Lizura, ai fost la magazan sa te aprovizionezi? am vazut ca ai dat 1/2 de kg, sa ai mult spor mai departe!
Rain si mie tare imi mai place ciocolata neagra...in perioada asta nu-mi cumpar de nici un fel.
Flo, deci azi inot in loc de sala...
Cristina, vino mai des daca te automotivezi!
Eu am avut o saptamana de munca pana tarziu, nu am ajuns nici la sala pana azi...dar del putin am mancat foarte sanatos, si lucrul cel mai important e ca nu manac dulciuri. nici acasa, nici daca ies la cina. in sfarsit reusesc sa ma controlez si sa nu ma las condusa de impulsul de manca dulce. stiu sigur ca sportul are cea mai mare greutate aici...
azi am mancat la MD si P doar fructe, in sfarsit sunt la un pret decent...piata era plina cu de toate, asa ca piersici, caise, cirese si ceea ce nu am mai mancat de mult timp: visine; nu-mi venea sa cred cand le-am vazut...seara mi-am facut sashimi de somon cu sos de soya
la sala programul obisnuit, si lucrez mai mult la leg press si pentru triceps. m-a prins o ploaie cand am terminat sala...mi-am stors hainele cand am ajuns acasa.
abea astept sa merg din nou la sala, sa vina a doua zi sa-mi gatesca ceva bun si delicios, care e sanatos si imi place!
pentru saptamana viitoare am peste (tartar, carpaccio, la aburi) si salate verzi la cina, pentru pranz orez integral & salbatic, naut, orz, linte, castraveti, rosii, vinete, iar pentru diminineata iaurt din lapte de capra si fructe.
ma simt bine, mananc bine si fac sport