Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2421 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 21 February 2014 - 09:23 PM

Vezi postareamilena, la 21 February 2014 - 04:13 PM, a spus:

wow, te stiu de lola buna, sigur ti-ai revenit pana acum, si ai prestat pe la sala.

Daa, am fost doua zile la rand Imagine postata. Azi nu stiu daca ajung. Am o zi super tampita la job...

Weekend placut si plimbaret!

#2422 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 21 February 2014 - 09:44 PM

Vezi postareamoatza, la 21 February 2014 - 07:38 PM, a spus:

hello superLole!
io-s cuminte, am prestat in fiecare zi, mancat conform, ma pregatesc de primavara!
tot jinduiesc la niste cartofi cu smantana sau la o salata a la russe, de-aia cu peste afumat, dar aman momentul impactului cartofos. oricum, nu tre sa mai intru sa vad ce face Giani, ca ma destabilizez total.

Milena, you are my hero! sa te duci constiincioasa la ora aia la sala...respect!

In rest, sunt sigura ca toata lumea-i prea ocupata cu tzopaiala, de-aia nu iese la raport, nu?

Va pupacesc, zile senine va doresc, we glorios!

moatzo, daca nu merg la ora aia, nu mai am cand. asa ca, ori dimineata, ori niciodata.
seara topai destul dupa piticoti si cu treburile casei.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2423 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 21 February 2014 - 09:47 PM

Vezi postareaWowerful, la 21 February 2014 - 09:23 PM, a spus:

Daa, am fost doua zile la rand Imagine postata. Azi nu stiu daca ajung. Am o zi super tampita la job...

Weekend placut si plimbaret!

stiam eu ce stiam. bravo, si daca nu ajungi azi, ajungi in weekend sau luni.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2424 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 22 February 2014 - 11:16 AM

Hello, hello!

Ieri am executat conștiincioasă programul de vineri, adică yoga + taiji, azi mă cam țin unele încheieturi dar trebuie să fiu în formă că azi mergem la parti, adică se cam duce pe apa sâmbetei regimul alimentar..ei, sper că n-o să exagerez cu înfulecatul dar un pahar de vin tot voi bea, sper să fie roșu și sec, că așa ne place. Săptămâna viitoare mă cam bate gândul să încerc și un curs de pilates, e cu aceeași instructoare drăguță de la yoga. Problema e cu ora, pilates se ține marți și joi de la 18, cam devreme pentru programul meu, voi vedea ce va fi. Vă doresc un weekend plăcut și pe cât se poate de mișcăcios.

#2425 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 22 February 2014 - 08:45 PM

miscacios, sa traiti!
surpriza de we, azi au bagat zumba la sala. de obicei, sambata e doar un curs, de obicei unul de forta, sa presteze si masculii. da' nu prea se ingramadeau, tot noi, muieretu'...
asa ca si-or fi zis, na! luati de va saturati de tzopaiala!
dar nu mi-a parut rau, m-am distrat si-am asudat la greu.

maine vizite mai aprofundate prin cele magazine degrab' innebunitoare de cap.
am prospectat nitel terenul, astia au innebunit de tot, aduc la Buzau rochii de zi de 5-6-7 mil...pai cate fimei isi permit? sau zic ca daca prind una de cumpara s-au scos cat pentru 2-3 in alte magazine??? le urez sa le fie de cap!

#2426 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 22 February 2014 - 11:09 PM

Miscare si la mine, sa traiti!

De 3-4 ori pe sapt sunt la sala, merg pe banda aia pana consum 700 de calorii, deci asta e scopul meu, ori merg mai incet si citesc, ori merg mai repede si las carticica.
Apoi oleaca de greutati pentru tonifiere, sunt la pitici.

Ieri bazin, al meu e luuung, si am stat o ora "pe ceas" facand ture nonstop..eram ca o pruna la sfarsit dar m-o refacut sauna uscata, parca mi-o fost pansament pe suflet, asa de bine m-am simtit.

Azi respiro ca am trebaluit prin casa si am fost la cumparat prostii, maine iar iau carticica si citesc pe banda...am dat iar iama in carnati si slanina trebuie sa-i ard cumva. Ii frig la noi si ma asteapta un maraton de nopti la munca asa ca maninc gras si cald. Ma ghidez dupa organism si mai bag iaurt sau fructe si legume, dar in dieta mea de iarna frig, intuneric si oboseala predomina proteine, grasimi si carbs.

Bravo feteleeeee! :)
The more I see, the less I know.

#2427 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 25 February 2014 - 08:33 PM

hello fetele!

azi am mers la sala, dupa pauza de weekend si ziua de luni. program pt abdomene si pt spate.

maine cred ca bag si eu o banda, ca am o carte de citit (idee buna mi-ai dat, flori)

floricico, esti tare, mergi si la bazin, bravo!

#2428 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 27 February 2014 - 08:47 PM

Salutare dragalaselor

La mine nu-i nimic nou,acelasi program de sport ca intotdeauna,azi alergat plus cardio. Cu mancarea sunt super cumintica,tot fara carne,fructe dimineata,supe,vegetale,salate cat cuprinde restul zilei si normal si ceva dulciuri...as fi preferat sa nu mai mananc dulciuiri!

Milena as veni cu drag sa te ajut la zapada imi este dor de o vreme de iarna. La mine in sat e mult mai cald decat normal,pentru perioada asta dar n-ar trebui sa ma vait avand in vedere cum este in alte regiuni.

Flocico, felicitari pentru miscare .Eu citesc cand sunt pe bicicleta.

Moatzo putina febra nu strica niciodata :floare: Ti-ai gasit rochita? Eu am zis ca anul asta nu vreau sa mai cumpar absolut nimic de imbracat,nu de alta dar gem dulapurile...anyway...sa vedem cat ma tine si daca resist.

Icecream du-te la pilates, a sa-ti paca!

Wow ai ajuns la sala,da?

Va pup dulce si spor la topaiala!
Enjoy the silence!

#2429 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 February 2014 - 09:08 PM

Da Rain, am ajuns la sala. Am reinceput sa merg la frecventa normala si intre timp mi-am inscris si sotul la aceeasi sala. Lui ii placea sa mearga la yoga, so poate ma duc si eu sa vad despre ce e vorba.
Sa va zic ce am facut azi: in pauza de pranz am mers la mani pedi. Eu si inca 2 colega- ne-am pus la curent cu ultimele barfe si am plecat de la salon in slapi. Stiu- numic pectaculos, doar ca afara sunt cam -2C si ninge :floare:.

Mai tarziu o sa merg la sala. Azi soata are orientarea de la 5 la 6 si eu ma duc sa spionez :fuckme:

#2430 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 27 February 2014 - 09:22 PM

Vezi postareaWowerful, la 27 February 2014 - 09:08 PM, a spus:

.
Stiu- numic pectaculos, doar ca afara sunt cam -2C si ninge :floare:.

ha ha,cred ca va plangea lumea de mila :fuckme:)
Enjoy the silence!

#2431 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 February 2014 - 08:23 PM

io parca-mi amintesc de niste poze de-ale Floricicai din Canada, asta era o moda printre indieni. nu aia indigeni, ci la aia aclimatizati :)
ei, sper ca n-ai racit!

helloooo, Lolite!

o saptamana cuminte dpdv al tzopaielii, dar m-am luptat, grozav ce m-am luptat, c-un cozonac. toata saptamana! :)
gata, nu mai fac pan'la Paste.
si am si niste ciocolate prin frigider, muuulte si buuune...of!
asa ca ma duc si maine la step toning, asta-i o clasa grea, dar o merit, singura mi-am facut-o :)

in rest, amestecate, si bune, si grele...

voua numai bune va doresc in we glorios care ne paste!

#2432 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 04 March 2014 - 04:32 PM

ce faceti lolitelor? a venit primavara si zburdati pe campii?
as zburda si eu, dar aici, zburd pe patine, si daca e posibil la patinoar interior, ca e un frigalau de numa'

cred ca din cauza frigului, si mananc una intr-una tot felul de prostii, fructe, seminte, rontai ca o apucata. in fine, trebuie sa gasesc si eu o scuza...
dar sunt cuminte si merg la sala, 4 zile pe saptamana. ieri am avut program de abdomene, picioare, bicicleta, azi brate si spate.

#2433 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2014 - 04:48 PM

Hello si de la mine!
Nu am noutati. Merg in continuare la sala si vreau primavara!
In weekend m-am uitat la oscaruri si am rontait si eu la migdale si cred ca nu mi-a priit. Poate am rontait un pic prea multe.
Ar trebui sa bag mai multe lichide, dar nu stiu cum fac ca tot uit.

Nu stiu cum e la voi, dar la mine totul a devenit atat de monoton: frig, zapada, servici, sala, cumparat si preparat de mancare, frig, servici, sala, gri, luptat cu morile de vant samd. Am nevoie de o schimbare!

Milena bravo pentru mobilizare! Eu nu cred ca mai stiu sa patinez...

#2434 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 04 March 2014 - 08:00 PM

Vezi postareaWowerful, la 04 March 2014 - 04:48 PM, a spus:

Nu stiu cum e la voi, dar la mine totul a devenit atat de monoton: frig, zapada, servici, sala, cumparat si preparat de mancare, frig, servici, sala, gri, luptat cu morile de vant samd. Am nevoie de o schimbare!

Milena bravo pentru mobilizare! Eu nu cred ca mai stiu sa patinez...

Wow, cu sala cum i-am spus si moatzei, daca nu merg dimineata, nu merg deloc. Iar cu patinajul, copiii sa traiasca. Si ca sa vedeti cum ii ascult eu pe ai mei copii, vineri la cererea lui fii-meu, voi merge la schi de fond. Traiasca Jocurile Olimpice!
Sper sa fie vreme buna, el e in vacanta, eu mi-am luat liber de la lucru, asa ca vom avea o zi mama-fiu pe schi. Sper sa nu-mi rup picioarele, ca de asta n-am facut in viata mea.

#2435 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 March 2014 - 09:01 AM

Hello, hello, lole dragi! Sa stiti ca n-am dezertat, am intrat in a doua saptamana de cumintenie maxima, sper sa se adune cat mai multe. M-am apucat din nou de masaj, azi merg a treia oara, mi-am dacut si abonament pe 10 sedinte sa fiu sigura ca nu abandonez, mai ramane sa ma urnesc cumva si cu sala.
Vad ca voi sunteti cumintele toate, bravo Milena pentru sala, poate ma molipsesc si eu de la tine.
Wow, tare te admir cu paleo a ta, eu nu cred ca m-as putea mobiliza (de-aia te si admir pe tine). Imi place si topicul nou, cu paleo, ma mai inspir si eu de-acolo.
Si acum, meniul de azi:
MD - o felie paine integrala cu gem de coacaze fara zahar, ceai verde + urzica
G - un mar
P - salata verde, sfecla cruda, o lingurita seminte in + o felie paine integrala
G - migdale
C - salata mar, telina, morcov, sfecla, fasole verde, seminte in
Cam asta de la mine, va pup!

#2436 Useril este offline   icecream 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 235
  • Inregistrat: 10-December 12
  • LocationTîrgu Mureș

Postat 05 March 2014 - 09:21 AM

Hello, hello!
Eu am o săptămână full, asezonată cu un curs în fiecare dupamiază de la 17 la 20 iar sâmbătă și duminică doar de la 10 la 17, așa că nexam mișcare iar cu mâncatul- cam pe apucate. Voi recupera săptămâna viitoare sper, nu mâncarea ci mișcarea :-* .
Spor în toate, eu nu cred să mai apuc să intru pe aici până luni dar sufletește vă stau alături.

#2437 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 March 2014 - 09:31 AM

Sper sa nu gresesc, dar din ce imi aduc eu aminte, semintele de in consumate ca atare cum intra asa ies.
Ca sa aiba efect ar trebui facute faina si consumate imediat, pentru ca isi pierde rapid din proprietati.
Sorina

#2438 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 March 2014 - 09:33 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 05 March 2014 - 09:31 AM, a spus:

Sper sa nu gresesc, dar din ce imi aduc eu aminte, semintele de in consumate ca atare cum intra asa ies.
Ca sa aiba efect ar trebui facute faina si consumate imediat, pentru ca isi pierde rapid din proprietati.

N-am precizat eu, sunt rasnite. :-*

#2439 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 March 2014 - 10:41 AM

Bun asa! :-*
Sorina

#2440 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 March 2014 - 04:24 PM

Salutare, dragalaselor!
n-am mai apucat sa intru, dar sa stiti ca-s cuminte si in parametri.
sala zilnic, mancare - amestecate, ma tot trage ata la dulce. ei, eu ma straduiesc cat se poate.

Vezi postareaWowerful, la 04 March 2014 - 04:48 PM, a spus:

draga Wow, ai grija ce-ti doresti: eu mi-a dorit schimbarea, am obtinut-o si-acum am parte de adrenalina cat ptr toata viata. Cateodata e buna rutina, zau!

Vezi postarea2ut, la 05 March 2014 - 09:01 AM, a spus:

M-am apucat din nou de masaj, azi merg a treia oara, mi-am dacut si abonament pe 10 sedinte sa fiu sigura ca nu abandonez, mai ramane sa ma urnesc cumva si cu sala.

tu faci masaj sau te lasi masata? :-* ca slabeste maseurul, stii, nu?
mie-mi place asa de tare la masaj ca m-as muta pe masa aia forever. dar din pacate nu-i decat ptr placerea si rasfatul personal, chiar si ptr psihic, nitel. in rest, slabeste maseurul.
la sala trebuie insistat :)

Milena, sper ca fu bine la schi! io-s multumita c-am scapat cu bine de zapezi, n-a intrat nimeni la apa. acum ploua, dar nehotarat, e-o atmosfera numai buna ptr ten. Salut, Boni!

numai bine tuturor, ma mut in bucatarie, ca de vreo saptamana am oameni la treaba si tre sa prestez la greu.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul