Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#361 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 19 June 2010 - 11:00 PM

Fetelor, cata miscare!!! Lapo, vad ca moralul e la locul lui, unde ii sta bine, adica foarte inalt! imi pare rau ca n-am fost aici in zilele precedente, te-as fi incurajat si eu sa vezi doar partea buna a lucrurilor :lol:

Lizura, ai fost la magazan sa te aprovizionezi? am vazut ca ai dat 1/2 de kg, sa ai mult spor mai departe!

Rain si mie tare imi mai place ciocolata neagra...in perioada asta nu-mi cumpar de nici un fel.

Flo, deci azi inot in loc de sala...

Cristina, vino mai des daca te automotivezi!

Eu am avut o saptamana de munca pana tarziu, nu am ajuns nici la sala pana azi...dar del putin am mancat foarte sanatos, si lucrul cel mai important e ca nu manac dulciuri. nici acasa, nici daca ies la cina. in sfarsit reusesc sa ma controlez si sa nu ma las condusa de impulsul de manca dulce. stiu sigur ca sportul are cea mai mare greutate aici...

azi am mancat la MD si P doar fructe, in sfarsit sunt la un pret decent...piata era plina cu de toate, asa ca piersici, caise, cirese si ceea ce nu am mai mancat de mult timp: visine; nu-mi venea sa cred cand le-am vazut...seara mi-am facut sashimi de somon cu sos de soya

la sala programul obisnuit, si lucrez mai mult la leg press si pentru triceps. m-a prins o ploaie cand am terminat sala...mi-am stors hainele cand am ajuns acasa.

abea astept sa merg din nou la sala, sa vina a doua zi sa-mi gatesca ceva bun si delicios, care e sanatos si imi place!

pentru saptamana viitoare am peste (tartar, carpaccio, la aburi) si salate verzi la cina, pentru pranz orez integral & salbatic, naut, orz, linte, castraveti, rosii, vinete, iar pentru diminineata iaurt din lapte de capra si fructe.

ma simt bine, mananc bine si fac sport :D va pup si sa aveti o duminica minunata!

#362 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 20 June 2010 - 12:17 AM

Kira merci!

Flori deci o daduram in bara cu puiu', ala de rotisor adicatelea!

Mie mi-e frica de Lapo:))

Ce ma fac ca nu am fost la sala ieri si nu am chef nici azi...si deja astea is doua zile pauza...

Am chef sa stau la soare...atit!
Imagine postata
Imagine postata

#363 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 June 2010 - 12:18 AM

Vezi postareaLizura, la 20 June 2010 - 12:17 AM, a spus:

Kira merci!

Flori deci o daduram in bara cu puiu', ala de rotisor adicatelea!

Mie mi-e frica de Lapo:))

Ce ma fac ca nu am fost la sala ieri si nu am chef nici azi...si deja astea is doua zile pauza...

Am chef sa stau la soare...atit!

Apai sî-tz shii draga babii, apai ci triaba ni vorbiram noi, ha? Acuj vine septembre, acush...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#364 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2010 - 12:22 AM

Kira, multumesc de cuvintele frumoase si inca o data multumesc de sustinere. Da, mi-am revenit repede slava Domnului! Se pare ca cineva acolo sus, ma iubeste si ma aude :)

Eu azi am fost la un party de trecere in lumea profilor deplini si am pacatuit cu oleac de praji si oleac de ingehtata si fructe, in rest plimbari, am mers pe jos, de dansat nu am putut ca se pare ca azi am racit un pic la spate cand am fost la alergat. Adevarul e ca transpirasem si era un frig afaraaa. De altfel si acum este tare frig aici si ploua. Alcool nu am baut, ca am facut-o si pe soferul. Eu de alcool am inceput sa am mai mare frica decat de dulce, sa stiti.

In rest, de maine iar in program normal. Ma gandesc ca daca m-oi simti bine cu spatele sa mai fac o sedinta de jogging. Daca nu de saptamana viitoare goalul meu este sa punctez 4 si sa lungesc putin sedintele.

Sa vedem ce iese.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#365 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2010 - 12:26 AM

Kira, imi faci pofta sa merg si eu iar la sala. Imi e dor de o sauna de inebunesc. Dar eu tre sa ma feresc de ea, ca am observat ca incep sa fac cuperoza. Asta vine si pe linie parentala insa sauna nu este recomandata deloc. As vrea sa ma duc la un dermatolog sa vad ce se poate face cu firisoarele alea.

In schimb m.as duce pentru leg press, caci am de lucru la copanele mele nu gluma si nu vreau deloc sa fac Reiterhosen se zice pe germana adica pantaloni de calarie :lol: Desi stiu ca si joggingul regulat are efecte la fel de benefice. Offff, ma enerveaza ca la mine in primul si in primul rand pe bulane se depune tot. :) Stiu ca tre sa am o disciplina de fier ca sa dau macar cateva chile jos si ca fara sport nu merge sa le dau acolo unde trebuiesc neaparat date jos. Daca as tine dieta - ceea ce never ever again!!! - as da jos pentru doua saptamani insa problemele cu zone la fel ar ramane, ba mai rau dupa atatea yo-yo mai rau se depune grasimea in zonele alea.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#366 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 20 June 2010 - 05:18 AM

Deci am fost la sala si apoi doar vreo 20 de min pe malul baltii la aer.
Azi mirosea mai pregnant ca niciodata a apa sarata si era tare frumos, inclusiv o miresica la pozici.

Am rezistat 10 min pe cardio si 10 pe hill ceea ce la mine e bine, dupa 45 de min de fieraraie la care am inceput sa maresc nu marul de repetari si greutatile.

Lapo' dar ce-ai patit tu la spate mai?
Si ai fost la party a?
Ca bine ti-o mai fi! Bravo! Sa iti fie de bine si sa te umpli de bani!
Imagine postata
Imagine postata

#367 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2010 - 09:17 AM

Vezi postareaLizura, la 20 June 2010 - 05:18 AM, a spus:

Deci am fost la sala si apoi doar vreo 20 de min pe malul baltii la aer.
Azi mirosea mai pregnant ca niciodata a apa sarata si era tare frumos, inclusiv o miresica la pozici.

Am rezistat 10 min pe cardio si 10 pe hill ceea ce la mine e bine, dupa 45 de min de fieraraie la care am inceput sa maresc nu marul de repetari si greutatile.

Lapo' dar ce-ai patit tu la spate mai?

Si ai fost la party a?
Ca bine ti-o mai fi! Bravo! Sa iti fie de bine si sa te umpli de bani!

Am tras sigur frig ieri la alergat ca dupa ce mi-am facut traseul m.am asezat transpirata pe o banca pe pod sa ascutl muzica si sa ma holbez la balta ...ca ma luase meditatia. Batea un vant din toate partile si era fffrrrig iar eu eram leoarca. Asa ca seara m-am trezit ca abia statteam pe scaun. Nici de zbantuit nu am putut. Trece!

Imi faci dor cu balta ta de soare si ocean. Pune si tu niste poze. Eu daca as sta la ocean as alerga mereu pe acolo. Nisipul are renumele ca face reargear-ul frumos tare :))

Cand stateam in NJ eram aproape de ocean. Ce dor imi e... :lol: Uneori imi e tare dor de SUA.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#368 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 20 June 2010 - 05:31 PM

Daaa, Floricica-i sportiva tare, nica n-am facut nici ieri si nici azi nu o sa fac nica. Iar merg la plaja si stau cu nasul in nisip ( merg la o plaja de nudisti si acolo nu poti sa razi decat cu fata la cearsaf, da' ai de ce ).Io nu-s nudista, is doar toplessiera =)) Si aia e cea mai safe plaja, ca nu-s copii sa-ti dea cu mingea in cap si toti de-acolo sunt gay, deci dezinteresati de nurii nostri. Nu ma inscrieti pe lista performerilor.
The more I see, the less I know.

#369 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 20 June 2010 - 10:27 PM

Wow ce fete sportive avem!
Vineri de fapt am fost la un party din ala tip bufet unde este o gramada de mancare super yammy.Toate bune si la locul lor,am mancat asa cu delicatete salata si putina carne pe gratat daaaar cu desertul :occasion14: .Asa ca ieri am mai bagat 40 min.bicicleta.
Ieri am incercat sa-mi pun ceva limite dar nu e usor cand faci ardei umpluti nu?
Azi
MD:iaurt+2fetiute de paine tip bageta+cafea
P:rosii,castraveti si branza
C:ardei umpluti. OK trebuie sa treceti cu vederea, ca e ziua tatalui si asa e una din mancarurile preferate ale barbatului,da?

Kira deci nu sunt singura care mananca cu placere cioco.neagra.
Eu nu suport sauna m-i se face rau.
Lapo,deloc nu ai grija de tine :occasion14: .
Floricico ce curajoasa esti sa mergi la nudisti. :notworthy:
Enjoy the silence!

#370 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2010 - 10:48 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 June 2010 - 12:26 AM, a spus:

Kira, imi faci pofta sa merg si eu iar la sala. Imi e dor de o sauna de inebunesc. Dar eu tre sa ma feresc de ea, ca am observat ca incep sa fac cuperoza. Asta vine si pe linie parentala insa sauna nu este recomandata deloc. As vrea sa ma duc la un dermatolog sa vad ce se poate face cu firisoarele alea.

In schimb m.as duce pentru leg press, caci am de lucru la copanele mele nu gluma si nu vreau deloc sa fac Reiterhosen se zice pe germana adica pantaloni de calarie :occasion14: Desi stiu ca si joggingul regulat are efecte la fel de benefice. Offff, ma enerveaza ca la mine in primul si in primul rand pe bulane se depune tot. :occasion14: Stiu ca tre sa am o disciplina de fier ca sa dau macar cateva chile jos si ca fara sport nu merge sa le dau acolo unde trebuiesc neaparat date jos. Daca as tine dieta - ceea ce never ever again!!! - as da jos pentru doua saptamani insa problemele cu zone la fel ar ramane, ba mai rau dupa atatea yo-yo mai rau se depune grasimea in zonele alea.

Lapo, joggingul are fara nici o discutie cele mai benefice efecte din punctul meu de vedere. si spun asta foarte convinsa, am alergat ani de zile si nimic nu ii poate egala efectele. pentru mine sala e un surogat...merg pentru ca nu pot alerga...chiar daca acum imi place mult si ma face sa ma simt bine o sa ramana mereu pe locul 2 in topul preferintelor sportive.

ai incercat sa face sauna cu aburi in loc de sauna uscata?. temperatura urca pana la maxim 50°C contra celor aproape 100°C de la sauna uscata. si eu fac cu abur ca am presiunea foarte mica si mi-e rau la cea uscata. impotriva cuperosei stiu ca se face un trattament cu laser, dar inlatura doar cuperosa deja formata nu si causele, deci se poate forma din nou.

Cu dieta e greu, am vazut la multa luma efectul yoyo...dar daca pe coapse se pune imediat si cel mai mult, apoi atunci jogingiul e pe departe cea mai buna solutie.

#371 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2010 - 10:56 PM

Fetelor, folositi cumva STEVIA pe post de indulcitor? e un extract natural di planta cu acelasi nume, originara din sud America, si este cel mai puternic indulcitor. si lucrul cel mai important este ca are 0 calorii.

In Italia nu este permisa comercializarea lui, as vrea sa mi-l iau via internet, dar daca folositi spneti-mi si mie ce gust are, cat folositi de exemplu sa indulciti a cana de ceai...multumesc :occasion14:

#372 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 21 June 2010 - 08:08 AM

Deci azi iar am inotat, m-am dus departe pan' la un yaht care ave un tip misto pe el si l-am invitat la masa la noi pe cearsaf. Eu am dus mesajul, am plecat inpoi, el s-a mai gandit si apoi a venit si el la mal sa vada ce avem de mancare. Si apoi toti trei am inotat cu bagajul in cap, cdplayerul, tot calabalacul intr-o mana sus sa nu se ude pana la yahtu' lu ala si am mancat toti acolo. Pana la 1.30 am am mancat si am ras. Oh, zilele astea de plaja..sunt superbe. Daca prietena mea se cupleaza cu ala cu yahtul ( care e un super fain tip) o sa avem o vara si mai faina! O daaaa!

#373 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 21 June 2010 - 09:41 AM

Vezi postareakira, la 20 June 2010 - 10:56 PM, a spus:

Fetelor, folositi cumva STEVIA pe post de indulcitor? e un extract natural di planta cu acelasi nume, originara din sud America, si este cel mai puternic indulcitor. si lucrul cel mai important este ca are 0 calorii.

In Italia nu este permisa comercializarea lui, as vrea sa mi-l iau via internet, dar daca folositi spneti-mi si mie ce gust are, cat folositi de exemplu sa indulciti a cana de ceai...multumesc :)

Eu folosesc ceai de stevia pt ca regleaza nivelul de glucoza in singe si insulina. E de altfel recomandat pt diabetici, dar il folosesc doar sporadic. Ceaiul are gust de patrunjel:))
Imagine postata
Imagine postata

#374 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 21 June 2010 - 09:43 AM

Asa ca seara m-am trezit ca abia statteam pe scaun. Nici de zbantuit nu am putut. Trece!

Imi faci dor cu balta ta de soare si ocean. Pune si tu niste poze. Eu daca as sta la ocean as alerga mereu pe acolo. Nisipul are renumele ca face reargear-ul frumos tare :))

Cand stateam in NJ eram aproape de ocean. Ce dor imi e... :) Uneori imi e tare dor de SUA.
[/quote]
Ia ai grija de tine te rog!
Nu mai face imprudente de astea, ca poti sfirsi cu o pneumonie de toata frumusetea!
Eu am patit-o.

In alta oridine de idei,cred ca asta e singurul loc din US pe care il voi regreta cind ma voi reloca, are o magie deosebita!
Imagine postata
Imagine postata

#375 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2010 - 10:30 AM

Buna dimineata la gladiatoare!!! Ia, sa strig catalogul mai intai:

Eataly
Floricica
Kira
Lizura
Rain
Sacramento

Moama, da' ce putine suntem! Pe Cristina cred ca am sepriat-o ca vad ca nu mai da pe aici.
Mai erau candva Pyt, Puskin, Onaf, Otilia...dar ne-or parasit. :(

Fetelor, nu abandonati, macar noi sa salvam corabia!

Asadar:

@ Rain am meritat cearta. De fapt, nici nu o bservasem cat de frig se lasase. Stiti ce fffffrig e aici??

@ Kira HOWGH! Tot ce ai spus despre jogging, absolut totul este cat se poate de valabil! Si eu o sa continui, dar de data asta mai inteleapta. Am avut cca doi ani pauza, din cauza de sold nenorocit. Un tataie de ortoped mi.a pus diagnosticul Syndrom Lumbago sau ceva de genul, care e un diagnostic standard pentru dureri de spate sau in general de oase, a caror origine nu se stie concret. Imbecilul de medic mai si scrie ca eu sunt inca in tratament la el ...unde eu am primit cel mult doua talpi speciale pentru apntofii de alergat de la el!!! Bineinteles ca le-am platit!! Si din cauza handicapatului de tataie eu platesc dublu la asigurari medicale pentru ca cica is factor de risc pentru ei :) :)
Dupa ce mi s.a refacut soldul, am zis ca incep lejereanu cu alergatul. Nu trag de mine, nu ma suprasolicit. Vad ca pana acum totul e foarte bine si nu ma deranjeaza nimic. Ce e si foarte bine e ca jumatate de traseu e pe asfalt si jumatate, pe malul lacului pe zgura. E si acolo tare dar nu asa ca pe strada. As da orice sa gasesc un teren natural, ceva padure...dar sa vedem cand m-oi muta.
Cat despre cuperoza, da de laser stiam si eu. Mie imi place enorm la sauna uscata, desi nu rezist asa bine. Insa ma relaxeaza atat de bine. Si la abur imi place. Face teribil de bine dupa o sesiune de sport.
Cat despre Stevia eu folosesc da. La inceput mi s-a partu ciudatel gustul dar m.am obisnuit foarte repede. Am avut pastilute si cam jumatate de pastila la o ceasca de cafea. Intre timp am terminat-o si trebuie sa imi cumpar alta. Aici se comercializazea sub alta utilizare, ca nush ce adjuvant in industria cosmetica...dar se comercializeaza, este in orice Reformhaus (Plafar). MAi am si o punguta cu praf de stevie, pe care nu stiu unde sa il folosesc. Kira, zi-mi daca sa iti iau sa trimit? Nu e nici o problema!

@ Lizura la raportus ca te halesc!!!

@ Flori pe mine ma bantuie o banuiala asa...ca ti-o trecut avantul de incepator si te-ai intors la bere. Ei hai Floare, cre'c vreo fro doo :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#376 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 21 June 2010 - 10:40 AM

ce raport ma Lapo...am halit juma de sandwich cu anghinare pasta si focacia si pui azi si o juma de portie de supa de brinza si brocoli si apoi doua felii de piine cu unt si sare asa ca in copilarie.
Si apoi am baut o cana de ceai de dezintoxicare peste care am adaugat propolis.
Iaca...acu' na...da cu batzu...
Imagine postata
Imagine postata

#377 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2010 - 10:55 AM

Vezi postareaLizura, la 21 June 2010 - 10:40 AM, a spus:

ce raport ma Lapo...am halit juma de sandwich cu anghinare pasta si focacia si pui azi si o juma de portie de supa de brinza si brocoli si apoi doua felii de piine cu unt si sare asa ca in copilarie.
Si apoi am baut o cana de ceai de dezintoxicare peste care am adaugat propolis.
Iaca...acu' na...da cu batzu...

Nu dau, ca si eu am dat prin strachini. De altfel ma asteptam.

Ia, retrospectiva saptamanii trecute:

Check:

- imbunatatirea meniului, in general
- imbunatatirea starii de spirit, in general
- efectuarea celor 3 sedinte de jogging

To be improved:

- limitarea la o singura zi de rasplata
- in stransa corelare cu mentinerea unei stari de spirit pozitive - la mine e inca destul de fluctuant...ca abia acum incep sa prelucrez bagajul de intamplari, pana acum fiind setata pe alte goal-uri. Am nevoie de putin timp doar, o sa trec si peste asta.

Teluri pentru saptamana asta:

- cele scrise mai sus
- 4 sedinte de jogging
- marirea timpului de jogging cu 5 minute
- intinderi, intinderi, intinderi - o sa va scriu si despre asta
- disciplinarea mai concreta a meniurilor
- consum de carne limitat la 3 zile pe saptamana asta, in total maxim 400g
- mancatul fructelor pana dupa amiaza
- cina nu mai tarziu de ora 20
- apa....consum de apa regulat!
- ceva pentru corpul si sufletul meu: o baie cu bulbuci, un masaj, o masca de ten, o muzica clasica.

Hai amazoanelor, capu' sus, tzatzele inainte, cooroo bombat ca ne asteapta o alta saptamana plina de batalii si victorii!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#378 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 June 2010 - 02:27 PM

Ta dà dà dàaaaaa!
4 zile la mare departe de lumea dezlantuita, soare si relax total.
Sport: 0(zero).Ne-am plimbat o gramada, San Remo pe jos!Superb.

Meniul: cel de vacanta, peste gratar si legume la gratar, salate si un pahar de vin bun.

Am inotat doar sambata, era plin de meduze. :notworthy:

Maine sunt pe teren, cu papucii de alergt si plina de energie. :pupic:

Ma duc sa vad ce muzici ati mai pus.

#379 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2010 - 02:33 PM

Hiiiiiii, pi tini uitai sa te strig la catalog!
Ma duc sa corectez! Senilitatea asta!

Sa iti fie de bine draguto!! Mai povesteste-ne despre mare si soare!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#380 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 21 June 2010 - 03:07 PM

Nu, fara bere...insa plaja ma face un dracusor...E-atata de scurta vara! Inca mai merg la gym si mai alerg.

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic