Ioana, la 15 March 2011 - 03:38 PM, a spus:
Eu am febra musculara la picioare de la bicicleta

Nu fac atata miscare cat as vrea,dar macar ma tin de treaba,asa batraneste in stilul meu

)
Lapo, ce-i dezmatul asta?da-o incolo de ciocolata si alte prostii de genul asta.
Duminica m-am intalnit cu cumnata-mea pe care n-o vazusem de 5 ani ca oceanul de desparte si ma gandeam ca as vrea si eu sa arata asa de bine cum arata ea la o aruncatura de bat de 50 de ani.Si ma uit si la al meu ca mananca si nu se ingrasa(parca ar fi frati

) si ma apuca pandaliile.
Si ce ma enerveaza e ca desi am slabit, el vazandu-ma in fiecare zi nu realizeaza.Oricum inca 5 kg si ma declar multumita.
Ioana,ai scris cumva,undeva,mai amanuntit ce si cum faci si am sarit eu peste?
Eu ar trebui sa ma apuc mai serios de treaba,dar e cam mare lenea
Ma mai urc pe bicicleta de camera din cand in cand,mai alerg cu sotul seara,dar si asta foarte rar,ca el nu prea are chef;la mine chestia cu gatitul e problema.Ar trebui sa-mi schimb modul de gatit,mai putin caloric,dar nu stiu cum.Eu nu as avea probleme,ca mananc si numai frunze de salata,dar ce sa fac cu ceilalti?!-am invatat prost;nu mananca löegume,decat crude
De asta m-ar interesa un pic mai detaliat felul tau,Ioana,ca am vazut poze super(la facebook) cu mancare,care poate i-ar atrage si pe pretentiosii mei.