Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2721 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 28 January 2016 - 03:59 PM

Azi dimineata, pe la 6 iar zburdau gazelele pe scari la mine la munca. Nu stiu de unde mai aveau si energie sa rada dar le auzeam guritele..urca si coboara 6 etaje si ca si tine Wow, au multa determinare.
Mult succes !
The more I see, the less I know.

#2722 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 January 2016 - 04:37 PM

Vezi postareamoatza, la 28 January 2016 - 02:35 PM, a spus:

Oare ar fi indicat ca de la o anumita varsta sa faci un gen de miscare mai protectiv cu articulatiile, cu cartilagiile? Oare n-o fi prea mult sa tzopai in fiecare zi? Am niste dileme, ma tot gandesc

moatzo, tanti care a inventat classical stretch a scris o carte care se cheamă "aging backwards" (new york times best seller, se găsește pe amazon) in care, printre altele, spune că industria de fitness este foarte nouă și abia acum încep să apară statisticile despre efectele pe termen lung ale antrenamentelor.
un exemplu pe care il dă este că cei care au dezvoltat core-ul excesiv, cind nu mai exersează cu aceeași intensitate, mușchii se "adună" spre abdomen și coloana nu mai stă dreaptă.
teoria ei, cu totul diferită de curentul principal, spune că 30 de minute pe zi de stretch, folosind exerciții blînde pentru tot corpul și greutatea corpului pentru a acționa mușchii, este suficient pentru mobilitate, postură și absența durerilor.

dacă tot am vorbit de miranda, ea fiind supraviețuitoare de cancer mamar, are un program dedicat recuperării după mastectomie, dacă știți persoane care ar putea beneficia, recomandați-l, este gratis ( căutarea google este classical stretch brest cancer)

#2723 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 January 2016 - 08:58 PM

acuma fiecare trage spuza pe turta lui, cred ca-i buna o masura-n toate.
nu exagerez io, dar cand vad ca persoane din leatul meu se protejeaza in diverse moduri, ma gandesc daca-i bine ce fac, ca mereu am fost ori/ori, n-am prea stiut o cale de mijloc.
totusi cand vad ce bine ma simt dupa sala, nu-mi vine sa renunt la ritmul asta. mda!

Flori, eu am ceva antrenament, dar sa fac 3 clase intr-o zi, la intensitatea care se baga aici, zau ca nu pot. Si niciuna dintre colegele de la sala si-s cateva super fit!

#2724 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 29 January 2016 - 04:20 AM

E mai subtirel azi, ca am avut treburi si nu am avut asa mult timp. Doar 30 minute de mers alert si scari si plank.
A trebuit sa rezolv unele si altele si nu am avut timp iar acum era sa adorm lanca plod. E un pisacios mic si de vreo cateva zile nu-mi doarme bine dupa ora 4.30 dimineata. Doua zile la rand l-am schimbat la pielea goala ca l-am gasit pisulit pana la gat. Cred ca trebuie sa incep sa-l schimb de scutec spre dimineata... Si tocmai ma obisnuiesem sa nu-l mai schimb... Uof!

#2725 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 January 2016 - 08:18 AM

Ia o măsură mai mare la scutec.
Sorina

#2726 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2016 - 04:09 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 January 2016 - 08:18 AM, a spus:

Ia o măsură mai mare la scutec.

Da, am facut asta ieri noapte, dar to i-a iesit peste. Cred ca trebuie cu 2 numere mai mare. L-am schimbat pe la 4 si a fost mult mai bine. Am avut liniste pana la 6.40 am.

Dupa ce am scris aseara, m-au luat remuscarile si am bagat ceva exercitii cu gantere si apoi stretching. Acum imi simt muschii la spate/omoplati. Cred ca-i de bine. :rolleyes:

#2727 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2016 - 04:37 PM

La mine Moș Crăciun a fost tehnologic anul acesta... mă procopsii cu un ceas deștept care face un pustiu de bine și îmi spune câți pași fac zilnic.
Minim fac pe zi 15000 - 16000 de pași. Am 2-3 zile pe săptămână când ajung lejer la 20000 de pași.
Iar sâmbăta mă bucur de o oră curs de înot.
Aș face eu mai multe dar nu prea am timp.
Sorina

#2728 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 January 2016 - 05:16 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 January 2016 - 04:37 PM, a spus:

La mine Moș Crăciun a fost tehnologic anul acesta... mă procopsii cu un ceas deștept care face un pustiu de bine și îmi spune câți pași fac zilnic.
Minim fac pe zi 15000 - 16000 de pași. Am 2-3 zile pe săptămână când ajung lejer la 20000 de pași.
Iar sâmbăta mă bucur de o oră curs de înot.
Aș face eu mai multe dar nu prea am timp.

High five!Si la mine a fost Mos Craciunul ala. Ceasul meu e Peeble Time Round. Monitorizeaza pasii si somnul. Ar trebui sa vad ce altceva mai poate face, ca cica ar fi destept :rolleyes:.
Prin natura jobului, eu trebuie sa ma fortez se ajung la 10.000. Dar de cand am ceasul, ma simt mai motivata si chiar yes si fac treaba :rolleyes:

#2729 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 29 January 2016 - 06:50 PM

Vezi postareamoatza, la 28 January 2016 - 08:58 PM, a spus:

acuma fiecare trage spuza pe turta lui, cred ca-i buna o masura-n toate.
nu exagerez io, dar cand vad ca persoane din leatul meu se protejeaza in diverse moduri, ma gandesc daca-i bine ce fac, ca mereu am fost ori/ori, n-am prea stiut o cale de mijloc.
totusi cand vad ce bine ma simt dupa sala, nu-mi vine sa renunt la ritmul asta. mda!

Flori, eu am ceva antrenament, dar sa fac 3 clase intr-o zi, la intensitatea care se baga aici, zau ca nu pot. Si niciuna dintre colegele de la sala si-s cateva super fit!

Motzulinda, nu iti face probleme cu inima ori oasele...atata timp cat nu faci sport de performanta ca sa renunti apoi, nu ai de ce sa te temi. Sportul pe care il faceti voi este de intretinere, de sanatate. Aici orice ortoped recomanda sport, cu masura, intr-un interval cardio adecvat varstei. Eu am trecut prin greutati mari cu problema mea...am crezut ca am facut o deplasare de disc vertrebral la coloana gatului...cand, de fapt, mie muschii mi se pietrificasera datorita stresului si volumului de munca. Terapii, medicatii etc. Am participat stationar la un program de doua saptamani, unde, practic, am reinvatat sa "merg"... Sportul si fizioterapia au revenit in viata mea, dar cu exercitii specifice si la o intensitate controlata. Inca nu sunt clean...dar sunt mult mai bine. Vroiam sa spun ca sportul este recomandat de orice medic in calitatea sa de contra-stress. Am o colega care la 30 de ani a facut deplasare de disc vertebral, desi ea era sportiva inraita. Ea insa era deja genetic predispusa, apoi e foarte inalta si, se dauga stresul si munca...nu e cazul sa dezvolt aici sub ce presiune stam in meseria noastra. DUpa un an de fizioterapie inversunata si superdisciplina a primit unda verde de la ortopeda noastra si poate sa reinceapa cu joggingul si inotul. Suntem amandoua la aceeasi ortopeda care este unul din cei mai moderni medici in Germania in domeniu. Operatia nu se afla pe lista ei de solutii decat in cazuri extreme.
Vorba lunga, saracia omului: Sportul nu are efecte negative atata timp cat este facut corespunzator categoriei de varsta si conform diverselor afectiuni pe care le putem avea. Asa ca, fete si baieti, spor mare, mare!
Eu fac fizio de un an de zile, este cu totul altceva, insa din octombrie am primit si unda verde sa merg la fitness.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 29 January 2016 - 06:51 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2730 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2016 - 06:26 PM

Hello! Si suntem deja in februarie.. Parca mai acum cateva zile ma pregateam de Craciun. Eh! Acum ar trebui sa incep sa ma uit dupa bilete de avion. Am vrea sa ajungem acasa anul asta.
BTW- pt fetele din afara, aveti ceva recomandari pentru bilete transatlantice mai ieftine? =))

Si acum on toppic- am fost sambata la sala si am tras de fieratanii. Am facut squats si lunges cu greutati si am facut febra, dar e ok, imi place sentimentul. Am bagat si eliptica, aproape ca nu ma dadeam plecata de-acolo. Am stat cam 1h20min.
In rest- scari si plank si squats. Acum fac in medie 12 minute de plank- 2sesiuni de 6 minute, si am inceput sa bag si flotari. Nu stiu daca se cunoaste, dar simt muschii de pe burta, deci e iar de bine.

Cam atat de pe frontul de est. Spor la treburi si o saptamana buna in continuare.

PS- Motz- sa stii ca ce faci tu, faci bine si eu te invidiez ca esti consecventa, mergi la sala si pe ploaie si pe ninsoare, nu te agati de scuze.
E bine sa facem miscare zilnic ajuta la tonus, la starea de spirit. Sunt convinsa ca nu te antrenezi ca pentru olimpiada.

#2731 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 February 2016 - 09:15 AM

Vezi postareaWowerful, la 02 February 2016 - 06:26 PM, a spus:

PS- Motz- sa stii ca ce faci tu, faci bine si eu te invidiez ca esti consecventa, mergi la sala si pe ploaie si pe ninsoare, nu te agati de scuze.
E bine sa facem miscare zilnic ajuta la tonus, la starea de spirit. Sunt convinsa ca nu te antrenezi ca pentru olimpiada.

Wow, nu cred c-am sa compensez in viata asta lenea (de sport) ce m-a bantuit zeci de ani.
Deci continuam luna asta asa:

Imagine atasata: monthly_02_2016/post-100-14544835394559.png

Nu stiu de ce s-au hotarat sa faca program lunar, nu-l mai schimba saptamanal. Nu-i chiar pe placul meu, dar am de unde alege, nu-s carcotasa. Cel mai mult imi place ca am step sambata dimineata, asa ca voi presta. Azi toning.

Bafta la tzopaiala, forza Lole!

#2732 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2016 - 04:06 PM

Am avut trei zile super active, dar azi sunt sechestrata la domiciliu si nu cred ca o sa apuc sa fac cine știe ce.
Danielul meu a luat un virus si s-a lăsat cu o noapte agitata, vărsături... Acum doarme mititelul, sper sa se liniștească si sa își revină.

Cam atât pentru moment. Spor la tot ce va propuneri!

#2733 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2016 - 04:17 PM

Wowey, multa sanatate micutului! Cat are acum?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2734 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2016 - 04:25 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 February 2016 - 04:17 PM, a spus:

Wowey, multa sanatate micutului! Cat are acum?

Mulțumesc! Are 1an si aproape 2luni.

#2735 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 February 2016 - 10:20 AM

esti scutita, sanatate lui Daniel!
eu sper sa fiu pe metereze si sa merg si maine dimineata :floare:

#2736 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2016 - 08:38 PM

Eu m-am anuntat la un training de proba si nici acu nu am ajuns. Poate manana...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2737 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2016 - 09:42 PM

Azi inca bolim, plus ca iar a nins pe rupte.
Am pus copilul la somn si ma duc sa-mi dezapezesc masina. Sotul a dezapezit pana mai inainte si acum s-a dus sa se relaxeze langa fiu-su:)

#2738 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2016 - 03:38 PM

Lăsând la o parte programul meu zilnic, care poate ajunge ca activitate sportivă v-am zis că sâmbăta am o oră curs de înot (la care nu renunț nici "moartă").
Până acum câteva săptămâni aveam un antrenor care nu-și punea mintea cu noi. Ne învăța să înotăm dar cu calm. Era conștient că veneam toți după o săptămână de muncă și stress.
Nu știu ce s-a întâmplat dar acum vreo 3 săptămâni ni s-a schimbat antrenorul și a venit un puștan (25, maxim 30 ani).
Doamne Dumnezeule cred că și-a propus să ne ducă la Olimpiade.
Ce Zumba? Scoate untul din noi (moșii și cu babele).
La început m-am uitat cam urât la el, dar acum îmi place. Plec mereu cu (e greșit spus) febră musculară. Simt că am folosit și ultimul mușchi.
E de bine.
Sorina

#2739 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 February 2016 - 04:26 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 February 2016 - 03:38 PM, a spus:

Lăsând la o parte programul meu zilnic, care poate ajunge ca activitate sportivă v-am zis că sâmbăta am o oră curs de înot (la care nu renunț nici "moartă").
Până acum câteva săptămâni aveam un antrenor care nu-și punea mintea cu noi. Ne învăța să înotăm dar cu calm. Era conștient că veneam toți după o săptămână de muncă și stress.
Nu știu ce s-a întâmplat dar acum vreo 3 săptămâni ni s-a schimbat antrenorul și a venit un puștan (25, maxim 30 ani).
Doamne Dumnezeule cred că și-a propus să ne ducă la Olimpiade.
La început m-am uitat cam urât la el, dar acum îmi place. Plec mereu cu (e greșit spus) febră musculară. Simt că am folosit și ultimul mușchi.
E de bine.

Fain! Eu nu stiu cand o sa mai apuc sa merg la ceva intens si organizat.
Ma tin de marsaluiala, iar de saptamana trecut am inceput iarasi yoga. Faza e ca yoga e pentru stretching si relaxare, nu e o munca intensa.
Sincera sa fiu, nu mai vad lumina de la capatul tunelului. Momentan sunt la capitolul: copilul si iesitul maselelor si urmeaza sa trec la caoitolul: copilul si caninii si tot asa.

Mda- ca sa nu mai zic ca parca ne gandim la un al doilea copil, sa-i tina astuia de urat...

#2740 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 01 March 2016 - 07:52 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 29 February 2016 - 03:38 PM, a spus:

ai incercat vreodata :unsure: , pentru comparatie?

altfel, ieri toning, azi step aerobic.
si asta-i programul ptr saptamana asta:

Imagine atasata: monthly_03_2016/post-100-14568115151695.png

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Ultima »