Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#421 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 28 June 2010 - 03:34 PM

'Mnaziua dragi tavarîshi si gaspadini . Va anunt - deja pregatita pisicologic sa incasez oole de riguare ca telurile mele pentru saptamana taman incheiata nu au fost atinse nici pe jumate.

Cu alergatul am dat-o in gard de motiv de zapuseala si toropeala. Sa ma fi taiat si nu ieseam pe caldurile alea. Incredibil cat poate fi de cald. Mai ca as spune ca nu sunt in Germania. In ceea ce priveste mancarea, constatand eu in we ca in portofel mai aveam fix 22 centi - ca uitai sa ma duc sa iau bani- am mancat ce aveam prin casa...adica mamaliga, cartofi, oo :)

Azi m-am masurat si -ca intotdeauana de altfel, de atatea zeci de ani- scazut la burta, tzatze si zonele mele problema neschimbate nici macar cu un mm: coapse, genunchi, maini. Deci m-am saturat!!!!!! Daca as putea si maine m-as pune sub cutit sa imi scoata naiba tot surplusul din zonele astea nesuferite.

Feteeeee, am nevoie de sustinere aici, ce mai fac mai? Cum sa mai fac? Vreau sa incap si eu in rochitele mele din dulap. :) :) :drool:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#422 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 June 2010 - 03:46 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 June 2010 - 03:34 PM, a spus:

'Mnaziua dragi tavarîshi si gaspadini . Va anunt - deja pregatita pisicologic sa incasez oole de riguare ca telurile mele pentru saptamana taman incheiata nu au fost atinse nici pe jumate.

Cu alergatul am dat-o in gard de motiv de zapuseala si toropeala. Sa ma fi taiat si nu ieseam pe caldurile alea. Incredibil cat poate fi de cald. Mai ca as spune ca nu sunt in Germania. In ceea ce priveste mancarea, constatand eu in we ca in portofel mai aveam fix 22 centi - ca uitai sa ma duc sa iau bani- am mancat ce aveam prin casa...adica mamaliga, cartofi, oo :)

Azi m-am masurat si -ca intotdeauana de altfel, de atatea zeci de ani- scazut la burta, tzatze si zonele mele problema neschimbate nici macar cu un mm: coapse, genunchi, maini. Deci m-am saturat!!!!!! Daca as putea si maine m-as pune sub cutit sa imi scoata naiba tot surplusul din zonele astea nesuferite.

Feteeeee, am nevoie de sustinere aici, ce mai fac mai? Cum sa mai fac? Vreau sa incap si eu in rochitele mele din dulap. :) :) :drool:

'mna ziua si dumitali! Tante draga, ia baga-ti sosonii de fugareala intr-o traista, cocoata-te-n masina / tren si haida la Dunare, sa fugarim toate dihaniile ce-s pe aici (epuri, capre si alte zburatoare). Vii????
Intr-o stamana de fugareala, nu te mai recunoaste nici naiba! Ajungi chele si os!
Aaaaaaa si promit ca nu fac prea multe bunataturi cat stai tu pe aici, da? :P

#423 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 28 June 2010 - 04:51 PM

Eataly, concediu placut.

Kira, nu stiu ce sa zic, parca as fi o masinarie din aia ruginita care scartie, sau o casa din lemn veche care trozneste din incheieturi.Asa imi aud umarul.Ieri chiar vb cu o amica si ii spuneam de pb asta ca se aude dar si simte cand misc bratul:chiar a pus mana si a vut o senzatie ciudata fiinca si ea a simtit cum trozneste.

Lapo, fruntea sus, nu lasa caldurile sa te toropeasca.Uneori este mai greu decat ne asteptam,dar vointa tb sa avem, iar eu stiu ca tu esti fata ambitioasa.As vrea sa am si eu macar 5 % din cata ambitie ai tu.
Eu ieri desi nu am mancat f mult, totusi am mancat cam ce n-ar tb o persoana care vrea sa slabeasca sa manance.Sport oha, inafara de fotografiatul unor bebelasi tare draguti si a unor gravidute frumusele, cu alt sport nu m-am invrednicit.

Problema e ca in ultima saptamana am cam stat prea mult in bucatarie,da nu pt a prepara mancare dietetica si se cam observa.Of, tb sa imi pun ambitia la incercare si pana daptamana viitoare sa scad sub 60.Macar pot sa-mi fac cadou de ziua sotului o cifra frumoasa pe cantar.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#424 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 28 June 2010 - 06:26 PM

Lolelor, va multumesc pentru urari.
Am ajuns cu bine si din fericire am internet si pot sa fiu alaturi de voi.

Lore, mai pe seara, pe racoare nu-i mai bine sa alergi?

Kira, mi-ar place si mie sa fac spinning.

Aici e racoare, as spune frig, poate-i impresia mea ca vin de la caldura.A plouat si ieri, si azi.Maine ies sa-mi aleg traseul. :pupic:

Drumul spre Poiana e prea traficat, o iau pe camp, dar mi-e ca ma fugaresc cainii.Am uitat cati caini sunt la noi (maidanezi).

#425 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2010 - 08:56 PM

Ioana sincer, marturisesc ca habar nu am unde s-a evaporat avantul si ambitia aia de care vorbesti. De rusinea ta, ca mi.ai adresat niste vorbe in care nu ma regasesc neam azi, m-am adunat de pe jos si am iesit azi afara. Vai de capul meu cum am "alergat". Deci am fost nu-la!! Zici ca nu am alergat in viata mea.

Asa ca Lily sa stii ca tu ai mare dreptate cu sfatul tau, caci m-a doborat caldura. Am iesit pe la 6 jumate si era inca o zapuseala teribila...dupa 20 minute am zis ca imi dau duhul, asa ca m-am intors catinel la pas. Desi am luat apa cu mine azi, am fost imbracata mult prea calduros - si totusi tricou si pantaloni lejeri. Am simtit durere in toti muschii si in toate oasele. Am observat ca imi sunt umflate incheieturile si fata de la caldura si cred ca si pentru ca am racit. Azi noapte am adormit cu geamurile deschise si m-am trezit pe la 6 anchilozata.

In schimb azi am fost cu mancarea exemplara:

MD: 1 mar
P: piept de pui fiert cu mazarea fiarta si salata de rosii si castraveti cu 1 lingura ulei masline.

C: 1 grepfruit si 1 portocala. Apa si cafea la greu.

Cum obiectivele saptamanii trecute nu au fost atinse, raman neschimbate pentru saptamana asta.

Lili bine ai venit acasa!

Monica :pupic: tare iti multumesc de invitatie. Sa stii ca ma gandesc sa fac 1 saptamana de vacanta pe undeva. Ca acasa nush daca o sa ajung...Bayern suna bine. Te tin la curent :pupic:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#426 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 28 June 2010 - 09:01 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 28 June 2010 - 08:56 PM, a spus:

Ioana sincer, marturisesc ca habar nu am unde s-a evaporat avantul si ambitia aia de care vorbesti. De rusinea ta, ca mi.ai adresat niste vorbe in care nu ma regasesc neam azi, m-am adunat de pe jos si am iesit azi afara. Vai de capul meu cum am "alergat". Deci am fost nu-la!! Zici ca nu am alergat in viata mea.

Asa ca Lily sa stii ca tu ai mare dreptate cu sfatul tau, caci m-a doborat caldura. Am iesit pe la 6 jumate si era inca o zapuseala teribila...dupa 20 minute am zis ca imi dau duhul, asa ca m-am intors catinel la pas. Desi am luat apa cu mine azi, am fost imbracata mult prea calduros - si totusi tricou si pantaloni lejeri. Am simtit durere in toti muschii si in toate oasele. Am observat ca imi sunt umflate incheieturile si fata de la caldura si cred ca si pentru ca am racit. Azi noapte am adormit cu geamurile deschise si m-am trezit pe la 6 anchilozata.

In schimb azi am fost cu mancarea exemplara:

MD: 1 mar
P: piept de pui fiert cu mazarea fiarta si salata de rosii si castraveti cu 1 lingura ulei masline.

C: 1 grepfruit si 1 portocala. Apa si cafea la greu.

Cum obiectivele saptamanii trecute nu au fost atinse, raman neschimbate pentru saptamana asta.

Lili bine ai venit acasa!

Monica :pupic: tare iti multumesc de invitatie. Sa stii ca ma gandesc sa fac 1 saptamana de vacanta pe undeva. Ca acasa nush daca o sa ajung...Bayern suna bine. Te tin la curent :appl:

Io te-astept oricand, cu bratele larg deschise! Iar de-mi mai bagi si ceva nemtasca-n cap, jupanu' devine pretinu' tau cel mai bun! :pupic: =))

#427 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 June 2010 - 10:35 PM

Lapo, iesi si tu mai pe seara cand se racoreste.Eu am iesit pe seara erau 24 de gr, tocmai bine de mers cu bicicileta.Desi asa de frig mi se parea ca la noi in casa noroc ca nu e cald si am destula verdeata si cum nu iesisem azi nici nu stiam cum e afara.

De maine ma apuc iarasi sa mananc cat de cat in sablon, mi-am pus de azi la inmuiat furajele ca nu am mai mancat de mult si as incercat sa trec putin pe o dextofiere cu grau si orez fiert, sa vedem cat pot sa mananc asa.

Azi pe langa plimbarea cu bicicleta am reusit sa fac si cateva exercitii la pranz si seara am facut seria 1,2 si jumatate din 3 din asa ceva

http://www.youtube.c...feature=related

usor, usor vreau sa fac in fiecare seara si sa ajung sa fac tot programul.Imi e mai usor sa fac acasa,fiinca genul asta de exercitii si in genere cardio si aerobic pt mine e putin cam mult de aceea tb sa fac in ritmul meu.Dar macar stiu ca usor, usor voi incepe sa-mi lucrez abdomenul ca acolo ma doare cel mai tare.
Si-i spuneam si sotului, burta ca burta, se mai suge, mai o centura, o ascund cumva ,dar partea superioara a abdomenului e mai naspa, mai ales in partea stanga se vede aiurea, acei colacei de sub sani.

Lolelor, tb sa fim mai ambitioase, suntem frumusele, tinerele, nu se poate sa ne lasam asa pe tanjeala. :pupic:

Acasa la mine

#428 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 29 June 2010 - 02:18 AM

Lizzy intradevar e chestie de gusturi in ceea ce priveste iaurtul.De obicei eu imi cumpar iaurt din magazinele arabesti ori il fac eu acasa.In orice caz fat free nu o sa mai cumpar niciodata.
Moama Kira ce sportiva esti. :love7:
Lapo :love7: !Iesi macar la plimbare.

Eu sambata am fost cu rolele vreo 2 ore si din motive de lene am cumparat o gaina la rotisor in drum spre casa. Am mancat doar piept si multa salata. Ieri dezmat total,am facut shaorma dar pe undeva ma consolez ca am pus multa salata si putina carne.

Azi 60 min cardio.
MD:cereale cu lapte soia+seminte de in
G:1 mar
P:orez cu dovecei pe gratar+peste
C:salata cu branza
Enjoy the silence!

#429 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2010 - 02:22 AM

Ioana am aruncat un ochi la clipul care l-ai pus,pare super fain.
Enjoy the silence!

#430 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 June 2010 - 10:16 PM

Cam liniste pe aici, unde sunteti Lolelor?

Eu azi am facut pauza de miscare ca mi-e sa nu raman tzeapana, dar n-am renuntat la bicicleta, asa ca azi cum am si mers la gimnastica mea medicala, cred ca am facut in total vreo 8-9 km.Si 7 in forta ca am fost singura si voiam sa ajung acasa mai repede.

Pot spune ca azi cat de cat am fost si eu mai cumintica la mancare

MD: un bol de furaje cu iaurt si capsuni proaspete, o cafea
G1: 2 rosii cu mozzarela de bivolita
P: paste integrale(nu cred ca au fost mai mult de 30 gr) cu fructe de mare
G2: juma de wasa cu marmelada de ananas,portocale si gref facuta de mine
C: amestec de orez salbatic cu grau fiert cu putina marmelada
G3: un morcov si cam 10 migdale

Acasa la mine

#431 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 29 June 2010 - 11:31 PM

Hey, Ioana! nu am ajuns la sala pentru spinning, am avut o zi grea la munca si am ajuns praf acasa...stiu ca tocmai in momentele astea ar trebiu sa ma mobilizez, dar zau ca nu aveam forte.

azi e a patra zi consecutiva fara nimic dulce, asa ca ma multumesc cu asta.

sper ca maine sa vin cu vesti mai sportive!

#432 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 30 June 2010 - 05:39 AM

Zilele astea am mai mincat cite ceva din ce se vede: cod cu legume si salata de orzo cu spanac, ceapa, ardei gras si rosii uscate si am terminat acum si o supita de telina, morcovi, arpagic rosu, ardei grasi gratariti,pastirnac si un amestec de orez brown, barley si seminte de ridichi daikon.
Acum ma lupt cu o durere de stomac f urita.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-125-127786930825.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-125-127786956755.jpg

Imagine postata
Imagine postata

#433 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 30 June 2010 - 08:32 AM

Brava kira, e bine si ca ai vointa sa renunti de tot.Eu din cand in cand ma "premiez" cu ceva dulce.

Ieri a facut mama papanasi, singurul "pacat" au fost ca i-am mancat seara.
In schimb am iesit la alergat.Podometrul meu spunea 3 km, dar mie mi s-a parut mai multi.Am sa-i calculez pe internet.

Am traseul in urcare, prima bucata de drum.Eram terminata.

Ieri:lapte, cafea si 2 batoane de cereale
Pranz:omleta cu spanac
Gustare:

Imagine atasata: monthly_06_2010/post-9-127787940122.jpg

Cina:carne de pui la gratar si papanasi, smantana si gem.Oops.

#434 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 July 2010 - 01:44 AM

Azi 60 min.cardio
MD:laptesoia+cereale+seminte in
G:1mar
P:tocana de cartofi+salata
C:salata+branza

Lapo,Sacramento unde sunteti?
Enjoy the silence!

#435 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 July 2010 - 01:50 PM

Wow Eataly ce m-as infige si eu in castronul cu zmeura.La noi mai dureaza pana se face.
Zilele astea cam greu cu sportul, cel mult pana maine,ca m-or invadat rusii si nu-s in forma buna.Dar la bicicleta nu renunt :occasion15:

Fetele unde sunteti?La noi e cald, v-a toropit si pe voi caldura? :floare:

Acasa la mine

#436 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 01 July 2010 - 01:58 PM

Vezi postareaIoana, la 01 July 2010 - 01:50 PM, a spus:

Wow Eataly ce m-as infige si eu in castronul cu zmeura.La noi mai dureaza pana se face.
Zilele astea cam greu cu sportul, cel mult pana maine,ca m-or invadat rusii si nu-s in forma buna.Dar la bicicleta nu renunt :occasion15:

Fetele unde sunteti?La noi e cald, v-a toropit si pe voi caldura? :floare:

Cum adica mai dureaza??? Eu tot rontai la zmeura de-o saptamana - din zmeurisu' proprietarei. :blob8:

#437 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 July 2010 - 03:16 PM

Vezi postareaFoxyy, la 01 July 2010 - 01:58 PM, a spus:

Cum adica mai dureaza??? Eu tot rontai la zmeura de-o saptamana - din zmeurisu' proprietarei. :occasion15:

Abia de la jumatatea lui Iulie apar zmeuricile pe campurile de aici.Poate cu caldurile astea, s-ar putea sa inceapa mai devreme.Dar si duminica am intrebat si au zis ca abia peste 2 saptamani.

Acasa la mine

#438 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 01 July 2010 - 05:29 PM

Eu am iesit si azi.3, km si jumatate, din care jumatate in urcare(greu la deal :D ).

Dimineata:un cornulet cu lapte ;)
pranz:minestrone de legume fara pasta si paine
seara:prevad o varza calita la orizont ;)

Gustari:fructe proaspete si uscate(am gasit pomelo deshidratat).

#439 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 July 2010 - 01:14 AM

Azi am fost doar la o plimbare lunga.
MD: cafea si 2 wasa
P: 2oo,castaveti,2pateuri cu br.
G&C:cirese
Enjoy the silence!

#440 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 July 2010 - 08:21 AM

Hei copii! Aici sunt! Ocupata pana-n dinti. Trebuie sa ma mut si is disperata ca nu gasesc nimic pe gustul meu, tre sa fac o groaza de planuri. De cateva zile, colac peste pupaza, stau cu stomacul in pioneze si caldura ma omoara!!! As dormi toata ziua. Afara nu ies deocamdata, dupa experienta ultima. Abia pe la 10 se racoreste bine si ca sa ies pe lac, unde nu e nimeni si intunecat...nu prea ma incumet. Mi-ar placea mult sa ma duc la sala, dar cum nu mai am abonament si nici nu stiu incotro cu mine, tre sa mai astept.

Cat priveste mancarea, zilele astea multe fructe, lejer, carne foarte putina. Caldura ma termina. Totusi multi carbo: wasa, ieri mamaliguta cu oua. Am ajuns sa fac mamaliguta de cca 2 ori/luna.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou