Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#461 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 13 July 2010 - 02:43 AM

Kira felicitari pentru abtinere dulciuri!Eu nu stiu daca o sa ating vreodata performanta asta.
Lapo daca erai mai aproape iti dadeam o mana de ajutor la mutat.
Ioana povestestene si noua cum e cu respiratul asta.Am observat ca in zilele cand ies la alergat pur si simplu raman fara aer. Stiu nu am antrenament,vorba aia n-am alergat de ani de zile (incepui de vreo saptamana) dar totusi.
Incerc incontinuare sa-mi fac exercitiile 60min/3ori/saptamana iar in weekend merg ori cu rolele ori bowling ori plimbari lungi cat despre mancare cum am mai spun,daca n-ar fii dulciurile probabil as manca foarte curat.
azi am avut asa:
MD:iaurt,seminte de in,piersici
P: mix de vegetale si jumatate de carnat
C:wasa whole grain cu salata de vinete.
Gustare n-am avut ca m-am trezit tarziu.

La noi vreo 2 saptamani a fost innorat si destul de racoare,tocmai de aceea m-am impulsionat si am iesit la alergat,dar de azi au inceput caldurile.
Enjoy the silence!

#462 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 July 2010 - 11:33 PM

Rain, Kira, Lili multumesc mult! :scratch:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#463 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 July 2010 - 09:12 PM

Pnetru luptatoarele mele, cu dedicatie! La mine incepe nebunia. Probabil o perioada nu o sa am net. O sa am nevoie de toata gandurile voastre pozitive, peste doua saptamani plec de aici.

Alegoria broscutelor

Lectia Nr. 1 pentru viata

A fost odata un grup de broscute...

… care voiau sa se ia la intrecere.
Telul lor era sa ajunga in virful unui turn foarte inalt.

Se adunasera deja multi spectatori,
pentru a urmari cursa si a le incuraja pe broscute.

Cursa urma sa inceapa...

Totusi...
Dintre spectatori nu credea nici unul ca vreuna din broscute va reusi sa ajunga in virful turnului.
Tot ce se auzea erau exclamatii de genul:
„Oh, ce obositor!!!
Nu vor reusi niciodata sa ajunga sus!“
sau:
„Nici nu au cum sa reuseasca, turnul este mult prea inalt!“

Broscutele incepura sa abandoneze
...Cu exceptia uneia singure, care se catara vioaie mai departe...

Spectatorii continuau sa strige:
„E mult prea obositor! Nu va putea nimeni sa ajunga sus!“

Tot mai multe broscute se resemnau si abandonau... ...Doar una singura se catara consecvent mai departe...
Nu voia cu nici un chip sa abandoneze!

In final renuntasera toate, cu exceptia acelei broscute, care cu o imensa ambitie si rezistenta reusi sa ajunga singura in virful turnului!
Dupa aceea, toate celelalte broscute si toti spectatorii au vrut sa afle cum a reusit broscuta sa ajunga totusi in virf, dupa ce toate celelalte se vazusera nevoite sa abandoneze cursa!

Unul din spectatori se duse la broscuta s-o intrebe cum de a reusit sa faca un efort atit de mare si sa ajunga in virful turnului.

Asa se afla ca...

Broscuta invingatoare era SURDA !!!

Morala?

Nu asculta niciodata de oamenii care au prostul obicei de a fi intotdeauna negativi si pesimisti...
…fiindca ei iti rapesc cele mai frumoase dorinte si sperante pe care le porti in suflet!

Gindeste-te mereu la puterea cuvintelor,
caci tot ceea ce auzi sau citesti te influenteaza in ceea ce faci!

Deci:

Fii MEREU …

OPTIMIST!

Si mai ales
Fii pur si simplu SURD cind cineva iti spune
ca nu-ti poti realiza visurile!

Gindeste-te:
Poti reusi in viata daca vrei cu adevarat!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#464 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 July 2010 - 09:36 PM

Lapo, faina de tot alegoria broscutelor. :huh: Unde te muti?

Fetele eu sunt un pic data peste cap,doar ce am aflat ca unchiul meu favorit a murit. Pur si simplu nu-mi vine sa cred,nu pot sa cred ca nu mai e. Am plans mult ieri si n-am avut putere sa ma mobilizez deloc sa fac nici un fel de exercitiu,azi in schimb am tras de mine si mi-am facut cele 60 de min,in schimb n-am mancat mare lucru.
Enjoy the silence!

#465 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 July 2010 - 09:50 PM

Vezi postareaRain, la 14 July 2010 - 09:36 PM, a spus:

Lapo, faina de tot alegoria broscutelor. :) Unde te muti?

Fetele eu sunt un pic data peste cap,doar ce am aflat ca unchiul meu favorit a murit. Pur si simplu nu-mi vine sa cred,nu pot sa cred ca nu mai e. Am plans mult ieri si n-am avut putere sa ma mobilizez deloc sa fac nici un fel de exercitiu,azi in schimb am tras de mine si mi-am facut cele 60 de min,in schimb n-am mancat mare lucru.

Hey, imi pare rau pentru tine. E trist, 60 de ani nu e o varsta. Condoleante si iti doresc sa te tii tare :huh:
Ma mut in alt oras, din cauza de job. E cam la 3 sferturi de ora de aici.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#466 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 15 July 2010 - 05:31 PM

Lore succes la mutat.Multumesc pentru alegoria cu broscuta surda.Cred ca in viata trebuie sa fi un pic "o broscuta surda".

N-am prea scris, dar nu inseamna ca nu am alergat.Dimpotriva, am ajuns la performanta de a alerga o data la doua zile.Incerc chiar sa maresc distanta, tintez la 8 km.

N-am exagerat cu nimic, ba chiar m-am premiat cu un pahar de vin.

Va pup pe toate.Alerg , alerg si alerg.

Daca la inceput ma interesa doar sa pierd cele 3-4 kile in plus, acum alerg de placere, sau pentru ca am devenit...dependenta!

Lore =)) !

#467 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 July 2010 - 02:16 AM

Lapo,mersi.Unchiul meu a avut 51 de ani,mai sus vorbeam de cele 60 de min. de sport,dar am vazut ca am scris total aiurea.
Eataly mult succes incontinuare. Ai scapat deja de kg. in plus?

Azi 60min.cardio.
MD:lapte soia,seminte de in,cereale
G:1piersica
P:1lingura de paste,shrimpy si multa salata
C:o cana lapte batut
Enjoy the silence!

#468 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 16 July 2010 - 09:54 AM

Mai am 3, ca sa ajung asa, ca inainte de sarcina, dar sincera sa fiu, sunt multumita si asa.
Acum am alt obiectiv :tongue7: , sa ajung la 8 km!Macar o data la doua zile.

Multumesc Rain.

Am reusit sa o conving si pe nepoata mea de 16 ani, care are cateva kile in plus, si zilele acestea am tinut ritmul cu ea, de incepator.Dupa ce o lasam pe ea acasa, mai faceam inca 2 km fara oprire.

Voi?

Kira, e cald la voi?

Ioana, tot cu bicicleta?

Lore, stiu ca se muta, spor la impachetat si carat!

#469 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2010 - 01:51 PM

Lili, esti atat de consecventa! Esti un model pentru mine!
Eu vreau sa spun ca imi urasc picioarele!!! Am pus azi o pereche de pantaloni scurti, celulita troneaza ca la ea acasa. Urasc asta :-* De ani de zile e asa, orice as face. Daca as fi avut bani nici nu stateam pe ganduri sa imi fac ceva la picioare ca sa pot si eu sa merg la o plaja ceva. Oribil!

Abia astept sa ma mut o data sa incerc sa imi fac iar!! un ritm de viata si sa reincep cu sportul. Pana atunci fetelor, voi mergeti inainte!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#470 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 17 July 2010 - 03:38 PM

Hai mai Lore, chiar asa?!Te pup oricum.

Pot sa ies de 3 ori pe saptamana, ca-s acas la mama, nu am de lucru.

In Italia, desi e Manu la gradi, mai cu casa, mai cu piata, mai cu cratita, mai cu acte si trebi pentru sotu, nu reusesc performana asta.
Cel mult de doua ori pe saptamana.

Sa nu crezi ca eu n-am celulita.Dar cand gonesc, la alegat nu vede nimeni.Sotu, nu l-am auzit sa se planga. :angryfire: Eu m-am resemnat.

Hai, tu fa-ti linistita mutarea!Ai un plan de alergat in noul cartier?Poate ai vreun parc?Ceva linistit?

Casa noua, viata noua! :hug:

#471 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 17 July 2010 - 11:08 PM

Rain, chiar daca cu intarziere iti transmit condoleante...

Saptamana asta nu am fost la sala, si-mi pare tare rau...incep sa se contureze un pic de muschi... dar am continuat sa mananc bine.

Eataly, e atat de cald la noi, din cauza umiditatii, temperatura care se simte urca in fiecare zi pe la 36 / 37 de grade, e tare rau. eu nu sufar prea mult caldura dar ma deshidratez repede, asa ca ma blegesc...deci plimb sticla cu apa minerala cu mine peste tot.

Ce fain ca iesi la alergat cu calm si timp! iti fac galerie pentru cei 8 km!

Lapo, sa ai spor la mutat! nu te necaji cu celulita, dupa ce te muti ai timp sa o ataci! pana acum ai avut alte prioritati. oricum celulita am si eu...si la mine e o lupta fara sfarsit
Frumoasa lectia Nr. 1, ma bucur ca ai scrit-o, zilele trecute cineva imi spunea ca sunt prea ambitioasa, dar dupa ce am citit post-ul tau mi s-a intors in minte motto-ul preferat: NEVER GIVE UP!

Maine plec in concediu, m-am uitat pe net dar nu am gasit pe acolo o sala pentru fitness...sa vedem la fata locului. oricum am internet, deci o sa scriu!

Va pup, pe curand! :violent5:

#472 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 18 July 2010 - 10:23 AM

Rain, conduleante.
Ma intreba de respiratie, nu e cine stie ce.Fizioterapeuta mi-a spus sa inspir adanc si apoi sa expir foarte incet(numeri pana la 10).Dar cum zicea si ea yoga este foarte buna.Adevarul e ca eu am pb cu respiratia.Si anul trecut cand am facut scufundari am avut ceva probleme.

Kira, concediu placut.

Eataly, felicitari pt consecventa.Eu tot cu bicicleta desi de 2 zile au inceput ploile.Ieri am iesit foarte scurt.In rest cine stie ce sport nu fac,decat ceva exercitii usoare, mai mult pt spate.

Lapo, las mami ca te linisteti tu cu casa si te ocupi dupa cum tb de tine.Si eu am celulita,nu se vede asa de rau decat daca strang sau stau incurdata,dar ma oftic, ca stiu ca ar putea fi mai bine.Ar tb sa-mi fac masaj singura dar nu-s consecventa, faca de cateva ori, apoi uit. Si nu e bine, ca e vb de mine, uit de mine si ma neglijez si e pacat.

Oricum ar tb sa ne placem mai mult, sa nu ne desconsideram,dar nici sa cadem in latura cealalta, in indiferenta.

Ma uit de multe ori in oglinda, vad ca parca arat un pic mai bine,dar nu asa cum mi-as dori, observ ca am nevoie de antrnament, sa.mi intaresc musculatura, vreau sa fac, dar mai greu e inceputul.Am mai avut o perioada cand mergeam la sala, dar aveam 2 prietene cu care mergeam, ele au abandonat eu am ramas.In perioada aia am obs cum era musculatura, chiar daca eram mai plinuta, altfel stateau hainele pe mine, mai ales ca mergeam la masaj anticelulitic in paralel cu sala.Din pacate dupa o prioada din lipsa de timp am abandonat si eu.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#473 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 18 July 2010 - 08:52 PM

Eu nu sunt o pofticioasa, mai mult.O super pofticioasa. Eu sunt aia care curata castronul de crema, care musca de aici si de dincolo doar sa guste.Eu sunt "aia" care nu poate sa stea departe de cuptor si de cratita.Eu sunt aia care, cand simt miros de drojdie si de aluat dospit ma bucur ca un copil.Ador mancarea buna si vinul bun, si din cand in cand mai "sar calu'" cu ceva mai gras sau excesiv de dulce.

Lore, mi-ai injectat microbul, am sa ma repet si sa-ti multumesc la fiecare pagina, cu riscul de a deveni plictisitoare.

Acum reusesc sa impac pasiunea mea pentru gatit si mancat, cu sportul(alergatul).Si n-am sa-l mai las.

Daca vedeti nebuna asta pe drumul de Poiana, alergand, eu sunt!

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127947910357.jpg

#474 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-December 09
  • LocationTorino

Postat 27 July 2010 - 08:18 PM

Doamnelor si Domnisoarelor Lole! :P
Trebuie sa va anunt ca I`m back in business!
Am primit permisiunea de a iesi dimineata la alergat pe aleile parcului Colletta din Torino.
Innebunesc de fericire! De maine voi fi si eu la raport! :P
Semnat: Blonde (cine nu ma cunoaste, sa-si aduca aminte de mine!) :D

#475 Useril este offline   Salmida 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 284
  • Inregistrat: 07-July 10
  • LocationSuedia

Postat 27 July 2010 - 08:39 PM

Am citit topicul inainte de concediu un pic, am mai citit si acum, dar inca nu pot spune ca fiecare pagina. Am sa incerc totusi sa tin pasul cu voi desi vad ca fugiti nu gluma. :P
Vorbiti aici numai de alergat sau si de alte sporturi?
Eu nu sunt un alergator fanatic, dar cand vremea o permite alerg cu placere. Pe frig si ploaie nu alerg, deci nu am nici echipament adecvat, insa mersul la sala este in program saptamanal fie ca alerg sau nu. Si asta de mai bine de 10 ani. Microbul il am. :P

Eataly, deci pe tine te-am vazut saptamana trecuta alergand. :D

Edit: Cristinica, de a cui permisiune ai avut nevoie ca sa alergi in parc?

#476 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTorino

Postat 27 July 2010 - 10:37 PM

Vezi postareaSalmida, la 27 July 2010 - 08:39 PM, a spus:

Edit: Cristinica, de a cui permisiune ai avut nevoie ca sa alergi in parc?

Permisiunea lenei si comoditatii :hug:

#477 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTorino

Postat 28 July 2010 - 02:53 PM

Hm... cand ma apuc eu de alergat, nu mai alearga nimeni?! :)
Azi, prima zi... am alergat 15 minute! Aveam impresia ca-mi crapa capul si ficatul.
Nu am alergat din august 2008. Iar din martie nu am mai facut nici o forma de sport. Decat fumat, 2 pachete pe zi. :)

#478 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 July 2010 - 04:54 PM

Va pup pe toate frumoaselor!!!

Lili, arati be-ton!!! Beton bai! Keep up the good work si nu, nu ma plictisesti deloc. Cea mai mare multumire e sa va vad ca ma credeti pe cuvant cand va spun ca este un sport fantastic!

Cristinica, asa te vreau. Imi era dor de tine, parca se mai reanimeaza clubul.

Salmida eeeei, noi ne stim de foarte multa vreme, nu? Bine ai venit la noi si iti urez sedinte de sport cat mai satisfacatoare. Vorbim despre orice fel de sport, desigur.

Ioana, Kira, Rain ia povestiti, voi ce mai faceti?

Despre mine: alerg ca o nebuna, dar nu sedinte de jogging, nuuu. Nu inca, adica. Zilele astea datorita si unui tratament cu antibiotic mi-am reajustat meniurile, in principal fructe si legume. Zilele astea am depus un efort imens, azi o fost o zi de forta. Deja ma dor toate alea si inca nu am terminat. In orice caz cand ma stabilesc dincolo o sa imi refac rutina, anume 3 sedinte pe saptamana. Habar nu am cate kilograme am, stiu insa ca in 3 saptamani trebuie sa scap obligatoriu de 2-3. Asta e doar inceputul. Probabil o sa ma doara si pe mine capatana si in partea dreapta insa trebuie sa reduc drastic grasimile si zaharul si tre sa intru in forma caci am un examen medical important.

Azi, cu nenorocitul asta de mutat nu am avut incotro s in satul unde stau am gasit doar o buda cu fast food si am mancat piept de pui...cica grilat, mdah...In rest, tineti-mi pumnii sa ma mai pot misca zilele astea caci nu e decat o colega care ma ajuta. Am tone de carat. O sa dureze o perioada pana vine netul dincolo. Asadar va predau stafeta si vreau sa vad action!!! :floare: :floare: :floare:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#479 Useril este offline   Cristinica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTorino

Postat 28 July 2010 - 05:25 PM

Noah, hai terminati odata cu mutatul, cu concediile, cu dulciurile, cu zaharul si scuzele! Termin si eu acum biscuitii :floare: si sper al`data sa nu-mi mai cumpar!
Lori, cum masor distanta?
Abia astept maine dimineata!!! :floare:
Aaaa, ce stire, zilele trecute unu` o violat o alergatoare, pe la 7 dimineata, fix in parcul asta unde alerg si eu. Sper ca l-or prins.

#480 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 July 2010 - 05:58 PM

Lore, nu prea am ce sa zic, cum tot ploua, nu mai ies asa des cu bicicleta.Nici crosstrainerul nu l-am adus ca atunci n-am avut loc, acum ma gandesc daca sa-l mai aduc daca tot ma mut.Ar fi inca un bagaj,asa ca stau cam prost la capitolul sport.

Cristinica, catinel, catinel, numai sa renunti la ortavile alea de tigari.

As alerga si eu,da nu ma incumet,desi tare mi-ar placea.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou