Wowerful, la 24 March 2014 - 01:14 AM, a spus:
As baga eu o cada, dar am numai dus

. Cred ca o sa bag la un dus clocotit inainte de culcare si maine o sa fiu noua.
Merci de informatii. Aveam de gand sa imi iau manusile mele de boxing, dar daca se face cu manusi speciale, nu cred ca o sa le mai iau sau vad eu. Si ciorapi antiderapanti nu am... Eh, mai am o saptamana sa ma pregatesc

atunci baga o sauna cnad ajungi la sala.
Manusile sunt unele speciale , au un fel de nisip inauntru, fiecare cantareste 0,5 kg
Uite astea sunt:
Aseara am fost la zumba si body work.Cum spuneam, zumba e floare la ureche, distractie, body work, febra musculara la greu
Oricum vad ca e destul de cautata clasa de BW.La zumba am fost 5, la BW cred ca vreo 12-13, era sala full.Imi place ca solicita fiecare particica din corp.Am mai facut eu pauza putintel cand am lucrat picioaele prin flexiuni cu haltera(eu doar 5 kg)m sprijinul fiind pe varful degetelor.Apoi am sarit exercitiul pe burta cu miscari si mutari rapinde podul palmei apoi in coate.Imi solicita prea mult mana si nu ma risc.Si asa ieri am fost la dr la controlol de 2 luni si operatia e putin cam tare.
Mi-a dat trimitere de am facut si tomografie pt genunchi, pe 7 merg iara la dr sa vada rezultatele, dar din ce mi-a spus dr de la RMN, meniscul e fisurat.
Inainte sa-mi dea trimitere eu i-am spus ca ma cam doare, m-a palpat(si al naibii ce doare) a zis ca daca e doar fisurat puteti face injectii cu acid hyaluronic, daca e rupt trebuie operat.Bine ca e doar fisurat desi urasc injectiile.
Oricum azi merg iara la zumba, dar cred ca nu ajung la boxtraining, in schimb raman la yoga si apoi bag sauna ca azi e doar pt femei.