Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2761 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 22 June 2018 - 03:54 PM

Da, eu fara cereale de ani buni, fara paine si produse de panificatie de 1 an jumatate, si tot de atunci am redus zaharul la cate 1-2 patratele de ciocolata cat mai neagra (85% sau 90%).
La micul dejun de obicei avem oua cu bacon, branza cu smantana, carnati cu rosie, castravete si avocado, pateu de casa pe felii de castravete sau pe frunza de salata si uneori peste afumat cu crema de branza.
Am si zile cand nu am chef sa mananc ( a se citi nu imi este foame) la micul dejun asa ca sar peste si break the fast la amiaza :occasion14:

O intrebare- de ce nu mananci oul cu totul? Practic arunci partea nutritiva a oului ( galbenusul care este bogat in vitamine, acid folic si fier) si mananci albusul care este egal cu zero.

Cat despre stapanirea de sine- vine cu timpul. Primele 2 saptamani sunt mai dificile, dar cand vezi si beneficiile care apar parca e mai usor. Da, am scazut in greutate dar nu mai sufar de balonare, tenul e luminos, sunt mai energica. Si nu prea am pofte. Am fost in Romania si pentru prima data nu am mancat covrigi, branzoaice sau alte fantezii. Nu m-au tentat (aveam de gand sa-mi fac poftele cand am plecat... si le-am facut pe alea de ciorba de burta, carnati si chiftele facuti de mama, fasole pastai late- in general mancaruri si nu deserturi).

PS- frigiderul tau arata tare bine! Al meu e praf si ai sa vezi chestii interzise in el ca baietii mei mananca si paine si de toate :rolleyes:

#2762 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 June 2018 - 04:37 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 June 2018 - 10:17 PM, a spus:

Va provoc sa stati 30 zile fara zahar- nu fructe, nu miere, nu dulciuri (duh!) Care se baga? Va asigur ca se lasa cu dureri crunte de cap... :occasion14:

Am știut de provocare și am început dinainte Imagine postata sunt în a patra saptămână fără zahar și mi-au trecut cravings (pofta puternică) de dulce. Nici măcar îndulcitor sau băuturi tip diet nu am folosit și nici alcool. Durere de cap am avut numai primele 3 zile iar fixația cu dulciuri (și Coke zero) mi-a trecut cam în 2 săptămîni.
Stau cu cutia de bomboane Ferrero deschisă și nici nu îmi trece prin cap să mă ating. Așa ceva...

Pe partea sportivă tot cu classical stretch - autoarea metodei a scos a carte nouă Aging backwards, ideile ei mi se par super așa ca incerc să le practic.

PS Wowerful, dacă te interesează, multe PBS stations locale transmit programul de Classical stretch

#2763 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2018 - 06:09 PM

Vezi postareaDexter, la 23 June 2018 - 04:37 PM, a spus:

Am știut de provocare și am început dinainte Imagine postata sunt în a patra saptămână fără zahar și mi-au trecut cravings (pofta puternică) de dulce. Nici măcar îndulcitor sau băuturi tip diet nu am folosit și nici alcool. Durere de cap am avut numai primele 3 zile iar fixația cu dulciuri (și Coke zero) mi-a trecut cam în 2 săptămîni.
Stau cu cutia de bomboane Ferrero deschisă și nici nu îmi trece prin cap să mă ating. Așa ceva...

Pe partea sportivă tot cu classical stretch - autoarea metodei a scos a carte nouă Aging backwards, ideile ei mi se par super așa ca incerc să le practic.

PS Wowerful, dacă te interesează, multe PBS stations locale transmit programul de Classical stretch

Go Dexter, go! Slay the sugar dragon!

Eu vreau sa includ si intermittent fasting in programul meu dar inca nu sunt in stare- sunt numai cu gandul la mancare cand incerc. Iar acum la 2 saptamani dupa vacanta ar cam trebui sa ma mobilizez un pic.

Ati auzit despre fasting si efectele lui? Ce parere aveti?

#2764 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 June 2018 - 08:09 AM

Hey, ihr Lieben! Buna dragilor!
Dex, sooooo good to "see" you!

Am terminat, in sfarsit, cu bacul. Cum zice prietena mea din copilarie : "Vezi, daca nu ai invatat la scoala cand a trebuit?" Imagine postata
Nu am avut timp sa scriu, dar v-am citit si m-am inspirat. Ce pot sa spun este ca, intr-adevar, am mai potolit atacurile de pofta de dulce, m-am intalnit cu unul cu altul si am spus pas la tiramisu ori diverse prajituri. Pe sport il fac asa cum altii fac matanii si spun tatal nostru regula. SI, cu toate astea, gre, greeeeeeu se misca ceva.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2765 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2018 - 08:10 AM

Dexter, "the sugar dragon" Imagine postata Is it dead yet?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2766 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2018 - 04:31 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 June 2018 - 08:10 AM, a spus:

Dexter, "the sugar dragon" Imagine postata Is it dead yet?

răpus total, nu mai mișcă!

#2767 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2018 - 07:44 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 June 2018 - 08:09 AM, a spus:

Hey, ihr Lieben! Buna dragilor!
Pe sport il fac asa cum altii fac matanii si spun tatal nostru regula. SI, cu toate astea, gre, greeeeeeu se misca ceva.

Pai atunci alta e problema...
https://www.thepaleo...mmune-protocol/

Eu va bombardez cu link-uri.
Faza e ca tare ma mai minunez sa vad ca revenind la o alimentatie curata, mimand ce se manca in paleolitic (mai mult sau mai putin ca acum stim sa gatim si avem gadgeturi) ajuta. Ma minunez cum a lucrat spalarea creierului cu alimentatia saraca in grasimi si bogata in carbohidrati. Piramida aia alimentara e un pic pe langa.

In fine, eu cu ale mele. Acum o sa ma duc la subsol sa folosesc gym-ul.
Spor!

#2768 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2018 - 08:51 PM

Who's a bad Lola, babiz? Aud?
Dupa o pauza de cateva luni am revenit la ...forma mea de meditatie :) Asta e ambientul meu, cand nu trebuie sa fiu in sala, din cauza de intuneric Imagine postata Me, no likey alergatul in sala!
Imagine atasata: monthly_11_2018/post-12-0-21502900-1543517149.jpg
Care v-ati facut azi mataniile, poftit de loatz, vorba lui Dragos ^^
Imagine atasata: monthly_11_2018/post-12-0-15906900-1543517169.jpg
Cand simti ca lumea se prabuseste in jurul tau...go for a run! \m/Imagine atasata: monthly_11_2018/post-12-0-93430800-1543517456.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2769 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 29 November 2018 - 10:15 PM

Mie imi e rusine si sa scriu aici, dar no' ardeleanca incapatanata ce sunt, tot scriu.🤣😂Poate se schimba ceva.

#2770 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 29 November 2018 - 10:23 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 November 2018 - 08:51 PM, a spus:

Care v-ati facut azi mataniile, poftit de loatz, vorba lui Dragos ^^
Atasament alergat1.jpg

=)) :)

#2771 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2018 - 10:35 PM

Vezi postareaEataly, la 29 November 2018 - 10:15 PM, a spus:

Mie imi e rusine si sa scriu aici, dar no' ardeleanca incapatanata ce sunt, tot scriu.🤣😂Poate se schimba ceva.

Scrie logofete, scrie. Scriu, boierul, iaca scriu! Imagine postata Mi-adusai aminte de o snoava dintr-o colectie de prin anii '90 de basme, snoave si pilde populare romanesti. Unul din eroii nostri nationali, Pacala, se duse sa castige galbeni la boier. Boierul cauta un logofat (secretar). Toti picasera la interviu. Pacala, om practic si relaxat de felul lui, nu si-a facut griji. Daca ieseau aia de la CEO cu capul pe umeri, totul era in regula. Vorba ceea, incercare moarte n-are. Si intra si el. Boierul dichisit, cu un pantec generos revrasandu-i-se peste brau, degetele impodibite in aur il invita sa se posteze la un scrin frumos sculptat, lemn scump. Pe el multe coli de hartie si o pana aurita langa o calimara frumos mesterita. Boierul ii face un semn lenes din varful degetelor si spune cu o voce de nobil, cum i se cadea unui boier cu staif: Scrie, logofete, scrie! Scrie, scrie, logofete! Si Pacala mormaind in barba: Iaca scriu, boierule, scriu! Trece asa o buna bucata de timp si boierul ii cere coala de hartie. Toata era plina de "Scrie, logofete, scrie!" Si l-a angajat boieru' Imagine postata

Asadar, Lilly, Imagine postata Imagine postataImagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2772 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2018 - 10:50 PM

Vaaaaaaiiiii :)

#2773 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2018 - 11:16 PM

Vezi postareaany_annette, la 29 November 2018 - 10:50 PM, a spus:

Ce bucurie imi faci cand te vad razand! That's my baby Imagine postata Imagine postata Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2774 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2018 - 11:37 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 November 2018 - 11:16 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 29 November 2018 - 10:50 PM, a spus:

Ce bucurie imi faci cand te vad razand! That's my baby Imagine postata Imagine postata Imagine postata

=))
Eu mai intru asa sa va fac galerie de pe marginea terenului....Nu se prinde de mine activitatea fizica, desi simt ca am nevoie. Ma dor toate celea.

#2775 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2018 - 08:50 AM

Any...as putea sa-ti scriu romane si memorii intregi despre durere...din pacate companionul meu fidel de cel putin 7 ani Imagine postata There, I said it. It's out now.
Tot ce pot sa iti spun este sa fii inteleapta cu tine insati si propriul corp si , mai ales, cu spiritul tau frumos si sa incepi sa faci ceva impotriva durerilor. O vizita la ortoped, apoi niste fizioterapie, tehnici de relaxare. Daca cineva mi-ar fi spus de chestii din astea acum vreo 10 ani, i-as fi ras in fata si as fi gandit: bullshit.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2776 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 November 2018 - 11:02 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 29 November 2018 - 10:35 PM, a spus:

Vezi postareaEataly, la 29 November 2018 - 10:15 PM, a spus:

Scrie logofete, scrie. Scriu, boierul, iaca scriu! Imagine postata Mi-adusai aminte de o snoava dintr-o colectie de prin anii '90 de basme, snoave si pilde populare romanesti. Unul din eroii nostri nationali, Pacala, se duse sa castige galbeni la boier. Boierul cauta un logofat (secretar). Toti picasera la interviu. Pacala, om practic si relaxat de felul lui, nu si-a facut griji. Daca ieseau aia de la CEO cu capul pe umeri, totul era in regula. Vorba ceea, incercare moarte n-are. Si intra si el. Boierul dichisit, cu un pantec generos revrasandu-i-se peste brau, degetele impodibite in aur il invita sa se posteze la un scrin frumos sculptat, lemn scump. Pe el multe coli de hartie si o pana aurita langa o calimara frumos mesterita. Boierul ii face un semn lenes din varful degetelor si spune cu o voce de nobil, cum i se cadea unui boier cu staif: Scrie, logofete, scrie! Scrie, scrie, logofete! Si Pacala mormaind in barba: Iaca scriu, boierule, scriu! Trece asa o buna bucata de timp si boierul ii cere coala de hartie. Toata era plina de "Scrie, logofete, scrie!" Si l-a angajat boieru' Imagine postata

Asadar, Lilly, Imagine postata Imagine postataImagine postata

Cam asa si eu: alerg Lola, alerg.

Cu gandul. :) =))

#2777 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2018 - 04:15 PM

Cel mai tare jogging e ala din creieras Imagine postataImagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2778 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2018 - 07:57 PM

Hello Imagine postata

#2779 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2018 - 09:13 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 November 2018 - 08:50 AM, a spus:

.as putea sa-ti scriu romane si memorii intregi despre durere...din pacate companionul meu fidel de cel putin 7 ani Imagine postata

Lori, tipa de care v-am mai spus, aia cu Classical Stretch a scos o noua carte in care discuta ultimele cercetări legate de probleme de fascia/connective tissue si are exerciții care ajută pînă și la fibromialgia. Merită și citit și practicat.

#2780 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 30 November 2018 - 09:34 PM

Vezi postareaWowerful, la 30 November 2018 - 07:57 PM, a spus:

Hello Imagine postata

Hello back, girl! Imagine postata

Vezi postareaDexter, la 30 November 2018 - 09:13 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 November 2018 - 08:50 AM, a spus:

.as putea sa-ti scriu romane si memorii intregi despre durere...din pacate companionul meu fidel de cel putin 7 ani Imagine postata

Lori, tipa de care v-am mai spus, aia cu Classical Stretch a scos o noua carte in care discuta ultimele cercetări legate de probleme de fascia/connective tissue si are exerciții care ajută pînă și la fibromialgia. Merită și citit și practicat.

Dex, multumesc mult! M-am documentat despre fascii, am facut terapie intensiva de remodelare a fasciilor, asa se numeste...medicii nu au stiut pana acum sa puna punctul pe i, pana cand am ajuns in vara intr-o clinica speciala din Bucuresti. Dupa ani si ani de zile de bajbaieli si aventuri pe la jde medici aici, tipul de acolo a fost primul care mi-a spus clar ca este o afectiune structurala, de ordin fizic. Cred ca am trecut prin toata gama de terapii si tratamente medicamentoase plus injectii cu cortizon in masa, aici. Acum stiu cel putin ce e. De acum inainte sa vedem ce plan de bataie dezvolt cu medicii. Am aproape doi ani de zile in care am alergat foarte disciplinat si regulat, cam la 4 sedinte pe saptamana a cate 1 ora. In jur de 7-8 kilometri. Medicii m-au impulsionat mereu sa fac sport, ceea ce am si facut, ferm convinsi ca e ... psihosomatic. Ei, iata ca nu e. Din cauza ca nu am mai putut alerga am facut o pauza de cateva luni. Acum sunt la faza de reintroducere, insa cu mare atentie, vad cat pot, daca nu pot banda/afara inlocuiesc cu crosstrainer. Runners' high este cel mai tare tonic pentru starea mea.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou