La micul dejun de obicei avem oua cu bacon, branza cu smantana, carnati cu rosie, castravete si avocado, pateu de casa pe felii de castravete sau pe frunza de salata si uneori peste afumat cu crema de branza.
Am si zile cand nu am chef sa mananc ( a se citi nu imi este foame) la micul dejun asa ca sar peste si break the fast la amiaza

O intrebare- de ce nu mananci oul cu totul? Practic arunci partea nutritiva a oului ( galbenusul care este bogat in vitamine, acid folic si fier) si mananci albusul care este egal cu zero.
Cat despre stapanirea de sine- vine cu timpul. Primele 2 saptamani sunt mai dificile, dar cand vezi si beneficiile care apar parca e mai usor. Da, am scazut in greutate dar nu mai sufar de balonare, tenul e luminos, sunt mai energica. Si nu prea am pofte. Am fost in Romania si pentru prima data nu am mancat covrigi, branzoaice sau alte fantezii. Nu m-au tentat (aveam de gand sa-mi fac poftele cand am plecat... si le-am facut pe alea de ciorba de burta, carnati si chiftele facuti de mama, fasole pastai late- in general mancaruri si nu deserturi).
PS- frigiderul tau arata tare bine! Al meu e praf si ai sa vezi chestii interzise in el ca baietii mei mananca si paine si de toate