Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#381 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 21 June 2010 - 06:52 PM

eataly scumpa tu ma faci sa te bat!

Si pt felul in care ai formulat "departe de lumea dezlantutita"

bai fetelor eu am realizat saptaminile astea de cind nu am mai avut un concediu normal - adica de la 5 la 7 zile undeva fara sa raspund la emailuri fara nik, doar vacanta ca in studentie....
Ia sa vedem ghiceste cineva?
Imagine postata
Imagine postata

#382 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 21 June 2010 - 07:16 PM

Lapo, ma mai primesti odata pe aici?

Stiu ca nu pot alerga,dar macar acolo cateva xercitii acasa tb sa reincep sa fac.Buba mare, sti:burta

Cel mai nasol e cu vremea, ma deprima efectiv.Acum sunt si in mini vacanta,deci nu mai am drumuri de facut,asa ca mai mult in casa.Si ma omoara asta.de fiecare data cand trec prin fata oglinzii ma ingrozesc.Imi propusesem sa dau jos pana in vara(care by the way cam e in plina desfasurare, macar in calendar daca nu afara) cam 8-9 kg, din care numai 4 sau dus.

Macar daca stu prin preajma mai vad activitate poate ma motivez si mai tare :hug:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#383 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 21 June 2010 - 09:03 PM

Va dedic un val spart!Lizu, auzi marea?Inchide ochii.

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127714682726.jpg

And this is me!

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127714687206.jpg

Ioana, te las pe maini bune.Lore e un coach super!

#384 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 21 June 2010 - 11:06 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 21 June 2010 - 10:30 AM, a spus:

@ Kira HOWGH! Tot ce ai spus despre jogging, absolut totul este cat se poate de valabil! Si eu o sa continui, dar de data asta mai inteleapta. Am avut cca doi ani pauza, din cauza de sold nenorocit. Un tataie de ortoped mi.a pus diagnosticul Syndrom Lumbago sau ceva de genul, care e un diagnostic standard pentru dureri de spate sau in general de oase, a caror origine nu se stie concret. Imbecilul de medic mai si scrie ca eu sunt inca in tratament la el ...unde eu am primit cel mult doua talpi speciale pentru apntofii de alergat de la el!!! Bineinteles ca le-am platit!! Si din cauza handicapatului de tataie eu platesc dublu la asigurari medicale pentru ca cica is factor de risc pentru ei :hug: :hug: - e tare urat sa mergi pe la doctori, mai ales cand nu te prea ajuta sau dau pe langa cu diagnosticul...dar daca e asa generic cred ca insemna ca nu e grav, corect?

Dupa ce mi s.a refacut soldul, am zis ca incep lejereanu cu alergatul. Nu trag de mine, nu ma suprasolicit. Vad ca pana acum totul e foarte bine si nu ma deranjeaza nimic. Ce e si foarte bine e ca jumatate de traseu e pe asfalt si jumatate, pe malul lacului pe zgura. E si acolo tare dar nu asa ca pe strada. As da orice sa gasesc un teren natural, ceva padure...dar sa vedem cand m-oi muta. - bine si pe zgura, tot e mai putin rigida decat asfaltul...daca te muti si gasesti fara ar fi un noroc fantastic, pe la mine doar asfalt!

Cat despre cuperoza, da de laser stiam si eu. Mie imi place enorm la sauna uscata, desi nu rezist asa bine. Insa ma relaxeaza atat de bine. Si la abur imi place. Face teribil de bine dupa o sesiune de sport. - mie imi place mai ales iarna, mi se incalzezc bine toate oasele, si apoi pielea e mult mai luminoasa si fina, se dezintoxica, intru incruntata si ies relaxata! si cand ajung acasa imi fac un suc la centrifuga cu ananas si telina, sau mere si morcovi, asta e tabietul dupa sauna

Cat despre Stevia eu folosesc da. La inceput mi s-a partu ciudatel gustul dar m.am obisnuit foarte repede. Am avut pastilute si cam jumatate de pastila la o ceasca de cafea. Intre timp am terminat-o si trebuie sa imi cumpar alta. Aici se comercializazea sub alta utilizare, ca nush ce adjuvant in industria cosmetica...dar se comercializeaza, este in orice Reformhaus (Plafar). MAi am si o punguta cu praf de stevie, pe care nu stiu unde sa il folosesc. Kira, zi-mi daca sa iti iau sa trimit? Nu e nici o problema! - Lapo, iti multumesc, esti foarte amabila! da, as vrea...iti scriu pe pm. :hug:

#385 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2010 - 11:46 PM

Vezi postareaLizura, la 21 June 2010 - 09:41 AM, a spus:

Vezi postareakira, la 20 June 2010 - 10:56 PM, a spus:

Fetelor, folositi cumva STEVIA pe post de indulcitor? e un extract natural di planta cu acelasi nume, originara din sud America, si este cel mai puternic indulcitor. si lucrul cel mai important este ca are 0 calorii.

In Italia nu este permisa comercializarea lui, as vrea sa mi-l iau via internet, dar daca folositi spneti-mi si mie ce gust are, cat folositi de exemplu sa indulciti a cana de ceai...multumesc :)

Eu folosesc ceai de stevia pt ca regleaza nivelul de glucoza in singe si insulina. E de altfel recomandat pt diabetici, dar il folosesc doar sporadic. Ceaiul are gust de patrunjel:))

Multumesc Lizura, nu stiam ca se foloseste si ca ceai...daca face bine e in regula si cu gust de patrunjel. :)

#386 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 June 2010 - 11:54 PM

Vezi postareaEataly, la 21 June 2010 - 09:03 PM, a spus:

Va dedic un val spart!Lizu, auzi marea?Inchide ochii.

Atasament IMG_4775.JPG

And this is me!

Atasament IMG_4905.JPG

Ioana, te las pe maini bune.Lore e un coach super!

Eataly!! esti la mare!!! iti doresc distractie faina in vacanta.

eu mai am un pic de asteptat...intre timp ma duc la sala...

#387 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 22 June 2010 - 06:59 AM

eataly sa iti fie de bine vacanta! Arati super! ce face minunea de ingeras blond?

Ia acum sa vedem am fost cuminte azi, au ba? Sa vina juriul?

asa..si mai dau edit sa ii bag si pe astia pe care ii chinui de o saptamina la sala...sint bunicei ca circula prin ei vintul.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-125-127718275476.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-125-127718898389.jpg

Imagine postata
Imagine postata

#388 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 22 June 2010 - 01:29 PM

Miss Lizzie, va rugam sa aplicati si o descriere concreta a continutului farfuriei dumneavoastra. Va multumim!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#389 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2010 - 01:48 PM

Eataly, ms, stiu cu cine am de a face,de aceea am si zis sa ma reintorc aici.

Probabil ca de sapt asta sau cel tarziu saptamana viitoare, in functie de cum gasesc liber voi incepe gimnastica medicla, asa ca miscare cat de cat o sa fie,plus ca vremea s-a indreptat si pot iesi cu bicicleta la plimbari.

Ce ma multumeste e ca asta dupa ceva timp m-am masurat si mi-a placut ce am notat in anumite zone :violent1:

Acasa la mine

#390 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2010 - 05:29 PM

Hey Ioana! Bine ai revenit!Desigur ca te primim si asta inca cu bratele larg deschise!! Si asa suntem asa de multe, de tragi cu pusca sa ne aduni... Scuze ca nu te-am vazut din prima, saptamana asta is mai chioara si mereu grabita!

Fete, sunt cam ocupata si deocamdata nu reusesc sa ajung sa imi fac sedintele asa cum vreau eu, insa de mancat ma tin relativ sub control.

Nu va lasati pe-o ureche, mergeti tot inainte!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#391 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2010 - 05:36 PM

Liliy, you're a beauty!!! Si mai nu ma mai zapacitit atat, ca nu-s nici coach nici vreun politist aici, fac si eu galerie cum si cand pot!! Important e sa ne sprijinim una pe alta, stiti voi cum e cu spiritul de echipa...si eu... ma stiti ca is mai gladiatoare si la gladiatori nu merge cu aaa, nu-i nimic ai gresit acum lasa ca trece, mai incercam o data, eu mai de la pamant asa. Ca la gladiatori stiti cum e, ai gresit...ai murit, te-o papat leu' gata :huh: Am observat eu ca filozofia asta cu lasa, am gresit o data, nu-i bai...la mine nu merge. Eu trebuie sa fiu consecventa ca daca m-am scapat in lanul cu porumb...mai greu sa revin :violent1: .
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#392 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 22 June 2010 - 07:04 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 June 2010 - 01:29 PM, a spus:

Miss Lizzie, va rugam sa aplicati si o descriere concreta a continutului farfuriei dumneavoastra. Va multumim!

Deci dans le plateaux e un ochi facut in aparatul de sandwich si a iesit mai gustos decit unul prajit si decit unul fiert, un cirnacior mic de casa facut de minusitele jumatatii mele semnificative, salata de rosii castraveti si telemea si o portiune de pulpa la gratar.
Dar salata am mincat la dublu.
Problema e ca aseara m-a luat ...si am ras o inghetata de aia intre biscuiti la 12 noaptea.

Am moralul la pamint azi, nu stiu ce e cu mine, dorm f putin si nu am chef de mers la sala, abia plec de acasa si astept sa ma intorc sa stau ghemuita la caldura in pat.
Hai fetele ca va fac voua galerie! Sus si la sala!
Imagine postata
Imagine postata

#393 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2010 - 09:58 PM

Lapo, oi fi indragostita de esti imprastiata =)) .

Liz, hai capul sus(spuse aia de n-are chef de nimic uneori =)) ), mai sunt si astfel de perioade.

Pe mine nu kg ma deranjeaza cel mai tare(ma deranjeaza nu zic nu) ci musculatura.Mai ales in zona burtii, acolo-i buba.

Azi am fost o tura la plimbare, nu mult, 7 km parcursi cu bicicleta.Daca vremea va tine cu mine de 2 ori/sapt voi face drumul asta timp de 3 saptamani cat tin sedintele de gimnastica medicala.

Cum ziceam azi m-am cantarit si masurat,ce ma mira pe mine ca desi mi se pare ca am mai slabit la pulpe in cm sunt la fel ca in februarie.Propru zis dimensiunile sunt cam aceleasi, mai putin talia unde am 3 cm mai putin .
Important e sa incerc macar din 2 in 2 zile sa fac abdomene si sa incerc sa evit sa mai rontai prostii.
Partea proasta e ca parca e un facut, cum scad putin sub 61 parca ma impotmolesc.De mult n-am mai vazut acul cantarului indicand o cifra cu 5.

Acasa la mine

#394 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 22 June 2010 - 10:16 PM

Vezi postareaIoana, la 22 June 2010 - 09:58 PM, a spus:

Liz, hai capul sus(spuse aia de n-are chef de nimic uneori =)) ), mai sunt si astfel de perioade.

Partea proasta e ca parca e un facut, cum scad putin sub 61 parca ma impotmolesc.De mult n-am mai vazut acul cantarului indicand o cifra cu 5.

Incerc dar vad ca nu imi iese...colac peste pupaza m-a si sabotat cineva azi la servici de imi vine sa mad duc sa o intreb daca are ceva personal cu mine?

Da...la fel si eu cu cifrele incepind cu 4 pe acul cintarului...
Ar fi bine sa intrati sa mai atasati meniuri aici...poate ne mai inspiram una de la alta...
Eu nu mai stiu ce sa fac de mincare...am ramas blocata pe carne la gratar cu cimbru.
Imagine postata
Imagine postata

#395 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 June 2010 - 10:49 PM

La meniuri si eu stau prost, ca nu stiu ce sa mai fac.
Wow de cifra 4 nici nu se mai pune pb, n-am mai vazut cifra asta de cand aveam vreo 21 de anisori.

Vreau sa va spun ca-s la conditie fizica 0.Am avut o perioada cand lucram dupa programul lui Billy Blank´s tae bo, acum dupa 4 minute de asa ceva, eram cu limba de un cot scoasa

http://www.youtube.c...feature=related

Acasa la mine

#396 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 12:29 AM

Ioana, excelent programul Zumba Sisters, mi-ar place si mie sa fac asa ceva, dar pe la mine pe aici nu se face...tu faci asta la o sala?

Lizzie, ne bucuram ca ne faci galerie, dar hai sus cu moralul...cand iesi de la sala te simti asa de bine! si cand te gandesti cate calorii ai consumat!

Scriu eu ce am mancat:

ieri
MD iaurt de capra
P salata verde si rosii, apoi spanac fiert (doar cu apa care a ramas pe frunze de la spalat, vreo 5 minute la foc mic, era oricum foarte fraged)scurs un pic si condimentat cu sare, ulei si lamiie si o chifla de paine neagra. e atat de bun facut asa...chiar daca nu pare =))
C branza, zucchine (gen salata, taiate felii cu lama de curatat cartofi, condimentate cu ulei, lamaie si sare) si un pic paine integrala, visine

azi:
MD iaurt de capra si 2 caise
P orez integral (1 parte orez si 2 parti si jumatate apa, fierte la foc mic 40 minute; asa se absoarbe toata apa) cu mazare si sparanghel (fierte in apa 5 minute de cand apa incepe sa fiarba), apoi amestecate si condimentate cu ulei si sare
apoi vreo 4 prajiturele, a fost ziua unei colege...nu ma pot opri la una, e mai bine sa nu incep, dar nu puteam refuza
C dorada marinata (dorada taiata in fisii de 1/2 cm, marinate cu sucul unei lamai 30 minute, apoi scursa zeama, condimentata cu ulei si sare), zucchine pe grill, fructe

#397 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 23 June 2010 - 08:16 AM

Kira ce e o dorata marinata? Dar bravo! Asta inseamna intr-adevar dieta. Daca eu maninc spanac fiert cred ca pic de pamint a doua zi:))
Ok deci ne-ai dat o lectie! Sa re intru si eu in tipare!
Eu nici ieri la sala si nici azi. O sa rideti de mine, dar eu coordonez zilele de sala pe linga altele si in fctie de orarul meu de spalat pe cap, pt ca parul f lung e o mare durere de cap...
Eu azi: cafea ca de obicei cu lapte, apoi la 6 ce se vede in imagine, doar ca unele bucatele de frigaruie erau marinate in sos de rodii...dulce, m-am saturat cu 4 bucati de astea si citeva linguri de orez cu lentile si stafide si bucatele de curmala...si am luat si citeva guri de supa tot de morcovi,lentile si alte boabe de astea.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-125-127727389166.jpg

Imagine postata
Imagine postata

#398 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 09:29 AM

Kira, nu fac merg la sala,cel mult aerobic sau genul asta de zumba ma cam epuizeaza,asa ca fac acasa in ritmul meu.
Pt acelas motiv nici nu alerg fiinca nu pot foarte mult, asa ca prefer mersul pe bicicileta.Acum a venit la mare fix programul de gimnastica medicala.

Lizzi, nu stiu cum e in romana dorada asta, dar uite cum arata
http://blog.rezkonv....orade-2a_sm.jpg
Eu meniul inca nu mi-l pot face, inca nu mi-am reintrat in ritm cu el.Doar dimineata am baut o cafea si mancat un iaurt cu maracuja si piersici.

Acasa la mine

#399 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 23 June 2010 - 03:03 PM

Ah, n-am reusit sa ies, si nici nu mai reusesc pana plec.Am o gramada de rezolvat.Macar programul meu de cardio(Gillian Michaels-cardio kickbox) sa reusesc sa-l fac.

Meniul variaza.

Carne cruda(carpaccio sau salada) cu lamaie, eventual salata.

Legume umplute, fara paine fara nimic, umplute cu un amestec de cartof fiert, ou si parmigiano.

In alta zi, varza fiarta cu rosii, fara grasimi, paine integrala.

Azi la pranz salata verde cu branza feta si o felie, doua de panie de secara.

Diseara o pizza margherita(premiu)!

Am facut bomboane pentru copii si am "curatat" oala! :lol:

Ma duc sa dau cu aspiratorul. ^_^

#400 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 23 June 2010 - 08:35 PM

A...deci dorada e un peste...eu credeam ca e o leguma.
Eataly mmishto faza cu oala. Eu nu v-am zis ca am ras un castron de cirese ieri pe la 10 noaptea si la aproape 2 mincam supa.
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou