zis de sala ta, ce faina-i si cu cate variante de miscare (m-am uitat si la pozele pe care le-ai pus..oau). A zis ca ar trebui sa facem si noi una, ca in Zalau nu iaste asa ceva (nici n-ar fi o idee rea).
Ca tot veni vorba de sala m-am hotarat sa incep totusi din nou, dar deocamdata incep prin a merge in oras sa-mi caut nadragi, ca toti pantalonii de trening mi s-au rablagit rau.
In rest, azi habar n-am ce mananc, am inceput cu ceai verde si paine integrala cu magiun, restul mai vad.
Va pup!

#2208 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 05 November 2013 - 03:58 PM

Buna ziua la lolite.

Duminica a fost si aici frumos, soare in timpul amiezii. am profitat si am iesit la plimbare cu bicicletele cu cei mici vreo ora jumate.
Ieri, plimbare pe jos, in ritm alert, 45 de min, ajuns acasa, program pt brate si piept 30 de min.

Azi trebuie sa merg la fotbal cu fii-meu (da, continuam si pe perioada iernii, in sala), si nu cred ca voi reusi ceva la capitolul exercitii, decat plimbarea pe jos.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2209 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 05 November 2013 - 04:03 PM

Vin la raport cu nişte mişcare în plus, că tot ziceam că la mine e fix la fel. Am azi avut un drum de făcut aşa că am mai plimbat niţel biţicălul. Şi acum mă sui din nou şi fug acasă. Vă pup.

#2210 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 November 2013 - 09:23 PM

Vezi postareaboni, la 05 November 2013 - 09:08 AM, a spus:

Aşa-i Puşa, tare cald azi. Mi se pare o căldură nefirească totuşi, un vânt călduţ parcă ar veni primăvara.

fireasca-nefireasca, sa fie primita!
toamna asta a fost un cadou ptr mine, tare mi-a mai placut.

Vezi postarea2ut, la 05 November 2013 - 09:50 AM, a spus:

Neata!
Pusa, sa stii ca am povestit ieri cu o prietena si i-am zis de sala ta, ce faina-i si cu cate variante de miscare (m-am uitat si la pozele pe care le-ai pus..oau). A zis ca ar trebui sa facem si noi una, ca in Zalau nu iaste asa ceva (nici n-ar fi o idee rea).
Ca tot veni vorba de sala m-am hotarat sa incep totusi din nou, dar deocamdata incep prin a merge in oras sa-mi caut nadragi, ca toti pantalonii de trening mi s-au rablagit rau.

pai poate puneti de-un biznis c-o sala. spatiile sunt inchiriate intr-un mall, la parter.
totusi este ceva investitie, plus salarii si mentenanta.
mi-am cumparat si eu azi o pereche de pantaloni ptr sala. negri, putin peste genunchi, cu aspect reiat, cu elastan suficient ptr o compresie usoara si, f important, un clin elastic intre picioare. si inaltuti in talie, sa nu se vada slipii cand te chinuie talentul pe-acolo.

Vezi postareamilena, la 05 November 2013 - 03:58 PM, a spus:

ajuns acasa, program pt brate si piept 30 de min.

ptr asta ai admiratia mea eterna :thumleft:
acasa nu reusesc decat sa ma gandesc la prajituri. huo!

en fin, hello, dragutzelor Lolisoare!
Boni, salutam prezenta ta din ce in ce mai sesizabila :71: spune-ne si cate etaje ai urcat si se cheama ca esti Lola.

azi am prestat 2km plimbare fugarita, ca eram in timpul programului - asta-mi prieste cel mai bine :rolleyes:
iar la sala am inceput cu 170abs, c-atatea au incaput pana a-nceput clasa de poweraerobic. mi-a fost bine, n-am obosit f tare, doar am transpirat muuuult.

maine am de gand sa merg si la yoga si la cardiomix, sper sa ma tina. plus ca tre sa fac niste alergari prin oras ca sa caut un cadou. si-s intr-o lipsa totala de inspiratie :D

voi s-aveti idei marete, Lole saltarete!
noapte buna!

#2211 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 05 November 2013 - 11:15 PM

Vezi postareamoatza, la 05 November 2013 - 09:23 PM, a spus:

iar la sala am inceput cu 170abs,

ei, veziu eu asta nu sunt in stare. pt asta te admir eu, si nu numai pt asta :thumleft:
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2212 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 06 November 2013 - 12:02 AM

Buna seara! Eu is busy tare. Nu am avut vreme sa citesc. Poate diseara cand ma aduna pe acasa.
Insa am fost la kick-box (cred ca e o noua pasiune :thumleft:) si in 10 minute o tai la body-sculpt.

Cred ca o sa incep sa imi notez meniurile. Cateodata mananc ok, dar cate-odata cred ca nu mananc suficient...

V-am pupat!

#2213 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 November 2013 - 08:40 AM

Neata, gasca!
La noi e nopate afara si ploua, tare nu-mi place vremea asta....
Boni si Milena, ati fost harnicute amandoua la capitolul miscare, cred ca eu sunt cea mai lenesa ....azi poate apuc sa merg in oras sa-mi caut nadragi.
Pusa, la noi nici macar un mall ca lumea nu este, e doar o inghesuiala de magazinute, nici spatiu destul nu este.
Alpha, hai sa-ti mai dau o idee buna de desert (scuzati de off-topic), e reteta lui Lily de aici si e grozava.
Wow, hai si tu atunci cu meniurile, uite si al meu de azi:
MD - 2 felii paine integrala si un iaurt mic
G - 2 patratele cioco neagra si un gref
P - salata greceasca - rosii, ceapa, castravete, salata, feta si ulei de masline (ii iubesc pe greci pentru salata asta)
G - un pumn alune de padure
C - ciuperci umplute cu carne la cuptor (sper sa apuc sa le fac)

#2214 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationSibiu

Postat 06 November 2013 - 09:35 AM

Vezi postareamoatza, la 05 November 2013 - 09:23 PM, a spus:

Boni, salutam prezenta ta din ce in ce mai sesizabila :) spune-ne si cate etaje ai urcat si se cheama ca esti Lola.
Ooo, vezi? Bine că mi-ai adus aminte. Că astea nu mi le socoteam ca mişscare. Nu merg cu liftul niciodată, aşa că peste tot urc şi cobor de zor pe scări. Imagine postata Locuiesc la 4 iar la birou am 2 etaje de urcat/coborât. Deci da, sunt Lolă, iuhu!Imagine postata

#2215 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 06 November 2013 - 11:41 AM

Buna dimineata Lole

Eu nici scari nu am mai mult de un etajImagine postata

Bia multumesc de reteta, o sa o fac cat de curand.

Ieri si azi am avut cornuri cu gem la mic dejun, ieri 2 oua fierte, miel la cuptor si rosii pt pranz si la cina tocanita de pui cu salata verde. Azi nu stiu ce o sa fac.

Trebuie sa ma duc cu Ozzy la vet, tre sa-i faca o radiografie la o labuta, tre sa duc masina la mecanic, colac peste pupaza s-a stricat dusul, trebuie sa ma duc cu fetele sa le iau pantofi de sport (cred ca ii tarasc dupa ele de se rup asa repede!)... deci sa vad ce timp am la dispozitie. Ar fi vremea sa fac si paine ca se termina
Imagine postata

#2216 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 07 November 2013 - 12:57 AM

Salutare dragalaselor
Va pup pe fuga si va admir pentru mobilizare <3 .Eu is tare ocupata. Luna asta m-am implicat intr-o gramada de activitati la scoala junioarei iar ca atare sunt mai mult pe drumuri. Luni raportez o ora de yoga,marti decat 6 mile biciclat,azi 40 de minute, program cu greutati,mai mult pentru brate.

Vezi postareaalpha, la 04 November 2013 - 11:26 AM, a spus:

6 - pulpe de pui cu salata
la prima vedere am inteles ca ai mancat 6 pulpe de pui :drool:)

Wow si mie imi place kick-box-ul.Intr-o perioada numai asta faceam...hmm trebuie sa-mi caut discul.
Moatza 170 de abbs? esti eroina mea <3
Boni ce-mi place de tine ca iei bicicleta peste tot :)
Noi ca adulti nu sarbatorim Halloween-ul, nu ma intereseaza,nu-mi place dar junioarei ii place, insa prefera caracterele frumoase. Nici macar vrajitoare nu a vrut sa fie niciodata.
Bia poate deschizi o sala,cine stie?
Milena ce exercitii faci pentru brate?de pe you-tube ori ai dvd.?
Enjoy the silence!

#2217 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 November 2013 - 08:18 AM

Da, Rain, cine stie? Dar n-as prea crede...
Azi am asa:
MD - 2 felii paine integrala cu magiun, ceai verde
G - un pumn nuci pecan si 2 patratele cioco neagra
P - salata greceasca
G - un gref
C - supa crema de legume cu crutoane (desi ar fi mai bine fara)
Cam asta despre mine, cantarul nu se misca deloc, ma cam enerveaza, eu la fel nu ma misc....

#2218 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 07 November 2013 - 11:42 AM

Buna dimineata dragelor! si spor la treaba Imagine postata
Rain te inteleg perfect: cateodata parca ziua are prea putine ore. Acum, cu venitul iernii, parca e si mai rau. Ieri ma duceam catre casa, era 4.30, deja se inserase, la 5.30 e intuneric afara, parca nu mai am chef de nimic. Trebuie sa trag de mine sa mai fac cate ceva. Imi propusesem sa fac "cheesecake-ul capresc" postat de ralesu, n-am mai avut chef. Am fiert o fasole sa-mi fac azi frecata cu ceapa deasupra, am dat in fiert niste carne de vita, azi o fac ciorba si pentru aseara am pus niste piepti de pui in cuptor cu cartofi baby, am facut salata si gata

Ieri am facut yoga, cred ca vreo 40 min, n-am mai iesit la plimbare

pana la urma meniul de ieri a fost

md - corn cu gem
p - paste integrale cu sos de rosii, ardei, ceapa verde
c- piept de pui cu salata si 3 patratele de cioco neagra

Azi
md - sandwich cu cream cheese, sunca si salata verde
p- omleta
c - fasole frecata, salata
Azi mi-am adus si o portocala, mare si frumos mirositoare....am desfacut-o si-am aruncat-o. Era seaca si buna de nimic

nu mai scriu orele ca va induc in eroare Imagine postata
Imagine postata

#2219 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 07 November 2013 - 04:16 PM

Buna dragele mele,
Dupa cum am zis, marti s-a lasat doar cu plimbarea, c-a avut prioritate fii-meu cu fotbalul. Ieri, la fel 40 de minute de mers pe jos, si un program scurt de exercitii pt talie si coapse.

Rain, exercitiile pt brate, le am de cand am facut masoterapie.Am avut probleme la un umar si timp de 1 an am facut masoterapie. Tipa la care mergeam, e f buna, si mi-a facut un program, pe care mi l-a imprimat, si tot de la ea, am banda din aceea elastica, nu lucrez cu greutati. Daca vrei ti le pot scana.

#2220 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 07 November 2013 - 04:40 PM

hello,Lole sportive!
imi place ca-i animatie pe-aici: aceleasi Lole, dar omniprezente, bravo!
a venit toamna, ieri ploua asa de frumos cand am plecat la sala...era ora 5 si era intuneric si gri. dar mie-mi place, io-s ca tiganu' - numai vantul sa nu bata :occasion14:

ei, azi cam bate, asta e!

aseara am fost singura acasa si mi-am facut de cap. in sensul ca mi-am rezolvat toate treburile care presupuneau deplasari prin oras, pe repede-nainte, si-apoi am stat doua clase la sala. am fost la yoga -si-acuma am febra-n booci, scuzati! - si-am ramas si la clasa de cardiomix. care clasa, spre disperarea mea, a fost tot cu gantere in maini. cred ca ma urmareste vreun blestem -bu-hu-hu! - ca nu mai scap de greutatile astea. ma rog, m-am straduit sa tzopai regulamentar, dar juma din timp am cascat cu spor. noroc ca eram in spatele clasei, eu asa ma pozitionez mereu, ca am mai mult loc, si n-a vazut nimeni cum mi se rupeau falcile de la cascat. am incercat eu sa maschez, initial, dar era sa raman fara dinti (vezi ganterele), asa ca am renuntat. era f bine sa fi avut yoga dupa cardiomixu' lu' peste.
ptr azi n-am studiat programul. il astept pe om sa vina cu pastrama la jar - nu ma pasioneaza! - sa manance, si-apoi plecam. vedem noi!

va zic maine, va pup, pa-pa, sa tzopaiti cu spor!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul